- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.081
inşşşşş canım keike hiçbirimize gerek kalmasaİNŞALLAH CANIM İNŞALLAH GEREK KALMAZ..... SENİN İLK AŞILAMAN MI ?
inşşşşş canım keike hiçbirimize gerek kalmasaİNŞALLAH CANIM İNŞALLAH GEREK KALMAZ..... SENİN İLK AŞILAMAN MI ?
kızlar benım moralım bozuk ya pek gırmıyorum ama arada bakıyorum yazılarınızı okuyorum kadriye senın sonucu beklıyorum hayalı papatya ınsaallah senınde hayırlı haberlerını alırız burda sonuc bekleyen herkesın hayırlı haberlerını alırız ınsaallah
inşallah canım benim. sende de mi aynı belirtiler olmuştu erkenden sonuç ne oldu peki ben kaçırmışım o kısmı
inşşşşş canım keike hiçbirimize gerek kalmasa
evet canım ilk aşılamam olacak kısmetse tabidaha raporum çıkmadı onun çıkmasını bekliyorum
haklısn canım aslında en güzeli kafaya takmamak düşünmemek ama elimizde değil takmışız bi kere
valla canım normal mi yoksa anormal mi daha tam bilemiyorumyumurtlama zamanım geldiğin de herşey belli olacak belki de o zaman rahim kalınlığıyla ilgili de söyler :44:
inşşşşş canım keike hiçbirimize gerek kalmasa
evet canım ilk aşılamam olacak kısmetse tabidaha raporum çıkmadı onun çıkmasını bekliyorum
haklısn canım aslında en güzeli kafaya takmamak düşünmemek ama elimizde değil takmışız bi kere
valla canım normal mi yoksa anormal mi daha tam bilemiyorumyumurtlama zamanım geldiğin de herşey belli olacak belki de o zaman rahim kalınlığıyla ilgili de söyler :44:
bana çok kolay bir süreçmiş gibi geldi bir iki gittik geldik aşılama günüde gdip yaptırdık hemen bitti gitti geçen hafta diş çektirdim o daha zorlu geçti :d asıl mesele sonra başlıyormuş haberim yokmuş :d
sizin aşılama tuttu mu yoksa ayyyy inş. Benimde tutar yaaa
walla bilmiomki cnm ya asırı tüketilince rahim kasılmasına sebep oluyor yazmıslar ne kadar dogru bilmiorum
canım sen deneyimli tecrübelisin
benim yumurtlama gününden beri ğöğüslerim çok ağrıyo çok şiş ve dokunamıyorum gerildiiler resmen uçları ateş gibi yanıyo :44::44:
senin de böyle mi olmuştu canımm
yoksa bana yine tuzak mı buu :95:
negatifffffff bu ayda nasip değilmiş
canım benimde gögüslerim aşılamadan sanırım 5 6 gün sonra ucu çok ağımaya şişmeye başladı boğamızda kuruluk vardı karın ağrım çok vardı bu belirtilerim 6 haftalık olmama rağmen dahada var üstüne bide basurum çıktı anlıyacağın çok kötüyüm birsey olacak diye ödüm patlıyo
ne olur banada bi cevap yaz canım
canım sen aşılama yaptını yoksa yapacakmısın canım ben ilk aşılamamda çok huzursuzdum saatleri sayıyodum psikolojik olarak çok kötüydüm ve tutmadı 12.gün adet oldum 2.aşılamamda çok rahattım bol bol dua ettim hayırlısını istedm yedim içtim eğlendim hiç oralı olmadım çok şükür tuttu darısı hepinizin başına inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın
canım sen aşılama yaptını yoksa yapacakmısın canım ben ilk aşılamamda çok huzursuzdum saatleri sayıyodum psikolojik olarak çok kötüydüm ve tutmadı 12.gün adet oldum 2.aşılamamda çok rahattım bol bol dua ettim hayırlısını istedm yedim içtim eğlendim hiç oralı olmadım çok şükür tuttu darısı hepinizin başına inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın
aaaa ama bozma artık moralini geçti gitti bir ay rahatsın işte ne güzel iyi yanlarından bak olaya, kadriyeyi bende merak ediyorum ne oldu acaba
hasretım benım hormonlar zaten tavan yapmıs :)))) guzel seyler dusuyorum dusunuyorummmm yapmayacam soz artık uzulmeyecegımcanım geçti gitti artık güzel şeyler düşünmeye bak önünde daha ne aylar var rabbim inşş nasip edercek hayılısylaama sen böyle üzülürken bütün hormonların yer değiştirir dengen bozulur lüften bunu kendine yapma canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?