- 5 Nisan 2011
- 244
- 11
- 118
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.221
bız hastanedeyken sonuclarımı cıkmamıştı,doktorum telefonla bana ulaştı.Sadece hormonun yuksek oldugunu, bu aşamada aşılama ıcın gun veremeyeceegını dostınexı almamı ıstedı sadece.Cuma yıne gıdılecek
ben tahlıle gıderken sadece estradiol işaretlıydı de ordan tahmın yuruttum.Ona bakılmıştır dıye. yoksa bılmıyorum prolaktın mı dıye.Netten arastırdım dostınex ne ıcın kullanılır dıye
hasretim, iyi dileklerin için teşekkür ederim canım, dediğn gibi herşey olacağına varır biz kendimizi boşuna kasıyoruz aslında ama işte beklemek de çok zor insanın aklına illaki gelip takılıyor olumsuzluklar benim son 2 günüm bakalım haftaya kadar bekleyemezsem cuma günü test yaparım tabi cesaret gelirse
degerım kac bılmıyorum sadece doktorum yuksek oldugunu soyledıcanım bende e2 yüksek diye bir hafta bekledim ve her gün e2 ölçtürdüm. birde bulunduğum yerde hastane yok her gün 1 saat yol gidip geldim.ama ilaç vermedi doktor. en son ölçtürdüğümde 1900 lerdeydi ve ondan 2 gün sonra aşılama oldum. sen değerini öğrenemedin mi?
cnm estradiol işaretliyse belki estradiolun yüksektir ama hiç bi fikrim yokyüksek olunca dostinex kullanılması konusunda kendin netten bakamıyormusun sonuclarına
Benden haberler pek ıyı degıl, yumurtalarım buyumus bırı 18mm.digerı 19mm ama kan tahlılın sonucu ıyı degıl doktorum bu durumda asılama ıcın gun veremem dedı.dostınex dıye bı ılac almamı ıstedı bugun yarım cuma yarım içip cuma gunu tekrar kontrol edecek
dostınex neden, estradiol mu yukse prolaktın mı yanı oluyor.yardım ıstıyorum acıklasa bırı ıyı olacak
hayırlısı olsun canım,aynı zamanda aşılama olamayacagız senınle. Sen benden once olursun.
canım anladığım kadarıyla aşılaman iptal olacak hayırlısı olsun tatlım nasipten ötesi yok
dostinexi bende kullanmıştım prolaktin yüksek olduğunda veriliyo tatlım
tahra çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun bebişin sen aşılamadan sonra neler hissetmiştin adet olacakmışsın gibi bi haller olmuşmuydu ne olmuştu çok merak ediyorum bugün benim 13.günümde merak son dorukta
canım hamile olduğumu 13.günü öğrendim idrar testiyle 14.kan testiyle öğrendim bütün belirtiler adet belirtileriyle aynıydı ne zaman test günün inşallah tutmuştur canım
canım hamile olduğumu 13.günü öğrendim idrar testiyle 14.kan testiyle öğrendim bütün belirtiler adet belirtileriyle aynıydı ne zaman test günün inşallah tutmuştur canım
Selam kizlar ben de 27 temmuzda 2.asilamami olmustum ilk asilamam dis gebelikti ,bir de sonrasinda kimyasal gebelik oldu 3 gundur idrar tahlilinde pozitif cikiyor cift cizgi ama sevinemiyorum cunku kimyasal gebelikte de once cizgi koyulasti sonrasinda kan tahlilinde de cikti ama tam adet gunumu bi iki gun gece kanamam basladi ve dustu yine ayni sey olacak gibi geliyor yarin kan tahlili gunum bakalim hayirlisi olsun hepimizi lcin....
sebilem merhaba seninle 1 gün arayla aşılama olmuştuk sanırım, ben bugün dayanamayıp yaptırdım kan tahlili sonuç yarın çıkacak, hayırlısı olur inşallah, bekleyemedim daha fazla umudum yok kafamdan şüphe gitsin istedim sadece.
kızlar bende dün eczaneye gittim ilaçları sormaya rapor görüküyo ama daha başhekim daha amzalamamış alamadım ilaçlarımıbide ilaçalrı daha düşük fiyata almam için yarın gidip burdaki kadın doğumcuya rica edip reçeteye yazdırmaya çalışacağım o zaman 230 tl yerine 60 tl falan geliyomuşş
offf bi de durduk yere canım sıkıldı az önce kahverengi lekenmem başlamış hem daha adetime 5 gün var :18:anlamadım gitti niye bu kadar erken gliyo ki bu kırmızlarne ilaç var ortada ne de başka bişey daha ilaçlar sipariş verilcek te gelecek çok canım sıkıldı çoook
aşılama öncesi ne gerginlik ama
cnm simdiden böyle moralini bozma ya bak hem adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynıdır umutlu olucaz hakkında hayırlısı olsun moral cok önemli biliyorum hep olumsuzu düşünüyorz hep ama ümidimizide kesmicez...
Gelelim benden haberlere bugün kontrol günümdü gittim kan tahlili ultrasona girdim yumoslar büyümüş şükür gece 24ten sonra catlama ignesini yapıcam yarın asılama cuma tekrara asılama yani double asılama hayırlısı olurn inşş heyecanlıyım biraz kalbim güm güm walla midem cok kötü bulanıyor offf Allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bana dua edin kızlarr inş bi problem cıkmadan hallolur...
Benden haberler pek ıyı degıl, yumurtalarım buyumus bırı 18mm.digerı 19mm ama kan tahlılın sonucu ıyı degıl doktorum bu durumda asılama ıcın gun veremem dedı.dostınex dıye bı ılac almamı ıstedı bugun yarım cuma yarım içip cuma gunu tekrar kontrol edecek
dostınex neden, estradiol mu yukse prolaktın mı yanı oluyor.yardım ıstıyorum acıklasa bırı ıyı olacak
hayırlısı olsun canım,aynı zamanda aşılama olamayacagız senınle. Sen benden once olursun.
ben de oruç tutmak istedim de hem eşim izin vermedi(güçten düşmemeliymişim)hem de doktor vajinal yoldan progestan verdi günde 3 kez,8 saat arayla alacaksın aksatma dedi,mecburen bu ay hiç tutamadım,zaman geçmiyor yaaa,daha 7.gün bi bu kadar daha var
ılaç vermıyor zaten doktorum aşılamadan sonra. ben de guzel dayanıyorum ama dıyorlar ya aşılamadan sonra bol su tüketın dıye o kafama takıldı.Susuz kalınca ne problem oluyor kı anlamadım.
inşallah dayanma gücü versin Allah bize,benim 7 günüm kaldı,zor duruyorumkizlar bugun 2 ci asilamami oldum.tek yumurtam vardi bakalim 15 gun nasil gececek...
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımteşekkür ederim canım bugün olacam aşılamayı inşallah hepimizin tutar ama aşırı heyecan var
inşallah hayırlısı olur hepimiz içinSelam kizlar ben de 27 temmuzda 2.asilamami olmustum ilk asilamam dis gebelikti ,bir de sonrasinda kimyasal gebelik oldu 3 gundur idrar tahlilinde pozitif cikiyor cift cizgi ama sevinemiyorum cunku kimyasal gebelikte de once cizgi koyulasti sonrasinda kan tahlilinde de cikti ama tam adet gunumu bi iki gun gece kanamam basladi ve dustu yine ayni sey olacak gibi geliyor yarin kan tahlili gunum bakalim hayirlisi olsun hepimizi lcin....
ben de oruç tutmak istedim de hem eşim izin vermedi(güçten düşmemeliymişim)hem de doktor vajinal yoldan progestan verdi günde 3 kez,8 saat arayla alacaksın aksatma dedi,mecburen bu ay hiç tutamadım,zaman geçmiyor yaaa,daha 7.gün bi bu kadar daha var
inşallah dayanma gücü versin Allah bize,benim 7 günüm kaldı,zor duruyorum
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
inşallah hayırlısı olur hepimiz için
canım hayırlısı olsun inşş kan da bebişin vardır canımsebilem merhaba seninle 1 gün arayla aşılama olmuştuk sanırım, ben bugün dayanamayıp yaptırdım kan tahlili sonuç yarın çıkacak, hayırlısı olur inşallah, bekleyemedim daha fazla umudum yok kafamdan şüphe gitsin istedim sadece.
canım ne güzel ya aşılaman tutmuş gibi gözüküyo keşke hemen gidip kan verseydin 3 gün niye bekledin kiSelam kizlar ben de 27 temmuzda 2.asilamami olmustum ilk asilamam dis gebelikti ,bir de sonrasinda kimyasal gebelik oldu 3 gundur idrar tahlilinde pozitif cikiyor cift cizgi ama sevinemiyorum cunku kimyasal gebelikte de once cizgi koyulasti sonrasinda kan tahlilinde de cikti ama tam adet gunumu bi iki gun gece kanamam basladi ve dustu yine ayni sey olacak gibi geliyor yarin kan tahlili gunum bakalim hayirlisi olsun hepimizi lcin....
hay Allah yaa bu ne biçim rapormuş insanı raporluk eder vallahi, ama sonuçta senin raporun er yada geç çıkacak sistemde de gözüküyor neden eczane vermiyorki tatlım? bence bi kaç ecz.ye daha sor belki iyi birine denk gelirsin alırsın ilacını hemen. bak işte kırmızılar da gelmeye başlamış ağlan sızlan benim bu ilaçları almam şart yoksa aşılama iptal olucak filan de gerekirse dr.unu ara belki o yardımcı olur bu konuda. sen ilaç kullanmıyormuydun adet için filan belkide onlar yüzünden erkenden gelmiştir kırmızılar bozma moralini hemen. canım bildiğim kadarıyla dr.un verdiği reçeteyle olmuyor bu iğneler ben çatlatma iğnesini dr. reçetesiyle aldım ve olduğu gibi hepsini ödedim kurul raporu gerekiyor indirim için öyle dediler bende uğraşmak istememiştim zaten 70 lira mı neydi neyse hayırlısı olsun inş. işlerin yolunda gider bi aksilik olmaz canım
inşallah dayanma gücü versin Allah bize,benim 7 günüm kaldı,zor duruyorum
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
inşallah hayırlısı olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?