Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım arkadaşım benimmmm,inşallah canım,bu ay ben diğer ay sen müjdeli haberler alacağız inşallah

canımmm inşallah herşey yolunda gider,benim de aşılamam yarın,bana dua edin kızlar,spekulum veya o ince kanül can yakmıyor diyorlar,alt muayene gibi mi

canım kendini hiç kasma rahat ol ben bile yapabildiysem sende yaparsın çünkü ben 1,5yıl vajinusmus belasıyla uğraştım ve alttan muayene bile olamıyrdm kendimi kasıyordm ama artık çok rahatım doktorlara gide gele alıştım.İnşallah herşey istediğin gibi olur bebişin konar göbüşüne

Son düzenleme:
canımmm inşallah herşey yolunda gider,benim de aşılamam yarın,bana dua edin kızlar,spekulum veya o ince kanül can yakmıyor diyorlar,alt muayene gibi mi
hıc korkma can yakıcı bırsey yok, bırazcık sabret yeter.1dk. anca sürer, hayırlısı olsun canım.tutsun ınş.hepımızınkı
canımmm çok sevindim demek 2. aşılıma için start verildi rabbim bu kez yüzünü güldürür inşş yomuşların da güzelmiş maşallah inşş hep böyle devam eder

amın ınş arkadasım, bu sefer bı heyecan var kı sorma.umutluyum ya ondan sanırım

hoşgeldin aysima inş. senin aşılamanda tutar bize umut olursun şimdiden hayırlı uğurlu olsun aşılaman, göbekten mi senin iğnen ? arkadaşların dediğine göre hiç acı hissetmiyormuşsun o yüzden rahat ol ayrıca aşılamada da hiç acı hissedilmiyor aynı alttan muayene gibi hatta daha kısa sürüyor ben daha uzun olmasını bekliyordum

yaa bu arada kızlar ben dün değil evvelsi gün hatta akşam üstü acayip bi başdönmesi mide bulantısı yaşadım 1-2 saat kadar sürdü yattım dinlendim ayran filan içtim de biraz iyi geldi bebiş haberi için daha çok erken varsa bile bu kadar kısa sürede etki etmez biliyorum ama bu baş dönmesi beni korkutuyor acaba tansiyonummu düşüyor zaten çok düşüktür benim tansiyon bide bu aralar çok sıcak ya heralde iyice yerlerde benim tansiyon dünden beri korkudan kendimi ayrana verdim kafayı bulucam resmen ayranla aşılamadan sonra böyle birşey yaşayan varmı aranızda? he birde herşeyin kokusunu uzaktan bile alıyorum ter kokusu dahil hey allahım ya psikoloji sen nelere kadirsin

canım kaçıncı günün bendede olmuştu bu beriltiler benim bide üstüne kalp çarpıntım çok vardı

çok tesekkürler cnm hepimzin tedavisi hayırlı ve sonu güzel olur inşallah. igneyi göbekten vurmamı söylediler ganolf dün vuruldum ilk ignemi ignelere alıskınım zaten hiç acı hissetmedimbakalım benim ilk aslımam olucak hayırlısı olur inş

kızlar sizde tedavinizde kan sulandırıcı ve vitamin kullanıyormusunz bide tek dozluk antibiyotik?

yok ben sadece rahim duvarı kalınlaştırıcı kullanıyorum o kadar belki dr.um ihtiyaç duymadığı için bana vermemiştir bilemiyorum ama bugün konuları gezerken ananas tan bahsettiklerini duydum ne işe yarıyor acaba varsa bi faydası bizde yiyelim

anansı duymustum bende ama neye yaradıgına dair bir bilgim yok bi arastıralım bakalım

ananas yazıp arattırıyorum ama bir sonuç alamadım forumdan en iyisi gogıl amcaya bi danışmak birşeyler bulursan haber et de yemeye başlayalım ananasları

cnm ben baktımda simdi cogu kişi yemiş bu ananası tutunmaya yardımcı demişler ama bir kac kişi arada düşüge sebep oluyor yazmıs aman ALLAH korusun 2 düşügüm var zaten....

cnm ben baktımda simdi cogu kişi yemiş bu ananası tutunmaya yardımcı demişler ama bir kac kişi arada düşüge sebep oluyor yazmıs aman ALLAH korusun 2 düşügüm var zaten....

valla anlamadım ben bir şey düşüğe direk ananasın yada başka herhangi bir meyvenin sebep olacağını sanmıyorum açıkçası ama belki ananas iyidir diyerek aşırı yemenin illaki zararı olmuşş olabilir cırcır filan yapar muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…