Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm aslında benim yumurtalar daha fazla bunlar önde gidenler yani en büyügü 13mm yani masllah senin yumrtalar benden önde gidio azcık hayırlısı cnm yaa hakkımızda hayırlısı olsun sanada bakılıyor demi bu lh estradiol progestran gibi tahliller....

hayatımda hıc ıkı tane yumurtam olmadı bu ılk kez oluyor.Hep tek gorduk, bana 2 tane fazla geldı benım 2.aşılama ya belkı vucudum bu ıgnelere alışmıştır daha kolay cevap verıyordur senden:44:
doktorum kan tahlılıne bakıp degerlerın ıyı aşılamaya uygun dedıgı zaman aşılama ıcın gun verıyor.muhakkak bakılmesı lazım tabı

inş bu sefer hakkında hayırlısı olur cnm benim hepimiz için hayırlısı olsun rabbim yüzümüzü güldürür inş bu kez... bende igneyi dün son sanıyodum yazık esim işten geldi vurdu gitti ben vuramam diye 6kullanımlık yazıyrya üstünde meger 150 ml fazla varmıs onun içinde

hepımız hakkında hayırlısı olsun canım
benımkı de oyle ben 300ml var sanıyordum cunku ıgnenın adı puregon 300. meger daha fazla varmış

günaydın kızlar ben geldim ama içimde adet olacakmışım gibi bir his var dünden beri birde ben çoook susarım adet olmadan önce deli gibi su içerim dünden beri de aynen böyleyim heralde tutmadı benimki ümidim kalmadı benim bu ay ama olsun napalım kısmet deyip geçicem

canım ne güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim senin adına seninde bu cuma aşılaman olur gibime geliyor ne güzel cumaları severim inş. sana uğur getirir

canım ne güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim senin adına seninde bu cuma aşılaman olur gibime geliyor ne güzel cumaları severim inş. sana uğur getirir

sağol canım, inş.önce senden guzel haberı duyalım.Sonra hayalipapatya, sonrasında biz
Hem cuma hem ramazan, ay inş. bı olsa. 2 taneden bırı tutsa
Sen de umutsuzluga kapılma hemen, ama artık tahlıl yaptırabılırsın.Sonuc bellı olur canım

yok kızım yaa ben umudu kestim benden daha öncede yazdığım gibi aynı adet olacakmışım gibi aşırı susamaya başladım bu benim kesin adet olucam belirtisidir çünkü dünden beri moralim bozuk biraz

yok kızım yaa ben umudu kestim benden daha öncede yazdığım gibi aynı adet olacakmışım gibi aşırı susamaya başladım bu benim kesin adet olucam belirtisidir çünkü dünden beri moralim bozuk biraz

Önce kırmızlar gelsın ondan sonra moralını boz yahu hayırlısı olsun ınş
bişey sorcam sana. doktoruna sordun mu aşılamadan sonra oruc tutabılır mıyım dıye canım? benım doktora sorarsam kızar bana

ben zaten dayanamadığım için oruç tutmuyordum bide dr.un verdiği ilacı sabah akşam içmem gerektiği için hiç sormadım canım ama tutabiliyorsan ve ilaç kullanmak zorunda değilsen tut bence

ben zaten dayanamadığım için oruç tutmuyordum bide dr.un verdiği ilacı sabah akşam içmem gerektiği için hiç sormadım canım ama tutabiliyorsan ve ilaç kullanmak zorunda değilsen tut bence

ılaç vermıyor zaten doktorum aşılamadan sonra. ben de guzel dayanıyorum ama dıyorlar ya aşılamadan sonra bol su tüketın dıye o kafama takıldı.Susuz kalınca ne problem oluyor kı anlamadım.

kızlar hepinize merhaba kasım ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 1 ay korunduk daha sonra çalışmalara başladık fakat mayıs ayına kadar tekrar hamile kalamadım hsg çekildi diğer testler eşimin ve benim yapıldı hiç bir sorun yok dendi o ya hamile kaldım fakat kimyasal gebelik oldun doktor değiştirdim pıhtılaşma sorunum çıktı haziran ayında klomen ve çatlatma iğnesi olsum gebelik olmadı daha sonra kist olmuş bir ay bekledik bu ay günde iki defa klomen ve bu sabah çatlatla iğnesi yarın akşam 6 da aşılama yapılacak kızlar sizlere danışmak istediğim kaç yumurtanız oldu bende galiba 2 yumurtalıktada 1 er tane olmuş azmı?aşılamada şansımız ne kadar kaçıncı denemede tutuyor va en önemlisi ağrılımıdır benim normal muayenelerim ve cinsel ilişkim biraz ağrılı olur rahim ağzım dar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum bu arada yaşım 37 ilk bebeğim olacak inşallah allahım kimseyi evlatsız bırakmasın

ılaç vermıyor zaten doktorum aşılamadan sonra. ben de guzel dayanıyorum ama dıyorlar ya aşılamadan sonra bol su tüketın dıye o kafama takıldı.Susuz kalınca ne problem oluyor kı anlamadım.

vücudun susuz kalması zaten normalde tehlikeli bir durum bide hamilelikte bünyeyi daha kötü etkileyebilir bilmiyorumki canım sen tutuyorsan ve sorun yaşamıyorsan devam et derim ben. ama ben susuzluğa dayanamıyorum birde çok terlediğim için vücudum susuz kaldığı an tansiyonum yerlerde oluyor

hayırlısı olsun sizin için inş. ilkinde tutar aşılamanız. aşılamayla normal yolla hamile kalmak arasında çok fazla bir fark yok aslında bana doktorum şansı %10 arttırır fazla ümitlenme sakın demişti. Bazen tek yumurtadan hamile kalınıyor bazen birçok yumurta olmasına rağmen gebelik oluşmuyor bunların hepsi kader kısmet bana göre. birde rahat olun aşılama sanıldığı gibi abartılacak çok ciddi bir operasyon değil normal muayene olduğunuzu düşünün aynı öyle farklı birşey yada acı hissedilmiyor zaten hepi topu 2dk sürüyor o konuda rahat olun

ilginize çok teşekkür ederim ağrı konusunda içimi çok rahatlattınız. evet haklısınız tek yumurta yada 2 yumurta farketmiyor galiba allahım alnımıza yazmış olsun yaş geçince dahada fazla takıyorum galiba allahım sizinde yapılmış inşallah gelir bebeğiniz allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın bol şans

Rica ederim ne demek tecrübelerimizi paylaşmak için burdayız. benim için aşılama öncesi ve aşılama problemsiz çok rahat geçti asıl mesele 14 gün beklemek günler geçmek bilmiyor.

Rica ederim ne demek tecrübelerimizi paylaşmak için burdayız. benim için aşılama öncesi ve aşılama problemsiz çok rahat geçti asıl mesele 14 gün beklemek günler geçmek bilmiyor.

kanama olur kasık ağrısı olur falan dediler bayağı korktum sizin kaçıncı aşılama ilk aşılamada tutan varmı çok sordum galiba

canım ya hemen moral bozmaya başlamışsın bile dur canım daha hiç bişey belli değil çok kendini dinlememeye çalış herşey olacağına varır tatlım allah ne derse o olur herşeyin hayırlısı ilk önce iyi düşün ki iyi olsun
canım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın göstermesin inşş bu ara da aşılamanı da olmuşsun inşş bu kez tuttar kavuşursun bebeğine hayırlısyla rabbim istesrse tek bi yumurtadan bile olur canım yeter ki allahım nasip etsin oldursun
kizlar bugun 2 ci asilamami oldum.tek yumurtam vardi bakalim 15 gun nasil gececek...

hayırlısı olsunn tatlımmmm inşşş 15 gün sonra çiftttt çizgiyi görürüsün canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…