- 5 Nisan 2011
- 244
- 11
- 118
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.121
aşılamanın kacıncı gunu bugun canım?
ne guzel gunduz calışıyorsun, o oyalar ınsanı.
bız tatıldeyız naparım bılmıyorum beklerkengunler gecmez
günaydın kızlar pazrtesi ilk kontrolüm var ve bende bi telas ne dicek doktor kafanmda kurup duruyprum walla hersey yolunda gitcekmi off cok strsliyim :18::18::18:
günaydın kızlar pazrtesi ilk kontrolüm var ve bende bi telas ne dicek doktor kafanmda kurup duruyprum walla hersey yolunda gitcekmi off cok strsliyim :18::18::18:
benim bugün tam bir hafta oldu daha en az bir hafta var sanırım yada öyle birşey ben test yaptırmayı düşünmüyorumda beklicem öyle kek gibi
tatilde olmak daha güzel bence denize/havuzqa girersin yürüyüş yaparsın istediğn gibi yatar uyursun yersin içersin vs. çalışınca aslında zor oluyor çünkü yorucu ve stresli bir ortamda sakin kalmaya çalışıyorum mecburen ama çok zor heran birilerine çatabilitem var
Amin canım inşallah öyle olur ama bende hep bi karamsarlık var içimden hiçbirşey gelmiyor ve çok sinirliyim bugünlerde hamiş olsam bi huzur bi iyilik gelirdi heralde üstüme kesin değilim diye düşünmeye başladıminşallah güzel haberlerini alırız
stres yapmamaya calısıyorum ama elimde diil hep olumsuzlukları düşünüyorum kafamda neyse hayırlsıı bakalıminşallah güzel geçer canım stres yapma hormonları çok etkiliyor
herşey tabiki yolunda gidicek kontrolleri bari takma kafana canım zaten bir sorun varsa o kontrolde belli olucak ve önlemini alıcaksınız yani her şekilde senin için iyi olucak hem aşılamaya giden kısa yolda bir adım daha atmış olacaksın ne güzel işte öyle düşün. ben hiç heyecan yapmamıştım kontrolde sonuçta herzamanki gibi muayene ediyor hımm iyi filan diyor şu gün gel diyor o kadar fazla bir atraksiyon olmuyor yani
pazartesiden sonra ins birseyler belli olucak ve daha rahat olcam inş...
aynen canım geçmiyor zaman,bütün gece rüyalar gördüm,sabah renklere göre yorum yaptım,yok siyah görmedim ama yeşil de görmedim filan,kaldı son 13 gün,bu arada ilk aşılamada senin de göğüslerde ve belde ağrın olmuş muydu,belim çok fena bir de özellikle sol kasığım batıyor,Allah'ım inşallah tutmuşturaşılamanın kacıncı gunu bugun canım?
ne guzel gunduz calışıyorsun, o oyalar ınsanı.
bız tatıldeyız naparım bılmıyorum beklerkengunler gecmez
evet tatlım son 13 gün,geçmiyor zaman hiç geçmiyorhayalı papatya hayırlısı olsun canım benım gerı sayım basladı
bana da günlük hayatına devam et ağır kaldırmadan dedi ama eşim yat yat deyip duruyor,yatmayı da hiç sevmem bu arada,korkuyorum bir de kalkarsam da olumsuz olursa eşim ben sana yat demiştim diyecek,oflaya puflaya yatıyorum mecburen,13 gün sonra hayırlı haberi bi alayım sigara çıkacak hayatımdanhayalipapatya hayırlı uğurlu olsun şimdiden aşılaman. İnşallah 14 gün çabuk geçer sana (bana geçmiyorda) ve beklediğine değer bir sonuç alırsın. dr bana sadece ağır kaldırma onun dışında hayatına devam et yatmana filan gerek yok dedi bende ev taşıyordum aşılamanın olduğu gün 2 saat dışarıda alışveriş yaptk sonra eve gidip ev yerleştirdim düşün halimi bunu dr.uma da söylemiştim hatta başka bir dr arkadaş daha vardı onunla da konuştuk ooo çok iyi denk gelmiş süper işte aklını başka işlere verirsin stres yapmamış olursun dedi her ikiside bende ağır kaldırmak dışında her işimi kendim yaptım hala daha son hız hayatıma devam ediyorum günde en az 1 saat yürüyüş yapıyorum gündüz işteyim akşamda evde iş yapıyorum filan ama akşam saat 11 oldumu resmen sızıyorum başka türlü gün geçmiyor zatensig.a bende devam ediyorum maalesef o işi nasıl çözücem bilmiyorum henüz
kizlar selam bende 5 gun sonra 2 ci asilamami olacagim.hergun igne vuruluyorum bakalim insallah bu sefer tutar da bebisimi kucagima alirim..
nasılsın kızlar bugün hiç giremdim bakamdım sizlere aklım hep burdaydı
dünden beri çarpıntım var:18: belki sıcaktan belki de oruçtan bilemiyorum ama çok canımı sıktı bu durum
tatlım sıcaklar+oruç etkilemiştir muhtemelen,senin akıntın devam ediyor mu
ılk aşılamada moraartmıştım hatta bıkezcrimsoncum senle aynı gidiyoruz cnm sen benden tecrübelisin senin igne yerlerin kızarıyormu agrın sızın oluyormu? bi hareketlilik hissediyormusun kasıklarında falan?
bursa da denız, mumkun degıl :)benim bugün tam bir hafta oldu daha en az bir hafta var sanırım yada öyle birşey ben test yaptırmayı düşünmüyorumda beklicem öyle kek gibi
tatilde olmak daha güzel bence denize/havuzqa girersin yürüyüş yaparsın istediğn gibi yatar uyursun yersin içersin vs. çalışınca aslında zor oluyor çünkü yorucu ve stresli bir ortamda sakin kalmaya çalışıyorum mecburen ama çok zor heran birilerine çatabilitem var
göğsüm patlayacaktı, sütyene sığmadı soylemesı ayıpaynen canım geçmiyor zaman,bütün gece rüyalar gördüm,sabah renklere göre yorum yaptım,yok siyah görmedim ama yeşil de görmedim filan,kaldı son 13 gün,bu arada ilk aşılamada senin de göğüslerde ve belde ağrın olmuş muydu,belim çok fena bir de özellikle sol kasığım batıyor,Allah'ım inşallah tutmuştur
evet tatlım son 13 gün,geçmiyor zaman hiç geçmiyor
bana da günlük hayatına devam et ağır kaldırmadan dedi ama eşim yat yat deyip duruyor,yatmayı da hiç sevmem bu arada,korkuyorum bir de kalkarsam da olumsuz olursa eşim ben sana yat demiştim diyecek,oflaya puflaya yatıyorum mecburen,13 gün sonra hayırlı haberi bi alayım sigara çıkacak hayatımdan
kizlar selam bende 5 gun sonra 2 ci asilamami olacagim.hergun igne vuruluyorum bakalim insallah bu sefer tutar da bebisimi kucagima alirim..
walla cnm ben igneyi kendim vurmuyorum eşim vuruyor morarma olmadı sadece minicik nokta oldu igne yerlerinde kasıklarımda bazen agrı oluyor bakalım hayırlısı yaa benim pazartesi 8:30 randevumılk aşılamada moraartmıştım hatta bıkezsımdı ıse kızarma, iğne ızı bıle yok canım.çok guzel vuruyorum agrım yok sımdılık.ağrım yoksa yumurtam oluşmuyor benım.75 ıle başladık yetmedı yıne sanırım.:44: kasıklarında hareketlılık varsa tamamdır.ıgnelere tepkı verıyor yumurtalıkların.Bakalım ıkımız de pazartesı gorecez. Benım randevum 15.15'te. Senın?
walla cnm ben igneyi kendim vurmuyorum eşim vuruyor morarma olmadı sadece minicik nokta oldu igne yerlerinde kasıklarımda bazen agrı oluyor bakalım hayırlısı yaa benim pazartesi 8:30 randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?