- 5 Nisan 2011
- 244
- 11
- 118
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.061
valla anlamadım ben bir şey düşüğe direk ananasın yada başka herhangi bir meyvenin sebep olacağını sanmıyorum açıkçası ama belki ananas iyidir diyerek aşırı yemenin illaki zararı olmuşş olabilir cırcır filan yapar muhtemelen
neyse yemeyiz biz de o zaman ben yine karpuz yemeye devam edeyimwalla bilmiomki cnm ya asırı tüketilince rahim kasılmasına sebep oluyor yazmıslar ne kadar dogru bilmiorum
kızlar kan testi yaptırdım 1-2saat sonra sonuç çıkacakmış ay çok merak ediyorum sonucu
Merhaba kızlar.. Bende 2 yıllı evliyim ağustos ayında bende aşılama yaptırıcam.. Inş.gerek kalmaz :))
kızlar kan testi yaptırdım 1-2saat sonra sonuç çıkacakmış ay çok merak ediyorum sonucu
hadi bakalım inş. Gerek kalmaz gerek kalırsada ilkinde tutar canım
inşş bitanem bu kez allahın izniyle güzel şeyler olacakhıc korkma can yakıcı bırsey yok, bırazcık sabret yeter.1dk. anca sürer, hayırlısı olsun canım.tutsun ınş.hepımızınkı
amın ınş arkadasım, bu sefer bı heyecan var kı sorma.umutluyum ya ondan sanırım
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN canımmmmmm AMİİİİİİİİİİİİİİİN şu müarek ayın hürmetine rabbim bütün dualarımız kabul etsinAmin canım inşallah.
Allah dualarımızı hayırlı dualardan kılsın ve kabul etsin.Amin.
günaydın bu arada
canım çok ta kendini dinleme akışına bırak diyecem de sende haklısn heyecen bi yandan acaba tuttumu demek bi yandan offf çok stresli bi süreç valla allah yardımcımız olsun hepimizinyaa bu arada kızlar ben dün değil evvelsi gün hatta akşam üstü acayip bi başdönmesi mide bulantısı yaşadım 1-2 saat kadar sürdü yattım dinlendim ayran filan içtim de biraz iyi geldi bebiş haberi için daha çok erken varsa bile bu kadar kısa sürede etki etmez biliyorum ama bu baş dönmesi beni korkutuyor acaba tansiyonummu düşüyor zaten çok düşüktür benim tansiyon bide bu aralar çok sıcak ya heralde iyice yerlerde benim tansiyon dünden beri korkudan kendimi ayrana verdim kafayı bulucam resmen ayranla aşılamadan sonra böyle birşey yaşayan varmı aranızda? he birde herşeyin kokusunu uzaktan bile alıyorum ter kokusu dahilhey allahım ya psikoloji sen nelere kadirsin
canım sana ne verdi dr rahim kalınlaşsın diyeyok ben sadece rahim duvarı kalınlaştırıcı kullanıyorum o kadar belki dr.um ihtiyaç duymadığı için bana vermemiştir bilemiyorum ama bugün konuları gezerken ananas tan bahsettiklerini duydum ne işe yarıyor acaba varsa bi faydası bizde yiyelim
ayyyy çok çok sevindim canım hem beklemesi çok heyecanlı hemde çok stresli inşş sonuç ta pozitif olurkızlar kan testi yaptırdım 1-2saat sonra sonuç çıkacakmış ay çok merak ediyorum sonucu
Merhaba kızlar.. Bende 2 yıllı evliyim ağustos ayında bende aşılama yaptırıcam.. Inş.gerek kalmaz :))
inşş bitanem bu kez allahın izniyle güzel şeyler olacakpozitif düşünelim ki pozitif olsun
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN canımmmmmm AMİİİİİİİİİİİİİİİN şu müarek ayın hürmetine rabbim bütün dualarımız kabul etsin
canım çok ta kendini dinleme akışına bırak diyecem de sende haklısn heyecen bi yandan acaba tuttumu demek bi yandan offf çok stresli bi süreç valla allah yardımcımız olsun hepimizin
inşş canım bebişten kaynaklanıyodur bu belirtiler
canım sana ne verdi dr rahim kalınlaşsın diyeaşılamadn sonra mı verdi :44::44:
ayyyy çok çok sevindim canım hem beklemesi çok heyecanlı hemde çok stresli inşş sonuç ta pozitif olurallah yardımcın olsun
canım bende ağustos ta allah nasip ederse ilk aşılamamı yaptıracam yani bu süreçte beraberiz
bende bu ayı allaha emanet geçirdim inşş benimde gerek kalmazkeşke kalmasa nerde o günlerr
sanmıyorum bebişten kaynaklansın bu şikayetler tamamen benim psikolojimin bana oyunu başka da birşey değil
ilacı aşılamadan önceki son kontrolde vermişti bana adet olana kadar içmeye devam dedi benim duvarım 1-2 cm daha inceymiş olması gerekenden de o yüzden verdi tutunması kolay olsun diye bende sabah akşam içiyorum ama karnımı şişirmekten başka bir işe yaramadı henüz
ahh canım zaten şu yalancı hamilelik psikoloji yok mu bütün aklımızı karıştıran onlar bizi resmen tuzağa düşürüyolar
anladım canım bana dr hç rahim kalınlığımla ilgili bişey söylemedi :44::44:
yarın bir hafta olucak aşılama yaptıralı ama reglimi soruyorsan 18.gündeyim yani daha çook erken
kızlar benım moralım bozuk ya pek gırmıyorum ama arada bakıyorum yazılarınızı okuyorum kadriye senın sonucu beklıyorum hayalı papatya ınsaallah senınde hayırlı haberlerını alırız burda sonuc bekleyen herkesın hayırlı haberlerını alırız ınsaallah
inşallah canım benim. sende de mi aynı belirtiler olmuştu erkenden sonuç ne oldu peki ben kaçırmışım o kısmıhadi hayırlısı inşallah bebişin gelir gözün aydın olur
canım bende ağustos ta allah nasip ederse ilk aşılamamı yaptıracam yani bu süreçte beraberiz
bende bu ayı allaha emanet geçirdim inşş benimde gerek kalmazkeşke kalmasa nerde o günlerr
aynen valla benden bağımsız işliyor psikolojim aklım mantığıma uymayan şeyler yapıyor yada hissediyorum kafayı yemeden bir haftayı atlatsak bari
demekki seninki normalmiş canım ne güzel banada daha önce hiç böyle birşey söylememişti bu bu aya özel bi durum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?