Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canim benim uzulme allahin taktiri demekki hayirlisi boyleymis tedbir bizden takdir allahtan evet mucadeleye devam moral
bozmak yok allahim yardimcimiz olsun

canim listeye baktim da sen niye eylul yazdin asilama tarihine bu ay degil miydi? Bi sorun mu var?

evet canim sali gunu doktora gittik esim uc ay
klomen ve proviron kulandi hic bir deisiklik olmamis
simdide proxeed verdiler uc aylik yani asilamamda
haliyle eylule ertelendi hakimizda hayirlisi bakarsin
eylulden once melegim gelir

hayirli cumalar kizlar nasilsin bakalim ne oldu bizim topigimize nazarmi degdi asilarini yaptiranlar tup bebegini yaptiran nerdesin canim sizleri cok merak ediyorum insallah olumlu bi haberle gelirsiniz

ayşegülcüm 2. aşılama için bugün başlıyorum iğneye büyük ihtimalle bu hafta sonuna doğru olur aşılamam geçen seferde 8. gün olmuştu bakalım bu sefer yumurtalarım iğneyle daha çabuk büyür gibi geliyo geçen sefer iğne kullanmadım kendiliğinden büyüdü 2 taneydi 1 tanesi çatladı sadece oda galiba kalitesizdi inşallah bu sefer olur

selam canim insallah bu sefer tutunur melegin sana canim listeyi yeniliyorum . bugun hic moralim yok canim icimde hickira hickira aglamak istiyorum psykolojikmen cok yiprandim ne biliyim bebek gorsem icim agliyorum aslinda kendimi cok guclu zannetderdim dmekki insanin zayif noktasi olunca boyle duygusal oluyormus neyse canim allahim insallah burda guzel haberler aliriz ve sizin haberlerinizle sevinirim

canım sorma aynı işyerinde arkadaşımın aşılamayla ikizleri olacak ben kimseye bile söyleyemiyorum bu durumu derdimi anlatacak kimsem yok ama yinede kişi ancak kendi isterse herşeyin üstesinden gelebileceğine inanıyorum herşey sana bağlı yanındakiler sana sadece moral verebilir ama sen istemezsen hiç bişey olmaz bunu sakın unutma elbet birgün olacak dua edelim o gün çabuk gelsin

hos geldın canım aramıza ınsallah guzel haber verenlerden olursun hangı sehırde tedavı oluyorsun ve kac senedır cocuk dusunuyordun canım bu arada lısteye eklıyorum senı bıtanem ılk sayfada gorursun canım

Canım mesajını yeni gördüm istanbulda tedavi görüyorum 2,5 senelik evliyim ve 29 yaşındayım .İnşallah Allah bu mutluluğu hepimize yaşatır.Listeye eklediğin için teşekkür ederim.

Canım mesajını yeni gördüm istanbulda tedavi görüyorum 2,5 senelik evliyim ve 29 yaşındayım .İnşallah Allah bu mutluluğu hepimize yaşatır.Listeye eklediğin için teşekkür ederim.

canim istanbulun neresinden ben gungoren sancaktepe civarlarinda buyudum aslen gaziantep canim allahim dusmanima dahi aratmasin tez zamanda bizde 2013 ANNELERI oluruz hakimizda hyirlisi kac ay sonra doktorun asilama tavsiye etti yani kac aydir tedavi goruyon

selam arkadaşlarr adet oldumm yarın aşılama tedavisi için doktora gidicem.gonal -f ve ovitrelle kullancam bu 2. aşılama ama ilkini saymıyorum sayamıyorum

selam arkadaşlarr adet oldumm yarın aşılama tedavisi için doktora gidicem.gonal -f ve ovitrelle kullancam bu 2. aşılama ama ilkini saymıyorum sayamıyorum

selam canim hayirlisi insallah niye ilkini saymiyorsun
umdugun gbi gecmedimi yoksa ihmalmi vardi canim
bu arada nerde tedavi olcan cnm bende eylule kaldi
fazla stres yapma

slm arkadaşlar pek vaktim olmadı yazamadım sizlere. dün itibariyle adet oldum test günüm bile gelmeden zaten tutmadığını hissetmiştim kısmet hayırlısı olsun. 2. si için hemen bugün dr gitttim ama muanede kistim oluştuğunu gördük ve bir ay ara vermemmiz gerek dedi dr. öbür ayda ramazan geliyor olmaz yani benim 2.ci aşılama taaa eylüle kaldı sanırım bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum haklarında hayırlısı olsun Rabbim emanetiyle taçlandırsın isteyen herkesi içinde bizide hoşçakalın...

fazla stres yapma

dün gittim doktora bugün 4. günümdü bugün başlattı iğneye.gonal-f 112.5 ml ile başladık haftaya pazartesi kontrol var.Erzurum da tedavi görüyorrum canım.evet büyük bir ihmal olmuş maaleseff dün de doktora sordum teyit ettirdim.eski doktorum tedaviyi uyguladı cumartesi çatlatma iğnesini gece 12 de yaptır,pazartesi 12 de gel aşılama olcak dedi tamam dedik ama cumartesi sancılardan da anlaşıldığı üzere gelişen tek yumurtam da çatlatı...pazartesi gittim doktora söledim yumurtam çatladı diye olsun 48 saat yaşar dedi ve yaptı aşılamayıı.halbuki dün prof a da onaylattım yumurta 24 saat canlı kalırmış o süre içerisinde mutlaka spermle karşılaşmalıymış kesinlikle yumurtan ölmüş boşuna olmuş dedi. çok üzüldüm dün de yine çok ağladım ama bu doktora güveniyorum gersini Allaha bırakıyorum...Allah gönlümüze göre hayırlısını versinn

fazla stres yapma

nedennnn eylüle kaldı kii hayırlısııı inşallah doğal yolla olur elbet bi zamanı varr yaradan bize de yaşatacak o duyguları inşallahh ben inanıyorum Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmışşş...sabredip sonucu O'na bırakalımm mucize O'nda...

11 haziran aşılama yaptırdım
24 haziran adet tarihim
bol bol dua ediyorum inş tutar çok sancılı ağrılı sorunlu geçti aşılamam birdaha yaptırmaya gücüm yok bu son olur inş.

selam canim nerelerdesin hayirlisi allahim tedaviye gerek kalmadan meleklerimizi bize bagislar bakalim benimde eylule kaldi tedavim gerci bu ay sonu doktoruma gidecem balkalim ne diyecek listeyi hemen duzeltiyorum cnm ozletme kendini canim

selam canim cok guzel hayirlisi bakalim bol dua canim uzme o tatli canini hakimizda hayirlisi allahim buyuk bununda ustesinden gelecegiz allahin izniyle

insallah guzelim tsklr guzel dileklerin icin
evet cok dogru canim tek umidimiz hayalerimiz benimde tedavi geregi eylule kaldi canim esimin hapini deistirdiler bakalim bu ay sonu ne olacak

24 haziran adet tarihim
bol bol dua ediyorum inş tutar çok sancılı ağrılı sorunlu geçti aşılamam birdaha yaptırmaya gücüm yok bu son olur inş.

dualarim seninle canim allahim gonlune gore versin tek dilegim meleklerimiz bizimledir guzel dusun canim

24 haziran adet tarihim

Allah hayırlısıyla bebek nasıp ınşallah sana canım. aşılamayı okuduguma göre rahım fılmıne benzıyor degıl mı aşamaları? spekulum kullanılıyor, sonra tüplere dogru spermlerın salınması ıcın rahım fılmındekı gıbı işlemler oluyor degıl mı?Doğru mu anlamışım?
Ikı kez rahım fılmı cekılmış bırı olarak ağrı eşiğimın yuksek oldugunu görmuş oldum artık korkmuyorum ben

korkma canım korkunca daha çok acıyo çünkü ben büyük ihtimalle cumartesi 2. yi olcam ama korkuyorum 1. çok acımıştı. rahim filminide bayıltarak çekilmiştim

evet rahim filmine çok benziyor aslında benimde ağrı eşiğim yüksektir ama iş oraya gelince kafayı yiyorum çünkü rahim agzım vajenim çatım dar üstüne üstlük yaşıtlarıma göre rahmim küçük e birde istemdışı kasılınca olanlar oluyor.
aslında birşey yok sadece 2 dk ben spekulumdan hiç korkmuyorum o acıtmıyor makas sokuyor onla napıyorsa bir o birde sperm verirken çıldırıyorum.
1 aşılama hakkım daha var ama onu yaptırabilirmiyim sanmıyorum bu ikisi arka arkaya oldu eşimde dinlen olmazsa bayramdan sonra denersin diyor inş cesaretimi toplarım yada hiç gerek kalmaz gebe kalırım.
rahim filmim uzun sürmüştü benim 10 dk falan bilincimi yitirmiştim kendime zor gelmiştim hep ondan oluyor zaten yine öyle olacağım diye korkunca beynimde istemdışı kitliyor herşeyi.

Son düzenleme:

canım bizim durumlarımız aynı gibi,ankarada nerede yaptırıyorsun,ben etlik zübeyde hanımda düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…