- 26 Eylül 2011
- 1.131
- 22
- 108
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
ayşegülcüm listenin başında ben varım ve ilk haberi ben vereyim üzgünüm kötü bi haber ama benim kırmızılar geldi yarın test günümdü yinede gidicem doktora birdahaki tedavi için bakalım hemen başlamayı düşünüyorum ara vermeden
canim listeye baktim da sen niye eylul yazdin asilama tarihine bu ay degil miydi? Bi sorun mu var?
ayşegülcüm 2. aşılama için bugün başlıyorum iğneye büyük ihtimalle bu hafta sonuna doğru olur aşılamam geçen seferde 8. gün olmuştu bakalım bu sefer yumurtalarım iğneyle daha çabuk büyür gibi geliyo geçen sefer iğne kullanmadım kendiliğinden büyüdü 2 taneydi 1 tanesi çatladı sadece oda galiba kalitesizdi inşallah bu sefer olur
hos geldın canım aramıza ınsallah guzel haber verenlerden olursun hangı sehırde tedavı oluyorsun ve kac senedır cocuk dusunuyordun canım bu arada lısteye eklıyorum senı bıtanem ılk sayfada gorursun canım
Canım mesajını yeni gördüm istanbulda tedavi görüyorum 2,5 senelik evliyim ve 29 yaşındayım .İnşallah Allah bu mutluluğu hepimize yaşatır.Listeye eklediğin için teşekkür ederim.
selam arkadaşlarr adet oldumm yarın aşılama tedavisi için doktora gidicem.gonal -f ve ovitrelle kullancam bu 2. aşılama ama ilkini saymıyorum sayamıyorum
selam canim hayirlisi insallah niye ilkini saymiyorsun
umdugun gbi gecmedimi yoksa ihmalmi vardi canim
bu arada nerde tedavi olcan cnm bende eylule kaldi
fazla stres yapma
selam canim hayirlisi insallah niye ilkini saymiyorsun
umdugun gbi gecmedimi yoksa ihmalmi vardi canim
bu arada nerde tedavi olcan cnm bende eylule kaldi
fazla stres yapma
slm arkadaşlar pek vaktim olmadı yazamadım sizlere. dün itibariyle adet oldum test günüm bile gelmeden zaten tutmadığını hissetmiştim kısmet hayırlısı olsun. 2. si için hemen bugün dr gitttim ama muanede kistim oluştuğunu gördük ve bir ay ara vermemmiz gerek dedi dr. öbür ayda ramazan geliyor olmaz yani benim 2.ci aşılama taaa eylüle kaldı sanırım bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum haklarında hayırlısı olsun Rabbim emanetiyle taçlandırsın isteyen herkesi içinde bizide hoşçakalın...
dün gittim doktora bugün 4. günümdü bugün başlattı iğneye.gonal-f 112.5 ml ile başladık haftaya pazartesi kontrol var.Erzurum da tedavi görüyorrum canım.evet büyük bir ihmal olmuş maaleseff dün de doktora sordum teyit ettirdim.eski doktorum tedaviyi uyguladı cumartesi çatlatma iğnesini gece 12 de yaptır,pazartesi 12 de gel aşılama olcak dedi tamam dedik ama cumartesi sancılardan da anlaşıldığı üzere gelişen tek yumurtam da çatlatı...pazartesi gittim doktora söledim yumurtam çatladı diye olsun 48 saat yaşar dedi ve yaptı aşılamayıı.halbuki dün prof a da onaylattım yumurta 24 saat canlı kalırmış o süre içerisinde mutlaka spermle karşılaşmalıymış kesinlikle yumurtan ölmüş boşuna olmuş dedi. çok üzüldüm dün de yine çok ağladım ama bu doktora güveniyorum gersini Allaha bırakıyorumhe...Allah gönlümüze göre hayırlısını versinn
nedennnn eylüle kaldı kii hayırlısııı inşallah doğal yolla olur elbet bi zamanı varr yaradan bize de yaşatacak o duyguları inşallahh ben inanıyorum Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmışşş...sabredip sonucu O'na bırakalımm mucize O'nda...
11 haziran aşılama yaptırdım
24 haziran adet tarihim
bol bol dua ediyorum inş tutar çok sancılı ağrılı sorunlu geçti aşılamam birdaha yaptırmaya gücüm yok bu son olur inş.
11 haziran aşılama yaptırdım
24 haziran adet tarihim
bol bol dua ediyorum inş tutar çok sancılı ağrılı sorunlu geçti aşılamam birdaha yaptırmaya gücüm yok bu son olur inş.
Allah hayırlısıyla bebek nasıp ınşallah sana canım. aşılamayı okuduguma göre rahım fılmıne benzıyor degıl mı aşamaları? spekulum kullanılıyor, sonra tüplere dogru spermlerın salınması ıcın rahım fılmındekı gıbı işlemler oluyor degıl mı?Doğru mu anlamışım?
Ikı kez rahım fılmı cekılmış bırı olarak ağrı eşiğimın yuksek oldugunu görmuş oldumartık korkmuyorum ben
slm bende tecrübemi paylaşayımm 3 senelik evliyiz hiç gebelik oluşmadı bende sorun yok gibi eşimde morfolojı ve sayı ve hareket sorunu var 30 mayısta ilk aşılamamı yaptırdım ben ankaradayım adetin 2.günü doktora gittim kan testleri yapıldı bana doktorum rahim filmi istedi onuda çektirdik adet olunca 5.gün gonal f isimli iğnelere başaladık göbekten kendin yapabiliyorsun. 9gün iğne kullandım bu arada 2kez kontrol oldum yumoşlara bakıldı 2 olgun yumoşum oluştu sonra çatlama iğnesi vuruldu bir gün sonra da aşılama yapıldı çok çok basit bir işlem normal muaneden farkı yok anlamıyorsun hiç birşey. şimdi progestron jel kullanıyorum bebeğin kolay tutunması için aşılama şans çok yüksek değil ama ilk aşılamada bile hamile kalan var bizde onlardan oluruz inşallah zor bir süreç 13 hazirana kadar adet olmazsam inş. test yapılacak belemek çok zor...
biz sebeblere sarıldık takdir Rabbimin .. kolay gelsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?