Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım niye hemen moralini bozuyosun her işte vardır bi hayır bak sana dr en olur tarafını söylemiş rahim de hazır değilmiş bu ay dinlenirsin hem senin için de daha iyi olur ben bak 3 aydır bekliyorum canım hiç bi ilaç kullanmadan tedavi olmadan bazen en iyisi olması için sabretmemiz gerekiyo
her şerde bi hayır ,her hayır da bi şer varmış
yani canım belli bir sayı yok eşinin o anki toplam sperm sayısına göre, benim ilk aşılamada 10 milyondu %100ü hareketli , bunda da 24 milyon du...yine %100 ü hareketli kısmet işte çok da olsa az da olsa ...

canım o zaman bu tamamiyle şans meselesi bek senin de %100 hareketliymiş ilkinde olmuş ama tahlilsizlik nedeniyle dış gebelik olmuşsun

peki bidaha aşılama düşünüyomusun canım yoksa tüp bebeğe mi geçiceksin :44:

kızlar benim son 2 günüm kaldı sonucu öğrenmeme ve artık yerimde duramıyorum heyecandan.Acaba 12. test yapan varmı varsa değeriniz kaçtı? Bana bilgi verseniz bende ona göre bugün yapsam test.

canım hayırlısı olsun üzme kendini bu ay olmaz diğer ay olur herşeyde bir hayır vardır sen iyi ol yeter

saol sebilem hersey oylede ınsan kotu oluyor ıste sanırım bır tatılı hakettım

kızlar benim son 2 günüm kaldı sonucu öğrenmeme ve artık yerimde duramıyorum heyecandan.Acaba 12. test yapan varmı varsa değeriniz kaçtı? Bana bilgi verseniz bende ona göre bugün yapsam test.
canım ne güzel son 2 demek inşş pozitifi görürüsün tatlım

kızlar sonucumu aldım 1.26 yani negatif.' gün saonra tekrarlamamı istediler ama bende hiç umut kalmadı.Varmı acaba önce negatif sonra pozitif haberi alan?

canım çok üzüldüm sonucun için bence olsa kanda mutlaka çıkardı sen yine de kendini pek alıştırma rabbim neyi nasıl ettiyse öyle olur demek ki senin daha zamanın gelmemiş canım herşeyin hayırlısı

mrb arkadaslar bende aranıza katıldım bugün itibariyle aşılama tedavime baslamıs bulnumaktayım inş hayırlısı neyse o olsun hepimiz için bu arada tedavim ganolf 450 75ml vurucam ilk defa kullanıcam bu igneyi ve biraz endişelerim var nasıl vurucam nasıl hazırlıcam aksamdan aksama 1kere vurucakmısım 5gün tecrübeli arkadaslar beni bilgilendirse cok sevinirm ilacı nasıl saklıosunuz oda sıcaklıgında diye yazıor ama malum yaz ayındayız ve havalar cok sıcak...

Kızlaaaar ben geldım doktordan. Yumurtalıkların durumu guzel devam edebılırız dedı.Sımdı ıgnemı vurdum bıle,75 ml. ile başladık.Pazartesı kontorulum var 2.aşılama ıcın devam bakalım

iğnenı mutlaka dolaba koy, yumurtaları koydugun kısma canım.Ikımız de aynı gun başladık demek kı.Hayırlısı olsun. Ne ıstıyorsan yanıtlayım, ben tecrubelıyım

Son düzenleme:

ne güzel asılamadasız hehe hayırlı olsun tedaviniz benimde kontrol pazartesi aynı gidices sanırım sizinle walla ben biraz stres oldum ama eşim ben yapıcam falan dio ama bende korkuyorum yanlıs bişey olması acısında gerci hemsire hanım anlattı nasıl yapıcanı elimde kagıtta var resimli baka baka yapıcaz artık ama önerileriniz olursada sevinirim

arkadasım youtube'da puregon injection yaz, ılk cıkan vıdeoda cok guzel anlatıyor, part 1 dıyor bak ılk cıkan.Onu actıktan sonra da Part 2 yazan dıger vıdeoyu ac.Ben ondan ogrendım.Cok ıse yarıyor.ingilizce ama yaparak anlattıgı ıcın anlaşılması kolay.
2.video da şu
Part 2 of 2 Puregon Pen Injection Teaching Video.m4v

Son düzenleme:

teşekkürler cnm bi bakıyim hemen

bu prugen ganolfden farklı sanırım cünkü ganolfnin içinde toz var ve onu sulandırıyorsun bu hazır dozunu ayarlayıp yapıyorsun ben bşde ganolfnin videoların arastırıyim

canımmm çok sevindim demek 2. aşılıma için start verildi rabbim bu kez yüzünü güldürür inşş yomuşların da güzelmiş maşallah inşş hep böyle devam eder

canımmm inşallah herşey yolunda gider,benim de aşılamam yarın,bana dua edin kızlar,spekulum veya o ince kanül can yakmıyor diyorlar,alt muayene gibi mi

canım dualarım seninle inşş herşey yolunda gider miniğin tutunur sana bu ay siz önden gidin peşinizden geliyorumm

canım hiç korkma kandini de kasma normal muayene gibi hisset sakın olmusuz düşünme herşey çok güzel olacak allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…