- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.241
ay canım yaa bende anlamadım senin durumundan birşey niye dr.un detaylı bir açıklama yapmadı ki sana kafanda soru işareti kalmamalıydı bu şekilde sana stres yaşatmaya ne hakkı var alla allaa bak sinirlendim şimdi sanki biz dr gibi herşeyi bilmek zorundayız açıklasana işte bizde anlayalım dimi ama. canım bana kan testi filan yapılmadı hiç belkide benimde hormonlarım yüksek yada düşük bilemiyorum öncekiler iyiydi gerçi ama bu aykini bilmiyoruz ama yinede aşılama yapıldı bana gerçi benim adetim filan hep düzenliydi daha önceden de yaşanan bir sorun olmadığı için belkide kan testi yapılmadı bilemiyorum. Bence sen bi dr.unu ara uzakta oturduğum için gelemiyorum durumumu net birşekilde öğrenmek istiyorum rica etsembana tel.da bilgi verirmisiniz diye aklındakileri sor canım en doğru bilgiyi o verecektir sonuçta bizler ne desek boş. yumurtalarının değeri gayet normal belkide h.sonu aşılama için alırlar seni moralini bozma sakın moralin bozulursa hormonlarında yumoşlarında bundan kötü etkileneceklerdir o yüzden kendine dikkat et canım
test tarihim yok benim kiyarın yani cuma günü tam 2 hafta olucak aşılama yaptıralı ve hesaplarıma göre bu ayın 13 yada 14 ünde de adet olmam gerekiyor. bugün idrar testi yapmam için daha erken değilmi? idrar testleri adetten 10 gün yada 1 hafta sonrasında daha kesin sonuç verir diyorlardı o yüzden hiç idrar testi almak aklıma gelmemişti ama aşılamada durum farklı oluyorsa idrar testi mi yapsamki yarın amaan iyice kafam karıştı benim. adet belirtim de pek yok aslında benim sadece çok susuyorum o kadar inşallah dediğin gibi tutmuştur canım bendede çok susuzluk ve boğaz kuruluğu vardı aşılama olduğu için idrar testiyle çıkar benim çıkmıştı
havalar çok sıcak ve ben deli gibi dışarıda yürüyorum ben susamayayımda kim susasın diyorum ve kendimi teselli ediyorum canım test yapmaya inan cesaretim yok hem nasıl nereye ne diyerekten yaptırıcam ki ben onu bile meraksızlıktan sormadan dr.a bence en iyisi beklemek bari adet tarihim gelsin geçsin ondan sonra bakiciim test işlerinetest tarihim yok benim kiyarın yani cuma günü tam 2 hafta olucak aşılama yaptıralı ve hesaplarıma göre bu ayın 13 yada 14 ünde de adet olmam gerekiyor. bugün idrar testi yapmam için daha erken değilmi? idrar testleri adetten 10 gün yada 1 hafta sonrasında daha kesin sonuç verir diyorlardı o yüzden hiç idrar testi almak aklıma gelmemişti ama aşılamada durum farklı oluyorsa idrar testi mi yapsamki yarın amaan iyice kafam karıştı benim. adet belirtim de pek yok aslında benim sadece çok susuyorum o kadar inşallah dediğin gibi tutmuştur canım bendede çok susuzluk ve boğaz kuruluğu vardı aşılama olduğu için idrar testiyle çıkar benim çıkmıştı
hoşgeldin cnm, bende batma filanda olmadı yada ben hissedemedim ama sonrasında eve gelince ara ara batma hissi oldu. Güzel duaların inş. kabul olur bizlerde nasipleniriz canımkızlar hepinize merhaba dün saat 6 da aşılamam oldu gayet güzel geçti dedi doktor hayırlısı bakalım sebilem spermi verirken 2 saniyelik bir batma oldu kasıklarımda sonra geçti 2 yumurtam olmuş ikiside çatlamış kontrol 23 ü dedi allahım hiç birirmizin kucağını boş bırakmasın sende bence bir test yaptır ümidini yitirme
hıc bır zaman detaylı konuşmaz zatenanlatmaz uzun uzun.Ama ondan baska ıyı doktor da bulamadık.
Ben de pko var, hormonlarım hıc bır zaman duzgun ayarda degıl.Kendılıgınden adet olamıyorum ,hep ılaçla. Kan testı ılk asılamamda da yapılmştı.O zaman degerlerım ıyıydı.
Yarın dr. gıdıyoruz.Hormonlara bakması akşam ustunu bulur.Çatlama ıgnesının etkısı 36 saatte ancak gosterıyor ya o yuzden benm aşılama haftasonunda yetışmez.Eger kı cuma tahlıl iyi cıkarsa pztesı belkı olabılırım.
ne zor yaa küçük illerde iyi bir dr bulmak dimi Allah kolaylık ve sabır versin canım. çatlatma iğnesini yarın akşam üstü yapsan pazar günü sabahtan olabilir aslında eğer pazar günü açık değilse artık ctesi çatlatırsın pztesi yaptırırsın sende hem yumoşlarında epeycene büyümüş olurlar sana düşen iu birkaç gün sakin olmak canım stres yapıp hormonlarını zıplatma sakın
ne zor yaa küçük illerde iyi bir dr bulmak dimi Allah kolaylık ve sabır versin canım. çatlatma iğnesini yarın akşam üstü yapsan pazar günü sabahtan olabilir aslında eğer pazar günü açık değilse artık ctesi çatlatırsın pztesi yaptırırsın sende hem yumoşlarında epeycene büyümüş olurlar sana düşen iu birkaç gün sakin olmak canım stres yapıp hormonlarını zıplatma sakın
Sağol canım benim, pazar gunu doktorum calışmıyorcok buyür mu ya,daha dun bırı 19mm. bırı 18mm.di. tek ıstedıgım yarın hormonlarım duzgun cıksın
stres yapmamaya calışıyorum elımden geldıgınce
sen de artık tahlıl yaptır catlıcaz meraktan
crimson sen nerede gidiyorsun doktora, bende küçük bir yerde yaşıyorum ve doktor bulmak çok zor. hep il dışına gidiyoruz bu yüzden sanki tedavinin stresi azmış gibi bir de yollarda ki rezillik....
canım belki gerçekten son gün daha zordur ama şimdi de sabırsızlık hat safhada,düşünmemeye çalışıyorum,hatta 2-3 gün kadınlar kulübüne girmedim bile hatırlamayayım diye ama dayanamadımpapatya, senin yine iyi 7 günün var rahat ol ben napayım son 1 günüm normalde yarın yaptırmalıyım tam 14 gün oluyor ama korkudan yaptırmıcam testi
hasretimmm canımsın arkadaşım,hepimize hayırlısı olsun inşallah,ben,sen,crimsoncuğum ve isteyen herkesbacımmmm 7 günün kalmışşşinşş sonun da zafer senin olacak allahın izniyle
canım hangi iğne verildi,ben 153tl verdim puregona ve raporlucanım hayırlısı olsun inşş kan da bebişin vardır canımallah yardımcın olsun
canım ne güzel ya aşılaman tutmuş gibi gözüküyo keşke hemen gidip kan verseydin 3 gün niye bekledin kihem meraktan çıkardın hem de allah korusun dış gebelik yada kimyasal mı ona bakarlardı allah korusun canım inşş yarın herşey yolunda olur bebeğin gerçekten bu kez seninledir canım
yok bitanem ya ben anlatamadım ya da sen yalnış anladın
şimdi ben ilaçlarımı alabiliyorum yani raporda herhangi bi sıkıntı yok tabi başhekimin imzası durumun daecanede de bi sorun gözükmüyo sadece kzın bana dediği eğer dedi bi kadın doğumcu reçetye yazarsa ilaçların tamamını 60 tl falan alabilrsin çok ta mantıklı geldi tabi niye 230 veriyim ki işte onun için bugün gidip yazdırmaya çaılşacağım olay bundan ibaret ohh be anlatabilmişimdir
bi de canım lekelenmem kesildi zaten sadece bi kaç damlaydı artık neyin nesiydi hiç bilemiyorum bişeyde düşünmek istemiyorum :44::44::44: ama göğüslerim yumurtlama gününden beri çok şiş kocaman ve uçları ateş gibi yanıyolar belimde de çok az ağrı var hayırlısı artık ne olacaksa olsun
mrb arkadaşlar sonucu aldım kısmet değilmiş. inşallah sizlerin yüzü güler.
ya benim aklima 0.52 degeri cok takildi.. dunki testimin sonucu... bu bir dollenme oldugunu ama tutunmadigini gosteren bir degerdir dimi? bir de daha once gittigim docent catlatma igne' sinden "mutlaka" 36 saat sonra ilişkiye girmemi soylemisti fakat suan gittigim dr igneden 24 saat sonra iliski onerdi ve dedigini yaptim... ve sonuc 0.52... acaba 36 saati beklemelimiyim?
kimse beni sallamiyor mu yaw?
mrb arkadaşlar sonucu aldım kısmet değilmiş. inşallah sizlerin yüzü güler.
ya benim aklima 0.52 degeri cok takildi.. dunki testimin sonucu... bu bir dollenme oldugunu ama tutunmadigini gosteren bir degerdir dimi? bir de daha once gittigim docent catlatma igne' sinden "mutlaka" 36 saat sonra ilişkiye girmemi soylemisti fakat suan gittigim dr igneden 24 saat sonra iliski onerdi ve dedigini yaptim... ve sonuc 0.52... acaba 36 saati beklemelimiyim?
canım belki gerçekten son gün daha zordur ama şimdi de sabırsızlık hat safhada,düşünmemeye çalışıyorum,hatta 2-3 gün kadınlar kulübüne girmedim bile hatırlamayayım diye ama dayanamadım
hasretimmm canımsın arkadaşım,hepimize hayırlısı olsun inşallah,ben,sen,crimsoncuğum ve isteyen herkes
canım hangi iğne verildi,ben 153tl verdim puregona ve raporlu
ah tatlım hayırlısı olsun,demek ki daha zamanı varmış
Sağol canım benim, pazar gunu doktorum calışmıyorcok buyür mu ya,daha dun bırı 19mm. bırı 18mm.di. tek ıstedıgım yarın hormonlarım duzgun cıksın
stres yapmamaya calışıyorum elımden geldıgınce
sen de artık tahlıl yaptır catlıcaz meraktan
ben Bursanın bı ılçesındeyım ama Balıkesıre gıdıyorum doktora.Bursaya da aynı uzaklıkta cunku. Hadı sımdı evdeyım rahatız kendı arabamızla gıdıyoruz, ben öğretmenım calışırken de gıtmem gerekıyor ışte o zaman eşim de ben de müdüre yalvar yakarcrimson sen nerede gidiyorsun doktora, bende küçük bir yerde yaşıyorum ve doktor bulmak çok zor. hep il dışına gidiyoruz bu yüzden sanki tedavinin stresi azmış gibi bir de yollarda ki rezillik....
Demir mıknatısa aşıktır. Hep ona doğru koşar. Zafer de sabıra aşıktır ve devamlı ona koşar.
bugun 1,5 da hastanede olmamız gerekıyor mesela, saat 12de yola cıkarız artık ofbizde ilçede oturuyoruz merkeze gitmek içim 2 saat önceden çıkıyoruz gerçekten stres katlıyor
bugun bakacak işte kuzum, ne guzel 2 tane yumurtam vardı ya.Bır de ıgnelerı alma hakkımız doldu. 2.kez devlet karşılıyor. 2 kutu arttı ama bılmıyorum yeter mı bu tedavıyı es gecersek.canım korkma ne olur,dr yarın yumoşlarına bakar ve pazar gününü de hesaba katarak doz ayarlar,bakar ki çok büyüyecek az dozaj verir,içini ferah tut
sağol arkadasım, akşamustu anca eve gelebılırız doktordan. O zaman bıldırırım ne oldugunu.inş. aşırı büyümez canım o zaman boş yumurta mı ne oluyormuş olması gereken büyüklükte kalsınlar mümkünsestres yapma demek kolay ama uygulaması zor birşey Allah sana sabır sakinlik ferahlık versin canım inş. işlerin yolunda gider, hakkında hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?