Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Keske bende corap giyeydim simdi yaz gunu yun corap giyiyorum ama iste oldum birkere ama bence senin bebis seninle gebelik belirtilerinin hepsi var sende inslh hamilesindir ama ben sistit oldugum icin zaten karnim belim kasiklarim agriyo yani sadece goguslRim aciyo oda zaten her ay olur inslh hepimiz ayni gun iii haberler veririz

benim de 10 gun kaldi ogrenmeme beklemek ne zor yahu
ah canım bilmez miyim,benim 4 günüm kaldı her wcye gidişte dualar okuyorum,Allah yüzümüzü güldürsün inşallah,bebişlerimiz bizlere tutunmuş olsun

16 ağustos büyük gün,inşallah müjdeler vereceğiz beraber

sebilem senı merak edıyorum ne yaptın? tahlıl yaptırmadın dı mı?
hasretim sen de yoksun bugun, haftasonu pek sessız kaldınız.
hayali papatyam bak beklemen gereken sürenın yarısından fazlası gıtmış , az kaldı ha gayret

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
Bende 11 ağustos tarihinde ilk aşılamamı yaptım, acayip heyecanlıyım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun,
benim bir sorum olucak acaba yaptıranların eşlerinin spermiogramı nasıldı ?

evet canım dün bütün evi kaldırdım canım dip köşe temizlik yaptım çok ta yorulmuşum dinlendim sonra

benim de canım son 1 haftadır lekelenmem devam ediyo çok az damla damla :44::44: her seferin de adetim ha geldi ha gelmedi mi diye sürekli kontrol halindeyim ama tık yok bügün adet günün bakalım bundan sonra ne olacak ya bi an önce gelseydi de bende aşılamaya başlayasaydım

HAYALİPAPATYA ve SEBİLEMM gerçekten çok meraktayız ne yaptınız güzeller

canım aşılaman hayırlı olsun rabbim inşş ilkin de hemen nasip eder

bende allah nasip ederse adetimi bekliyorum ilk aşılamam olacak ama burda aşılama yaptıran çok arkadaşımız var yazını gören mutlaka cvp yazar sana tatlım

kızlar ben geldim ama haberler pek iyi değil hatta hiç değil maalesef ctesi günü kırmızılar geldi zaten bende öyle tahmin ediyordum içimde hiç umut yada mutluluk yoktu. ama bugün 2.için start verdik yarından itibaren ilacıma başlıyorum haftaya çarşamba kontrolüm var kısmetse cuma günü de aşılamam. İnşallah bu sefer tutar kızlar yoksa ekim gibi tüpbebeğe geçiş yapıccaz öyle bir planımız var ama inş. gerek kalmaz

benım de bır hafta lekelenmem olup sonrasında regl oldugum coktur, artık lekelenmeyı adet sanıyordum o kadar uzun suruyordu.Ama kırmızıya dönmesı yakındır
agustos cıkmadan asılaman olur gıbıme gelıyor ınş.hadı

ayy, elinizden gelenı yapmaya devam edın canım.Allah yardımcınız olsun
Benı doktorum bır ay dınlendırdı,sız cabuk gıdıyorsunuz?:44: Hayırlısı olsun canım..

canım çok üzüldüm hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmez elimizden allahım sana sabır versin canım hiç üzülme bitanem kısmet değilmiş de allahım elbette vercek zamanı biliyo kuzum rabbim bi kapıyı kapatır diğerini açar allah çok büyük
rabbim inşş 2. yüzüne güler umudunu yitirme canım

inşş bitanem bu beliriszlik bitsin artık ne güzel ilaçlarımı da aldım bekliyorum öyle işte amannn bide kırmızılar bayram trafiğine takılırsa hepten hapı yuttum

inşş bitanem bu beliriszlik bitsin artık ne güzel ilaçlarımı da aldım bekliyorum öyle işte amannn bide kırmızılar bayram trafiğine takılırsa hepten hapı yuttum

eyvah denk gelmesın ayarla biz bı kere bayrama denk geldık gecen yıl, dr.um kontrol edemem tatılde olacagım.Çalışmıyoruz bu ayı boş gecırıyoruz demıştı.Heba oldu bı ayım

eyvah denk gelmesın ayarla biz bı kere bayrama denk geldık gecen yıl, dr.um kontrol edemem tatılde olacagım.Çalışmıyoruz bu ayı boş gecırıyoruz demıştı.Heba oldu bı ayım

valla bilmiyorum ki bitanem ya daha da geleceği yok bu kırmızıların hiç olmazsa bu hafta öyle geçse

canım sende mi dr özel muayenesine gidiyosun

hayırlısı olsun, daha fazla bekleme artık.rapor ıcın yeterınce bekledın zaten
sgk ıle anlaşmalı özel bı hastanede doktorum.

evet canım ya sorma 3 hafta rapor çıkamasını bekledimşimdi de kırmızlar gelsin diye hep bekliyoruz zaten gelen bişey de yok giden bişey de bilmiyorum bu bekleyişimiz nereye kadar gidecek :44::44:
anladım canım ben sadece özeline gidiyorum belki tatil falan dinlemez çalışabilir çünkü benimle beraber bir sürü hastası var :44:

kızlar çok teşekkür ederim moral oldunuz bana, umudum olmasada kırmızıyı görünce yinede bi tuhaf oldum bugün dr.a gidince de öyle yinemi sil baştan diye düşündüm ama ne yaparsın elden birşey gelmiyor. Dr. beklemenin bir anlamı yok eğer hazır hissediyorsan dedi. çünkü önemli olan bizim hazır olmamız stres yapmayacak bir döneme denk getirmemiz eylül ayında bu işlere vakit ayırmam benim için zor olucaktı taa ekime kadar hiçbirşey yapmadan da beklemek istemedik bari bi aşılama daha deniyelim dedik. Hem arkadaşlarımı bu ayda yalnız bırakmayayım onlara eşlik edeyim dedim sizin aşılama tarihinde bir değişiklik varmı ne zaman olucaksınız benim 24-25 gibi olucak kısmetse

ah kuzum hadı bakalım hayırlısı,benım doktorum yumurtalıklarını şişrdik ve zorladık aşılama ıcın bır ay ara verelım demıştı.ara vermıştık.Bılıyorsun benım bır ayım boşa gıttı, 2 yumurtacıgım da heba oldu
regl olmamı beklıyoruz, duphaston kullanıyorum.muhtemelen agustos sonu regl olurum.dr.a gıderız bakalım yumurtalıklardaki şişlikler gecmış mı
okul da başlayacak,zor olacak bana ama napalım

birazda olsa toparlanmana çok sevindim bitanem bak hem dr hiç bekletmemiş hemen yine 2. denemeye start verilmiş rabbim çok büyük bitanem inşş bunda yüzün güler hiç ama hiç umudunu yitirme olur mu herşey bizler için pes etmek asla yok

benim daha durumum belli değil canım ya daha adet olmadım bekliyorum işte bi umutla inşş çok fazla gecikmez de bi an önce başlarım bende tadavime hayırlısıyla

hanımlar merhaba. erkek infertilitesi bölümünün gediklisi olsam da burada yeniyim. ayın 26sında adet göreceğim, dolayısıyla eylül ayında da aşılamam yapılacak. ilaçlarımı falan yazdılar, aldım, öylece gün sayıyorum artık. böyle beklerken başarı şansımızı artırmak için verebileceğiniz bir tavsiye var mı? ya da işlemi biliyorum ama tecrübelerinizden aktaracağınız, şuna dikkat et buna dikkat et türü her hangi bir şey var mı?

canım o gün eşler daha stresli oluyor,eşimin normalde sayısı çok iyiyken o gün yarısı kadardı,ki ben son hafta keçiboynuzları.ballar vs.. yedirdim.sonuç olarak yıkama sonrası 8 milyon kaldı,%5 ileri hızlı hareketli ve %35 ileri yavaş hareketli,diğerleri çok önemli olmuyor zaten,benim de son 2 gün,heyecan dorukta

bekliyorum hala tatlım,2 gün sonra mutluluk çığlıkları atalım inşallah,yarın kadir gecesi bol bol dua edelim

canım hayırlısı böyleymiş,inşallah tüpe gerek kalmaz,aşılamadan sonra regl olana kadar ağrı sızı oldu mu hiç

eşine keçi boynuzu,arı sütü,polen vb.. ne bulursan yedir,çakşırı da unutma canım,eşin de sen de stres yapma,aşılama sonrası ayaklarını sıcak tut,sistit olabilirsin(hamişler çok oluyor),inşallah hayırlı olur,ben gerildim yaaa,perş. günü kontrolüm var adet olacakmışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…