- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.101
ilk öğrendiğimde moralim çok bozuldu üzüldüm ama şimdi iyiyim.Artık kafadan atmamız gerek kızlar çok stres yapıyoruz ben uğraşmıyacağım yeter artık hiçbir sorun yoksa ve olmuyorsa allahımın bir bildiği vardır elbette neysee hayırlısı inşallah sizlerin hemen olur :2:
kızlar benım sıze sorum olacak benım doktorum tatıldeydı asılamaya baslamak ıcın gıttıgımde yoktu bır gun sonra gelecektı bana baska doktor baktı tup bebek merkezındekı ve bana pko oldugumu soylemıstı ve bana ılac verdı vucudun sekerını dengeleyen ozellıkle seker hastaları kullanıyor bu ılacı glucophage bu ılacı arastırdım ve gozlerıme ınanamadım pko hastaları hep bunu kullanıyormus okudugum yazıların cogunda kadınlar 3 ay 4 sonra hamıle kaldıklarını yazmıs yanı en fazla 8 ay kullanıp hamıle kalmıslar onuda bırak hamılelıktede kullanan var madem bu ılac vardı nıyeeeeeeeeeeeee benım dangalak doktor vermedı sınır oldum ayrıca adet duzensızlıgınede duzeltıyormus ben ıcmeye basladım bakalım hayırlısı bırde zayıflatıyormus ne harıka bır ılac ya koynuma alıp yatasım geldı o ılacı :))))) nedennnnnnnnnnnnnnnnnn ya nedennnnnn haberım yoktu :)))) her ıste hayır vardır derler ya sanırım bu bana cok hayırlı geldı bu ılacı kullanan varmı aranızda
kadrıye sızın sorun neydı
evet canım,bu sefer gayet pozıtıfıminşş bitanem bu kez allahın izniyle güzel şeyler olacakpozitif düşünelim ki pozitif olsun
negatifffffff bu ayda nasip değilmiş
ilk öğrendiğimde moralim çok bozuldu üzüldüm ama şimdi iyiyim.Artık kafadan atmamız gerek kızlar çok stres yapıyoruz ben uğraşmıyacağım yeter artık hiçbir sorun yoksa ve olmuyorsa allahımın bir bildiği vardır elbette neysee hayırlısı inşallah sizlerin hemen olur :2:
kızlar benım sıze sorum olacak benım doktorum tatıldeydı asılamaya baslamak ıcın gıttıgımde yoktu bır gun sonra gelecektı bana baska doktor baktı tup bebek merkezındekı ve bana pko oldugumu soylemıstı ve bana ılac verdı vucudun sekerını dengeleyen ozellıkle seker hastaları kullanıyor bu ılacı glucophage bu ılacı arastırdım ve gozlerıme ınanamadım pko hastaları hep bunu kullanıyormus okudugum yazıların cogunda kadınlar 3 ay 4 sonra hamıle kaldıklarını yazmıs yanı en fazla 8 ay kullanıp hamıle kalmıslar onuda bırak hamılelıktede kullanan var madem bu ılac vardı nıyeeeeeeeeeeeee benım dangalak doktor vermedı sınır oldum ayrıca adet duzensızlıgınede duzeltıyormus ben ıcmeye basladım bakalım hayırlısı bırde zayıflatıyormus ne harıka bır ılac ya koynuma alıp yatasım geldı o ılacı :))))) nedennnnnnnnnnnnnnnnnn ya nedennnnnn haberım yoktu :)))) her ıste hayır vardır derler ya sanırım bu bana cok hayırlı geldı bu ılacı kullanan varmı aranızda
evet canım aynen öyle işte hep iyi şeyler düşünecez ki herşey iyi olsun biizm içinhaklısın sebılem ama ıste sımdı yan gelıp yatıyom sızlerı okuyorum ıcım rahat ne bıleyım olmayacakya :))))
hasretım benım hormonlar zaten tavan yapmıs :)))) guzel seyler dusuyorum dusunuyorummmm yapmayacam soz artık uzulmeyecegım
kız kadrıye senın ıcın umut doluydum ama olmadı ne yapalım bende aynen asılama tutmamıs gıbı uzulmus kendımı hırpalamıstım bır gun sonra ınsan kendıne gelıyor Rabbım hayırlısını verır ınsaallah
canım benim forumda tanıdığım bi arkadaşım vardı o ileri derece de pko hastasıydı çok tedavi falan gördü en son gittiği dr aynen sana verdiği ilacı vermişti hatta tüp bebek yaptırmaya kara vermişlerdi gidip ön görüşme bile yapmışlardı veee o ay süprüz bi şekilde hamile kaldı tüp bebeğe gerek bile kalamdı geçenlerde doğum yaptı bi kızı oldukızlar benım sıze sorum olacak benım doktorum tatıldeydı asılamaya baslamak ıcın gıttıgımde yoktu bır gun sonra gelecektı bana baska doktor baktı tup bebek merkezındekı ve bana pko oldugumu soylemıstı ve bana ılac verdı vucudun sekerını dengeleyen ozellıkle seker hastaları kullanıyor bu ılacı glucophage bu ılacı arastırdım ve gozlerıme ınanamadım pko hastaları hep bunu kullanıyormus okudugum yazıların cogunda kadınlar 3 ay 4 sonra hamıle kaldıklarını yazmıs yanı en fazla 8 ay kullanıp hamıle kalmıslar onuda bırak hamılelıktede kullanan var madem bu ılac vardı nıyeeeeeeeeeeeee benım dangalak doktor vermedı sınır oldum ayrıca adet duzensızlıgınede duzeltıyormus ben ıcmeye basladım bakalım hayırlısı bırde zayıflatıyormus ne harıka bır ılac ya koynuma alıp yatasım geldı o ılacı :))))) nedennnnnnnnnnnnnnnnnn ya nedennnnnn haberım yoktu :)))) her ıste hayır vardır derler ya sanırım bu bana cok hayırlı geldı bu ılacı kullanan varmı aranızda
evet canım,bu sefer gayet pozıtıfımAllah izin verırse...
senın rapor ılac ıcın mı canım,benım dun hemencecık cıktı.doktordan cıktık eczaneye gıdınceye kadar rapor hazırdı :44:
ayy tuh ya ben senden cokumutluydum canım, sakın dert etme. Allahın bır bıldıgı vardır, zamanı bellıdır. Kafamız rahat degıl işte sorunumuz o zaten.
Sabret arkadasım, olacaktır elbet bırgun
ben de pko.luyum. 3,5 yıldır da pko oldugumu bılıyoruz. Ikı doktora gıttım olmadı,şimdikı doktoruma 1 yıldır gıdıyoruz. O kadar suredır gıderız o ılaçlardan bırkez bıle bahsetmedı. 32 yıllık jınekolog doktorum bır de. Ben de sormadım, bılıyorum o ılaçları metformin içerıklı işte.
Doktorum vucudum ıcın en ıyısıne karar verır dıyerek ben dr.a sormadım hıç.Ama bu 2.aşılamam da tutmazsa adetlerımı duzene sokması ıcın ona sormadan başlamayı dusunuyorum artık
evet bitanem ya ilaçlarım için rapor çıkartıyorumama ne çıkmaz rapormuş hala imzadaymış pes doğrusu nerdeyse 3 hafta oldu :44::44:
cok uzun ya bu süre, devlet hastanesınden mı cıkıyor bu rapor senın? ben doktordan cıkıyorum eczaneye varıncaya kadar cıkıyor benım rapor, o nasıl oluyor pekı :44:
geçmiş olsun canım,inşallah bu son olur,inşallah sıradaki tedavin olumlu olurnegatifffffff bu ayda nasip değilmiş
bacıımmmmmm aşılamamı oldum,doktor beni çok motive etti,2 dklık birşey ,ben acıyacak diye beklerken doktorum bitti bile dedi,duygulanıp ağladım,inşallah tutacak,pozitif düşünüyorum,eşimin stesten sperm sayısı çok az gelmiş,halbuki çok iyi olan sadece sayımızdı normalde,80 milyon olan sayısı 8 milyon çoktı yaaaa ama çok şükür 5 milyon hareketli sperm enjekte edildi(ileri hızlı+ileri yavaş ve yerinde hareketli toplam 5 milyon)14 gün nasıl geçecek anlamadım ki,en zor kısmı bu bence,sigarayı bırakacaktım ama bu süreçte bırakırsam bu stresle herhalde duvarları filan yıkarım,Allahın izniyle pozitifi bi göreyim o gün bırakacağımbugün aşılaman inşş çok güzel geçer bacımmumarım herşey beklenildiği gibi yolunda gider sonunda da pozitifi görürsün
haberlerini bekliyoruzzz
geçmiş olsun canım,inşallah bu son olur,inşallah sıradaki tedavin olumlu olur
bacıımmmmmm aşılamamı oldum,doktor beni çok motive etti,2 dklık birşey ,ben acıyacak diye beklerken doktorum bitti bile dedi,duygulanıp ağladım,inşallah tutacak,pozitif düşünüyorum,eşimin stesten sperm sayısı çok az gelmiş,halbuki çok iyi olan sadece sayımızdı normalde,80 milyon olan sayısı 8 milyon çoktı yaaaa ama çok şükür 5 milyon hareketli sperm enjekte edildi(ileri hızlı+ileri yavaş ve yerinde hareketli toplam 5 milyon)14 gün nasıl geçecek anlamadım ki,en zor kısmı bu bence,sigarayı bırakacaktım ama bu süreçte bırakırsam bu stresle herhalde duvarları filan yıkarım,Allahın izniyle pozitifi bi göreyim o gün bırakacağım
yok canım ya üni.hastanesinden çıkıyobende anlamış değilim ne rapormuş yaaaa
bacıımmmmmm aşılamamı oldum,doktor beni çok motive etti,2 dklık birşey ,ben acıyacak diye beklerken doktorum bitti bile dedi,duygulanıp ağladım,inşallah tutacak,pozitif düşünüyorum,eşimin stesten sperm sayısı çok az gelmiş,halbuki çok iyi olan sadece sayımızdı normalde,80 milyon olan sayısı 8 milyon çoktı yaaaa ama çok şükür 5 milyon hareketli sperm enjekte edildi(ileri hızlı+ileri yavaş ve yerinde hareketli toplam 5 milyon)14 gün nasıl geçecek anlamadım ki,en zor kısmı bu bence,sigarayı bırakacaktım ama bu süreçte bırakırsam bu stresle herhalde duvarları filan yıkarım,Allahın izniyle pozitifi bi göreyim o gün bırakacağım
inşallah canım ağzın bal olsun,yüzümüz gülecek artıkbacımmm herşeyin yolunda gitmesine çoook sevindim ne güzel bak kasıyodun kendini acaba acırmı bişey hissedermiyim diye çok şükür sorunsuz stressiz geçmiş bizim yaptığım stresren eşlerde nasibini alıyo demek ki inşş benimki strese girmez de iyi sperm verir
ahh bitanem ya iş bundan sonrasına kalmış artık rabbim inşş bu kez olduracak rabbim yüzüne gülecek allah çok büyük bi bakmışsın 14. günün sonunda bebişkon seninle çift çizgiyi görmüşsün
ben yatamıyorum da eşim yat diye zorluyor,oldum olası yatmayı sevmem ki,naz yapacağım günler gelecek inşallahunıv.hastanesı kalabalıktır cok.muhtemelen o yuzden gecıkır.devlet işi işte agır işler malesef
senı merak edıyordum hadı bakalım hayırlısı kuzum, senınkı ılk seferde tutunsun ınş. arama hıc. artık sabır vakt geldı senın ıcın,beklmesı en zoru
agır iş yapma,azıcık nazlan kocana:9:
öyledir canım bi tek ben yokum ki kim bilir benim kişi kaç kişi sırada bekliyounıv.hastanesı kalabalıktır cok.muhtemelen o yuzden gecıkır.devlet işi işte agır işler malesef
senı merak edıyordum hadı bakalım hayırlısı kuzum, senınkı ılk seferde tutunsun ınş. arama hıc. artık sabır vakt geldı senın ıcın,beklmesı en zoru
agır iş yapma,azıcık nazlan kocana:9:
inşallah canım ağzın bal olsun,yüzümüz gülecek artık
ben yatamıyorum da eşim yat diye zorluyor,oldum olası yatmayı sevmem ki,naz yapacağım günler gelecek inşallah
canım bir sürü doktora gittik hiç bir sorun yok bendede eşimdede hormonlar normal yumurtalar gelişyor adetlerim düzenli eşiminde spermleri çok iyi yani bu süreçte en zor olan sebepsiz interfelite sorun yokki doktor nasıl tedavi uygulasın ne ilaç kullanayım.Bazen diyorumki keşke bir sorun olsaydı bilseydikte ona göre yolumuzu çizseydik.Doktorların hepsi stres yapıyorsunuz ondan olmuyor gayet sağlıklı sorunsuz bireylersiniz diyor.Galiba vakti var daha yada bizimki çok nazlı
kendi dr.un tatilden gelince ona da sor bunu canım niye vermemiş daha önce pat diye bir günde pkolu olmamışsındırya alla alla sinir oldum şimdi
geçmiş olsun canım,inşallah bu son olur,inşallah sıradaki tedavin olumlu olur
canım benım ınan bu ılacı sor sen bosuna bekleme olmasın gercı ınsaallah 2. asılaman tutar ama sen yınede sor bunu ıstersen forumlardan oku bende pko hastalıgınn her belırtısı var ınsaallah duzelırım gercı pko duzelmıyor ama en azından ılerlemez
hayalipapatya hayırlı uğurlu olsun şimdiden aşılaman. İnşallah 14 gün çabuk geçer sana (bana geçmiyorda) ve beklediğine değer bir sonuç alırsın. dr bana sadece ağır kaldırma onun dışında hayatına devam et yatmana filan gerek yok dedi bende ev taşıyordum aşılamanın olduğu gün 2 saat dışarıda alışveriş yaptk sonra eve gidip ev yerleştirdim düşün halimi bunu dr.uma da söylemiştim hatta başka bir dr arkadaş daha vardı onunla da konuştuk ooo çok iyi denk gelmiş süper işte aklını başka işlere verirsin stres yapmamış olursun dedi her ikiside bende ağır kaldırmak dışında her işimi kendim yaptım hala daha son hız hayatıma devam ediyorum günde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum gündüz işteyim akşamda evde iş yapıyorum filan ama akşam saat 11 oldumu resmen sızıyorum başka türlü gün geçmiyor zatensig.a bende devam ediyorum maalesef o işi nasıl çözücem bilmiyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?