- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.321
acele ettim aslında ama dayanamadım,dr perşembe demişti ben bugün verdim kanı,yarın hemen size haber uçururum zaten,inşallah iyi haberler uçururum
bence bu hafta gelmesin canım bayrama takılırsın,bayramın son günü gelsin inşallah
kızlar ben bekleyemedim bugün gidip kan verdim,sonuç yarın 4te çıkacak,inşallahpozitif olur
bilmiyorumki canım,öğleden sonra gittik,sadece negatif pozitif olandan istiyorsanız 40dk sonra,ayrıntılı istiyorsanız yarın dedi,biz de ayrıntılı istedik,sonuçta 5bile pozitif sayılıyor ama bi anlamı olmuyor biliyorsun pozitif çıkar da boşuna ümitleniriz diye ayrıntılı istedik,ayyyy öyle bir ilaç olsa da içsem yarın 4te uyansam olmaz mı
son 6 saat, meraktan catlamazsak ıyı
tıp merkezine gittim 40 dk sonra çıkan negatif pozitif olandı,ayrıntılı için 4te dediler bakalım ne olacaknormalde 1-2 saatte çıkıyor test sonucu neden hayalipapatyanın bu kadar geçe kaldıki?
tıp merkezine gittim 40 dk sonra çıkan negatif pozitif olandı,ayrıntılı için 4te dediler bakalım ne olacak
yok bitanem ya nerdeee görde inanmacanım kırmızılarına kavuştun mu
Alla Alla bende ayrıntılı yaptırmıştım baştan 2 saat demişlerdi pazarlıkla 1,5 saatte çıkarmışlardı test sonucunu
yok bitanem ya nerdeee görde inanmaama acayip göğüslerim şiş ve ağrıyo ve bel ağrım da var belki gelmesi baya bi yakındır
veeeee testt sonucunu merakla heyecanla bekliyorummmm
allah iyiliğini versin canım test sonucu için pazarlık haaa
evet bitanem ya dediğin gibi bu haber bize çok iyi olacak umut olacakSenın hamılelık haberın bıze de ıyı gelır, umut olursun bıze.cok sevınırız ınş. bı kac saat sonra
valla canım ben en son kan tahliline ilk hamileliğimi evde yaptığım testle öğrendiğim zaman gittim o gün bugündür hiç gitmedimHe valla azıcık şirinlik yaptık bayana fazlacada ısrar bide arabayı yola çektik 2 saat arabada oturamayız dedik o da kıyamadı bize 45 dk sonra gelin dedikızlar aklınızda bulunsun testi akşam saatlerinde yaptırırsanız çok yoğun olmadıklarından daha çabuk çıkartıyorlar birazda pazarlık yapınca o kadar saat beklemek zorunda kalmıyorsunuz
hasretim benden sana tavsiye eğer kırmızıların çabuk gelmesini istiyorsan bol bol su içip uzun yürüyüşler yap birkaç hareket de var ama onu anlatmam imkansız karın kaslarını çalıştıran hareketler yapınca ve bol bol yürüyünce daha çabuk sökülüyorsun birde ılık duş ohh tamamdır kırmızılar seninledir
benimde ağustos 17 de yani bu cama aşılama olacak ilk aşılama çok tedirginim
rahat olun çok kısa ve acısız bir olay sonrasında da 10-20 dk uzanıyorsun orda o kadar sonra kalkıp işine gidiyorsun. şimdiden hayırlı olsun aşılamanız
Hadi gel artık...............
evet ya hadiii hayalipapatya crimsonun dediği gibi gelllll artıkkkk meraktan kudurdukkkk
bende merakla bekliyorum rahatsız olduğum için yazamadım kızlar hasretim sen ne yaptın durumun nasıl umarım iisindir hayalipapatya inşallah poazitifle dönersin hepimiz seni bekliyoruz hade artık öldük meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?