Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah canım,biran önce alalım müjdeleri

eşim kımldatmıyor sağolsun,yaaa aşılamadan 48 saat sonra kanda çıkar dedi bir biyolog,pazartesi günü benim 96 saat olacak baktırsam mı

eşim kımldatmıyor sağolsun,yaaa aşılamadan 48 saat sonra kanda çıkar dedi bir biyolog,pazartesi günü benim 96 saat olacak baktırsam mı

cok erken canım ya, sonra ınsan umutlanıyor hep. Bari 1 hafta gecsın, azıcık daha sabret.
Ben 12.gun kafama koymuştum yaptıracaktım zaten. 11. gunu lekelenmem oldu, 12.gün yaptırdık.

Selam kızlar bende geldim, nasılsınız iyimisiniz? benim bel ağrımda ciddi bir azalma var çok ayakta kaldığımda yada yorulduğumda ağrıyor sadece bide iştahım açıldı çok acıkıyorum ne oluyor bana bilmiyorum hamile kalamadan hamile gibi göbeğim olacak yakında

kızlar mrhb kk bir arkadaş var gonal f arıyor aşılama içinnn elinde olan varsa (rtedaviden artmış) özelden yazabilirimi

hoşgeldinnn canımm

ne kadar tuhaf dimi canım herşeyi deniyoruz her ayrıntıyı bebeğe yorunluyoruz ne olacak bizim böyle halimiz çok fazla deneme kendini tatlım oluruna bırak
bende adet günümü bekliyorum 13 de olmam gerekiyo bakalım ne olacak tabi daha raporum çıkamamış nasıl iş bu ya bugün yine arayıp öğrenicem off çıkmış olsun artık

kızlar mrhb kk bir arkadaş var gonal f arıyor aşılama içinnn elinde olan varsa (rtedaviden artmış) özelden yazabilirimi

canım bende bu ay ilk aşılamayı olucam keşke olsaydı da gönderseydim birine faydam olurdu inşş ilacı bulursunuz arkadaşın allah yardımcısı olsun

hakketen de öyle şekerim. zaten ben h.sonu baya bi yoruldum varsada düşmüş olabilir bide dün bol bol yüzdüm ettim akşama kasıklarımda batmalar oldu inş. varsa bişi olmamıştır ona yoksa da canım saolsun napiim bu saatten sonra
senin raporun neden bu kadar gecikmiş bi sor bakalım benimde bildiğim çabucak veriliyor o rapor

cok erken canım ya, sonra ınsan umutlanıyor hep. Bari 1 hafta gecsın, azıcık daha sabret.
Ben 12.gun kafama koymuştum yaptıracaktım zaten. 11. gunu lekelenmem oldu, 12.gün yaptırdık.
zor olacak ama beklemem lazım,daha 4. gün yaaa,sanki 10 gün geçmiş gibi,bana dua edin bol bol ne olur,Allah hepimize yardım etsin

kızlar nerelerdesiniz dünden beri bakıyorum kimseler uğramamış umarım hepiniz iyisinizdir
iyiyiz canımmmmm,gün sayıyorum,bacımmm dualarını esirgeme ne olur

tatlım ben tem.un 27 sinde yaptırdım benim 10 günüm var sende mi aynı zamanda yaptırmıştın sende ?
Allah sabır versin sana da bu arada günlerin çabucak geçsin inş.

canım keşke biraz dikkat etseydin aman allah korusun bitanem ben bu yaz ne denize ne havuza girdim korkam oldum ya enfeksiyon mikrop kaparsam diye çok titizleniyorum bu konuda sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş

biraz daha saat geçsin eşim arayacak canım bakalım ne diyecekler kızz adet tarihim geldddi rapor ortalarda yokk

zor olacak ama beklemem lazım,daha 4. gün yaaa,sanki 10 gün geçmiş gibi,bana dua edin bol bol ne olur,Allah hepimize yardım etsin

iyiyiz canımmmmm,gün sayıyorum,bacımmm dualarını esirgeme ne olur

hoşgeldiiin bacımmmmm

gün saymaya devam canım inşş sonun da feraha çıkacaksın hayırlısyla etmezmiyim canım her gün dualarım var hepimize ediyorum ALLAH KABUL ETSİN

tatlım ben tem.un 27 sinde yaptırdım benim 10 günüm var sende mi aynı zamanda yaptırmıştın sende ?

inşş sende hayalipapatya da müjdeli haberi alacaksınız canım bayram öncesi bayram olacak hepimize

2 ağustosta yapıldı aşılamam canım,bugün 4. gün bel ve kasık ağrılarım azaldı ara ara oluyor,göğüs hassasiyeti felaket,yüz üstü bile yatırmıyor o derece,16sında belli olacak seninki de mi o zaman,senin 27sinde olduysa ayın 10unda filan değil mi test tarihin

hoşgeldiiin bacımmmmm

gün saymaya devam canım inşş sonun da feraha çıkacaksın hayırlısyla etmezmiyim canım her gün dualarım var hepimize ediyorum ALLAH KABUL ETSİN
canımsın benim,rapor geç çıksa da eczane sorun çıkarmıyor,hastanenin karşısında olduğu için genelde,doktorları bilip not alıyorlar,ben tedaviye 19 temmuzda başladım ve 24ünde çıktı raporum,19unda aldım ilacı raporlu gibi ödedim ücreti,rapor çıkınca sistemde görüyorlar zaten canımcım,korkma hiç sorunsuz olacak inşallah,senin iyi niyetini severim ben

ayy inş. bi aksilik yoktur senin rapor işinde devlet işlerinde olabiliyor böyle şeyler maalesef. benim hapla olduğu için rapor filan uğraşmak zorunda kalmadık hiç ama iğne olsaydı bende çıkarttırmak zorunda kalırdım.

ya ben hiç titizlenmiyorum sonrada acaba yapmasamıydım ki diyorum kendi kendime ama bu sıcaklar başka türlü de çekilmiyor ki benim suçum değil haa birde h.sonu bir olan evdeki köpek sayısı ikiye çıktı canıma okudu iki koca hayvan hele dışarıda yürümek resmen büyük bir risk oldu benim için ufak tefek morluklarla onuda atlattım evellallah bu dönemde başıma gelmeyen kalmadı zaten eğer ben hamile kalırsam bu ay herkes kalabilir emin olun kızlar

ayy bilmiyorum ki canım benim hesabıma göre bu ayın 14-16 sı arası adet olmam gerekiyor yani nerden baksan 10 gün var o sebepten dedim. amaaaa eğer 10 daysa test tarihim aman allahım bu hafta test yapmaya hazır değilim bennn

canım şimdi eşimle konuştum rapor çıkmış başhekimin imzasına gitmiş ama kız sitediğiniz bi eczaneden ilaçaları alabilirsiniz demiş tıpkı senin bahsettiğin gibi ama biz başka yerdeyiz gittiğim has. başka bi yerde bizim bulunduğumu yerden de alınabilir mi yani eczane sitemin de görülebilir mi kuzum :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…