- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.381
bebiş 2 haftalık da,gebeliği son adetten itibaren 40 hafta sayıyorlar ya,ultrasonda filan da öyle çıkacakmış onun için 5. haftanın içindesin dedi,35 hafta sonra bebişim gelecek inşallahAma sonucta son adet tarıhınden hemen sonra döllenme olmuyor kı:44: aşılama gunu döllenıyor.
yok o hesaplama yanlışdoktorun yanlış soylemış
bebiş 2 haftalık da,gebeliği son adetten itibaren 40 hafta sayıyorlar ya,ultrasonda filan da öyle çıkacakmış onun için 5. haftanın içindesin dedi,35 hafta sonra bebişim gelecek inşallah
msjı gördüm de cevap yazamadım,kk uyarı verdi,10dk dolmadan yazamazmışım mesaj,inşallah canım seminerlerde olur tutar ve bu stres biter inşallahhımm tamam sımdı olduben de sana özel msj attım
su okul acılmadan benım aşılama da olsa
msjı gördüm de cevap yazamadım,kk uyarı verdi,10dk dolmadan yazamazmışım mesaj,inşallah canım seminerlerde olur tutar ve bu stres biter inşallah
tamam kuzum,
ayy inş.lisede oldugum ıcın de hergun semıner yok şükür.Sınavlara gıdıp gelecegım
bu sefer olacak inşallah canım,bebişlerimizin arası da 1 ay olacak
Ama sonucta son adet tarıhınden hemen sonra döllenme olmuyor kı:44: aşılama gunu döllenıyor.
yok o hesaplama yanlışdoktorun yanlış soylemış
12.gün kan vermiştim canım,12.gün değerim 76,8 çıktı,bugün 150lere çıkmış olması lazımhayali değerin kaç çıktı
inşallah darısı sana ve size canım,dua etmez olur muyum hiç bütün dualarım sizinle,Allah tüm isteyenlere nasip etsin
evet sıra sizde canım,çok şükür ben sıramı savdımamiiiiiiiiin canım amiiiiin inşşş darısı hepimizn başına olur inşallahhhh
evet sıra sizde canım,çok şükür ben sıramı savdım
12.gün kan vermiştim canım,12.gün değerim 76,8 çıktı,bugün 150lere çıkmış olması lazım
inşallah canım,Allah en kısa zamanda nasip eder,tatlım ben azıcık çıkıyorum anneciğim arıyor,uzun sürer muhtemelen,öpüyorum seniahh canım keşke bende artık sıramı menuniyetle savsambitse artık bu dr hastane ilaç koşturmaları inşş rabbim bana da ilk seferde nasip eder
inşallah canım,Allah en kısa zamanda nasip eder,tatlım ben azıcık çıkıyorum anneciğim arıyor,uzun sürer muhtemelen,öpüyorum seni
12.gün kan vermiştim canım,12.gün değerim 76,8 çıktı,bugün 150lere çıkmış olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?