Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bugun tahlil gunumdu sabah kan tahlili yaptirdim cok komik bir rakam cikti 8.30 yani ne bu ,
ya kimyasal ya dis gebelik olacak belli umarim yine dis gebelik olmaz,ogleden sonra doktoru arayacagim progesteronu falan birakirim artik;(((

nasıl yani hamile değilmisin bu değer bunu göstermiyormu? değer kaç olunca dış gebelik yada kimyasal gebelik oluyor ? ayy inş. normal hamilesindir cnm

yanı onların olması için kesin bir değer yok ama kimyasalda fazla artmadan düşüyor adetle,dış gebelikte de yavaş yavaş artıyor ama kendi düşmüyor iğne yada ameliyatla alınıyor,öyle yani benim değerimde ikisinden biri bakalım dr.bir hafta sonra bidaha test istedi adete 3 gün var...

ayy inşallah öyle birşey yoktur canım dr. ultrasonla baksa göremezmi peki? neyse hayırlısı olsun senin için

aldımmm sonun da ilaçlarımı aldımmmmm

canım bana menogon, puregon ovitrella ve progestan yazmışş benim de hepsi 160 tuttu tedavi sırasında ilaç gerek görülürse daha almam gerekecekmiş dr öyle söyledi tabi onları cepten alacam müthiş haberr

yok bacım ya hiç sanmıyorum hiç te ümitlendirmiyorum kendimi nasılsa biliyorum adetim gelecek o yüzden kasmıyorum ama işte bi yandan da bu lekelenmeler kafamı karışıtıyo:44: dün yine lekelenmem vardı bugün hiçbişey yok yada sökülemiyodur diye düşünüyorum off neden bu belirsizlik olur ki ya gelsin yada keşke hiç gelmese
mrb arkadaşlar sonucu aldım kısmet değilmiş. inşallah sizlerin yüzü güler.

canım sonucuna çok üzüldüm inşş bidahakine rabbim nasip eder

Kızlar ben doktordan dondum ama haberler ıyı degıl.
Ne umduk ne bulduk
Benım östrojen hormonum olması gerekenın ıkı katıymış meger,prolaktın degıl. Vucudum ıgnelere aşırı cevap vermış. Neye engel o hormon dedım, dr.um şişersın dedı.Hem fızksel olarak hem de yumurtalıklarda şiş yumurta gıbı bı cok kesecık var. Zaten 51 kg.dum oldum 53.5.
Yumurtalıkların ıcınde yumurtalardan harıç şiş yumurta benzerı keseler var
Tahlıl sonucuna gore östrojen yukselışteymış. Bu ayı es gecıyoruz dedı, duphaston verdı.Regl olunca yıne goruşelım dedı.
Ama benım ıgne alma hakkım bıttı.Artık devlet karsılamayacak 2 kutum var arttı ama onlar da yeterlı olacak mı kı:18:
Bu ay da hersey boş yanı, bi ay daha ellerımız boş kaldı.
Yapacak bırsey yok, Allah'ım sınıyor bızı...

bitanem ne olusun herşeyin sonu gibi düşünme canım elimizden bişey gelmez ki keşke gelse de yapsak biliyorum şu an ne kadar üzülüyosun 1 ay daha boşa gitti diye düşünüyosun ama her işte vardır bi hayır rabbim belki de böylesini nasip etti lüften olumsuz düşünme daha fazla hormonların sen zarar görmesin
bak mübarek kadir gecesi yaklaşıyo bol bol dua edelim rabbim hiçbirimizi evlatsız bırakmasın ettiğimiz bütün dualarımızı kabul etsin

Doktorum bılır ne yapacagını, ona guvendık teslım ettık kendımızı napalım böyleymış bu ay da hayırlısı
östrojen yukseklıgınde o kadar olumsuz rahatsızlklara sebep oluyor kı eşim de sana bırsey olmasın yeter dıyor. Önce benım saglıgım.
Sen de ılaçlarını almışsın, hayırlı olsun canım.Tek seferde hedefı 12'den vurun ınş.

aynen canım dr kendimizi hayallerimizi umutlarımızı herşeyimizi emanet ediyoruz onlar gerekeni yapıyolar sonrası rabbime kalmış hepimizin bi vakti zamanı var
canım sen şimdi ne hormonlarını ne de başka bişeyi düşün iyi olmana kendini toparlaman bak allahın izniyle herşey yoluna girecek

inşşşş canım ya allahım tek seferde nasip eder tek dileğim tek istediğim bu

canım bunda da bir hayır vardır,üzme kendini,muhakkak hayırlısı böyledir

ben anlamıyorum bu işi, benimde değerim yüksekti ve doktor aşılamamı yaptı, yani hangisi doğru şimdi, artık doktor araştırmak dert anlatmak istemiyorum, bir ay sonra okul başlıyor izin almaktansa bekleyeceğim şubat tatilini, hem doktorum başka şehirde onun sıkıntısı, hem acabalar neyi niye yapıyorlar düşün dur, benimde senin gibi aldığım kilolar, allah yardımcımız olsun ne zor iş....

canım bunda da bir hayır vardır,üzme kendini,muhakkak hayırlısı böyledir
öyle düşünüyoruz zaten.Önce benım saglıgım Sen nasılsın?

bı baktık kı ultrasona bir sürü halkacık,içi dolu.şişlikler var. Belırtılerıne ve östrojen hormonunun yaptıgı rahatsızlıklara baktım da doktorum haklıymış.Cok zararlı aslında.
Ben de ne guzel tatılde olsun bıtsın ıstıyorurdum, okula gıdınce hadı ben sevk alıyorum da eşim de mudurunden ızın almak zorunda her seferınde.Doktor da zaten senın gıbı başka sehırde
Allah sınıyor bızı, ben ona ınanıyorum

benim 9. günüm bugün,normal şartlarda 4 gün sonra regl olmam lazım ama doktor 16sında gel,regl olsan da gel,tahlilini yapalım dedi,üstüne görme olabiliyor dedi,ki biz de annem kardeşim filan hep üstüne gördüler,bekliyorum,dua et bana canım,okul zamanı ben de istemiyorum,izin ayrı dert sorup duracaklar ayrı dert,kullandığım iğneler hormon dengemi alt üst etti sinir sistemim çöktü resmen,okulda böyle olmak istemiyorum,şubata da kalmasın yaaa,Allah'ım ne olur yardım et bize

testi ne zaman yaptınki sen? ilişkiden hemen sonramı valla anlamadım biraz daha detay verirsen belki yardımcı olabiliriz sana. birde benim bildiğim adetten 14 gün sonra kan testinde çıkıyor olması.

selam sebilem.... testi ilişkiden 12 gun sonra yaptim... ve dun de addetim basladi maalesef... bugun tekrar test yaptircaktim normalde ama gerek kalmadi bence testte az da olsa deger cikmasi sanirim "forumlardan okudugum kadariyla" kimyasal gebelik' e işaret... zaten adette normalden daha yogun geldi... bu da bir gostergesiymis sanirim... neyse hayirlisi, sabirla yolumuza devam edices tutturana kadar...

Slm kizlar bende agustosun 2sinde ilk asilamami oldum bugun 9. gunum birkac gun once sistit oldum(idrar yolu enfeksiyonu)ben gibi olan varmi asilamadan sonra sistit olan ayrica gebelik belirtisi olabilirmi benim tek belirtim goguslerim aciyo bilgisi olan varsa yarrrrdiiiimmm

doktorun cagırdıysa gıt canım, gebelık varsa bellı olur .yoksa da doktorlar yumurtalıkların durumunu gormek ıstıyor. Bır ay dınlendırmek ısteyecektır bır de tutmazsa, ama bunları hıc dusunmeyelım bız.Inş olacak
Okul ayagımıza dolanıyor evet,kışın zor olacak
Dualarımdasın canım, bu ay senden ıyı haber duyalım.
Benımkı başka aya kaldı

canım aynı gün aşılama olmuşuz,ben de 2 ağustosta yaptırdım aşılamamı,sistit olmadım fakat hamilelerde çok oluyor diye biliyorum,eşime doktor ayaklarını sıcak tutsun dediği için yaz günü çorap giydirdi bana,bende bel ağrısı,göğüslerde şişlik ve kasıklarda batma var başka birşey yok

inşallah canım,başlangıç benden devamı senden ve sizden diye devam etsin

benim de 10 gun kaldi ogrenmeme beklemek ne zor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…