- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.421
Gunaydın kızlar,
Ben bayram tatılıne cıkıyorum.Bayramınız mubarek olsun sımdıden
Muhtemelen bır hafta kadar olmam. Dönuşte doktor maceram başlar yenıden.
İyi haberler almak dılegıyle arkadaslar, Hoşçakalın... :118:
öğretmenim canım,derste bulantı düşünsene,sınıfı bırak wcye koş filan,evde olsa yavruşum için seve seve katlanırım elbette
ederim tabiiki,Allah tüm bebiş isteyenlere hayırlısıyla versin inşallahtatlım ankara üniv.deki bir proftu doktorum,hastanede değil dışarda özelde yaptı(tam gün yasasından dolayı üniv.de hasta bakamıyor),ilk aşılamamdı,umarım sizinki de tutar,yaptırdınız mı,yaptıracak mısınız
aşılamaya henüz başlamadık şuan evrakları hazırlıyoruz benimde ilk aşılamamda tutar inşallah...benim için dua edermisin malum hamilelerin duası kabul olur
bebiş bugün çok çok çok oburiks teyzesicanım ALLAH yardımcın olsun öğretmenlik başlı başına annelik hayali ben tam bir öğretmen delisiyim nerede bir öğretmen görsem başbakan görmüşgibiyim saygı duyulacak bir meslek ama hakkınızı alamıyosunuz oda ayrıbir olay ayrıca pco hastalığı ilğinçmiş gerçekten eeeee bugün nasılsın bebiş nasıl
ederim tabiiki,Allah tüm bebiş isteyenlere hayırlısıyla versin inşallah
bebiş bugün çok çok çok oburiks teyzesi
oh oh maşallah yarasın yeeğenime lop lop sağlık olsun inşallahhhhhh
canım inşallah hayırlısı olur senin için,eğer içinde daha çok olumlu his varsa olumludur,hiç belirtin var mı,herhangi bir kasığında batma,aşırı bel ağrısı ya da adet olmuşsun gibi ılık fakat şeffaf akıntı,herkeste farklı olur elbette ben 9. gün gece yataktan kalkıp yemek yemeğe başlamıştımMerhaba;
Nerdeyse ıkı haftadır forumu takip ediyorum,ayrı ayrı heyecanlarınızı paylaşmanız çok güzel..öncelikle hayalipapatya olmak üzere tüm aşılaması güzel sonuçlanan arkadaşları tebrik ediyorum,diğerlerine de en kısa zamanda güzel haberler diliyorum..
Ben de 2,5 yıllık evliyim son 1.5 senedır bebek istiyoruz,2011 aralık ayında dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı,korunma sürecinden sonra 4 ay kadar bekledık olmadı bır gun bir anda aşılama yaptırmaya karar vermişken buldum kendımı,10 ağustos da aşılama yaptırdık ilk defa aşılama yaptırıyorum şaşkınım test yapmama 3 gün kaldı heyecanlıyım tedirginim sanki her şey hamıleymişim gibi hissettirıyor ama bır yanımda negatif dşünmekte ...
BU süreci nasıl atlatır insan olumsuz sonuçta nasıl hisseder bilmiyorum..sanki aşılama da çok net olcak gibi adapte oluyoruuz zira,aksine hazırlanmak güç gibi..İnşallah ben de güzel haberler paylaşırım burda..
Herkese iyi bayramlar diliyorum:)
Merhaba;
Nerdeyse ıkı haftadır forumu takip ediyorum,ayrı ayrı heyecanlarınızı paylaşmanız çok güzel..öncelikle hayalipapatya olmak üzere tüm aşılaması güzel sonuçlanan arkadaşları tebrik ediyorum,diğerlerine de en kısa zamanda güzel haberler diliyorum..
Ben de 2,5 yıllık evliyim son 1.5 senedır bebek istiyoruz,2011 aralık ayında dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı,korunma sürecinden sonra 4 ay kadar bekledık olmadı bır gun bir anda aşılama yaptırmaya karar vermişken buldum kendımı,10 ağustos da aşılama yaptırdık ilk defa aşılama yaptırıyorum şaşkınım test yapmama 3 gün kaldı heyecanlıyım tedirginim sanki her şey hamıleymişim gibi hissettirıyor ama bır yanımda negatif dşünmekte ...
BU süreci nasıl atlatır insan olumsuz sonuçta nasıl hisseder bilmiyorum..sanki aşılama da çok net olcak gibi adapte oluyoruuz zira,aksine hazırlanmak güç gibi..İnşallah ben de güzel haberler paylaşırım burda..
Herkese iyi bayramlar diliyorum:)
bence bekleme hiç,bayram müjden olurbir kaç kere oldu gece yemek yeme isteği ama benim reflüm var ona bağladım yalnız ıkı gecedir vucut ısımda bir yukselme var ateş basması gibi birde karnım şiş ayrıca ılık ılık renksıxz nerdeyse akıntım var sankı reglı oluyormuşum gibi hissediyorum :)
aslında karmakarışık bır arkadaşıma doktoru hamılelık parmak izi gibi demiş herkes de ayrı seyredermiş:) o yuzden belirtilerede pek anlam veremıyorum eşim unutkanlaştın ve depresif bır ruh halıne burundun hamılesın yuksek ıhtımal dıyor ama kım ne dese ben ne desem sonuç yakında :)
normalde 24 u bat tarihim ancak doktor 12 gun sonra dedi ,12.gun bayramın 2.gunu o gun gidip tahlıl versem mi yoksa durup reglıyı mı beklesem kararsızım içimde korku da yok değilBakalım "mevlam neyler neylerse güzel eyler" bu ay olmazsa eylülde tatıle gıdıyoruz ekim de yıne denerız diye düşünüyoruz herşeyın hayırlısı hakkımızda olsun hepimizin inşallah:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sonucu alınca annemelere gittik,sarılıp ağlaşmalar filan,çok şükür Allah'a teyze oluyorunuz,HAMİLEYİİİMMMMMM,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
inşallah tatlım,Allah isteyen herkese nasip etsininş bizde bu sevinci yaşarız
tatlım doktora 3 gün önce aşılama olduğunu söyledin mi peki,çünkü aşılama öncesi kullandığımız iğneler filan hcgyi yükseltebiliyor ve yanıltabiliyor,en azından iğnelerin etkisinin geçmesini beklemeni öneriririm,22 çok yüksek çünkü,5.gün 44, 7. gün 88, 9. gün 176, 11. gün 352 ve 13.gün 704 demek ve bu aşırı yüksek demek belli ki benim gibi sabırsızsın ama şunu bil zor olan ilk 3 gün,ben o dönem beni 14 gün uyutsalar olmaz mıydı dedim durdum,sonra beklemeye alışıyorsun bir bakıyorsun ki günü gelmişkızlar ben bişey sorucam 17 ağustosta ilk aşılamam yapıldı bugün kan testi yaptırmak için hastaneye gittik testte ne bakılcağını bilmiyodum kağıtta vermediler acilde beta hcg dir muhtemelen denilerek beta hcg baktılar sonuç 22 çıktı ve ordaki acil doktoru hamile olabilirsin dedi ben ihtimal vermiyorum 3 günde belli olmaz diye ama kafam karıştı işte belli olurmu 3 günde
tatlım doktora 3 gün önce aşılama olduğunu söyledin mi peki,çünkü aşılama öncesi kullandığımız iğneler filan hcgyi yükseltebiliyor ve yanıltabiliyor,en azından iğnelerin etkisinin geçmesini beklemeni öneriririm,22 çok yüksek çünkü,5.gün 44, 7. gün 88, 9. gün 176, 11. gün 352 ve 13.gün 704 demek ve bu aşırı yüksek demek belli ki benim gibi sabırsızsın ama şunu bil zor olan ilk 3 gün,ben o dönem beni 14 gün uyutsalar olmaz mıydı dedim durdum,sonra beklemeye alışıyorsun bir bakıyorsun ki günü gelmiş
canım inan ilk kez 3. gün testi duyuyorum,doktor da bana senin ki gibi 14. gün gel dedi,içini ferah tut ki annesine mutlu mutlu tutunsun bebişin,az kalmış dayan ve oyalanacak bir şey bulmaya çalışbu testi ben yaptırmadım hastanedeki düzensizlikten sanırım yaptılar aşılamadan sonra 3. gün bi test yapılacakmış ne testi bilmiyorum bana doktorum 14. gün hamilelik varmı bakıcaz demişti bende şaşırdım 3. günde beta hcg bakılmasına eskişehir osmangazi üni kadın doğum yoğun bakımdan bu testi istediler yaptırdık sonuç 22 sevinç üzüntü hepsi karıştıı berbat bi bayram oldu bana
canım inşallah hayırlısı olur senin için,bir arkadaşım klomenle büyütüp çatlatma iğnesi oldu ve doktorun önerdiği geceler birlikte oldular.1,5 yaşında bir kızı var şimdi,aşılama yapmadan önce bir kez dene benceiyi bayramkar herkeseuzun zamandr takip ediyorum sizi yazmak bu güne nasipmiş:) kızlar sorum olucak sizlere.. 21 yaşında 4 yıllık evli ve pcolu bi bayanım hçç hamile kalamadım tüpler açık eşimde sorum yok klomenlen ve çatlatma iğnesiyle 6 ay tedavi gördüm son ayda aşılama oldum sonuç negatif.. 2 ay ara verdim ve bu ay yine aşılamayı düşüünüyorum. doktorum iğneli aşılama yalım dedi. ama bnm yumurtalarım klomene cvp veriyo iğneye gerek var mı.. bide maddi durumumuz bu aralar pek iyi değil ben sadece iğnelerimi olsam aşılama yerine doğal yoldan olsa olmaz mı acaba siz ne dersiniz napayımm.. bide diyorum iğneyle çok yumurtam olurda tedavi iptal olursa..:44: çok zor bi imtihan Rabbim yardm etsin herkes acıyarak bakıyo sankii çocuk ve hamile görünce gözlerim doluyo hemen elimi karnıma koyup dua ediyorum çünkü elimden başka bişi gelmiyoo neyse kızlar kusura bakmayın cvplarsanız sevinirim
canım inşallah hayırlısı olur senin için,bir arkadaşım klomenle büyütüp çatlatma iğnesi oldu ve doktorun önerdiği geceler birlikte oldular.1,5 yaşında bir kızı var şimdi,aşılama yapmadan önce bir kez dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?