- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.261
Kizlar bugun tahlil gunumdu sabah kan tahlili yaptirdim cok komik bir rakam cikti 8.30 yani ne bu ,
ya kimyasal ya dis gebelik olacak belli umarim yine dis gebelik olmaz,ogleden sonra doktoru arayacagim progesteronu falan birakirim artik;(((
yanı onların olması için kesin bir değer yok ama kimyasalda fazla artmadan düşüyor adetle,dış gebelikte de yavaş yavaş artıyor ama kendi düşmüyor iğne yada ameliyatla alınıyor,öyle yani benim değerimde ikisinden biri bakalım dr.bir hafta sonra bidaha test istedi adete 3 gün var...
canım belki gerçekten son gün daha zordur ama şimdi de sabırsızlık hat safhada,düşünmemeye çalışıyorum,hatta 2-3 gün kadınlar kulübüne girmedim bile hatırlamayayım diye ama dayanamadım
evetttt bitanem çok az kaldı canımın için biraz daha sabret allahımın izniyle güzel haberini almanasakın stres kötü düşünmek olumsuzluk yokk
hasretimmm canımsın arkadaşım,hepimize hayırlısı olsun inşallah,ben,sen,crimsoncuğum ve isteyen herkes
canım hangi iğne verildi,ben 153tl verdim puregona ve raporlu
ah tatlım hayırlısı olsun,demek ki daha zamanı varmış
yok bacım ya hiç sanmıyorumhasretim sen hamile olmayısın canım? bazı hamileliklerde adet zamanı adet olunuyormuş ama çok daha az bir kanamayla üstüne görme mi ne deniyormuş ayyyh hadi inş. hem bak raporunda bi türlü çıkmadı vardır bi bildiği
bu arada ben raporlu olunca ilaçları bedava alıyorsun sanıyordum ondan öyle saçmaladım canımeğer dr.un verdiği reçete kabul görüyorsa ve fiyat olarak daha cazipse öyle yap o zaman canım ama sakın adet olmadan bişi içme belkim hamiş filansındır
mrb arkadaşlar sonucu aldım kısmet değilmiş. inşallah sizlerin yüzü güler.
Kızlar ben doktordan dondum ama haberler ıyı degıl.
Ne umduk ne bulduk
Benım östrojen hormonum olması gerekenın ıkı katıymış meger,prolaktın degıl. Vucudum ıgnelere aşırı cevap vermış. Neye engel o hormon dedım, dr.um şişersın dedı.Hem fızksel olarak hem de yumurtalıklarda şiş yumurta gıbı bı cok kesecık var. Zaten 51 kg.dum oldum 53.5.
Yumurtalıkların ıcınde yumurtalardan harıç şiş yumurta benzerı keseler var
Tahlıl sonucuna gore östrojen yukselışteymış. Bu ayı es gecıyoruz dedı, duphaston verdı.Regl olunca yıne goruşelım dedı.
Ama benım ıgne alma hakkım bıttı.Artık devlet karsılamayacak2 kutum var arttı ama onlar da yeterlı olacak mı kı:18:
Bu ay da hersey boş yanı, bi ay daha ellerımız boş kaldı.
Yapacak bırsey yok, Allah'ım sınıyor bızı...
bitanem ne olusun herşeyin sonu gibi düşünme canım elimizden bişey gelmez ki keşke gelse de yapsakbiliyorum şu an ne kadar üzülüyosun 1 ay daha boşa gitti diye düşünüyosun ama her işte vardır bi hayır rabbim belki de böylesini nasip etti lüften olumsuz düşünme daha fazla hormonların sen zarar görmesin
bak mübarek kadir gecesi yaklaşıyo bol bol dua edelim rabbim hiçbirimizi evlatsız bırakmasın ettiğimiz bütün dualarımızı kabul etsin
Doktorum bılır ne yapacagını, ona guvendık teslım ettık kendımızı napalım böyleymış bu ay da hayırlısı
östrojen yukseklıgınde o kadar olumsuz rahatsızlklara sebep oluyor kı eşim de sana bırsey olmasın yeter dıyor. Önce benım saglıgım.
Sen de ılaçlarını almışsın, hayırlı olsun canım.Tek seferde hedefı 12'den vurun ınş.
canım bunda da bir hayır vardır,üzme kendini,muhakkak hayırlısı böyledirKızlar ben doktordan dondum ama haberler ıyı degıl.
Ne umduk ne bulduk
Benım östrojen hormonum olması gerekenın ıkı katıymış meger,prolaktın degıl. Vucudum ıgnelere aşırı cevap vermış. Neye engel o hormon dedım, dr.um şişersın dedı.Hem fızksel olarak hem de yumurtalıklarda şiş yumurta gıbı bı cok kesecık var. Zaten 51 kg.dum oldum 53.5.
Tahlıl sonucuna gore östrojen yukselışteymış. Bu ayı es gecıyoruz dedı, duphaston verdı.Regl olunca yıne goruşelım dedı.
Ama benım ıgne alma hakkım bıttı.Artık devlet karsılamayacak2 kutum var arttı ama onlar da yeterlı olacak mı kı:18:
Kızlar ben doktordan dondum ama haberler ıyı degıl.
Ne umduk ne bulduk
öyle düşünüyoruz zaten.Önce benım saglıgımcanım bunda da bir hayır vardır,üzme kendini,muhakkak hayırlısı böyledir
ben anlamıyorum bu işi, benimde değerim yüksekti ve doktor aşılamamı yaptı, yani hangisi doğru şimdi, artık doktor araştırmak dert anlatmak istemiyorum, bir ay sonra okul başlıyor izin almaktansa bekleyeceğim şubat tatilini, hem doktorum başka şehirde onun sıkıntısı, hem acabalar neyi niye yapıyorlar düşün dur, benimde senin gibi aldığım kilolar, allah yardımcımız olsun ne zor iş....
testi ne zaman yaptınki sen? ilişkiden hemen sonramı valla anlamadım biraz daha detay verirsen belki yardımcı olabiliriz sana. birde benim bildiğim adetten 14 gün sonra kan testinde çıkıyor olması.
benim 9. günüm bugün,normal şartlarda 4 gün sonra regl olmam lazım ama doktor 16sında gel,regl olsan da gel,tahlilini yapalım dedi,üstüne görme olabiliyor dedi,ki biz de annem kardeşim filan hep üstüne gördüler,bekliyorum,dua et bana canım,okul zamanı ben de istemiyorum,izin ayrı dert sorup duracaklar ayrı dert,kullandığım iğneler hormon dengemi alt üst etti sinir sistemim çöktü resmen,okulda böyle olmak istemiyorum,şubata da kalmasın yaaa,Allah'ım ne olur yardım et bize
canım aynı gün aşılama olmuşuz,ben de 2 ağustosta yaptırdım aşılamamı,sistit olmadım fakat hamilelerde çok oluyor diye biliyorum,eşime doktor ayaklarını sıcak tutsun dediği için yaz günü çorap giydirdi bana,bende bel ağrısı,göğüslerde şişlik ve kasıklarda batma var başka birşey yokSlm kizlar bende agustosun 2sinde ilk asilamami oldum bugun 9. gunum birkac gun once sistit oldum(idrar yolu enfeksiyonu)ben gibi olan varmi asilamadan sonra sistit olan ayrica gebelik belirtisi olabilirmi benim tek belirtim goguslerim aciyo bilgisi olan varsa yarrrrdiiiimmm
inşallah canım,başlangıç benden devamı senden ve sizden diye devam etsin
doktorun cagırdıysa gıt canım, gebelık varsa bellı olur .yoksa da doktorlar yumurtalıkların durumunu gormek ıstıyor. Bır ay dınlendırmek ısteyecektır bır de tutmazsa, ama bunları hıc dusunmeyelım bız.Inş olacak
Okul ayagımıza dolanıyor evet,kışın zor olacak
Dualarımdasın canım, bu ay senden ıyı haber duyalım.
Benımkı başka aya kaldı
canım aynı gün aşılama olmuşuz,ben de 2 ağustosta yaptırdım aşılamamı,sistit olmadım fakat hamilelerde çok oluyor diye biliyorum,eşime doktor ayaklarını sıcak tutsun dediği için yaz günü çorap giydirdi bana,bende bel ağrısı,göğüslerde şişlik ve kasıklarda batma var başka birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?