Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hıc bır zaman detaylı konuşmaz zaten anlatmaz uzun uzun.Ama ondan baska ıyı doktor da bulamadık.
Ben de pko var, hormonlarım hıc bır zaman duzgun ayarda degıl.Kendılıgınden adet olamıyorum ,hep ılaçla. Kan testı ılk asılamamda da yapılmştı.O zaman degerlerım ıyıydı.
Yarın dr. gıdıyoruz.Hormonlara bakması akşam ustunu bulur.Çatlama ıgnesının etkısı 36 saatte ancak gosterıyor ya o yuzden benm aşılama haftasonunda yetışmez.Eger kı cuma tahlıl iyi cıkarsa pztesı belkı olabılırım.

Son düzenleme:

kızlar hepinize merhaba dün saat 6 da aşılamam oldu gayet güzel geçti dedi doktor hayırlısı bakalım sebilem spermi verirken 2 saniyelik bir batma oldu kasıklarımda sonra geçti 2 yumurtam olmuş ikiside çatlamış kontrol 23 ü dedi allahım hiç birirmizin kucağını boş bırakmasın sende bence bir test yaptır ümidini yitirme

Sağol canım benim, pazar gunu doktorum calışmıyor cok buyür mu ya,daha dun bırı 19mm. bırı 18mm.di. tek ıstedıgım yarın hormonlarım duzgun cıksın
stres yapmamaya calışıyorum elımden geldıgınce
sen de artık tahlıl yaptır catlıcaz meraktan

crimson sen nerede gidiyorsun doktora, bende küçük bir yerde yaşıyorum ve doktor bulmak çok zor. hep il dışına gidiyoruz bu yüzden sanki tedavinin stresi azmış gibi bir de yollarda ki rezillik....

crimson sen nerede gidiyorsun doktora, bende küçük bir yerde yaşıyorum ve doktor bulmak çok zor. hep il dışına gidiyoruz bu yüzden sanki tedavinin stresi azmış gibi bir de yollarda ki rezillik....

bizde ilçede oturuyoruz merkeze gitmek içim 2 saat önceden çıkıyoruz gerçekten stres katlıyor

ya benim aklima 0.52 degeri cok takildi.. dunki testimin sonucu... bu bir dollenme oldugunu ama tutunmadigini gosteren bir degerdir dimi? bir de daha once gittigim docent catlatma igne' sinden "mutlaka" 36 saat sonra ilişkiye girmemi soylemisti fakat suan gittigim dr igneden 24 saat sonra iliski onerdi ve dedigini yaptim... ve sonuc 0.52... acaba 36 saati beklemelimiyim?

papatya, senin yine iyi 7 günün var rahat ol ben napayım son 1 günüm normalde yarın yaptırmalıyım tam 14 gün oluyor ama korkudan yaptırmıcam testi
canım belki gerçekten son gün daha zordur ama şimdi de sabırsızlık hat safhada,düşünmemeye çalışıyorum,hatta 2-3 gün kadınlar kulübüne girmedim bile hatırlamayayım diye ama dayanamadım

bacımmmm 7 günün kalmışşş inşş sonun da zafer senin olacak allahın izniyle
hasretimmm canımsın arkadaşım,hepimize hayırlısı olsun inşallah,ben,sen,crimsoncuğum ve isteyen herkes

canım hangi iğne verildi,ben 153tl verdim puregona ve raporlu

mrb arkadaşlar sonucu aldım kısmet değilmiş. inşallah sizlerin yüzü güler.

ah tatlım hayırlısı olsun,demek ki daha zamanı varmış

kimse beni sallamiyor mu yaw?

kimse beni sallamiyor mu yaw?

canım sallamamak değil de bilmemek diyelim,yazdığın değer negatif o kesin fakat tutunamadığı anlamına gelir mi bilemiyorum,geç göllenme olasılığın olabilir mi,arkadaşım adetten 5 gün önce yumurtluyormuş,adeti geçince gitti 1,20 çıktı,dr negatif dedi tabii,10 gün sonra yine regl olamayınca 253lerde bir değer çıktı,meğer geç döllenmeymiş

,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Amin

testi ne zaman yaptınki sen? ilişkiden hemen sonramı valla anlamadım biraz daha detay verirsen belki yardımcı olabiliriz sana. birde benim bildiğim adetten 14 gün sonra kan testinde çıkıyor olması.

inan bana tatlım son günler daha fena o yüzden rahat ol salla gitsin ben günüm geldiği halde gidemiyorum test yaptırmaya içime bi rehavet çöktü çok üşeniyorum bide ya sonuç negatifse diye de bir düşünce belirdi içimde

inş. aşırı büyümez canım o zaman boş yumurta mı ne oluyormuş olması gereken büyüklükte kalsınlar mümkünse stres yapma demek kolay ama uygulaması zor birşey Allah sana sabır sakinlik ferahlık versin canım inş. işlerin yolunda gider, hakkında hayırlısı neyse o olsun

ben Bursanın bı ılçesındeyım ama Balıkesıre gıdıyorum doktora.Bursaya da aynı uzaklıkta cunku. Hadı sımdı evdeyım rahatız kendı arabamızla gıdıyoruz, ben öğretmenım calışırken de gıtmem gerekıyor ışte o zaman eşim de ben de müdüre yalvar yakar
senın ıcın de sonuc her ne kadar negatıf olsa da hayırlısı böyleymış canım.Sabretmek gerek.
Demir mıknatısa aşıktır. Hep ona doğru koşar. Zafer de sabıra aşıktır ve devamlı ona koşar.
bizde ilçede oturuyoruz merkeze gitmek içim 2 saat önceden çıkıyoruz gerçekten stres katlıyor
bugun 1,5 da hastanede olmamız gerekıyor mesela, saat 12de yola cıkarız artık of
canım korkma ne olur,dr yarın yumoşlarına bakar ve pazar gününü de hesaba katarak doz ayarlar,bakar ki çok büyüyecek az dozaj verir,içini ferah tut
bugun bakacak işte kuzum, ne guzel 2 tane yumurtam vardı ya.Bır de ıgnelerı alma hakkımız doldu. 2.kez devlet karşılıyor. 2 kutu arttı ama bılmıyorum yeter mı bu tedavıyı es gecersek.
sen nasılsın?

sağol arkadasım, akşamustu anca eve gelebılırız doktordan. O zaman bıldırırım ne oldugunu.

Son düzenleme:
Kizlar bugun tahlil gunumdu sabah kan tahlili yaptirdim cok komik bir rakam cikti 8.30 yani ne bu ,
ya kimyasal ya dis gebelik olacak belli umarim yine dis gebelik olmaz,ogleden sonra doktoru arayacagim progesteronu falan birakirim artik;(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…