- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.341
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi ol
ben bildiğin gibiyim canım adetimin gelmesini bekliyorum ilaçlarımı da aldım aşılama olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum inşş ilkinde hemen tutar rabbim nasip eder
ben de sık sık girip hayalipapatya yazmış mı diye bekliyorum ama daha yok inşş herşey yolundadır
bizde seni merak ettik bitanem inşş sen ve bebişkon iyisinizdirkizlarrr nasilsiniz ne var ne yokk internetim yok hep aklimdasiniz umarim hayirli guzel haberlerinizi alirim
canım inşallah çift tutar adetin ne zaman çok varmı
bizde seni merak ettik bitanem inşş sen ve bebişkon iyisinizdir
valla canım şu an en son haber hayalipaptya kan verdi bugün sonuç alacaktı ama hala gelmedi bi de meraktan ölüyoruz
ahhhh bitanem ağzın bal yesin inşş rabbim ikiz nasip eder allahım gönlüme göre verir
benim normal de adetim 2 gün önce gelmesi gerekiyodu yine uzatmaları oynuyorum zaten yakın zaman da kırmızı kartı yerim bacımmm
sende ne var ne yok canım
bizde seni merak ettik bitanem inşş sen ve bebişkon iyisinizdir
valla canım şu an en son haber hayalipaptya kan verdi bugün sonuç alacaktı ama hala gelmedi bi de meraktan ölüyoruz
ahhhh bitanem ağzın bal yesin inşş rabbim ikiz nasip eder allahım gönlüme göre verir
benim normal de adetim 2 gün önce gelmesi gerekiyodu yine uzatmaları oynuyorum zaten yakın zaman da kırmızı kartı yerim bacımmm
sende ne var ne yok canım
o heyecan ve panikle hiç o kadar şeyi düşünemezdim canım inanHe valla azıcık şirinlik yaptık bayana fazlacada ısrar bide arabayı yola çektik 2 saat arabada oturamayız dedik o da kıyamadı bize 45 dk sonra gelin dedikızlar aklınızda bulunsun testi akşam saatlerinde yaptırırsanız çok yoğun olmadıklarından daha çabuk çıkartıyorlar birazda pazarlık yapınca o kadar saat beklemek zorunda kalmıyorsunuz
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sonucu alınca annemelere gittik,sarılıp ağlaşmalar filan,çok şükür Allah'a teyze oluyorunuz,HAMİLEYİİİMMMMMM,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
ilk tebrik benden gelsin sabah sabah bu habere cok sevindim hayırlı olsun cnm Rabbim saglıklı bir sekilde kucagına alıcagın günleride göstersin inşş darısı bizlere bende asılamamı oldum beklemedeyim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş...
inşallah sıra sizde canım,sen ne zaman olmuştun aşılamanı tatlım,unutmuş olabilirim kusura bakma
duble aşılama mı yaniİnş cnm ya ben asılamayı gecen hafta persembe ve cuma günü oldum
duble aşılama mı yani
canım inşallah hayırlısıyla tutar bebişin sana tutunur,pcoslu muydun canımevet cnm duble asılama benim önden giden 2tane yumurtam vardı 1i az geriden geliodu onun için öyle oldu...
canım inşallah hayırlısıyla tutar bebişin sana tutunur,pcoslu muydun canım
canım aslında adet belirtileriyle tamamen aynı,göğüslere filan el değmiyordu,ilk hafta çamaşırımda progestan kalıntısı görüyordum meğer asıl akıntı 2. haftadaymış uykudan uyandım düşün artık,eyvah regl oldum diye wcye koştum ki şeffaf akıntı,2. hafta daha çok belirti var canım azıcık bulantım olmuştu ama ne istifra ettim ne de öğürdüm,hiç doymadım,yiyordum yiyordum doymuyordum hep midem kazınıyordu,bir de geceleri kasık batmasından uyuyamadım,sanki içimde pinpon topu var gibi rahatsız etti beni,çok susadım ve dudaklarım kuruyordu bir de,inşallah yardımcı olmuşumdurcnm belirtilerin nelerdi yazarmısın benim daha bir hafta oldu aslında belirti aramak istemiorum kendimde ama işte kontrol etmedende duramıyorum
canım aslında adet belirtileriyle tamamen aynı,göğüslere filan el değmiyordu,ilk hafta çamaşırımda progestan kalıntısı görüyordum meğer asıl akıntı 2. haftadaymış uykudan uyandım düşün artık,eyvah regl oldum diye wcye koştum ki şeffaf akıntı,2. hafta daha çok belirti var canım azıcık bulantım olmuştu ama ne istifra ettim ne de öğürdüm,hiç doymadım,yiyordum yiyordum doymuyordum hep midem kazınıyordu,bir de geceleri kasık batmasından uyuyamadım,sanki içimde pinpon topu var gibi rahatsız etti beni,çok susadım ve dudaklarım kuruyordu bir de,inşallah yardımcı olmuşumdur
canım hayırlısını iste,inşallah gönlüne göre olur canım,inşallah hayırlısı olurbaya belirtin varmıs cnm ya senin minik belli etmiş kendini benimde gögüslerim cok acıyor ama biliorumki ilaclrdan kasık agrılarımda okdara cok degil sanki arada batıyormus gibi oluyor o kadar hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?