- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.461
tebrikler canımmmmmmmmmm,hadi gözün aydın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,kaç çıktı değerin,bugün kaçıncı gündü tatlım:119::119::119::119::119::119:kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm ben de inanamiyorummmmmmmm
Hayırlı olsun. Insallah sağlıkla kucagında görürsün. Hikayeni anlatırmısın bize
tebrikler canımmmmmmmmmm,hadi gözün aydın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,kaç çıktı değerin,bugün kaçıncı gündü tatlım:119::119::119::119::119::119:
aşkolsun tatlım ne kusuru,insan o mutlulukla ne yapacağını şaşırıyor,benim kuzucuk da maşallah bugün susam tanesi kadar olmuş teyzesipcos lu 29 yasindayim.2 ci asilamamdi tek yumurtam vardi.Allahim nasip etti iste 2 senedir deniyorduk ay ne kadar sevincliyim bebegim insallah tutunur icimde.
degerim kac cikti bilmiyorum asilamadan 15 gun sonra yani bugun kan verdim.dr esimi aradi pozitifmis degerini bilmiyorum su an cok heyecanliyim kusura bakmayin
kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm ben de inanamiyorummmmmmmm
aysimacığım bugün 12. gün mü,10. gün mü,ben 12.gün gidip öğrenmiştimbenimde test tarihime 2 gün kaldııı coooook heyecalıyımmm:18::18::18: rabbim hayırlısını verir inşşşşş
aysimacığım bugün 12. gün mü,10. gün mü,ben 12.gün gidip öğrenmiştim
Ashanur, O zaman hemen simdi hamile biri olarak hepimize bir dua et, Insallah kabul olur :)
madem o gücü hissediyorsun bekle tabii,ben dayanamamıştım 12. gün kan vermiştimcnm bugün 12.günüm ama doktor 14. yapılcak dedi beklicem yaasurda 2güncük kaldı...
madem o gücü hissediyorsun bekle tabii,ben dayanamamıştım 12. gün kan vermiştim
ashanurcum belirtilerini yazarmısn cnm?
O zaman aşılama işleminde cok rahat gecer. Ne zaman düsünüyorsun sen canım?
bebeğinin doğum tarihini sevsinler,benimkiyle araları 1 hafta olacak inşallah,topikteki herkes için o yazı yazar birgün inşallahbelirtim yoktu pek sadece goguslerim agriyordu dokunulmayacak gibiydi o kadar,yani ben bile umitli degildim olacagina ihtimal vermiyordum kendimi hazirlamistim napalim bir daha ki aya deneriz diye ama ne biliyeim olmus iste:)
Dr' dan geldim demin. Gecen ay klomen alm$tm ve yumurtam geli$mi$ti fakat kimyasal gebelik olmu$tu, bu ay 14.gun olmasina ragmen hala 10 mm' in altinda.. C.tesi son kez bakicak dr ve geli$miyor..onumuzdeki ay igneye ba$licam mecbur, dr icin anadolu yakasi uygun fiyat ve iyi dr tavsiyenizi bekliyorum... Yakla$ik 1.5 senedir istiyorum fakat artk o kadar duyarsizla$timki, $uan hicbi$i hissetmiyorum..hissetmekte istemiyorum, cunku cok yoruldum...
saol canim insallah sabahtan beri dua ediyorum uzun zaman bekledikten sonra herkese nasip etsin allahim.ashanurcum hayırlı olsun canım allah kucagına almayıda nasip eder inşallah darısı bizlerin başına inşallah bizlerde güzel haberlerimizi paylaşırız burada
bebeğinin doğum tarihini sevsinler,benimkiyle araları 1 hafta olacak inşallah,topikteki herkes için o yazı yazar birgün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?