- Konu Sahibi aysegul21072008
-
CANIM OZEL DEILSE YANI NE GIBI BASINE BIRSEYLER GELDI BENDE 4 SENE OLCAK TEMMUZDA ALLAHIM HAKIMIZDA HAYIRLISINI VERSIN
Doktorun öyle diyorsa doğrudur. Ne kadar tuttu iğnelerin.Sanırım sen kendin vuracaksın.Menogon kas içine kalçadan yapılıyormuş sanırım.Ben kendim vuramayacağım.HoşbuldukBenim ilk aşılamam olacak inşallah da son olur. Sen klomen falan kullandın mı? yumurtaların ne durumda?[/QUOTE
ALLAHIM INSALLAH TUTARDA GUZEL HABERINLE BIZLERDE MUTLU OLURUZ TEYZELERI OLARAK
HOS GELDIN CANIM ALLAHIM INSALLAH TUTAR CANIM SEN KAC SENDIR COCUK DUSUNUYORSUN YANI AYRIYETTEN YAPTIGIN BIRSEYLER VAR MI KUR FELAN BENDE NORMALDE HAZIRAN SONU YAPTIRCAKTIK DUN DOKTORDAN GELDIK DURUM DEISTI ESIME PROXEED VERDDI UC AYLIK YANI BENIMDE EYLULE KALDI GALIBA BAKALIM BU AY SONUDA KENDI DOKTORUMLA RANDEVUM VAR BENIM DURUM BIRAZ KARISIK SENIDE LISTEYE EKLIYORUM BITANEM ILK SAYFADA GORURSUN CNM OPTUM BOL SANS ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Herkese gecmıs olsun kızlar ben de aranıza katıldım bu ay rahım fılmım cekılecek temmuz ayında da ılk asılamam olacak ınsallah
hepınızı takıp edıyorum Allah yardımcımız olsun DERIN35 ı merak ettım ınsallah sonucu pozıtıftır[/QUOTE ]
HOS GELDIN CANIM ARAMIZA ALLAHIM KOLAYLIK VERSIN RAHIM FILMI ICIN BENDE NISAN AYINDA CEKILDIM HIC SIKMA KASMA KENDINI YOKSA TUPLERI KAPALI DIYE YAZIP GECERLER OLABILDIGINE RAHAT OLMAYA CALIS BUDA BENDEN SANA TAVSIYE BU ARADA HANGI SEHIRDE TEDAVI OLUYORSUN CANIM
INSALLAH IYI BIRSEYDIR CANIM ASILAMA YAPMADIGIM ICIN BILEMIYORUM NE KADAR BUYUKLUGUNDE OLMASI GEREKTIGINI INSALLAH ASILAMAN TUTARDA BIRLIKTE YASARIZ SEVINCINI CANIM
STRES YAPMA DESEM BOS ONUN ICIN ELINDEN GELDIGI KADAR RAHAT OLMAYA CALIS NE KADAR STRES OLURSAN MELEGIN SENDEN UZAKLASIR ONU DUSUN GUZEL SEYLER DUSUN CANIM
ANLADIM CANIM NE DIYELIM DUAARIMIZ BIR HAKIMIZDA HAYIRLISI BAKALIM BIZLERI DAHA NELER BEKLIYOR ALLAHIM FAZLA ARATMADAN NASIP ETSIN BIZLEREDE BEBEK BIZDE TADALIM DUNYA MEYVESINDEN
SELAM CANIM BENIM DESENE BEN GIBI BENDE BU AY SONU OLUCAKTIM ESIMIN SPERM SAYISI DUSUK OLDUGU ICIN BI HAP VERDILER UC AY SONRAYA ERTELENDI BENDE BU GIDISLE EYLUL GIBI OLUCAK BAKALIM EYLULDE BENIM DOGUM GUNUM INSALLAH DOGUM GUNUMDEN ONCE GELIR BANA EN GUZEL HEDIYE OLUR MELEGIM BU ARADA COK GECMIS OLSUN CANIM AMIN CANIM CUNLEMIZ INSALLAH BEBEISLERINE KAVUSUR
hadi yaaa((belli mi olur canım. rabbim aşılamaya gerek bırakmaz, bekletmez belki bizi:))) ne güzel olur dimi. bebeğin hediye olarak gelsin inşallah. rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin.
selam canım hos geldın allahım ınsallah tutar bıdıgın ve guzel haber verırısın eklıyorum senıde canım lısteye ılk sayfada gorurusun cnm cıft rahımlı ne demek ılk defa duyuyorum cnm umarım gebelıge engel deıldır
CANIM OZEL DEILSE YANI NE GIBI BASINE BIRSEYLER GELDI BENDE 4 SENE OLCAK TEMMUZDA ALLAHIM HAKIMIZDA HAYIRLISINI VERSIN
Doktorun öyle diyorsa doğrudur. Ne kadar tuttu iğnelerin.Sanırım sen kendin vuracaksın.Menogon kas içine kalçadan yapılıyormuş sanırım.Ben kendim vuramayacağım.HoşbuldukBenim ilk aşılamam olacak inşallah da son olur. Sen klomen falan kullandın mı? yumurtaların ne durumda?[/QUOTE
ALLAHIM INSALLAH TUTARDA GUZEL HABERINLE BIZLERDE MUTLU OLURUZ TEYZELERI OLARAK
HOS GELDIN CANIM ALLAHIM INSALLAH TUTAR CANIM SEN KAC SENDIR COCUK DUSUNUYORSUN YANI AYRIYETTEN YAPTIGIN BIRSEYLER VAR MI KUR FELAN BENDE NORMALDE HAZIRAN SONU YAPTIRCAKTIK DUN DOKTORDAN GELDIK DURUM DEISTI ESIME PROXEED VERDDI UC AYLIK YANI BENIMDE EYLULE KALDI GALIBA BAKALIM BU AY SONUDA KENDI DOKTORUMLA RANDEVUM VAR BENIM DURUM BIRAZ KARISIK SENIDE LISTEYE EKLIYORUM BITANEM ILK SAYFADA GORURSUN CNM OPTUM BOL SANS ALLAH YARDIMCIN OLSUN
hadi yaaa((belli mi olur canım. rabbim aşılamaya gerek bırakmaz, bekletmez belki bizi:))) ne güzel olur dimi. bebeğin hediye olarak gelsin inşallah. rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin.
AMIN CANIM ALLAHIM KIMSEYE ARATMASIN HALBUKI COCUGUMUN BOYLE ZOR OLCAGINI BILSEM HIC KULANIRMIYDIM KORUNMA HAPLARINI DERS OLDU TEDAVI ICIN MI BILE OLSA ICMEM ARTIK
aminn güzel dileklerin için saol canım.aranızdayım bundan sonra...birbirinden bağımsız iki rahmim var iki rahim ağzım var uterus didelfis deniyor nadir görülen bişey ama şükür hiç yok deil.evet gebeliğe engeli varmış geciktiriyormuş ama asıl problem gebelikteymiş erken doğum riski yüksek diyorlar ama rabbim bilir verirse ömrünü de o verir hayırlısıyla istiyorum
bende bu ay aşılama tedavisine başladım. Bugün itibari ile ilk iğnemi vuruldum.pazartesi kontrole gidicem.hayırlısı bakalım...
bana bır sürü yazmışsın, farklı kişi sanarak galiba hoşbulduk öncelıkle.
bu ılk aşılamam olacak evet,Balıkesır'de özel bır hastanede yaptırıyorum.Bugun regl oldum, yarına randevumu aldım iğnelere gecıyoruz inş.
umarım hepımız ıcın hayırlısı olur.
iğnelerım ıcın doktorum rapor yazdı, çatlama ıgnesıyle beraber 265 lıra tuttu. Bunun bı kısmı devlet tarafından karşılanmış hali bır de.benımkı göbekten vurulanlardan.Yarın başlıyoruz ınş.
ayşegülcüm bugün kahverengi akıntım oldu 2 günüm kaldı merakla bekliyorum birde gece yatınca biraz mide bulantım oluyo bu arada bu sitede bi forumda okudum hamile kalanların vucut ısısı 36.5 den yüksek oluyormuş bende şimdi buna taktım ikide birde ateşimi ölçüyorum 36.9 çıkıyo siz böyle bişey duydunuz mu?
ayşegülcüm bugün kahverengi akıntım oldu 2 günüm kaldı merakla bekliyorum birde gece yatınca biraz mide bulantım oluyo bu arada bu sitede bi forumda okudum hamile kalanların vucut ısısı 36.5 den yüksek oluyormuş bende şimdi buna taktım ikide birde ateşimi ölçüyorum 36.9 çıkıyo siz böyle bişey duydunuz mu?
canim asilamam zor gecti biraz.20 gun sonra test icin gel dedi bakalim beklemedeyim.gunler gecmiyor walla.sorulariniz varsa cevaplarim.deryalcin cim nerdesin canim insallah asilaman guzel ve basarili gecmistir bizimle paylasicaklarin vardir nerdesin senide merak ediyorum allaha emanet ol
canim ben de cok korkuyordum ama hic acimiyor kendin yapamazsan esine yaptir o da yapmazsa saglik ocagi eczane veya poliklinikte yaptirabilirsin canim.hic korkma anlamiyorsun bile...Arkadaşlar, ben yarın iğnelerıme başlıyorum.Ama iğne yapabılecek cesaretım yok:18: iğne yakıyor mu? bu arada puregon kullanacagım.5 gun 50mg. kullanmamı ıstedı doktor.
canim ben de cok korkuyordum ama hic acimiyor kendin yapamazsan esine yaptir o da yapmazsa saglik ocagi eczane veya poliklinikte yaptirabilirsin canim.hic korkma anlamiyorsun bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?