Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tatlım aşılamadan sonraki bir hafta bel ağrısı ve karnımın alt kısmında hafif hafif batmalar oldu vs. sonraki hafta çok susadım deli gibi su içtim dedim kesin adet olucam ben cuma günü kullandığım ilaç bitti (estrofem) c.tesi sabahı da klasik adet ağrısıyla uyandım ve adet oldum dr.a göre tam gününde olmuşum normalmiş. dün kontrole gittik sağda 3 yumurta solda da çok karanlık olmasına rağmen 1-2 yumurta oluşmaya başlamış inş. bu sefer tutar tüpe gerek kalmaz canım. senin de son günlerin olmalı sen nasıl hissediyorsun kendini?

aynı dediğin gibi canım adet sancısı gibi sancıları aşılamadan beri yaşıyorum,göğüslere el değdiremiyorum,sanki her an kanamam olacak gibi,perşembe büyük gün,Allahım yüzümüze gülsün inşallah,geçen sene kardeşim de ramazan da hamiş kalmıştı,inşallah bu sene de ben

inşşş bitanemm hepimiz mutluluk çığlıkları atarız halaylar çekeriz rabbim o günleri görmek nasip olıur
sebilemmm canım senin yumoşlarda maşallah büyümeye başlamışlar biler inşş bu kez olur inşş rabbim bu kez sevindirir canım

bacımmm ya hemen karamsarlığa kapılmışsın bile herşey çok güzel olacak allahım çok büyük canım inşş güzel haberlerini alırız

canım ne guzel yumurtaların oluşuyor.Sızde problem neydı kı aşılamaya gectınız?hatırlayamadım kusura bakma

hepimizin KADİR GECESİ mubarek olsun rabbim bütün dualarımız kat ve kat kabul etsin...allahım şu mubarek gecesinin hürmetine bizlere hayırlısıyla eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
ya rabbi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri NE OLUR BOŞ ÇEVİRME ALLAHIMM...

ALLAHIM GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIR EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANLARIDA GÖNLÜMÜZE RAZI EYLE AMİİİİİİİİİİİN

SEN Kİ;SUSKUN GÖNÜLLERDE SAKLI KALANLARI BİLİRİSİN YA RABB ,NE AZRU EDİYORSAK EN HAYIRLISINDAN VER BİZE ALLAHIMM

ELLERİMİ HER AÇTIĞIM DA ŞÜKREDİYORUM SAHİP OLDUKLARIMA VE UZAK KALDIKLARIMA VARDIR HER ŞERRRİN Bİ HAYRI VE SEBEBİ

canım cevabın için çok çok teşekkürler. ben de aynı şeyi düşünüyordum eşim zaten muhtelif kürler kullanıyordu, aşılama takvimi belirlenince miktarlarını çoğalttım. sistit sanrım transfer sırasında enfeksiyon kapıldığı için oluyor. mesela ameliyatta sonda takılanlarda da sık görülür. perşembe inşallah hayırlı haber alırsın. buradaki herkese her gün dua ediyorum. allah çocuk hasreti içinde olan bu güzel insanlara tez zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin.

sebilemmm canım senin yumoşlarda maşallah büyümeye başlamışlar biler inşş bu kez olur inşş rabbim bu kez sevindirir canım

canım inşallah öyle olur ne diyeyim elden birşey gelmiyor. yumoşlar geçen defa da böyle zamanlı büyümeye başlamışlardı ama sonuç alamamıştık sanırım normal olanı bu her adet döneminde yeni yumoşlar oluşmaya başlıyor 14-15 günde de ideal boyuta ulaşıyorlar sonrada çatlıyorlar filan

amin canım amin inşallah,eşler çok etkileniyor yalnız haberin olsun,eşimin o günki sperm değerleri stresten öncekilerin yarısı kadar düşük çıktı,olacaksa tek spermle bile olur,Allah yardımcımız olsun

canım ne güzel dualar etmişsin,Allah bu iyi niyetini mükafatlandırsın inşallah,şu mübarek günde Allah'ım dualarımızı kabul etsin

amiiiiiiin bitanem inşş çok istiyorum çook gelsin artık bebişimmm

ayy ınankı okuyunca bıle cok heyecanlandım, hadı canım hayırlı haberlerını beklıyoruz. Sonuc baya uzun sürede cıkıyor ama:44: sabah verınce ögleden sonra alırdın, nıye oyle gec?
bilmiyorumki canım,öğleden sonra gittik,sadece negatif pozitif olandan istiyorsanız 40dk sonra,ayrıntılı istiyorsanız yarın dedi,biz de ayrıntılı istedik,sonuçta 5bile pozitif sayılıyor ama bi anlamı olmuyor biliyorsun pozitif çıkar da boşuna ümitleniriz diye ayrıntılı istedik,ayyyy öyle bir ilaç olsa da içsem yarın 4te uyansam olmaz mı

bende dün ne olur ne olmaz diye evde test yaptım kocaman bi tek çizgi tabiki :86::86::86: hiç olmazsa meraktan çıktım

hadi gel kırmızı gel gel gel

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun
Bu gece Kadir gecesi Edilen dualar, yapılan tövbeler kabul olurmuş
Bu gece bundan sonra peşpeşe gelecek bir dizi kandillerin; Miraç ve Beraat kandillerinin, on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının’da habercisidir Bu sebepledir ki Kadir Gecesin’de manevî gücümüz artacak, kalplerimiz huzur bulacaktır
Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu geceKadir gecen mübarek olsun
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin
“Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar” HADİS’İ ŞERİF”

Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorumKadir geceniz mubarek olsun
Yeni Kadir Gecesi Mesajları – Kadir Gecesinle İlgili Mesajlar 2010
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Kadir kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun
Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun
Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul Kadir Geceniz mubarek olsun
Bir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, Kadir Gecen mubarek olsun
Ellerin duaya uzandigi, sinelerin dostlara açildigi, gözlerin masumiyet aradigi bu mubarek günde tum dualariniz kabul olmasi dilegiyle iyi kandiller
Gel ey Muhammed bahardir, dualar ardinda sakli, aminlerimiz vardir Hacdan döner gibi, Beraat’tan iner gibi gel gelBekliyoruz yillardirKadir Geceniz mübarek olsun
Yagmur yüklü bulutlar gibi gelen, etegindeki hayir cevherlerini basimiza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapilmaniz dilegiyle Nice kandiller
Kalpler vardir ,sevgiyi yasatmak için,Insanlar vardir, dostlugu paylasmak için,Mubarek günler vardir, Beraberce kutlamak için
Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Gün vardir, bin yildan uzun gelir bize, bir yil vardir bir günden kisa gelir bize Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e Hayirli kandiller

Son düzenleme:
bacımm nihayet beklenen gün geldi demek inşş yarında böyle güzel haberi verisin tatlım biz senden daha da heyacanlı meraklıyız valla
acele ettim aslında ama dayanamadım,dr perşembe demişti ben bugün verdim kanı,yarın hemen size haber uçururum zaten,inşallah iyi haberler uçururum
bende dün ne olur ne olmaz diye evde test yaptım kocaman bi tek çizgi tabiki :86::86::86: hiç olmazsa meraktan çıktım

hadi gel kırmızı gel gel gel
bence bu hafta gelmesin canım bayrama takılırsın,bayramın son günü gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…