Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim canım,inşallah hepiniz bu güzel haberi alırsınız

tahracım canım o dediğin şey bende de çıktı dünden beri çok kötüyüm canım kabus gibi nasıl bişey bu ya ağrıyo ve kaşınıyo :95::95::95::95: dr gitmeye utandım gerçi gidemem orucum zaten offf bide bu çıktı başıma

canım elevit mi kullanıyorsun,elevit çok kabız yapıyormuş,basurunu azdırabilir,kayısı takviyesi yap mutlaka,kurusu,hoşafı,tazesi ne bulursan

yok canım cortos krem ve fitil kullanıyorum kayısıda yiyiyorum banamısın demiyo bide çalışıyorum kuaförüm ben gündüz hiç gidemiyorum iftardan sonra 4 5 saat çalışıyorum üstünede mide mulantılarım arttı 7 yıldan sonra gelen çocuk ya burnumdan gelir artık ama yinede çok şükür değer darısı diğer arkadaşlarımızın başına sende belirti varmı nasıl gidyo cici anne

cortos krem progesteron takviyesi mi oluyor,bana progestan verdi sadece aşılama olur olmaz,şimdi de elevit başlattı,folik asit alıyorum elevit içerek,çocuğun sinir sistemi,omurilik yapısı folik asitle oluyormuş

cortos krem progesteron takviyesi mi oluyor,bana progestan verdi sadece aşılama olur olmaz,şimdi de elevit başlattı,folik asit alıyorum elevit içerek,çocuğun sinir sistemi,omurilik yapısı folik asitle oluyormuş

canım birbirimizi yanlış anladık galiba saydığım ilaçlar basur ilaçlarıydı çocok için ilk aşılamanın ilk gününden progestan kullanıyorum bide folibol vitamin hapı kullanıyorum düşük riskim vadı diye iğne verdi hoca 3 günde birde o iğneden yapıyorum elevit ilacını ilk defa duyuyorum

folik asit ve bir sürü vitamin içeriyor,b12den tut da d vitaminine kadar hepsi mevcut

canım çok şükür hiçbirşeyim yok,ne bulantı ne baş dönmesi,sadece çok uykumm var ve hep açımmmmmm,hiç doymuyorum,doysam bile hep midem kazınıyor bu nasıl bişi yaa

canım çok şükür hiçbirşeyim yok,ne bulantı ne baş dönmesi,sadece çok uykumm var ve hep açımmmmmm,hiç doymuyorum,doysam bile hep midem kazınıyor bu nasıl bişi yaa

canım 7 haftadan sonra yavaş bulantın tansiyon düşmesi başlar ve ne yazıkki iştahsızlık başlar bende senin gibi hep açtım şimdide hep tokum geceleri uyanıp yemek yiyodum canımsen 5 haftalıktın değilmi

5.haftanın içindeyim canım,4+2 oldum bugün,ayyyyyyyy tam da okulların açılacağı zaman sıkıntım başlayacak desene

5.haftanın içindeyim canım,4+2 oldum bugün,ayyyyyyyy tam da okulların açılacağı zaman sıkıntım başlayacak desene

canım sen öğrencimisin öğretmenmisin olsun başlasın sıkıntın miğden bulandığı zaman bile mutlu olursun orda olduğunu sana hatırlatıyo değer herşeye değer benim 7 yıldan sonra oldu senin canım birde bişey soracam sana utanıyom kızlara sormaya ama sık sık o sözle karşılaşıyom ama ne oduğunu bilmiyom merak ettim PCO hastasıyım diyolar ne demek

öğretmenim canım,derste bulantı düşünsene,sınıfı bırak wcye koş filan,evde olsa yavruşum için seve seve katlanırım elbette

ben de pcoluyum canım,poli kistik over sendromu deniyor buna,bazıları varlık içinde yokluk da diyor,bizim yomurtalarımız normal insandan kat kat fazla fakat istenen büyüklüğe ulaşamadıkları için gebe kalamıyoruz,doktorum şu örneği verdi bana bir saksı düşün 2 tohum diktin,kocaman olur ama aynı saksıya 200 tohum diksen o toprak o tohumlara yetmez doğal olarak büyümez,işte aynı o hesap,kist değil asla,değişik birşey

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin..darısı başımıza
bu topikte yeni olduğum için soruyorum aşılamanızı nerde yaptırmıştınız birde kaçıncı aşılamanızdı?

Gunaydın kızlar,
Ben bayram tatılıne cıkıyorum.Bayramınız mubarek olsun sımdıden
Muhtemelen bır hafta kadar olmam. Dönuşte doktor maceram başlar yenıden.
İyi haberler almak dılegıyle arkadaslar, Hoşçakalın... :118:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin..darısı başımıza
bu topikte yeni olduğum için soruyorum aşılamanızı nerde yaptırmıştınız birde kaçıncı aşılamanızdı?
tatlım ankara üniv.deki bir proftu doktorum,hastanede değil dışarda özelde yaptı(tam gün yasasından dolayı üniv.de hasta bakamıyor),ilk aşılamamdı,umarım sizinki de tutar,yaptırdınız mı,yaptıracak mısınız

güle güle canım,iyi bayramlar,yolunuz açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…