Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya benim düşüncem o bayrama takılmaması neyse ben benimkine söyliyeyim sakııııın bayram bayram canımın sıkmasın

son 6 saat, meraktan catlamazsak ıyı

canım kırmızılarına kavuştun mu
yok bitanem ya nerdeee görde inanma ama acayip göğüslerim şiş ve ağrıyo ve bel ağrım da var belki gelmesi baya bi yakındır

veeeee testt sonucunu merakla heyecanla bekliyorummmm
Alla Alla bende ayrıntılı yaptırmıştım baştan 2 saat demişlerdi pazarlıkla 1,5 saatte çıkarmışlardı test sonucunu

allah iyiliğini versin canım test sonucu için pazarlık haaa

He valla azıcık şirinlik yaptık bayana fazlacada ısrar bide arabayı yola çektik 2 saat arabada oturamayız dedik o da kıyamadı bize 45 dk sonra gelin dedi kızlar aklınızda bulunsun testi akşam saatlerinde yaptırırsanız çok yoğun olmadıklarından daha çabuk çıkartıyorlar birazda pazarlık yapınca o kadar saat beklemek zorunda kalmıyorsunuz

hasretim benden sana tavsiye eğer kırmızıların çabuk gelmesini istiyorsan bol bol su içip uzun yürüyüşler yap birkaç hareket de var ama onu anlatmam imkansız karın kaslarını çalıştıran hareketler yapınca ve bol bol yürüyünce daha çabuk sökülüyorsun birde ılık duş ohh tamamdır kırmızılar seninledir

Senın hamılelık haberın bıze de ıyı gelır, umut olursun bıze.cok sevınırız ınş. bı kac saat sonra
evet bitanem ya dediğin gibi bu haber bize çok iyi olacak umut olacak
valla canım ben en son kan tahliline ilk hamileliğimi evde yaptığım testle öğrendiğim zaman gittim o gün bugündür hiç gitmedim ve gitmeyi de asla düşünmüyorum öyle bişey olursa yine evde yaparım ondan sonra kan vermeye giderim
tabi bu benim kendi şahsi fikrimm

amannnn yok bitanem geleceği varsa bile şimdi otursun oturduğu yerde önümüz bayram ne yaparım benn düşünmek bile istemiyorum tabi herşey kısmet canım olacağı varsa olur

hımm gelmesini istemiyorsan o zaman dediklerimin tersini yap şimdi olsan bile bayramdan sonraki haftaya kalmıyormu senin aşılaman ben ctesi oldum bayram haftası ama cuma gününe denk gelicek aşılamam senin kaç gün sürüyor canım

bende merakla bekliyorum rahatsız olduğum için yazamadım kızlar hasretim sen ne yaptın durumun nasıl umarım iisindir hayalipapatya inşallah poazitifle dönersin hepimiz seni bekliyoruz hade artık öldük meraktan

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi ol
ben bildiğin gibiyim canım adetimin gelmesini bekliyorum ilaçlarımı da aldım aşılama olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum inşş ilkinde hemen tutar rabbim nasip eder

ben de sık sık girip hayalipapatya yazmış mı diye bekliyorum ama daha yok inşş herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…