Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım inşallah çift tutar adetin ne zaman çok varmı

kizlarrr nasilsiniz ne var ne yokk internetim yok hep aklimdasiniz umarim hayirli guzel haberlerinizi alirim
bizde seni merak ettik bitanem inşş sen ve bebişkon iyisinizdir
valla canım şu an en son haber hayalipaptya kan verdi bugün sonuç alacaktı ama hala gelmedi bi de meraktan ölüyoruz
canım inşallah çift tutar adetin ne zaman çok varmı

ahhhh bitanem ağzın bal yesin inşş rabbim ikiz nasip eder allahım gönlüme göre verir
benim normal de adetim 2 gün önce gelmesi gerekiyodu yine uzatmaları oynuyorum zaten yakın zaman da kırmızı kartı yerim bacımmm
sende ne var ne yok canım

iyi bebekte maasallah ama risk hep var Allah zamaninda versin insallahh sizlerinde bi an once guzel haberlerini almak dilegim.hayalipapatyayi bende cok merak ettim yaaa gelmemiste

amin canım adetine stres yapma olursun inşallah bugünlerde bende 1 haftadır basurumla uğraşıyorum üstüne kanamam oldu düşük yapıyorum sandım çok şükür şimdi iyiyim inşallah en kısa zamanda senin güzel haberlerini alırız

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sonucu alınca annemelere gittik,sarılıp ağlaşmalar filan,çok şükür Allah'a teyze oluyorunuz,HAMİLEYİİİMMMMMM,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

o heyecan ve panikle hiç o kadar şeyi düşünemezdim canım inan

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sonucu alınca annemelere gittik,sarılıp ağlaşmalar filan,çok şükür Allah'a teyze oluyorunuz,HAMİLEYİİİMMMMMM,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

ilk tebrik benden gelsin sabah sabah bu habere cok sevindim hayırlı olsun cnm Rabbim saglıklı bir sekilde kucagına alıcagın günleride göstersin inşş darısı bizlere bende asılamamı oldum beklemedeyim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş...

inşallah sıra sizde canım,sen ne zaman olmuştun aşılamanı tatlım,unutmuş olabilirim kusura bakma

cnm belirtilerin nelerdi yazarmısın benim daha bir hafta oldu aslında belirti aramak istemiorum kendimde ama işte kontrol etmedende duramıyorum

cnm belirtilerin nelerdi yazarmısın benim daha bir hafta oldu aslında belirti aramak istemiorum kendimde ama işte kontrol etmedende duramıyorum
canım aslında adet belirtileriyle tamamen aynı,göğüslere filan el değmiyordu,ilk hafta çamaşırımda progestan kalıntısı görüyordum meğer asıl akıntı 2. haftadaymış uykudan uyandım düşün artık,eyvah regl oldum diye wcye koştum ki şeffaf akıntı,2. hafta daha çok belirti var canım azıcık bulantım olmuştu ama ne istifra ettim ne de öğürdüm,hiç doymadım,yiyordum yiyordum doymuyordum hep midem kazınıyordu,bir de geceleri kasık batmasından uyuyamadım,sanki içimde pinpon topu var gibi rahatsız etti beni,çok susadım ve dudaklarım kuruyordu bir de,inşallah yardımcı olmuşumdur

baya belirtin varmıs cnm ya senin minik belli etmiş kendini benimde gögüslerim cok acıyor ama biliorumki ilaclrdan kasık agrılarımda okdara cok degil sanki arada batıyormus gibi oluyor o kadar hayırlısı olsun bakalım

canım hayırlısını iste,inşallah gönlüne göre olur canım,inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…