Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım inan ilk kez 3. gün testi duyuyorum,doktor da bana senin ki gibi 14. gün gel dedi,içini ferah tut ki annesine mutlu mutlu tutunsun bebişin,az kalmış dayan ve oyalanacak bir şey bulmaya çalış

benim prolaktin yüksekti progestan düşük onlara bakılacakmış acil servistekilerin hatası benide boşa umutlandırdılar öğrenmiş oldum ama çatlatma iğnesinin beta hcg yükselttiğini teşekkürler hayalipapatya

Kızlar merhaba.. Aslında olumsuz haber vermeyi hiiççç istemezdim ama paylaşmak istedim. 10 ağustosta ilk aşılamam olmuştu. Dün dayamadım, 10 gündü. Kan tahlili yaptırdım. Sonuç negatif ve bugün de adetim başladı normalde 30 -31 günde olan adetim 5 gün erken geldi. Sanırım ilaçlardan...
Tedaviye ara vermeden devam edicez inşallah. Yarın yine doktor yolları göründü bana

tutacak inşallah canım,pozitif düşün,pozitif olsun

canım çok geçmiş olsun,kısmet böyleymiş demek ki,moralini yüksek tut

canm ben 6 ay klomenle çatlatma iğnesini denedm ilişki günlerinide kaçırmadık bi kerede klomenle aşılama denendi işte ama yine olmadı....
vardır bunda da bir hayır,hayırlısı olsun inşallah

Herkeze günaydın; geçmiş bayramınız mübarek olsun, hepimize hayırlar getirsin Insallah

Ben 36 yasındayım. 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık. 2011 yılı subat ayında basarısız bir tüp bebek denememiz oldu. son yaptırdıgım amh testinde degerim <0.2 cıktı, yani cok düsük. 5 Agustos Sat tarihimdi. Günde 3 adet 5 gün klomen kulandım ve arife gecesi ( cumartesi ) saat 12 de catlatma iğnemi oldum. Pazartesi öglende ilk aşılamamı oldum. Sol tarafta 19mm ve 18mm iki adet yumurtam olmustu.
Yanlız kafamı karıstıran benim cumartesi ve pazar günü biraz sancılarım ve batmalarım olmustu. Acaba catlatma iğnesinin saatinden önce catlamış olabilirmi yumurtalar diye endise ediyorum. O zaman asılama basarılı olmaz. En az 5 eylüle kadar beklemeyi düsünüyorum. Olumsuz olurda tekrar ve son kez tüp bebek tedavisini deneyecegim.

Bu arada eşlerimizin kulandıgı su Proxeed ilacının ve Evicap ın faydaları varmı?

Allah hepimize aratmadan bebeklerimizi nasip etsin Insallah.

selam kızlar ben de 4 yıldır cocuk özlemi cekiyorum herşey normal ama olmayınca olmuyor işte yaşanan stres sıkıntı ,her ay acaba diye umut etme ümitlenme den dolayı iyice psikolojim bozulma noktasına geldi kendimi frenlemeye fazla kafaya takmamaya calışıyorum streste cok etkiliyormuş cünkü ama elimde diil işte bu ay yine umutla acaba diye beklerken dün adet oldum

en son 3 ay önce doktora gittiğimizde herşey normal denilmişti ve 3 ay süre vermişti doktorumuz ve bir de bana yumurtlamayı hızlandırıcı ilaç . artık süre doldu normal yollarla olacak gibi değil daha fazla bekleyemem yaşım 30 .. aşılamaya yönelicez. aşılama yaptıran arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız. nasıl oluyr maliyeti nedir ağrılı bir işlem mi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dünyanın en güzel duygusu annelik yaşayamasamda hissediyorum bunu .(((

Asılamada önce yumurtanın gelişimi ilaç yada igne ile saglanıyor. Adetin 2. yada 3. günü baslıyorsunuz ilaca. Sonra sık sık yumurta takibi yapılıyor. Yumurtalar 18mm-22mm arasında oldugunda catlatma iğnesi vuruluyor. Ve 36 saat sonra asılama işlemi yapılıyor.
Once esiniz sperm veriyor. Spermlere kimyasal bir işlem yapılarak saglıklıları ayıklanıp hızlandırılıyor. Sonra bu spermler rahminize bırakılıyor. Bu işlemde cok kolay. Aynı alttan muayene olur gibi. Fakat asılama dogal yolla hamile kalmaya cok yakın bir yöntem olugu için 10%-15% sans veriyorlar.Sonra adet tarihinize kadar bekliyorsunuz.
Allah gönlünüze göre versin Insallah :)

canım çatlatma iğnesinden sonra sancım olmuş muydu inan hatırlamıyorum fakat aşılamadan sonra çok sancım olmuştu ondan eminim,canım evicap kullanmadık ama 5 ay proxeed kullandık,ileri hızlıyı çok fazla arttırmadı fakat hareketsiz yani ölü spermler %86 iken %40a düştü,ileri yavaşa dönüştü yani canım,tatlım sana tavsiyem tanımıyorum ama doktoruna güven,o kadar etkili oluyor ki,doktoruna güvenince yapılan aşılamaya da güveniyorsun ve stres az olunca sonuç güzel oluyor

devlette yaptırırsan rapor çıkıyor 300tlyi geçmiyor ilaçlar filan dahil,özelde maliyet hastaneye doktora göre değişiyor,500den 1000e kadar farklı ücretler duydum,ağrısı yok emin ol,ben acıyacak diye beklerken doktor bitti bile dedi,2 dakikalık bir işlem zaten,hayırlısı olur inşallah

çok sağol gozdanıs,,, kolay bir uygulama gibi görünüyor ama önemli olan sonuç gerçi ağrılı olsa da ben razıyım hsg filminden sonra bunlar hafif kalır gibi geliyor. . topikteki yorumların bircogunu okuyamadım .. sen denedin mi peki arkadaşım

Son düzenleme:
Ne bileyim ben:) Eger yumurtalar zamanından once catlamıs ise asılama bosa gider diye cok korkuyorum. Doktoruma cok güveniyorum, cok rahatım onunla. Gerci benim asılama bayram tatiline denk geldiği için aşılama işlemini nöbetci doktor yaptı. Ama takiplerimi kendi doktorum yaptı. Ben Sat tarihimden itibaren catlatma iğnesine kadar her aksam ada cayı içtim. Bu arada Istabul'da Bahcelievler Hizmet hastanesinde yaptırdım. Benim aşılama sonrasında hiiiç bir sıkıntım yada tuaflık olmadı.

Benim ağrı eşigim cok düsüktür ve cok korkagımdır. Ama inan bana aşılama işlemi aynı doktorun odasında muayene olur gibi yada simir testi yaptırır gibi. Ben bayramın 2. günü yani pazartesi oglen aşılama yaptırdım. Simdi 5 Eylüle kadar bekliyorum.

özel göztepe echomor da gülşen hnm a gidiyorum aşılamayı da orda yaptırıcam büyük olasalıkla ..artık bıktım beklemekten kesinlikle umudumu kaybetmek istemiyorum. herşey yolunda deniliyor her defasında ama demek ki bişeler eksik olmuyor. allahım rabbim bizlere de nasip etsin inşallah kucagımıza alalım dindirelim artık bu hasreti

aşılama sonrası kasıklarda batma normal bir seyirmiş zaten,adet olacakmışım gibi aşırı bir bel ağrısı çektim ve zar zor 12 gün bekledim,neyseki sonuç pozitifti çok şükür

canım inşallah herkesin kucağı dolar ve evlerimiz bebiş kokar

bende öyle canım çok tatlıdır ama smile testinden hsg filmine alttan muayene ne varsa yaptırdım agrı filan geçti gitti.dokunmuyor artık. inşallah tutar canım allahın izniyle 2012 yılında kucagına alırsın bebişini ya da bebişlerini

O zaman aşılaman cok rahat gecer canım, hiç endise etme. Nezaman yaptırmayı dusunuyorsun?

O zaman aşılaman cok rahat gecer canım, hiç endise etme. Nezaman yaptırmayı dusunuyorsun?

O zaman aşılama işleminde cok rahat gecer. Ne zaman düsünüyorsun sen canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…