Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
GÜNAYDIN CANLARRRRRRRRR GÜZEL HABERLERLE DOLU BİR GÜN OLSUNNN
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sonucu alınca annemelere gittik,sarılıp ağlaşmalar filan,çok şükür Allah'a teyze oluyorunuz,HAMİLEYİİİMMMMMM,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

GÖZÜN AYDIN CANIMMMMMMMMMMM

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sonucu alınca annemelere gittik,sarılıp ağlaşmalar filan,çok şükür Allah'a teyze oluyorunuz,HAMİLEYİİİMMMMMM,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

tebrikler canim.allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah ben de bugun tatile cikiyorum artik donunce sonucu ogrenicez.allahim bana da nasip eylesin...

canımmm çok çok sevindimm gözün aydın bende tatilden pazartesi döndüm şimdi aklıma geldi bu kız ne yaptı sonucu çıkmış mıdır diye tam zamanında girmişim. İnşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebeğini kucağına tatlım. Birşey sorucam aşılamanı özelde mi tıp fakültesi falan gibi bir devlet hastanesinde mi yaptırdın. Hangi şehirdeydin sen canım.

Ayyy çoook sevindim canım. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bugünün en güzel haberi inş. devamı gelir. tekrar tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inşallah

O kadar sevındım,o kadar sevındım kı anlatamam.
Canı gonulden tebrık ederım canım senı çok sevındım yaaa
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın,cok umutluydum ben senden bak oldu Bize de moral oldun kuzum

teşekkürler canım,darısı tüm isteyenlere inşallah,ankaradayım canım,tıp fakültesine gidiyordum ama aradığım ilgiyi bulamadım,aynı üniv.de bir prof bulduk sağolsun o ilgilendi,testleri filan tıp fakültesinde yaptırdık ama aşılamayı prof dışarda özelde yaptı
canım çok çok çok teşekkür ederim,darısı inşallahhhhh sizlere,Allah hepimizin yüzüne gülsün,dualarım sizinle emin ol canım

anladım canımm aslında zaten o dr yapacaksa aşılamayı hastanenin genelini sorun etmesen olurduo işlem önemli sonuçta ama iyi etmişsin bak gelmiş bebeğin. Ben de kararsızım da tıp var burada ayrıca tüpte yapılıyor ama ankara falan gibi bağımsız merkezler gibi başarı oranı yüksek dğil aşılama için tercih edilebilir tabi. ilk tercihim yine de özelden yana da dr hemen aşılamya geçme taraftarı deil regl olunca gidicem hala inat ederse tıbba giderim belki.

iyi bebekte maasallah ama risk hep var Allah zamaninda versin insallahh sizlerinde bi an once guzel haberlerini almak dilegim.hayalipapatyayi bende cok merak ettim yaaa gelmemiste
canım aklına kötü şeyler getirme risk zaten herzaman için vardır sen bebişini düşün herşey daha iyi olacak tatlım

yok canım stres yapmıyorum geleceği varsa gelsin çok geçmiş olsun o bağsur illeti çok fana çok hatsız edici bişey allah yardımcın olsun
inşş bizde sizin gibi en yakın zaman da güzel haberler veririz o kadar çok istiyorum anne olmayı bebişimin olmasını

kızlar lüften bizim için dua edinn

hasretim nasılsın sana özelden msj atmıştım sanırım görmedin cnm
son durumun nedir nasıl gidiyor tedavin varmı bir gelişme

diğer arkdaşlarda umarım bu mibarek günlerde hayırlı sonuçlar alırlar.Mübarek günlerde tüm dualarımız kabul olur ve kucaklarımız boş kalmaz hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

bacımmmm tebrik ederimm ne güzel ya rabbim tek seferde nasip ettsi bitanem ANNE oluyosunn ANNE varmı daha ötesi harika bi haberrrr çooooooook ama çooooook sevindimm bebişkon hayırlı olur inşş rabbim kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip ederr

benim için de dua et canım benim de ilkinde hemen tutunsun bebişim bana

cnım tebrik ederim rabbim tamamınına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı diğer kızların başına ayyy çok sevindim dr göründünmü kaç haftalık

çok iyiyim bitanem inan hiç görmedim msj canım ne olur kusura bakma görsem mutlaka yazardım
benim durumum daha belli değil canım adetimi bekliyorum eli kulağında gelir yakın da hemen gelir gelmez soluğu dr yanın da alıcam ve allahın izniyle aşılamam başlıyacak

sende ne var ne yok bitanem ne yaptın

duan için bütün kalbimle AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN diyorummm canım allahım gönlümüze olanı hakımızda hayır nasip etsin

canım tam gün yasasından dolayı prof ünivde operasyon yapamıyor,biz onun hastası olduğumuz için o nerede yapıyorsa orada olsun dedik mecburen

inşallah darısı sana ve size canım,dua etmez olur muyum hiç bütün dualarım sizinle,Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Ama sonucta son adet tarıhınden hemen sonra döllenme olmuyor kı:44: aşılama gunu döllenıyor.
yok o hesaplama yanlış doktorun yanlış soylemış
bebiş 2 haftalık da,gebeliği son adetten itibaren 40 hafta sayıyorlar ya,ultrasonda filan da öyle çıkacakmış onun için 5. haftanın içindesin dedi,35 hafta sonra bebişim gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…