Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

walla bilmiomki cnm ya asırı tüketilince rahim kasılmasına sebep oluyor yazmıslar ne kadar dogru bilmiorum

inşş bitanem bu kez allahın izniyle güzel şeyler olacak pozitif düşünelim ki pozitif olsun
Amin canım inşallah.
Allah dualarımızı hayırlı dualardan kılsın ve kabul etsin.Amin.

günaydın bu arada
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN canımmmmmm AMİİİİİİİİİİİİİİİN şu müarek ayın hürmetine rabbim bütün dualarımız kabul etsin
canım çok ta kendini dinleme akışına bırak diyecem de sende haklısn heyecen bi yandan acaba tuttumu demek bi yandan offf çok stresli bi süreç valla allah yardımcımız olsun hepimizin
inşş canım bebişten kaynaklanıyodur bu belirtiler
canım sana ne verdi dr rahim kalınlaşsın diye aşılamadn sonra mı verdi :44::44:
kızlar kan testi yaptırdım 1-2saat sonra sonuç çıkacakmış ay çok merak ediyorum sonucu
ayyyy çok çok sevindim canım hem beklemesi çok heyecanlı hemde çok stresli inşş sonuç ta pozitif olur allah yardımcın olsun
Merhaba kızlar.. Bende 2 yıllı evliyim ağustos ayında bende aşılama yaptırıcam.. Inş.gerek kalmaz :))

canım bende ağustos ta allah nasip ederse ilk aşılamamı yaptıracam yani bu süreçte beraberiz

bende bu ayı allaha emanet geçirdim inşş benimde gerek kalmaz keşke kalmasa nerde o günlerr

bugün aşılaman inşş çok güzel geçer bacımm umarım herşey beklenildiği gibi yolunda gider sonunda da pozitifi görürsün

haberlerini bekliyoruzzz

sanmıyorum bebişten kaynaklansın bu şikayetler tamamen benim psikolojimin bana oyunu başka da birşey değil
ilacı aşılamadan önceki son kontrolde vermişti bana adet olana kadar içmeye devam dedi benim duvarım 1-2 cm daha inceymiş olması gerekenden de o yüzden verdi tutunması kolay olsun diye bende sabah akşam içiyorum ama karnımı şişirmekten başka bir işe yaramadı henüz

ahh canım zaten şu yalancı hamilelik psikoloji yok mu bütün aklımızı karıştıran onlar bizi resmen tuzağa düşürüyolar
anladım canım bana dr hç rahim kalınlığımla ilgili bişey söylemedi :44::44:

canım bende ağustos ta allah nasip ederse ilk aşılamamı yaptıracam yani bu süreçte beraberiz

bende bu ayı allaha emanet geçirdim inşş benimde gerek kalmaz keşke kalmasa nerde o günlerr[/QUOTE]

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH GEREK KALMAZ..... SENİN İLK AŞILAMAN MI ?

aynen valla benden bağımsız işliyor psikolojim aklım mantığıma uymayan şeyler yapıyor yada hissediyorum kafayı yemeden bir haftayı atlatsak bari
demekki seninki normalmiş canım ne güzel banada daha önce hiç böyle birşey söylememişti bu bu aya özel bi durum sanırım

kızlar benım moralım bozuk ya pek gırmıyorum ama arada bakıyorum yazılarınızı okuyorum kadriye senın sonucu beklıyorum hayalı papatya ınsaallah senınde hayırlı haberlerını alırız burda sonuc bekleyen herkesın hayırlı haberlerını alırız ınsaallah

aaaa ama bozma artık moralini geçti gitti bir ay rahatsın işte ne güzel iyi yanlarından bak olaya, kadriyeyi bende merak ediyorum ne oldu acaba

bende bu ayı allaha emanet geçirdim inşş benimde gerek kalmaz keşke kalmasa nerde o günlerr

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH GEREK KALMAZ..... SENİN İLK AŞILAMAN MI ?[/QUOTE]
inşşşşş canım keike hiçbirimize gerek kalmasa
evet canım ilk aşılamam olacak kısmetse tabi daha raporum çıkmadı onun çıkmasını bekliyorum

haklısn canım aslında en güzeli kafaya takmamak düşünmemek ama elimizde değil takmışız bi kere

valla canım normal mi yoksa anormal mi daha tam bilemiyorum yumurtlama zamanım geldiğin de herşey belli olacak belki de o zaman rahim kalınlığıyla ilgili de söyler :44:

kızlar kan testi yaptırdım 1-2saat sonra sonuç çıkacakmış ay çok merak ediyorum sonucu

ayy canım çok heyacanlandım dışarı çıkmam gerekiyo çıkamıyorum sonucunu sabırssızlıkla bekliyorum Allahım ne olur bu güzel günlerin hatrına yüzü suyu hürmetine inşalahh pozitif çıkar inşallahhhhh bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…