- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.401
yazları da tece de beraber yüzdürürüz bebişleri:)))daha doğmadan arkadaş buldular,bu yaz gerçekten görüşelim ama beteraycığımayyy canim yaa cok cok cok sevindim Allah saglikla tamamina erdirsin. ayagimi surukledim sira digerlerinde...beraber yurutecez:)
teşekkür ederim canım,inşallah hepiniz bu güzel haberi alırsınızHamilelik haberine çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Benim de bu ay ilk aşılamam oldu. Bugün 7. günüm. Forumda bakınırken gördüm senin mutlu haberini de. Tebrik etmek istedim. Tanımıyorum ama hamilelik haberin mutlu etti, umut oldu bana. Allah hepimizi tez zamanda kavuşturur bebeklerimize inşallah
amin canım adetine stres yapma olursun inşallah bugünlerde bende 1 haftadır basurumla uğraşıyorum üstüne kanamam oldu düşük yapıyorum sandım çok şükür şimdi iyiyim inşallah en kısa zamanda senin güzel haberlerini alırız
canım elevit mi kullanıyorsun,elevit çok kabız yapıyormuş,basurunu azdırabilir,kayısı takviyesi yap mutlaka,kurusu,hoşafı,tazesi ne bulursan
progestan 200 kullandım sadece,başka ilaç kullanmadım tatlım,vajinal yoldan günde 3 kezmerhaba canım
birsey sorcam sana,aşılamadan sonra ılaç almış mıydın?
cortos krem progesteron takviyesi mi oluyor,bana progestan verdi sadece aşılama olur olmaz,şimdi de elevit başlattı,folik asit alıyorum elevit içerek,çocuğun sinir sistemi,omurilik yapısı folik asitle oluyormuşyok canım cortos krem ve fitil kullanıyorum kayısıda yiyiyorum banamısın demiyo bide çalışıyorum kuaförüm ben gündüz hiç gidemiyorum iftardan sonra 4 5 saat çalışıyorum üstünede mide mulantılarım arttı 7 yıldan sonra gelen çocuk ya burnumdan gelir artık ama yinede çok şükür değer darısı diğer arkadaşlarımızın başına sende belirti varmı nasıl gidyo cici anne
cortos krem progesteron takviyesi mi oluyor,bana progestan verdi sadece aşılama olur olmaz,şimdi de elevit başlattı,folik asit alıyorum elevit içerek,çocuğun sinir sistemi,omurilik yapısı folik asitle oluyormuş
folik asit ve bir sürü vitamin içeriyor,b12den tut da d vitaminine kadar hepsi mevcutcanım birbirimizi yanlış anladık galiba saydığım ilaçlar basur ilaçlarıydı çocok için ilk aşılamanın ilk gününden progestan kullanıyorum bide folibol vitamin hapı kullanıyorum düşük riskim vadı diye iğne verdi hoca 3 günde birde o iğneden yapıyorum elevit ilacını ilk defa duyuyorum
canım çok şükür hiçbirşeyim yok,ne bulantı ne baş dönmesi,sadece çok uykumm var ve hep açımmmmmm,hiç doymuyorum,doysam bile hep midem kazınıyor bu nasıl bişi yaayok canım cortos krem ve fitil kullanıyorum kayısıda yiyiyorum banamısın demiyo bide çalışıyorum kuaförüm ben gündüz hiç gidemiyorum iftardan sonra 4 5 saat çalışıyorum üstünede mide mulantılarım arttı 7 yıldan sonra gelen çocuk ya burnumdan gelir artık ama yinede çok şükür değer darısı diğer arkadaşlarımızın başına sende belirti varmı nasıl gidyo cici anne
canım çok şükür hiçbirşeyim yok,ne bulantı ne baş dönmesi,sadece çok uykumm var ve hep açımmmmmm,hiç doymuyorum,doysam bile hep midem kazınıyor bu nasıl bişi yaa
5.haftanın içindeyim canım,4+2 oldum bugün,ayyyyyyyy tam da okulların açılacağı zaman sıkıntım başlayacak desenecanım 7 haftadan sonra yavaş bulantın tansiyon düşmesi başlar ve ne yazıkki iştahsızlık başlar bende senin gibi hep açtım şimdide hep tokum geceleri uyanıp yemek yiyodum canımsen 5 haftalıktın değilmi
5.haftanın içindeyim canım,4+2 oldum bugün,ayyyyyyyy tam da okulların açılacağı zaman sıkıntım başlayacak desene
öğretmenim canım,derste bulantı düşünsene,sınıfı bırak wcye koş filan,evde olsa yavruşum için seve seve katlanırım elbettecanım sen öğrencimisin öğretmenmisin olsun başlasın sıkıntın miğden bulandığı zaman bile mutlu olursun orda olduğunu sana hatırlatıyo değer herşeye değer benim 7 yıldan sonra oldu senin canım birde bişey soracam sana utanıyom kızlara sormaya ama sık sık o sözle karşılaşıyom ama ne oduğunu bilmiyom merak ettim PCO hastasıyım diyolar ne demek
ben de pcoluyum canım,poli kistik over sendromu deniyor buna,bazıları varlık içinde yokluk da diyor,bizim yomurtalarımız normal insandan kat kat fazla fakat istenen büyüklüğe ulaşamadıkları için gebe kalamıyoruz,doktorum şu örneği verdi bana bir saksı düşün 2 tohum diktin,kocaman olur ama aynı saksıya 200 tohum diksen o toprak o tohumlara yetmez doğal olarak büyümez,işte aynı o hesap,kist değil asla,değişik birşeycanım sen öğrencimisin öğretmenmisin olsun başlasın sıkıntın miğden bulandığı zaman bile mutlu olursun orda olduğunu sana hatırlatıyo değer herşeye değer benim 7 yıldan sonra oldu senin canım birde bişey soracam sana utanıyom kızlara sormaya ama sık sık o sözle karşılaşıyom ama ne oduğunu bilmiyom merak ettim PCO hastasıyım diyolar ne demek
ben de pcoluyum canım,poli kistik over sendromu deniyor buna,bazıları varlık içinde yokluk da diyor,bizim yomurtalarımız normal insandan kat kat fazla fakat istenen büyüklüğe ulaşamadıkları için gebe kalamıyoruz,doktorum şu örneği verdi bana bir saksı düşün 2 tohum diktin,kocaman olur ama aynı saksıya 200 tohum diksen o toprak o tohumlara yetmez doğal olarak büyümez,işte aynı o hesap,kist değil asla,değişik birşey
tatlım ankara üniv.deki bir proftu doktorum,hastanede değil dışarda özelde yaptı(tam gün yasasından dolayı üniv.de hasta bakamıyor),ilk aşılamamdı,umarım sizinki de tutar,yaptırdınız mı,yaptıracak mısınızhayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin..darısı başımıza
bu topikte yeni olduğum için soruyorum aşılamanızı nerde yaptırmıştınız birde kaçıncı aşılamanızdı?
güle güle canım,iyi bayramlar,yolunuz açık olsunGunaydın kızlar,
Ben bayram tatılıne cıkıyorum.Bayramınız mubarek olsun sımdıden
Muhtemelen bır hafta kadar olmam. Dönuşte doktor maceram başlar yenıden.
İyi haberler almak dılegıyle arkadaslar, Hoşçakalın... :118:
tatlım ankara üniv.deki bir proftu doktorum,hastanede değil dışarda özelde yaptı(tam gün yasasından dolayı üniv.de hasta bakamıyor),ilk aşılamamdı,umarım sizinki de tutar,yaptırdınız mı,yaptıracak mısınız
aşılamaya henüz başlamadık şuan evrakları hazırlıyoruz benimde ilk aşılamamda tutar inşallah...benim için dua edermisin malum hamilelerin duası kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?