- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.301
aynı dediğin gibi canım adet sancısı gibi sancıları aşılamadan beri yaşıyorum,göğüslere el değdiremiyorum,sanki her an kanamam olacak gibi,perşembe büyük gün,Allahım yüzümüze gülsün inşallah,geçen sene kardeşim de ramazan da hamiş kalmıştı,inşallah bu sene de bentatlım aşılamadan sonraki bir hafta bel ağrısı ve karnımın alt kısmında hafif hafif batmalar oldu vs. sonraki hafta çok susadım deli gibi su içtim dedim kesin adet olucam ben cuma günü kullandığım ilaç bitti (estrofem) c.tesi sabahı da klasik adet ağrısıyla uyandım ve adet oldum dr.a göre tam gününde olmuşum normalmiş. dün kontrole gittik sağda 3 yumurta solda da çok karanlık olmasına rağmen 1-2 yumurta oluşmaya başlamış inş. bu sefer tutar tüpe gerek kalmaz canım. senin de son günlerin olmalı sen nasıl hissediyorsun kendini?
inşşş bitanemm hepimiz mutluluk çığlıkları atarız halaylar çekeriz rabbim o günleri görmek nasip olıurcanım o gün eşler daha stresli oluyor,eşimin normalde sayısı çok iyiyken o gün yarısı kadardı,ki ben son hafta keçiboynuzları.ballar vs.. yedirdim.sonuç olarak yıkama sonrası 8 milyon kaldı,%5 ileri hızlı hareketli ve %35 ileri yavaş hareketli,diğerleri çok önemli olmuyor zaten,benim de son 2 gün,heyecan dorukta
bekliyorum hala tatlım,2 gün sonra mutluluk çığlıkları atalım inşallah,yarın kadir gecesi bol bol dua edelim
canım hayırlısı böyleymiş,inşallah tüpe gerek kalmaz,aşılamadan sonra regl olana kadar ağrı sızı oldu mu hiç
sebilemmm canım senin yumoşlarda maşallah büyümeye başlamışlar bilertatlım aşılamadan sonraki bir hafta bel ağrısı ve karnımın alt kısmında hafif hafif batmalar oldu vs. sonraki hafta çok susadım deli gibi su içtim dedim kesin adet olucam ben cuma günü kullandığım ilaç bitti (estrofem) c.tesi sabahı da klasik adet ağrısıyla uyandım ve adet oldum dr.a göre tam gününde olmuşum normalmiş. dün kontrole gittik sağda 3 yumurta solda da çok karanlık olmasına rağmen 1-2 yumurta oluşmaya başlamış inş. bu sefer tutar tüpe gerek kalmaz canım. senin de son günlerin olmalı sen nasıl hissediyorsun kendini?
aynı dediğin gibi canım adet sancısı gibi sancıları aşılamadan beri yaşıyorum,göğüslere el değdiremiyorum,sanki her an kanamam olacak gibi,perşembe büyük gün,Allahım yüzümüze gülsün inşallah,geçen sene kardeşim de ramazan da hamiş kalmıştı,inşallah bu sene de ben
tatlım aşılamadan sonraki bir hafta bel ağrısı ve karnımın alt kısmında hafif hafif batmalar oldu vs. sonraki hafta çok susadım deli gibi su içtim dedim kesin adet olucam ben cuma günü kullandığım ilaç bitti (estrofem) c.tesi sabahı da klasik adet ağrısıyla uyandım ve adet oldum dr.a göre tam gününde olmuşum normalmiş. dün kontrole gittik sağda 3 yumurta solda da çok karanlık olmasına rağmen 1-2 yumurta oluşmaya başlamış inş. bu sefer tutar tüpe gerek kalmaz canım. senin de son günlerin olmalı sen nasıl hissediyorsun kendini?
hasretim gunaydınnn, kırmızılar geldı mı?
eşine keçi boynuzu,arı sütü,polen vb.. ne bulursan yedir,çakşırı da unutma canım,eşin de sen de stres yapma,aşılama sonrası ayaklarını sıcak tut,sistit olabilirsin(hamişler çok oluyor),inşallah hayırlı olur,ben gerildim yaaa,perş. günü kontrolüm var adet olacakmışım gibi geliyor
sebilemmm canım senin yumoşlarda maşallah büyümeye başlamışlar bilerinşş bu kez olur inşş rabbim bu kez sevindirir canım
canım ne guzel yumurtaların oluşuyor.Sızde problem neydı kı aşılamaya gectınız?hatırlayamadım kusura bakma
amin canım amin inşallah,eşler çok etkileniyor yalnız haberin olsun,eşimin o günki sperm değerleri stresten öncekilerin yarısı kadar düşük çıktı,olacaksa tek spermle bile olur,Allah yardımcımız olsuncanım cevabın için çok çok teşekkürler. ben de aynı şeyi düşünüyordum eşim zaten muhtelif kürler kullanıyordu, aşılama takvimi belirlenince miktarlarını çoğalttım. sistit sanrım transfer sırasında enfeksiyon kapıldığı için oluyor. mesela ameliyatta sonda takılanlarda da sık görülür. perşembe inşallah hayırlı haber alırsın. buradaki herkese her gün dua ediyorum. allah çocuk hasreti içinde olan bu güzel insanlara tez zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin.
canım ne güzel dualar etmişsin,Allah bu iyi niyetini mükafatlandırsın inşallah,şu mübarek günde Allah'ım dualarımızı kabul etsinhepimizin KADİR GECESİ mubarek olsunrabbim bütün dualarımız kat ve kat kabul etsin...allahım şu mubarek gecesinin hürmetine bizlere hayırlısıyla eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
ya rabbi sana açılan elleri sana yönelen gönülleri sana bükülen boyunları sana yalvaran bu dilleri NE OLUR BOŞ ÇEVİRME ALLAHIMM...
ALLAHIM GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIR EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANLARIDA GÖNLÜMÜZE RAZI EYLE AMİİİİİİİİİİİN
SEN Kİ;SUSKUN GÖNÜLLERDE SAKLI KALANLARI BİLİRİSİN YA RABB ,NE AZRU EDİYORSAK EN HAYIRLISINDAN VER BİZE ALLAHIMM
ELLERİMİ HER AÇTIĞIM DA ŞÜKREDİYORUM SAHİP OLDUKLARIMA VE UZAK KALDIKLARIMA VARDIR HER ŞERRRİN Bİ HAYRI VE SEBEBİ
amin canım amin inşallah,eşler çok etkileniyor yalnız haberin olsun,eşimin o günki sperm değerleri stresten öncekilerin yarısı kadar düşük çıktı,olacaksa tek spermle bile olur,Allah yardımcımız olsun
canım ne güzel dualar etmişsin,Allah bu iyi niyetini mükafatlandırsın inşallah,şu mübarek günde Allah'ım dualarımızı kabul etsin
yok canım ne kusurubende ve eşimde bir sorun yok canım en zoru da bu bence sorun yok ama sonuçta yok neyse buna da şükür diyorum ne yapalım
kızlar ben bekleyemedim bugün gidip kan verdim,sonuç yarın 4te çıkacak,inşallahpozitif olur
bilmiyorumki canım,öğleden sonra gittik,sadece negatif pozitif olandan istiyorsanız 40dk sonra,ayrıntılı istiyorsanız yarın dedi,biz de ayrıntılı istedik,sonuçta 5bile pozitif sayılıyor ama bi anlamı olmuyor biliyorsun pozitif çıkar da boşuna ümitleniriz diye ayrıntılı istedik,ayyyy öyle bir ilaç olsa da içsem yarın 4te uyansam olmaz mıayy ınankı okuyunca bıle cok heyecanlandım, hadı canım hayırlı haberlerını beklıyoruz. Sonuc baya uzun sürede cıkıyor ama:44: sabah verınce ögleden sonra alırdın, nıye oyle gec?
kızlar ben bekleyemedim bugün gidip kan verdim,sonuç yarın 4te çıkacak,inşallahpozitif olur
acele ettim aslında ama dayanamadım,dr perşembe demişti ben bugün verdim kanı,yarın hemen size haber uçururum zaten,inşallah iyi haberler uçururumbacımm nihayet beklenen gün geldi demekinşş yarında böyle güzel haberi verisin tatlım biz senden daha da heyacanlı meraklıyız valla
bence bu hafta gelmesin canım bayrama takılırsın,bayramın son günü gelsin inşallahbende dün ne olur ne olmaz diye evde test yaptım kocaman bi tek çizgi tabiki :86::86::86: hiç olmazsa meraktan çıktım
hadi gel kırmızı gel gel gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?