- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.021
arkadaslar merhaba adetımın 12.günü yumurta takıbıne basladım sagda 16.5mm olmus 14.gunude yanı bugun 17.5mm olmus sızce degerler ıyımısdır?doktorum dedıkı domınant olmus ılıskıye gırmelısın mutlaka dedı bu degerlerı olupta hamıle kalan varmı aranızda yada degerler kaç olunca hamıle kalma sansın yuksek?[/QU
iyi bence canım yakında catlar,benim ilkinde 20 mm ile hamile kaldım ama dış gebelik oldu...
canım niye hemen moralini bozuyosun her işte vardır bi hayır bak sana dr en olur tarafını söylemiş rahim de hazır değilmiş bu ay dinlenirsin hem senin için de daha iyi olurkızlar ben dun gırmedım moralım bozuktu kendımı uykuya verdım guya dun asılamaya baslayacaktım doktora gıttım adetımın 3. gunuydu doktor benı muayene ettı ve dedıkı o kadar dolukı dedı sokulmemıssın sen dedı 2. gunun olarak sayıyorum dedı bu gunu ama bu ay dursun dedı bır suru kıstmı ne var dedı sonra kafam gıtmıs yanı uygun degılmıs hazır degılmıs yumurtalarım aylardır bır hazırlanamadı ılac alıyorum glucophage ve klomen kullanacagım of ya ama bundada vardır bır hayır dıyorum ne dıyım benden bu kadar asılamayı unutacagım
yani canım belli bir sayı yok eşinin o anki toplam sperm sayısına göre, benim ilk aşılamada 10 milyondu %100ü hareketli , bunda da 24 milyon du...yine %100 ü hareketli kısmet işte çok da olsa az da olsa ...
arkadaslar merhaba adetımın 12.günü yumurta takıbıne basladım sagda 16.5mm olmus 14.gunude yanı bugun 17.5mm olmus sızce degerler ıyımısdır?doktorum dedıkı domınant olmus ılıskıye gırmelısın mutlaka dedı bu degerlerı olupta hamıle kalan varmı aranızda yada degerler kaç olunca hamıle kalma sansın yuksek?[/QU
iyi bence canım yakında catlar,benim ilkinde 20 mm ile hamile kaldım ama dış gebelik oldu...
ınsallah canım ya bu ay ıcımde bır sevınc var tutucak gıbı ama hayırlısı canım ayrıca bende 4ay once bı kımyasal gebelık gecırdım onun oncesındede bır dusuk yapmıstım o yuzden sıkma canını allahım en kısa zamanda saglıcakla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın.bu ayda sevıncımı bosa cıkarmasın :))
kızlar ben dun gırmedım moralım bozuktu kendımı uykuya verdım guya dun asılamaya baslayacaktım doktora gıttım adetımın 3. gunuydu doktor benı muayene ettı ve dedıkı o kadar dolukı dedı sokulmemıssın sen dedı 2. gunun olarak sayıyorum dedı bu gunu ama bu ay dursun dedı bır suru kıstmı ne var dedı sonra kafam gıtmıs yanı uygun degılmıs hazır degılmıs yumurtalarım aylardır bır hazırlanamadı ılac alıyorum glucophage ve klomen kullanacagım of ya ama bundada vardır bır hayır dıyorum ne dıyım benden bu kadar asılamayı unutacagım
günaydın canım bozma moralini hemen dr. senin için en doğru olan yolu göstermiş sana hadi yapalım deseydi boşu boşuna heveslenecektin bir ay boyunca stres yapıcaktın içtiğin ilaçlar sıkıntısıda cabası. belki bir ay dinlenmek vücuduna iyi gelecektir bu ayı kendine ayır dinlen stresten uzak dur rahat ol önümüzdeki aya yumurtaların güzel olsun herşey yolunda gitsin
canım niye hemen moralini bozuyosun her işte vardır bi hayır bak sana dr en olur tarafını söylemiş rahim de hazır değilmiş bu ay dinlenirsin hem senin için de daha iyi olurben bak 3 aydır bekliyorum canım hiç bi ilaç kullanmadan tedavi olmadan bazen en iyisi olması için sabretmemiz gerekiyo
her şerde bi hayır ,her hayır da bi şer varmış
canım benım aslında haklısın ummadık anda ummadık seyler oluyor beklemek gerekıyor ne bıleyım bekleyelım bakalım
kızlar benim son 2 günüm kaldı sonucu öğrenmeme ve artık yerimde duramıyorum heyecandan.Acaba 12. test yapan varmı varsa değeriniz kaçtı? Bana bilgi verseniz bende ona göre bugün yapsam test.
12. gun cıkıyor dıye bılıyorum
canım hayırlısı olsun üzme kendini bu ay olmaz diğer ay olur herşeyde bir hayır vardır sen iyi ol yeter
canım ne güzel son 2 demek inşş pozitifi görürüsün tatlımkızlar benim son 2 günüm kaldı sonucu öğrenmeme ve artık yerimde duramıyorum heyecandan.Acaba 12. test yapan varmı varsa değeriniz kaçtı? Bana bilgi verseniz bende ona göre bugün yapsam test.
saol sebilem hersey oylede ınsan kotu oluyor ıste sanırım bır tatılı hakettım
canım niye hemen moralini bozuyosun her işte vardır bi hayır bak sana dr en olur tarafını söylemiş rahim de hazır değilmiş bu ay dinlenirsin hem senin için de daha iyi olurben bak 3 aydır bekliyorum canım hiç bi ilaç kullanmadan tedavi olmadan bazen en iyisi olması için sabretmemiz gerekiyo
her şerde bi hayır ,her hayır da bi şer varmış
canım benım aslında haklısın ummadık anda ummadık seyler oluyor beklemek gerekıyor ne bıleyım bekleyelım bakalım
12. gun cıkıyor dıye bılıyorum
bekle bakalım canım zaten hepimiz fırtına öncesi sessizlik gibiyiz hep bekliyoruzumarım hepimizin beklediğine değer bi gün bu bekleyişimiz son bulur
kızlar sonucumu aldım 1.26 yani negatif.' gün saonra tekrarlamamı istediler ama bende hiç umut kalmadı.Varmı acaba önce negatif sonra pozitif haberi alan?
canım çok üzüldüm sonucun içinbence olsa kanda mutlaka çıkardı sen yine de kendini pek alıştırma rabbim neyi nasıl ettiyse öyle olur demek ki senin daha zamanın gelmemiş canım herşeyin hayırlısı
mrb arkadaslar bende aranıza katıldım bugün itibariyle aşılama tedavime baslamıs bulnumaktayım inş hayırlısı neyse o olsun hepimiz için bu arada tedavim ganolf 450 75ml vurucam ilk defa kullanıcam bu igneyi ve biraz endişelerim var nasıl vurucam nasıl hazırlıcam aksamdan aksama 1kere vurucakmısım 5gün tecrübeli arkadaslar beni bilgilendirse cok sevinirm ilacı nasıl saklıosunuz oda sıcaklıgında diye yazıor ama malum yaz ayındayız ve havalar cok sıcak...
Kızlaaaar ben geldım doktordan. Yumurtalıkların durumu guzel devam edebılırız dedı.Sımdı ıgnemı vurdum bıle,75 ml. ile başladık.Pazartesı kontorulum var2.aşılama ıcın devam bakalım
iğnenı mutlaka dolaba koy, yumurtaları koydugun kısma canım.Ikımız de aynı gun başladık demek kı.Hayırlısı olsun. Ne ıstıyorsan yanıtlayım, ben tecrubelıyım
ne güzel asılamadasız hehe hayırlı olsun tedaviniz benimde kontrol pazartesi aynı gidices sanırım sizinle walla ben biraz stres oldum ama eşim ben yapıcam falan dio ama bende korkuyorum yanlıs bişey olması acısında gerci hemsire hanım anlattı nasıl yapıcanı elimde kagıtta var resimli baka baka yapıcaz artık ama önerileriniz olursada sevinirim
arkadasım youtube'da puregon injection yaz, ılk cıkan vıdeoda cok guzel anlatıyor, part 1 dıyor bak ılk cıkan.Onu actıktan sonra da Part 2 yazan dıger vıdeoyu ac.Ben ondan ogrendım.Cok ıse yarıyor.ingilizce ama yaparak anlattıgı ıcın anlaşılması kolay.
2.video da şu
Part 2 of 2 Puregon Pen Injection Teaching Video.m4v
Kızlaaaar ben geldım doktordan. Yumurtalıkların durumu guzel devam edebılırız dedı.Sımdı ıgnemı vurdum bıle,75 ml. ile başladık.Pazartesı kontorulum var2.aşılama ıcın devam bakalım
iğnenı mutlaka dolaba koy, yumurtaları koydugun kısma canım.Ikımız de aynı gun başladık demek kı.Hayırlısı olsun. Ne ıstıyorsan yanıtlayım, ben tecrubelıyım
canımmm inşallah herşey yolunda gider,benim de aşılamam yarın,bana dua edin kızlar,spekulum veya o ince kanül can yakmıyor diyorlar,alt muayene gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?