Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH GEREK KALMAZ..... SENİN İLK AŞILAMAN MI ?
inşşşşş canım keike hiçbirimize gerek kalmasa
evet canım ilk aşılamam olacak kısmetse tabi daha raporum çıkmadı onun çıkmasını bekliyorum

haklısn canım aslında en güzeli kafaya takmamak düşünmemek ama elimizde değil takmışız bi kere

valla canım normal mi yoksa anormal mi daha tam bilemiyorum yumurtlama zamanım geldiğin de herşey belli olacak belki de o zaman rahim kalınlığıyla ilgili de söyler :44:[/QUOTE]

zaten kontrollerde eksik gedik ne varsa çıkıyor ortaya ona göre de destekleyici ilaç veriyor dr. neyseki tıp çok ilerledi şanslıyız aslında biz

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH GEREK KALMAZ..... SENİN İLK AŞILAMAN MI ?
inşşşşş canım keike hiçbirimize gerek kalmasa
evet canım ilk aşılamam olacak kısmetse tabi daha raporum çıkmadı onun çıkmasını bekliyorum

haklısn canım aslında en güzeli kafaya takmamak düşünmemek ama elimizde değil takmışız bi kere

valla canım normal mi yoksa anormal mi daha tam bilemiyorum yumurtlama zamanım geldiğin de herşey belli olacak belki de o zaman rahim kalınlığıyla ilgili de söyler :44:[/QUOTE]

BENİMDE İLK AŞILAMAM OLCAK..YAAA ACABA NASIL BİR SÜREÇ Kİ ?:44::44::44:

canım geçti gitti artık güzel şeyler düşünmeye bak önünde daha ne aylar var rabbim inşş nasip edercek hayılısyla ama sen böyle üzülürken bütün hormonların yer değiştirir dengen bozulur lüften bunu kendine yapma canımm

bana çok kolay bir süreçmiş gibi geldi bir iki gittik geldik aşılama günüde gdip yaptırdık hemen bitti gitti geçen hafta diş çektirdim o daha zorlu geçti asıl mesele sonra başlıyormuş haberim yokmuş

canım sen deneyimli tecrübelisin

benim yumurtlama gününden beri ğöğüslerim çok ağrıyo çok şiş ve dokunamıyorum gerildiiler resmen uçları ateş gibi yanıyo :44::44:

senin de böyle mi olmuştu canımm

yoksa bana yine tuzak mı buu :95:

zaten kontrollerde eksik gedik ne varsa çıkıyor ortaya ona göre de destekleyici ilaç veriyor dr. neyseki tıp çok ilerledi şanslıyız aslında biz[/QUOTE]
bütün tekkikler yapıldı canım bütün hormonlara falan bakıldı detaylı ultrason muayenesi şimdilik hepsi normal gibi gözüküyo

BENİMDE İLK AŞILAMAM OLCAK..YAAA ACABA NASIL BİR SÜREÇ Kİ ?:44::44::44:[/QUOTE]

canım bende hiç bilmiyorum inşş süreç çok güzel geçer herşey olamsı gereken gibi olur

yumoşlar büyür çatlar döllenir ve sonra rahime düşer

sizin aşılama tuttu mu yoksa ayyyy inş. Benimde tutar yaaa

canım benimde gögüslerim aşılamadan sanırım 5 6 gün sonra ucu çok ağımaya şişmeye başladı boğamızda kuruluk vardı karın ağrım çok vardı bu belirtilerim 6 haftalık olmama rağmen dahada var üstüne bide basurum çıktı anlıyacağın çok kötüyüm birsey olacak diye ödüm patlıyo

anladım bitanem sağol

demek benim ki yine kuru gürültü

ne olur banada bi cevap yaz canım

canım sen aşılama yaptını yoksa yapacakmısın canım ben ilk aşılamamda çok huzursuzdum saatleri sayıyodum psikolojik olarak çok kötüydüm ve tutmadı 12.gün adet oldum 2.aşılamamda çok rahattım bol bol dua ettim hayırlısını istedm yedim içtim eğlendim hiç oralı olmadım çok şükür tuttu darısı hepinizin başına inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın

ne güzel bitanem inşş bizim de tutar rabbim bizlere de nasip eder

aşılamam oldu benim bugün baş dönmesi ve kokulardan bahsetmiştim ya sende bende de olmuştu demişsin o yüzden bende sana sen hamilemisin öyleyse hamile kaldığın aşılamadan sonra mı bunları yaşadın diye sormuştum sende cevap vermemiştin bana bende "ne olur banada bi cevap yaz canım " demiştim. ohh be anlatabildim sonunda

aaaa ama bozma artık moralini geçti gitti bir ay rahatsın işte ne güzel iyi yanlarından bak olaya, kadriyeyi bende merak ediyorum ne oldu acaba

haklısın sebılem ama ıste sımdı yan gelıp yatıyom sızlerı okuyorum ıcım rahat ne bıleyım olmayacakya :))))

hasretım benım hormonlar zaten tavan yapmıs :)))) guzel seyler dusuyorum dusunuyorummmm yapmayacam soz artık uzulmeyecegım

negatifffffff bu ayda nasip değilmiş

kız kadrıye senın ıcın umut doluydum ama olmadı ne yapalım bende aynen asılama tutmamıs gıbı uzulmus kendımı hırpalamıstım bır gun sonra ınsan kendıne gelıyor Rabbım hayırlısını verır ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…