Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aminn güzel dileklerin için saol canım.aranızdayım bundan sonra...birbirinden bağımsız iki rahmim var iki rahim ağzım var uterus didelfis deniyor nadir görülen bişey ama şükür hiç yok deil.evet gebeliğe engeli varmış geciktiriyormuş ama asıl problem gebelikteymiş erken doğum riski yüksek diyorlar ama Rabbim bilir verirse ömrünü de o verir hayırlısıyla istiyorum

anladım canım gecmıs olsun ınsallah oyle uzucu seyler yasamayız hakımızda hayırlısı

bende bu ay aşılama tedavisine başladım. Bugün itibari ile ilk iğnemi vuruldum.pazartesi kontrole gidicem.hayırlısı bakalım...

hos geldın canım aramıza ınsallah guzel haber verenlerden olursun hangı sehırde tedavı oluyorsun ve kac senedır cocuk dusunuyordun canım bu arada lısteye eklıyorum senı bıtanem ılk sayfada gorursun canım

[ı][sıze=3]aybenın cım nerdesın merak ettım canım bı gelısme varmı ınsallah guzel haberlerle donersın bıze eger deılsede sıkma canını allahım hayırlısından nasıp etsın canım annelıgı [/sıze][/ı]

Yanlış anlamadıysam özelde yaptıracaksın aşılamanı.Doktorun nasıl rapor yazdı ki? Ben de sordum doktoruma devlet karşılamıyor ancak devletten rapor çıkartırsan sgk karşılar dedi.
Benimkilerin kutusu 130 lira en az 3 kutu kullanmam gerekiyor 4 de olabilirmiş. Hayırlısıyla başla ve bitir inşallah.Allah yardımcın olsun.

ayşegülcüm bugün kahverengi akıntım oldu 2 günüm kaldı merakla bekliyorum birde gece yatınca biraz mide bulantım oluyo bu arada bu sitede bi forumda okudum hamile kalanların vucut ısısı 36.5 den yüksek oluyormuş bende şimdi buna taktım ikide birde ateşimi ölçüyorum 36.9 çıkıyo siz böyle bişey duydunuz mu?

guzel belırtıler bunlar canım ona benzer seyler duymustum sabır bakalım allahım gonlune gore versın

amin canım o kadar karışık şeyler hissediyorum ki bi an yok gibi geliyor bi anda karnımı tutup işte burda diyorum bakalım ama ben cuma öğleden sonra gitcem doktora ertesi güne kalırmı sonuçlar bilmiyorum

Ateşle ilgili değişimler oluyormuş ama gün içinde ölçtüğüne güvenme.Sabah aynı saatte yataktan kalkmadan ölç.Birkaç gün böyle dene.O zaman en azından ateşin hakkında ortalama bir fikrin olur. Allah yüzünü güldürsün inşallah.

selam kizlar nasilsin hamile haberi veren yok mu bugunlerde gunleri yaklasan nerdesiniz cok merak ediyorum sizleri allahim insallah ugrastirmadan asip etsin herkeze anneligi anlatilmayan en guzel duyguyu

deryalcin cim nerdesin canim insallah asilaman guzel ve basarili gecmistir bizimle paylasicaklarin vardir nerdesin senide merak ediyorum allaha emanet ol

ayşegülcüm listenin başında ben varım ve ilk haberi ben vereyim üzgünüm kötü bi haber ama benim kırmızılar geldi yarın test günümdü yinede gidicem doktora birdahaki tedavi için bakalım hemen başlamayı düşünüyorum ara vermeden

Arkadaşlar, ben yarın iğnelerıme başlıyorum.Ama iğne yapabılecek cesaretım yok:18: iğne yakıyor mu? bu arada puregon kullanacagım.5 gun 50mg. kullanmamı ıstedı doktor.

deryalcin cim nerdesin canim insallah asilaman guzel ve basarili gecmistir bizimle paylasicaklarin vardir nerdesin senide merak ediyorum allaha emanet ol
canim asilamam zor gecti biraz.20 gun sonra test icin gel dedi bakalim beklemedeyim.gunler gecmiyor walla.sorulariniz varsa cevaplarim.

Arkadaşlar, ben yarın iğnelerıme başlıyorum.Ama iğne yapabılecek cesaretım yok:18: iğne yakıyor mu? bu arada puregon kullanacagım.5 gun 50mg. kullanmamı ıstedı doktor.
canim ben de cok korkuyordum ama hic acimiyor kendin yapamazsan esine yaptir o da yapmazsa saglik ocagi eczane veya poliklinikte yaptirabilirsin canim.hic korkma anlamiyorsun bile...

canim ben de cok korkuyordum ama hic acimiyor kendin yapamazsan esine yaptir o da yapmazsa saglik ocagi eczane veya poliklinikte yaptirabilirsin canim.hic korkma anlamiyorsun bile...

eşim benden daha korkak sakın bana yaptırma dıyor. YArın ilk gün ondan tedırgınım.Baktım beceremıyoruz saglık oacagında yapıldıgına sevındım,oraya gıderız. Internetten videolarını da buldum cok guzel anlatıyor. Allahım sabır ve kolaylık versın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…