- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.161
çıkmışş canım çıkmışşayy inş. bi aksilik yoktur senin rapor işinde devlet işlerinde olabiliyor böyle şeyler maalesef. benim hapla olduğu için rapor filan uğraşmak zorunda kalmadık hiç ama iğne olsaydı bende çıkarttırmak zorunda kalırdım.
ya ben hiç titizlenmiyorum sonrada acaba yapmasamıydım ki diyorum kendi kendimeama bu sıcaklar başka türlü de çekilmiyor ki benim suçum değil haa birde h.sonu bir olan evdeki köpek sayısı ikiye çıktı canıma okudu iki koca hayvan hele dışarıda yürümek resmen büyük bir risk oldu benim için ufak tefek morluklarla onuda atlattım evellallah bu dönemde başıma gelmeyen kalmadı zaten eğer ben hamile kalırsam bu ay herkes kalabilir emin olun kızlar
Amin canım. ağzın bal yesin emi
dilerim burdaki herkes bomba haberlerle gelir buraya
canım şimdi eşimle konuştum rapor çıkmış başhekimin imzasına gitmiş ama kız sitediğiniz bi eczaneden ilaçaları alabilirsiniz demiş tıpkı senin bahsettiğin gibiama biz başka yerdeyiz gittiğim has. başka bi yerde bizim bulunduğumu yerden de alınabilir mi yani eczane sitemin de görülebilir mi kuzum :44::44:
aynı ildeyseniz sorun olmaz heralde yada en iyisi en yakın ecz.e sor tatlım
aynı ildeyiz tatlım ama ilçeler farklıakşam üzeri dışarıya çıkıp soracağım canım bakalım ne diyecekler
ya bide diyorum ki adet günüme 7 gün var acaba bekliyip sonramı alsam ilaçları allahtan umit kesilmez belki beklenmedik bi anda bi zaman daamannn neyse yine hayallere daldım :97::97:
doktorum bana aşılamadan 14 gün sonra gelin test yapalım demişti onun için dedim tatlımayy bilmiyorum ki canım benim hesabıma göre bu ayın 14-16 sı arası adet olmam gerekiyor yani nerden baksan 10 gün var o sebepten dedim. amaaaa eğer 10 daysa test tarihimaman allahım bu hafta test yapmaya hazır değilim bennn
her yerde görülüyor ilçe farketmiyor canım çünkü üniversite hastanesinden bir kez aldım,o bitince evin yanındaki eczaneden aldım sistemde göründücanım şimdi eşimle konuştum rapor çıkmış başhekimin imzasına gitmiş ama kız sitediğiniz bi eczaneden ilaçaları alabilirsiniz demiş tıpkı senin bahsettiğin gibiama biz başka yerdeyiz gittiğim has. başka bi yerde bizim bulunduğumu yerden de alınabilir mi yani eczane sitemin de görülebilir mi kuzum :44::44:
doktorum bana aşılamadan 14 gün sonra gelin test yapalım demişti onun için dedim tatlım
her yerde görülüyor ilçe farketmiyor canım çünkü üniversite hastanesinden bir kez aldım,o bitince evin yanındaki eczaneden aldım sistemde göründü
slm kızlar ben geldim bugün kontrol günümdü sabah kan verdim ultrasona girdim benim yumuslar sagdada soldada var en küçügü 6mm 13 mm 12mm falan 2gün daha vurulcam igneyi ve crsmaba yine kan verp ultrasona giricem bakalım doktor iyi gidiyor dedi hayırlısı bakalım benden haberler böyle....
hoşgeldin canım, hadi hayırlı olsun yumoşlarınbu arada neden kan veriyorsun onu anlamadım canım
saol cnm tesskürler kan testi lh progestran bide estradiole bakıyorlar neden bakıyorlar bilmiyorum
adetin 3.günü bakılıyor dimi onlar normalde neyse vardır bi bildiği dr.nun sonuç iyi olsun da gerisi önemli değil
evet adetin 3.günüde bakılıyor bu testlerede sonra yine bakılıyor sanırım yumurtlamayla ilgili birseyler ögrenmek için
hormonlarında bir değişim varmı diye bakıyorlardır belkide. bende hiç kan testi yapmadılar herşey normaldi daha önce o yüzden gerek duymadılar heralde
valla bilmiyorumki cnm benimde kan degerlerim normaldi bence büyük ihtimal yumurtlama fonkisyonuyla ilgili durum konusu acısından....
sen özel merkeze mi gidiyorsun canım?
üniv. hastanesinden memnun musun nasıl davranıyorlar? çok bekliyormusun? her zaman rand.u saatine uyuyorlarmı ?
sebilem hadı az kalmış senın, bu hafta öğrenırız, iyi seyler duyarız ınş.tatlım ben tem.un 27 sinde yaptırdım benim 10 günüm var sende mi aynı zamanda yaptırmıştın sende ?
Allah sabır versin sana da bu arada günlerin çabucak geçsin inş.
ayy rapor cıkabılmış,sevındım senın adına arkadasım. Türkıyede tum eczanelerde gorunur raporun.merak etme.nasılsa alınacak ılaçlar, al gıtsın bekleeye gerek yokcanım şimdi eşimle konuştum rapor çıkmış başhekimin imzasına gitmiş ama kız sitediğiniz bi eczaneden ilaçaları alabilirsiniz demiş tıpkı senin bahsettiğin gibiama biz başka yerdeyiz gittiğim has. başka bi yerde bizim bulunduğumu yerden de alınabilir mi yani eczane sitemin de görülebilir mi kuzum :44::44:
ıkımız de aynıyız bak yıneslm kızlar ben geldim bugün kontrol günümdü sabah kan verdim ultrasona girdim benim yumuslar sagdada soldada var en küçügü 6mm 13 mm 12mm falan 2gün daha vurulcam igneyi ve crsmaba yine kan verp ultrasona giricem bakalım doktor iyi gidiyor dedi hayırlısı bakalım benden haberler böyle....
valla canım bende bilmiyorumbilmiyorumki canım iğnelerin prosedürü nasıldır ne zaman içilir? eğer klomenle aynı etkiyi gösteriyorsa zaten adetin 2, veya 3. günü başlaman gerekiyor yani daha vaktin var hala ümit edebilirsin canım
anladım bitanem bende bugün yarın temin ederim ilaçları hazırda beklesinlerdoktorum bana aşılamadan 14 gün sonra gelin test yapalım demişti onun için dedim tatlım
her yerde görülüyor ilçe farketmiyor canım çünkü üniversite hastanesinden bir kez aldım,o bitince evin yanındaki eczaneden aldım sistemde göründü
maşallah canım yumoşların büyüyolar inşş hep böyle güzel olumlı devam ederslm kızlar ben geldim bugün kontrol günümdü sabah kan verdim ultrasona girdim benim yumuslar sagdada soldada var en küçügü 6mm 13 mm 12mm falan 2gün daha vurulcam igneyi ve crsmaba yine kan verp ultrasona giricem bakalım doktor iyi gidiyor dedi hayırlısı bakalım benden haberler böyle....
kızlaaarr, ben de geldım kontrolden. sağ yumurtalığımda 2 tanecık yumurtam var.Biri 15mm,biri 16mm. rahım duvarım da 7,6 mm kalınlıgında.ıkı gun daha vurcam ıgnemı.Çarşamba kan vermeye gıdıyoruz tekrar
sebilem hadı az kalmış senın, bu hafta öğrenırız, iyi seyler duyarız ınş.
ayy rapor cıkabılmış,sevındım senın adına arkadasım. Türkıyede tum eczanelerde gorunur raporun.merak etme.nasılsa alınacak ılaçlar, al gıtsın bekleeye gerek yok
ıkımız de aynıyız bak yınebende de ıkı tane var, çarşamba kan verecegım senın gıbı.Doktorum cuma ya da cumartesı olur aşılama dedı
inşallah ikimiz de hayırlı haber alırız canımolabilir mantıklı ama ben yinede bekleyebilirsem tabi adet tarihimi bekleyeceğim yani seninle hemen hemen aynı günlerde test yapıcaz
bu sefer olacak inşallah canımslm kızlar ben geldim bugün kontrol günümdü sabah kan verdim ultrasona girdim benim yumuslar sagdada soldada var en küçügü 6mm 13 mm 12mm falan 2gün daha vurulcam igneyi ve crsmaba yine kan verp ultrasona giricem bakalım doktor iyi gidiyor dedi hayırlısı bakalım benden haberler böyle....
hangi üniv canımhayır cnm ben üniversite hastanesinde tüp bebek bölümüne gdiyorum....
:)))) alemsin canımvalla canım bende bilmiyorumdr adetin ilk 3 için de gel dedi o kadar
keşke olsa ama hiç ümitlenmiyorum canım nasılsa olsa bu ya da yine yok2, ya da 3. gün başlıyorsun iğneye de,dr bana saat 4-5 arası ve hergün aynı saatte dedi
anladım bitanem bende bugün yarın temin ederim ilaçları hazırda beklesinlerallah nasip ederse onlar bana bebiklerimi verecek
maşallah canım yumoşların büyüyolar inşş hep böyle güzel olumlı devam eder
aşıla yada tüp bebek maşallahburası yakında bebişlerle dolacak inşşş ne güzel hepinizn yumoşları büyümüş gayet güzeller allahım da bozmasın inşş
sağol bitanem nihayet çıktı deli raporr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?