- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.141
inşallah canım,biran önce alalım müjdeleribilmiyorum ki bacımm ya belki de onların da etkisi vardırevet canım devam ediyo adetim yakın ondan olabilirdir en son temmuz 13 te geldi ama bu ay ne olur bilemem inşş çok fazla gecikmez de bi an önce gelir aşılamaya başlarım
eşim kımldatmıyor sağolsun,yaaa aşılamadan 48 saat sonra kanda çıkar dedi bir biyolog,pazartesi günü benim 96 saat olacak baktırsam mıılk aşılamada moraartmıştım hatta bıkezsımdı ıse kızarma, iğne ızı bıle yok canım.çok guzel vuruyorum agrım yok sımdılık.ağrım yoksa yumurtam oluşmuyor benım.75 ıle başladık yetmedı yıne sanırım.:44: kasıklarında hareketlılık varsa tamamdır.ıgnelere tepkı verıyor yumurtalıkların.Bakalım ıkımız de pazartesı gorecez. Benım randevum 15.15'te. Senın?
bursa da denız, mumkun degıl :)çatabılıte demek olsun ıyıydır calışmak
göğsüm patlayacaktı, sütyene sığmadı soylemesı ayıpbatma desen o hıc bıtmedı regl oluncaya kadar.Butun bu hıssettıklerın normal ve iğnenın etkısı kuzum
ılk gunler yat da sonra sadece agır kaldırmaman yeterlı, işlerını yapabılırsın ama dolaplara falan uzanma.Ben dıkkat etmıştım
hayırlısı olsun ashanur, Ben de 2.aşılama ıcın ıgne vuruyorum
eşim kımldatmıyor sağolsun,yaaa aşılamadan 48 saat sonra kanda çıkar dedi bir biyolog,pazartesi günü benim 96 saat olacak baktırsam mı
kızlar mrhb kk bir arkadaş var gonal f arıyor aşılama içinnn elinde olan varsa (rtedaviden artmış) özelden yazabilirimi
Selam kızlar bende geldim, nasılsınız iyimisiniz? benim bel ağrımda ciddi bir azalma var çok ayakta kaldığımda yada yorulduğumda ağrıyor sadece bide iştahım açıldı çok acıkıyorum ne oluyor bana bilmiyorum hamile kalamadan hamile gibi göbeğim olacak yakında
maalesef bende yok zaten kullanmadığım bir ilaç. Inşallah ihtiyacı kadar bulur arkadaşınız
kızlar mrhb kk bir arkadaş var gonal f arıyor aşılama içinnn elinde olan varsa (rtedaviden artmış) özelden yazabilirimi
hoşgeldinnn canımm
ne kadar tuhaf dimi canım herşeyi deniyoruz her ayrıntıyı bebeğe yorunluyoruz ne olacak bizim böyle halimizçok fazla deneme kendini tatlım oluruna bırak
bende adet günümü bekliyorum 13 de olmam gerekiyo bakalım ne olacaktabi daha raporum çıkamamış nasıl iş bu ya bugün yine arayıp öğrenicem off çıkmış olsun artık
zor olacak ama beklemem lazım,daha 4. gün yaaa,sanki 10 gün geçmiş gibi,bana dua edin bol bol ne olur,Allah hepimize yardım etsin
cok erken canım ya, sonra ınsan umutlanıyor hep. Bari 1 hafta gecsın, azıcık daha sabret.
Ben 12.gun kafama koymuştum yaptıracaktım zaten. 11. gunu lekelenmem oldu, 12.gün yaptırdık.
iyiyiz canımmmmm,gün sayıyorum,bacımmm dualarını esirgeme ne olurkızlar nerelerdesinizdünden beri bakıyorum kimseler uğramamış umarım hepiniz iyisinizdir
hakketen de öyle şekerim. zaten ben h.sonu baya bi yoruldum varsada düşmüş olabilir bide dün bol bol yüzdüm ettim akşama kasıklarımda batmalar oldu inş. varsa bişi olmamıştır ona yoksa da canım saolsun napiim bu saatten sonra
senin raporun neden bu kadar gecikmiş bi sor bakalım benimde bildiğim çabucak veriliyor o rapor
zor olacak ama beklemem lazım,daha 4. gün yaaa,sanki 10 gün geçmiş gibi,bana dua edin bol bol ne olur,Allah hepimize yardım etsin
iyiyiz canımmmmm,gün sayıyorum,bacımmm dualarını esirgeme ne olur
tatlım ben tem.un 27 sinde yaptırdım benim 10 günüm var sende mi aynı zamanda yaptırmıştın sende ?
Allah sabır versin sana da bu arada günlerin çabucak geçsin inş.
2 ağustosta yapıldı aşılamam canım,bugün 4. gün bel ve kasık ağrılarım azaldı ara ara oluyor,göğüs hassasiyeti felaket,yüz üstü bile yatırmıyor o derece,16sında belli olacak seninki de mi o zaman,senin 27sinde olduysa ayın 10unda filan değil mi test tarihintatlım ben tem.un 27 sinde yaptırdım benim 10 günüm var sende mi aynı zamanda yaptırmıştın sende ?
Allah sabır versin sana da bu arada günlerin çabucak geçsin inş.
canımsın benim,rapor geç çıksa da eczane sorun çıkarmıyor,hastanenin karşısında olduğu için genelde,doktorları bilip not alıyorlar,ben tedaviye 19 temmuzda başladım ve 24ünde çıktı raporum,19unda aldım ilacı raporlu gibi ödedim ücreti,rapor çıkınca sistemde görüyorlar zaten canımcım,korkma hiç sorunsuz olacak inşallah,senin iyi niyetini severim benhoşgeldiiin bacımmmmm
gün saymaya devam canım inşş sonun da feraha çıkacaksın hayırlısylaetmezmiyim canım her gün dualarım var hepimize ediyorum ALLAH KABUL ETSİN
canım keşke biraz dikkat etseydin aman allah korusun bitanemben bu yaz ne denize ne havuza girdim korkam oldum ya enfeksiyon mikrop kaparsam diye çok titizleniyorum bu konuda sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş
biraz daha saat geçsin eşim arayacak canım bakalım ne diyeceklerkızz adet tarihim geldddi rapor ortalarda yokk
inşş sende hayalipapatya da müjdeli haberi alacaksınız canım bayram öncesi bayram olacak hepimize
2 ağustosta yapıldı aşılamam canım,bugün 4. gün bel ve kasık ağrılarım azaldı ara ara oluyor,göğüs hassasiyeti felaket,yüz üstü bile yatırmıyor o derece,16sında belli olacak seninki de mi o zaman,senin 27sinde olduysa ayın 10unda filan değil mi test tarihin
canımsın benim,rapor geç çıksa da eczane sorun çıkarmıyor,hastanenin karşısında olduğu için genelde,doktorları bilip not alıyorlar,ben tedaviye 19 temmuzda başladım ve 24ünde çıktı raporum,19unda aldım ilacı raporlu gibi ödedim ücreti,rapor çıkınca sistemde görüyorlar zaten canımcım,korkma hiç sorunsuz olacak inşallah,senin iyi niyetini severim ben
2 ağustosta yapıldı aşılamam canım,bugün 4. gün bel ve kasık ağrılarım azaldı ara ara oluyor,göğüs hassasiyeti felaket,yüz üstü bile yatırmıyor o derece,16sında belli olacak seninki de mi o zaman,senin 27sinde olduysa ayın 10unda filan değil mi test tarihin
canımsın benim,rapor geç çıksa da eczane sorun çıkarmıyor,hastanenin karşısında olduğu için genelde,doktorları bilip not alıyorlar,ben tedaviye 19 temmuzda başladım ve 24ünde çıktı raporum,19unda aldım ilacı raporlu gibi ödedim ücreti,rapor çıkınca sistemde görüyorlar zaten canımcım,korkma hiç sorunsuz olacak inşallah,senin iyi niyetini severim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?