Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun. Insallah sağlıkla kucagında görürsün. Hikayeni anlatırmısın bize

pcos lu 29 yasindayim.2 ci asilamamdi tek yumurtam vardi.Allahim nasip etti iste 2 senedir deniyorduk ay ne kadar sevincliyim bebegim insallah tutunur icimde.

tebrikler canımmmmmmmmmm,hadi gözün aydın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,kaç çıktı değerin,bugün kaçıncı gündü tatlım:119::119::119::119::119::119:

degerim kac cikti bilmiyorum asilamadan 15 gun sonra yani bugun kan verdim.dr esimi aradi pozitifmis degerini bilmiyorum su an cok heyecanliyim kusura bakmayin

aşkolsun tatlım ne kusuru,insan o mutlulukla ne yapacağını şaşırıyor,benim kuzucuk da maşallah bugün susam tanesi kadar olmuş teyzesi

Dr' dan geldim demin. Gecen ay klomen alm$tm ve yumurtam geli$mi$ti fakat kimyasal gebelik olmu$tu, bu ay 14.gun olmasina ragmen hala 10 mm' in altinda.. C.tesi son kez bakicak dr ve geli$miyor..onumuzdeki ay igneye ba$licam mecbur, dr icin anadolu yakasi uygun fiyat ve iyi dr tavsiyenizi bekliyorum... Yakla$ik 1.5 senedir istiyorum fakat artk o kadar duyarsizla$timki, $uan hicbi$i hissetmiyorum..hissetmekte istemiyorum, cunku cok yoruldum...

belirtim yoktu pek sadece goguslerim agriyordu dokunulmayacak gibiydi o kadar,yani ben bile umitli degildim olacagina ihtimal vermiyordum kendimi hazirlamistim napalim bir daha ki aya deneriz diye ama ne biliyeim olmus iste:)
bebeğinin doğum tarihini sevsinler,benimkiyle araları 1 hafta olacak inşallah,topikteki herkes için o yazı yazar birgün inşallah

canım sana echomar göztepeyi tavsiye edebilirim göztepe hastanesi diye de geçiyor ismi . gülşen hnm var ben ona gidiyorum önümüzdeki ay kısmetse aşılama için tekrar gidicem mükemmel bir doktor ... fiyat olarak ssk ya da özel sigortan varsa 20 tl ye geliyor muayene .. sosyal güvencen yoksa 110 tl ..

ashanurcum hayırlı olsun canım allah kucagına almayıda nasip eder inşallah darısı bizlerin başına inşallah bizlerde güzel haberlerimizi paylaşırız burada
saol canim insallah sabahtan beri dua ediyorum uzun zaman bekledikten sonra herkese nasip etsin allahim.
bebeğinin doğum tarihini sevsinler,benimkiyle araları 1 hafta olacak inşallah,topikteki herkes için o yazı yazar birgün inşallah

amin canim :)dogru soyluyorsun 1 hafta aralari olacak seneye bu zamanlar bebislerimiz kucagimzda olacak insallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…