Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm estradiol işaretliyse belki estradiolun yüksektir ama hiç bi fikrim yokyüksek olunca dostinex kullanılması konusunda kendin netten bakamıyormusun sonuclarına

sebilem merhaba seninle 1 gün arayla aşılama olmuştuk sanırım, ben bugün dayanamayıp yaptırdım kan tahlili sonuç yarın çıkacak, hayırlısı olur inşallah, bekleyemedim daha fazla umudum yok kafamdan şüphe gitsin istedim sadece.

degerım kac bılmıyorum sadece doktorum yuksek oldugunu soyledı benım de doktorum uzakta, 1 saat başka ilde hem de. bu hafta 3 kez gıttık daha da gıdılecek

cnm estradiol işaretliyse belki estradiolun yüksektir ama hiç bi fikrim yokyüksek olunca dostinex kullanılması konusunda kendin netten bakamıyormusun sonuclarına

netten de bakamıyorum kı, öyle bır sıstemı yok hastanenın.Hem baksam ne olacak. dostınex kullan gel dedı o kadar ,ben bırsey yapamam kı degerı bılsem de

canım anladığım kadarıyla aşılaman iptal olacak hayırlısı olsun tatlım nasipten ötesi yok

dostinexi bende kullanmıştım prolaktin yüksek olduğunda veriliyo tatlım

kızlar bende dün eczaneye gittim ilaçları sormaya rapor görüküyo ama daha başhekim daha amzalamamış alamadım ilaçlarımı bide ilaçalrı daha düşük fiyata almam için yarın gidip burdaki kadın doğumcuya rica edip reçeteye yazdırmaya çalışacağım o zaman 230 tl yerine 60 tl falan geliyomuşş

offf bi de durduk yere canım sıkıldı az önce kahverengi lekenmem başlamış hem daha adetime 5 gün var :18:anlamadım gitti niye bu kadar erken gliyo ki bu kırmızlar ne ilaç var ortada ne de başka bişey daha ilaçlar sipariş verilcek te gelecek çok canım sıkıldı çoook

aşılama öncesi ne gerginlik ama

canım hamile olduğumu 13.günü öğrendim idrar testiyle 14.kan testiyle öğrendim bütün belirtiler adet belirtileriyle aynıydı ne zaman test günün inşallah tutmuştur canım

canım hamile olduğumu 13.günü öğrendim idrar testiyle 14.kan testiyle öğrendim bütün belirtiler adet belirtileriyle aynıydı ne zaman test günün inşallah tutmuştur canım

Selam kizlar ben de 27 temmuzda 2.asilamami olmustum ilk asilamam dis gebelikti ,bir de sonrasinda kimyasal gebelik oldu 3 gundur idrar tahlilinde pozitif cikiyor cift cizgi ama sevinemiyorum cunku kimyasal gebelikte de once cizgi koyulasti sonrasinda kan tahlilinde de cikti ama tam adet gunumu bi iki gun gece kanamam basladi ve dustu yine ayni sey olacak gibi geliyor yarin kan tahlili gunum bakalim hayirlisi olsun hepimizi lcin....

test tarihim yok benim ki yarın yani cuma günü tam 2 hafta olucak aşılama yaptıralı ve hesaplarıma göre bu ayın 13 yada 14 ünde de adet olmam gerekiyor. bugün idrar testi yapmam için daha erken değilmi? idrar testleri adetten 10 gün yada 1 hafta sonrasında daha kesin sonuç verir diyorlardı o yüzden hiç idrar testi almak aklıma gelmemişti ama aşılamada durum farklı oluyorsa idrar testi mi yapsamki yarın amaan iyice kafam karıştı benim. adet belirtim de pek yok aslında benim sadece çok susuyorum o kadar inşallah dediğin gibi tutmuştur canım yaa

kan testi yaptırsaydın keşke canım ya en azından aradaki değerlerden az buçuk anlaşılırdı ne olup bittiği ama bence sen hamilesin bozma moralini rahat ol, sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin bebişini canım çok sevindim senin adına seninle aşılamamız aynı gün inş. darısı başıma

benim 27 sinde olmuştu canım hadi bakalım inş. bugün güzel haberlerle dönersin buraya bekliyorum merakla

hay Allah yaa bu ne biçim rapormuş insanı raporluk eder vallahi, ama sonuçta senin raporun er yada geç çıkacak sistemde de gözüküyor neden eczane vermiyorki tatlım? bence bi kaç ecz.ye daha sor belki iyi birine denk gelirsin alırsın ilacını hemen. bak işte kırmızılar da gelmeye başlamış ağlan sızlan benim bu ilaçları almam şart yoksa aşılama iptal olucak filan de gerekirse dr.unu ara belki o yardımcı olur bu konuda. sen ilaç kullanmıyormuydun adet için filan belkide onlar yüzünden erkenden gelmiştir kırmızılar bozma moralini hemen. canım bildiğim kadarıyla dr.un verdiği reçeteyle olmuyor bu iğneler ben çatlatma iğnesini dr. reçetesiyle aldım ve olduğu gibi hepsini ödedim kurul raporu gerekiyor indirim için öyle dediler bende uğraşmak istememiştim zaten 70 lira mı neydi neyse hayırlısı olsun inş. işlerin yolunda gider bi aksilik olmaz canım

evet öyle diyoruz hep ama insan yaşayınca bi kötü oluyor kötü hislerden kurtulamıyorsun neyse bugünlerde geçicek elbet fazla düşünmemeye çalışıyorum durumu

ayy hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun aşılaman bu arada double aşılamayı da ilk defa senden duyuyorum çok şaşırdım vallahi

ay canım yaa bende anlamadım senin durumundan birşey niye dr.un detaylı bir açıklama yapmadı ki sana kafanda soru işareti kalmamalıydı bu şekilde sana stres yaşatmaya ne hakkı var alla allaa bak sinirlendim şimdi sanki biz dr gibi herşeyi bilmek zorundayız açıklasana işte bizde anlayalım dimi ama. canım bana kan testi filan yapılmadı hiç belkide benimde hormonlarım yüksek yada düşük bilemiyorum öncekiler iyiydi gerçi ama bu aykini bilmiyoruz ama yinede aşılama yapıldı bana gerçi benim adetim filan hep düzenliydi daha önceden de yaşanan bir sorun olmadığı için belkide kan testi yapılmadı bilemiyorum. Bence sen bi dr.unu ara uzakta oturduğum için gelemiyorum durumumu net birşekilde öğrenmek istiyorum rica etsembana tel.da bilgi verirmisiniz diye aklındakileri sor canım en doğru bilgiyi o verecektir sonuçta bizler ne desek boş. yumurtalarının değeri gayet normal belkide h.sonu aşılama için alırlar seni moralini bozma sakın moralin bozulursa hormonlarında yumoşlarında bundan kötü etkileneceklerdir o yüzden kendine dikkat et canım

ılaç vermıyor zaten doktorum aşılamadan sonra. ben de guzel dayanıyorum ama dıyorlar ya aşılamadan sonra bol su tüketın dıye o kafama takıldı.Susuz kalınca ne problem oluyor kı anlamadım.
ben de oruç tutmak istedim de hem eşim izin vermedi(güçten düşmemeliymişim)hem de doktor vajinal yoldan progestan verdi günde 3 kez,8 saat arayla alacaksın aksatma dedi,mecburen bu ay hiç tutamadım,zaman geçmiyor yaaa,daha 7.gün bi bu kadar daha var

kizlar bugun 2 ci asilamami oldum.tek yumurtam vardi bakalim 15 gun nasil gececek...
inşallah dayanma gücü versin Allah bize,benim 7 günüm kaldı,zor duruyorum

teşekkür ederim canım bugün olacam aşılamayı inşallah hepimizin tutar ama aşırı heyecan var
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

inşallah hayırlısı olur hepimiz için

papatya, senin yine iyi 7 günün var rahat ol ben napayım son 1 günüm normalde yarın yaptırmalıyım tam 14 gün oluyor ama korkudan yaptırmıcam testi

canım hayırlısı olsun inşş kan da bebişin vardır canım allah yardımcın olsun
canım ne güzel ya aşılaman tutmuş gibi gözüküyo keşke hemen gidip kan verseydin 3 gün niye bekledin ki hem meraktan çıkardın hem de allah korusun dış gebelik yada kimyasal mı ona bakarlardı allah korusun canım inşş yarın herşey yolunda olur bebeğin gerçekten bu kez seninledir canım

yok bitanem ya ben anlatamadım ya da sen yalnış anladın
şimdi ben ilaçlarımı alabiliyorum yani raporda herhangi bi sıkıntı yok tabi başhekimin imzası durumun da ecanede de bi sorun gözükmüyo sadece kzın bana dediği eğer dedi bi kadın doğumcu reçetye yazarsa ilaçların tamamını 60 tl falan alabilrsin çok ta mantıklı geldi tabi niye 230 veriyim ki işte onun için bugün gidip yazdırmaya çaılşacağım olay bundan ibaret ohh be anlatabilmişimdir

bi de canım lekelenmem kesildi zaten sadece bi kaç damlaydı artık neyin nesiydi hiç bilemiyorum bişeyde düşünmek istemiyorum :44::44::44: ama göğüslerim yumurtlama gününden beri çok şiş kocaman ve uçları ateş gibi yanıyolar belimde de çok az ağrı var hayırlısı artık ne olacaksa olsun

bacımmmm 7 günün kalmışşş inşş sonun da zafer senin olacak allahın izniyle

hasretim sen hamile olmayısın canım? bazı hamileliklerde adet zamanı adet olunuyormuş ama çok daha az bir kanamayla üstüne görme mi ne deniyormuş ayyyh hadi inş. hem bak raporunda bi türlü çıkmadı vardır bi bildiği
bu arada ben raporlu olunca ilaçları bedava alıyorsun sanıyordum ondan öyle saçmaladım canım eğer dr.un verdiği reçete kabul görüyorsa ve fiyat olarak daha cazipse öyle yap o zaman canım ama sakın adet olmadan bişi içme belkim hamiş filansındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…