- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.201
kizlar bugun 2 ci asilamami oldum.tek yumurtam vardi bakalim 15 gun nasil gececek...
kanama olur kasık ağrısı olur falan dediler bayağı korktum sizin kaçıncı aşılama ilk aşılamada tutan varmı çok sordum galiba
kizlar bugun 2 ci asilamami oldum.tek yumurtam vardi bakalim 15 gun nasil gececek...
canım hade hayırlısı benimde 2ci aşılamam tek yumurtulukla tuttu darısı başınakizlar bugun 2 ci asilamami oldum.tek yumurtam vardi bakalim 15 gun nasil gececek...
canım hade hayırlısı benimde 2ci aşılamam tek yumurtulukla tuttu darısı başına
canım ya hemen moral bozmaya başlamışsın bile dur canım daha hiç bişey belli değil çok kendini dinlememeye çalış herşey olacağına varır tatlım allah ne derse o olur herşeyin hayırlısı ilk önce iyi düşün ki iyi olsun
canım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın göstermesin inşşbu ara da aşılamanı da olmuşsun inşş bu kez tuttar kavuşursun bebeğine hayırlısyla rabbim istesrse tek bi yumurtadan bile olur canım yeter ki allahım nasip etsin oldursun
hayırlısı olsunn tatlımmmminşşş 15 gün sonra çiftttt çizgiyi görürüsün canımm
hayırlı olsun ashanur,iyi haberler alırsın umarım
Allahım inşallah sana da sağlıklı bir yada iki bebiş verir canım şimdiden hayırlı olsun iyi haberlerini beklyoruz 14 gün sonra
canım hade hayırlısı benimde 2ci aşılamam tek yumurtulukla tuttu darısı başına
canım ya hemen moral bozmaya başlamışsın bile dur canım daha hiç bişey belli değil çok kendini dinlememeye çalış herşey olacağına varır tatlım allah ne derse o olur herşeyin hayırlısı ilk önce iyi düşün ki iyi olsun
canım çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın göstermesin inşşbu ara da aşılamanı da olmuşsun inşş bu kez tuttar kavuşursun bebeğine hayırlısyla rabbim istesrse tek bi yumurtadan bile olur canım yeter ki allahım nasip etsin oldursun
hayırlısı olsunn tatlımmmminşşş 15 gün sonra çiftttt çizgiyi görürüsün canımm
teşekkür ederim canım bugün olacam aşılamayı inşallah hepimizin tutar ama aşırı heyecan var
adet olacakmışsın gibi bir ağrı oluyor sonrasında birde bel ağrısı benim bir hafta kadar sürdü ama öyle dayanılması zor bir ağrı değil dinlenince geçen cinsten. ama sen korkma sakın aşılama sırasında hiçbirşey olmuyor keşke sonrası da aşılama kadar kolay geçse diyorum hepayrıca ilk aşılamada tutan da var tutmayan da bizlerde ya tutarsa diye başladık bu yola zaten
heyecan yapılacak birşey yok bugün heyecanını sona 14 gün sonrasına sakla bence canım, mümkün olduğunca sakin ol olamıyorsanda kendini kandır sadece muayene olucakmışsın gibi düşün belki işe yarar
sağolasın tatlım tavsiyene uymayaca çalışacağım
çalış tabebende hiç heyecan yoktu o yüzden çok rahat geçti benim hatta merkezde sıra beklerken uyuklayan tek insanevladı bendim napiim çok yorgun ve uykusuzdum hatta bana uyumam için oda bile önerdiler o kadar mahmurlaşmıştım düşün artık
:))) çok güzellllll en iyisini yapmışsın inşallah bende öyle olurum bide bişey sorcaktım işlemden sonra orda yatırıyorlarmış birazcık doğrumudur
günaydın kızlar ben geldim ama içimde adet olacakmışım gibi bir his var dünden beri birde ben çoook susarım adet olmadan önce deli gibi su içerim dünden beri de aynen böyleyim heralde tutmadı benimki ümidim kalmadı benim bu ay ama olsun napalım kısmet deyip geçicem
Gelelim benden haberlere bugün kontrol günümdü gittim kan tahlili ultrasona girdim yumoslar büyümüş şükür gece 24ten sonra catlama ignesini yapıcam yarın asılama cuma tekrara asılama yani double asılama hayırlısı olurn inşş heyecanlıyım biraz kalbim güm güm walla midem cok kötü bulanıyor offf Allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bana dua edin kızlarr inş bi problem cıkmadan hallolur...
Benden haberler pek ıyı degıl, yumurtalarım buyumus bırı 18mm.digerı 19mm ama kan tahlılın sonucu ıyı degıl doktorum bu durumda asılama ıcın gun veremem dedı.dostınex dıye bı ılac almamı ıstedı bugun yarım cuma yarım içip cuma gunu tekrar kontrol edecek
dostınex neden, estradiol mu yukse prolaktın mı yanı oluyor.yardım ıstıyorum acıklasa bırı ıyı olacak
hayırlısı olsun canım,aynı zamanda aşılama olamayacagız senınle. Sen benden once olursun.
cnm üzülme nolurr herseyin hayırlısı demiyormuyuz cnm dostinex sanırım prolaktin hormonu yüksek olanlara veriliyor estradiolda zaten ilac kullanıgımız için yükseliyor doktorun neye dayanarak asılam iin gün vermedi prolaktinin yğksek olduug içinmi yok sa estradiol degerin yüksek oldugu içinmi. aslında yumurtaların cok güzel olmuş cnm ya asılama için
bız hastanedeyken sonuclarımı cıkmamıştı,doktorum telefonla bana ulaştı.Sadece hormonun yuksek oldugunu, bu aşamada aşılama ıcın gun veremeyeceegını dostınexı almamı ıstedı sadece.Cuma yıne gıdılecek
ben tahlıle gıderken sadece estradiol işaretlıydı de ordan tahmın yuruttum.Ona bakılmıştır dıye. yoksa bılmıyorum prolaktın mı dıye.Netten arastırdım dostınex ne ıcın kullanılır dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?