Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar pazrtesi ilk kontrolüm var ve bende bi telas ne dicek doktor kafanmda kurup duruyprum walla hersey yolunda gitcekmi off cok strsliyim :18::18::18:

crimsoncum senle aynı gidiyoruz cnm sen benden tecrübelisin senin igne yerlerin kızarıyormu agrın sızın oluyormu? bi hareketlilik hissediyormusun kasıklarında falan?

aşılamanın kacıncı gunu bugun canım?
ne guzel gunduz calışıyorsun, o oyalar ınsanı.
bız tatıldeyız naparım bılmıyorum beklerken gunler gecmez

benim bugün tam bir hafta oldu daha en az bir hafta var sanırım yada öyle birşey ben test yaptırmayı düşünmüyorumda beklicem öyle kek gibi
tatilde olmak daha güzel bence denize/havuzqa girersin yürüyüş yaparsın istediğn gibi yatar uyursun yersin içersin vs. çalışınca aslında zor oluyor çünkü yorucu ve stresli bir ortamda sakin kalmaya çalışıyorum mecburen ama çok zor heran birilerine çatabilitem var

günaydın kızlar pazrtesi ilk kontrolüm var ve bende bi telas ne dicek doktor kafanmda kurup duruyprum walla hersey yolunda gitcekmi off cok strsliyim :18::18::18:

herşey tabiki yolunda gidicek kontrolleri bari takma kafana canım zaten bir sorun varsa o kontrolde belli olucak ve önlemini alıcaksınız yani her şekilde senin için iyi olucak hem aşılamaya giden kısa yolda bir adım daha atmış olacaksın ne güzel işte öyle düşün. ben hiç heyecan yapmamıştım kontrolde sonuçta herzamanki gibi muayene ediyor hımm iyi filan diyor şu gün gel diyor o kadar fazla bir atraksiyon olmuyor yani

inşallah güzel haberlerini alırız

pazartesiden sonra ins birseyler belli olucak ve daha rahat olcam inş...

pazartesiden sonra ins birseyler belli olucak ve daha rahat olcam inş...

inşallah rahat olursun cnm bende rahattım da aşılamadan sonra ne olduysa pek bi düşünür oldum dr sil at bu konuyu kafandan dedi ev taşıdım hala atamadım daha ne atraksiyon yapabilirimki unutmak için gerçi yanlış anlaşılmasın ama burada da çok takılıyorum ya aklımdan hiç çıkmıyor böylece iyimi ediyorum kötü bilemiyorum acaba sonucu öğrenene kadar buraya hiç girmesemmi diyorum ama olmuyor sizleri merak ediyorum bi yandan da

aşılamanın kacıncı gunu bugun canım?
ne guzel gunduz calışıyorsun, o oyalar ınsanı.
bız tatıldeyız naparım bılmıyorum beklerken gunler gecmez
aynen canım geçmiyor zaman,bütün gece rüyalar gördüm,sabah renklere göre yorum yaptım,yok siyah görmedim ama yeşil de görmedim filan,kaldı son 13 gün,bu arada ilk aşılamada senin de göğüslerde ve belde ağrın olmuş muydu,belim çok fena bir de özellikle sol kasığım batıyor,Allah'ım inşallah tutmuştur

hayalı papatya hayırlısı olsun canım benım gerı sayım basladı
evet tatlım son 13 gün,geçmiyor zaman hiç geçmiyor

bana da günlük hayatına devam et ağır kaldırmadan dedi ama eşim yat yat deyip duruyor,yatmayı da hiç sevmem bu arada,korkuyorum bir de kalkarsam da olumsuz olursa eşim ben sana yat demiştim diyecek,oflaya puflaya yatıyorum mecburen,13 gün sonra hayırlı haberi bi alayım sigara çıkacak hayatımdan

kizlar selam bende 5 gun sonra 2 ci asilamami olacagim.hergun igne vuruluyorum bakalim insallah bu sefer tutar da bebisimi kucagima alirim..

hayırlı olsun canım aşılaman rabbim inşş bu kez bebişini sana bağışlar

bende bu ay allah nasip ederse ilk aşılamamı olucam adetimin gelmesini bekliyorum

allah hepimizin yardımcısı olsun

nasılsın kızlar bugün hiç giremdim bakamdım sizlere aklım hep burdaydı

dünden beri çarpıntım var:18: belki sıcaktan belki de oruçtan bilemiyorum ama çok canımı sıktı bu durum

tatlım sıcaklar+oruç etkilemiştir muhtemelen,senin akıntın devam ediyor mu

bilmiyorum ki bacımm ya belki de onların da etkisi vardır evet canım devam ediyo adetim yakın ondan olabilirdir en son temmuz 13 te geldi ama bu ay ne olur bilemem inşş çok fazla gecikmez de bi an önce gelir aşılamaya başlarım

crimsoncum senle aynı gidiyoruz cnm sen benden tecrübelisin senin igne yerlerin kızarıyormu agrın sızın oluyormu? bi hareketlilik hissediyormusun kasıklarında falan?
ılk aşılamada moraartmıştım hatta bıkez sımdı ıse kızarma, iğne ızı bıle yok canım.çok guzel vuruyorum agrım yok sımdılık.ağrım yoksa yumurtam oluşmuyor benım.75 ıle başladık yetmedı yıne sanırım.:44: kasıklarında hareketlılık varsa tamamdır.ıgnelere tepkı verıyor yumurtalıkların.Bakalım ıkımız de pazartesı gorecez. Benım randevum 15.15'te. Senın?
bursa da denız, mumkun degıl :) çatabılıte demek olsun ıyıydır calışmak
göğsüm patlayacaktı, sütyene sığmadı soylemesı ayıp batma desen o hıc bıtmedı regl oluncaya kadar.Butun bu hıssettıklerın normal ve iğnenın etkısı kuzum
ılk gunler yat da sonra sadece agır kaldırmaman yeterlı, işlerını yapabılırsın ama dolaplara falan uzanma.Ben dıkkat etmıştım

kizlar selam bende 5 gun sonra 2 ci asilamami olacagim.hergun igne vuruluyorum bakalim insallah bu sefer tutar da bebisimi kucagima alirim..

hayırlısı olsun ashanur, Ben de 2.aşılama ıcın ıgne vuruyorum

walla cnm ben igneyi kendim vurmuyorum eşim vuruyor morarma olmadı sadece minicik nokta oldu igne yerlerinde kasıklarımda bazen agrı oluyor bakalım hayırlısı yaa benim pazartesi 8:30 randevum

walla cnm ben igneyi kendim vurmuyorum eşim vuruyor morarma olmadı sadece minicik nokta oldu igne yerlerinde kasıklarımda bazen agrı oluyor bakalım hayırlısı yaa benim pazartesi 8:30 randevum

ben gıdınceye kadar sen gelmış olursun zaten, hadı bakalım.
eşim bakamıyor bıle ben vururken.dayanamaz.iş başa düşüyor napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…