- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.041
canım dualarım seninle inşş herşey yolunda gider miniğin tutunur sana bu aysiz önden gidin peşinizden geliyorumm
canım hiç korkma kandini de kasma normal muayene gibi hisset sakın olmusuz düşünmeherşey çok güzel olacak allahın izniyle
canım arkadaşım benimmmm,inşallah canım,bu ay ben diğer ay sen müjdeli haberler alacağız inşallah
canımmm inşallah herşey yolunda gider,benim de aşılamam yarın,bana dua edin kızlar,spekulum veya o ince kanül can yakmıyor diyorlar,alt muayene gibi mi
hıc korkma can yakıcı bırsey yok, bırazcık sabret yeter.1dk. anca sürer, hayırlısı olsun canım.canımmm inşallah herşey yolunda gider,benim de aşılamam yarın,bana dua edin kızlar,spekulum veya o ince kanül can yakmıyor diyorlar,alt muayene gibi mi
canımmm çok sevindim demek 2. aşılıma için start verildi rabbim bu kez yüzünü güldürür inşşyomuşların da güzelmiş maşallah inşş hep böyle devam eder
bu arada ben adetimin geçmesini bekleyemiyecem yarın kan testi yaptıracam dua edin kızlar pozitif olsun ama olmasada ne yapayım canım sağolsun
mrb arkadaslar bende aranıza katıldım bugün itibariyle aşılama tedavime baslamıs bulnumaktayım inş hayırlısı neyse o olsun hepimiz için bu arada tedavim ganolf 450 75ml vurucam ilk defa kullanıcam bu igneyi ve biraz endişelerim var nasıl vurucam nasıl hazırlıcam aksamdan aksama 1kere vurucakmısım 5gün tecrübeli arkadaslar beni bilgilendirse cok sevinirm ilacı nasıl saklıosunuz oda sıcaklıgında diye yazıor ama malum yaz ayındayız ve havalar cok sıcak...
kızlar sonucumu aldım 1.26 yani negatif.' gün saonra tekrarlamamı istediler ama bende hiç umut kalmadı.Varmı acaba önce negatif sonra pozitif haberi alan?
canım benım dogru soyluyorsunuz her ıste bır hayır vardır ıste kafada bıtmıstı benım asılama yapılacak dıye ama demekkı kasmamak gerek
amiiiiiiiiin bitanemmm inşşş allahım duysun sesimiziiiii artıkkk kucaklarımız bebişlerle doldursunn
yaa bu arada kızlar ben dün değil evvelsi gün hatta akşam üstü acayip bi başdönmesi mide bulantısı yaşadım 1-2 saat kadar sürdü yattım dinlendim ayran filan içtim de biraz iyi geldi bebiş haberi için daha çok erken varsa bile bu kadar kısa sürede etki etmez biliyorum ama bu baş dönmesi beni korkutuyor acaba tansiyonummu düşüyor zaten çok düşüktür benim tansiyon bide bu aralar çok sıcak ya heralde iyice yerlerde benim tansiyon dünden beri korkudan kendimi ayrana verdim kafayı bulucam resmen ayranla aşılamadan sonra böyle birşey yaşayan varmı aranızda? he birde herşeyin kokusunu uzaktan bile alıyorum ter kokusu dahilhey allahım ya psikoloji sen nelere kadirsin
hoşgeldin aysima inş. senin aşılamanda tutar bize umut olursun şimdiden hayırlı uğurlu olsun aşılaman, göbekten mi senin iğnen ? arkadaşların dediğine göre hiç acı hissetmiyormuşsun o yüzden rahat ol ayrıca aşılamada da hiç acı hissedilmiyor aynı alttan muayene gibi hatta daha kısa sürüyor ben daha uzun olmasını bekliyordum
canım kaçıncı günün bendede olmuştu bu beriltiler benim bide üstüne kalp çarpıntım çok vardı
kızlar sizde tedavinizde kan sulandırıcı ve vitamin kullanıyormusunz bide tek dozluk antibiyotik?
yok ben sadece rahim duvarı kalınlaştırıcı kullanıyorum o kadar belki dr.um ihtiyaç duymadığı için bana vermemiştir bilemiyorum ama bugün konuları gezerken ananas tan bahsettiklerini duydum ne işe yarıyor acaba varsa bi faydası bizde yiyelim
anansı duymustum bende ama neye yaradıgına dair bir bilgim yok bi arastıralım bakalım
ananas yazıp arattırıyorum ama bir sonuç alamadım forumdan en iyisi gogıl amcaya bi danışmak birşeyler bulursan haber et de yemeye başlayalım ananasları
cnm ben baktımda simdi cogu kişi yemiş bu ananası tutunmaya yardımcı demişler ama bir kac kişi arada düşüge sebep oluyor yazmıs aman ALLAH korusun 2 düşügüm var zaten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?