Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kanama olur kasık ağrısı olur falan dediler bayağı korktum sizin kaçıncı aşılama ilk aşılamada tutan varmı çok sordum galiba

adet olacakmışsın gibi bir ağrı oluyor sonrasında birde bel ağrısı benim bir hafta kadar sürdü ama öyle dayanılması zor bir ağrı değil dinlenince geçen cinsten. ama sen korkma sakın aşılama sırasında hiçbirşey olmuyor keşke sonrası da aşılama kadar kolay geçse diyorum hep ayrıca ilk aşılamada tutan da var tutmayan da bizlerde ya tutarsa diye başladık bu yola zaten

hasretim, iyi dileklerin için teşekkür ederim canım, dediğn gibi herşey olacağına varır biz kendimizi boşuna kasıyoruz aslında ama işte beklemek de çok zor insanın aklına illaki gelip takılıyor olumsuzluklar benim son 2 günüm bakalım haftaya kadar bekleyemezsem cuma günü test yaparım tabi cesaret gelirse

canım hade hayırlısı benimde 2ci aşılamam tek yumurtulukla tuttu darısı başına

tahra çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun bebişin sen aşılamadan sonra neler hissetmiştin adet olacakmışsın gibi bi haller olmuşmuydu ne olmuştu çok merak ediyorum bugün benim 13.günümde merak son dorukta

hayırlı olsun ashanur,iyi haberler alırsın umarım

Allahım inşallah sana da sağlıklı bir yada iki bebiş verir canım şimdiden hayırlı olsun iyi haberlerini beklyoruz 14 gün sonra

canım hade hayırlısı benimde 2ci aşılamam tek yumurtulukla tuttu darısı başına

hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim hepimize nasip etsin Allahim

teşekkür ederim canım bugün olacam aşılamayı inşallah hepimizin tutar ama aşırı heyecan var

teşekkür ederim canım bugün olacam aşılamayı inşallah hepimizin tutar ama aşırı heyecan var

heyecan yapılacak birşey yok bugün heyecanını sona 14 gün sonrasına sakla bence canım, mümkün olduğunca sakin ol olamıyorsanda kendini kandır sadece muayene olucakmışsın gibi düşün belki işe yarar

tekrar teşekkür ediyorum allahım en kısa zamanda hepmize bir evlat versin sağlıklarla inşallah

:))) çok güzellllll en iyisini yapmışsın inşallah bende öyle olurum bide bişey sorcaktım işlemden sonra orda yatırıyorlarmış birazcık doğrumudur

:))) çok güzellllll en iyisini yapmışsın inşallah bende öyle olurum bide bişey sorcaktım işlemden sonra orda yatırıyorlarmış birazcık doğrumudur

evet ama 10 dk.cık tam uyucaktım kalkabilirsin dediler benim işlem yapılan oda da yani muayenehanede o yattığın koltuk yatak haline getirdiler ben hiç kıpırdamadım orda öyle uzandım 10dk. o kadar ama heryerin prosedürü farklıdır belki seni daha uzun süre yatırırlar bence süper olur

cnm simdiden böyle moralini bozma ya bak hem adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır umutlu olucaz hakkında hayırlısı olsun moral cok önemli biliyorum hep olumsuzu düşünüyorz hep ama ümidimizide kesmicez...

Gelelim benden haberlere bugün kontrol günümdü gittim kan tahlili ultrasona girdim yumoslar büyümüş şükür gece 24ten sonra catlama ignesini yapıcam yarın asılama cuma tekrara asılama yani double asılama hayırlısı olurn inşş heyecanlıyım biraz kalbim güm güm walla midem cok kötü bulanıyor offf Allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bana dua edin kızlarr inş bi problem cıkmadan hallolur...

Benden haberler pek ıyı degıl, yumurtalarım buyumus bırı 18mm.digerı 19mm ama kan tahlılın sonucu ıyı degıl doktorum bu durumda asılama ıcın gun veremem dedı.dostınex dıye bı ılac almamı ıstedı bugun yarım cuma yarım içip cuma gunu tekrar kontrol edecek
dostınex neden, estradiol mu yukse prolaktın mı yanı oluyor.yardım ıstıyorum acıklasa bırı ıyı olacak

hayırlısı olsun canım,aynı zamanda aşılama olamayacagız senınle. Sen benden once olursun.

cnm üzülme nolurr herseyin hayırlısı demiyormuyuz cnm dostinex sanırım prolaktin hormonu yüksek olanlara veriliyor estradiolda zaten ilac kullanıgımız için yükseliyor doktorun neye dayanarak asılam iin gün vermedi prolaktinin yğksek olduug içinmi yok sa estradiol degerin yüksek oldugu içinmi. aslında yumurtaların cok güzel olmuş cnm ya asılama için

bız hastanedeyken sonuclarımı cıkmamıştı,doktorum telefonla bana ulaştı.Sadece hormonun yuksek oldugunu, bu aşamada aşılama ıcın gun veremeyeceegını dostınexı almamı ıstedı sadece.Cuma yıne gıdılecek
ben tahlıle gıderken sadece estradiol işaretlıydı de ordan tahmın yuruttum.Ona bakılmıştır dıye. yoksa bılmıyorum prolaktın mı dıye.Netten arastırdım dostınex ne ıcın kullanılır dıye

canım bende e2 yüksek diye bir hafta bekledim ve her gün e2 ölçtürdüm. birde bulunduğum yerde hastane yok her gün 1 saat yol gidip geldim.ama ilaç vermedi doktor. en son ölçtürdüğümde 1900 lerdeydi ve ondan 2 gün sonra aşılama oldum. sen değerini öğrenemedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…