Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çıkmışş canım çıkmışş ilaçları alabilirim artık
Amin canım. ağzın bal yesin emi
dilerim burdaki herkes bomba haberlerle gelir buraya

inşşşş canım o günleri de göreceğiz rabbim hepimize nasip edecek

aynı ildeyseniz sorun olmaz heralde yada en iyisi en yakın ecz.e sor tatlım

aynı ildeyseniz sorun olmaz heralde yada en iyisi en yakın ecz.e sor tatlım

aynı ildeyiz tatlım ama ilçeler farklı akşam üzeri dışarıya çıkıp soracağım canım bakalım ne diyecekler

ya bide diyorum ki adet günüme 7 gün var acaba bekliyip sonramı alsam ilaçları allahtan umit kesilmez belki beklenmedik bi anda bi zaman da amannn neyse yine hayallere daldım :97::97:

bilmiyorumki canım iğnelerin prosedürü nasıldır ne zaman içilir? eğer klomenle aynı etkiyi gösteriyorsa zaten adetin 2, veya 3. günü başlaman gerekiyor yani daha vaktin var hala ümit edebilirsin canım

doktorum bana aşılamadan 14 gün sonra gelin test yapalım demişti onun için dedim tatlım

her yerde görülüyor ilçe farketmiyor canım çünkü üniversite hastanesinden bir kez aldım,o bitince evin yanındaki eczaneden aldım sistemde göründü

olabilir mantıklı ama ben yinede bekleyebilirsem tabi adet tarihimi bekleyeceğim yani seninle hemen hemen aynı günlerde test yapıcaz

slm kızlar ben geldim bugün kontrol günümdü sabah kan verdim ultrasona girdim benim yumuslar sagdada soldada var en küçügü 6mm 13 mm 12mm falan 2gün daha vurulcam igneyi ve crsmaba yine kan verp ultrasona giricem bakalım doktor iyi gidiyor dedi hayırlısı bakalım benden haberler böyle....

hoşgeldin canım, hadi hayırlı olsun yumoşların bu arada neden kan veriyorsun onu anlamadım canım

hormonlarında bir değişim varmı diye bakıyorlardır belkide. bende hiç kan testi yapmadılar herşey normaldi daha önce o yüzden gerek duymadılar heralde

valla bilmiyorumki cnm benimde kan degerlerim normaldi bence büyük ihtimal yumurtlama fonkisyonuyla ilgili durum konusu acısından....

üniv. hastanesinden memnun musun nasıl davranıyorlar? çok bekliyormusun? her zaman rand.u saatine uyuyorlarmı ?

cnm simdiye kadar bi soruna rastlamadım ama ilk tedavim bu benim genel olarak durum iyi bence tabi biraz bekliyorsun mesela bugün asırı kalabalıktı yumurta toplama işlemi varmıs bir cok hastanın doktorlar ameliyattaydı ona ragmen bizi hemen kadın dogum polikligine aldılar ve ultrasona girdim hemen, sonuclarımıda hemen öglen sonu hiç beklemeden gösterdim ve bir sonraki randevu günüm verildi....

kızlaaarr, ben de geldım kontrolden. sağ yumurtalığımda 2 tanecık yumurtam var.Biri 15mm,biri 16mm. rahım duvarım da 7,6 mm kalınlıgında.ıkı gun daha vurcam ıgnemı.Çarşamba kan vermeye gıdıyoruz tekrar

tatlım ben tem.un 27 sinde yaptırdım benim 10 günüm var sende mi aynı zamanda yaptırmıştın sende ?
Allah sabır versin sana da bu arada günlerin çabucak geçsin inş.
sebilem hadı az kalmış senın, bu hafta öğrenırız, iyi seyler duyarız ınş.
ayy rapor cıkabılmış,sevındım senın adına arkadasım. Türkıyede tum eczanelerde gorunur raporun.merak etme.nasılsa alınacak ılaçlar, al gıtsın bekleeye gerek yok
ıkımız de aynıyız bak yıne bende de ıkı tane var, çarşamba kan verecegım senın gıbı.Doktorum cuma ya da cumartesı olur aşılama dedı

bilmiyorumki canım iğnelerin prosedürü nasıldır ne zaman içilir? eğer klomenle aynı etkiyi gösteriyorsa zaten adetin 2, veya 3. günü başlaman gerekiyor yani daha vaktin var hala ümit edebilirsin canım
valla canım bende bilmiyorum dr adetin ilk 3 için de gel dedi o kadar
keşke olsa ama hiç ümitlenmiyorum canım nasılsa olsa bu ya da yine yok
anladım bitanem bende bugün yarın temin ederim ilaçları hazırda beklesinler allah nasip ederse onlar bana bebiklerimi verecek
maşallah canım yumoşların büyüyolar inşş hep böyle güzel olumlı devam eder

aşıla yada tüp bebek maşallah burası yakında bebişlerle dolacak inşşş ne güzel hepinizn yumoşları büyümüş gayet güzeller allahım da bozmasın inşş

sağol bitanem nihayet çıktı deli raporr

olabilir mantıklı ama ben yinede bekleyebilirsem tabi adet tarihimi bekleyeceğim yani seninle hemen hemen aynı günlerde test yapıcaz
inşallah ikimiz de hayırlı haber alırız canım

bu sefer olacak inşallah canım

hayır cnm ben üniversite hastanesinde tüp bebek bölümüne gdiyorum....
hangi üniv canım

:)))) alemsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…