- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.481
canım sana echomar göztepeyi tavsiye edebilirim göztepe hastanesi diye de geçiyor ismi . gülşen hnm var ben ona gidiyorum önümüzdeki ay kısmetse aşılama için tekrar gidicem mükemmel bir doktor ... fiyat olarak ssk ya da özel sigortan varsa 20 tl ye geliyor muayene .. sosyal güvencen yoksa 110 tl ..
canım sana echomar göztepeyi tavsiye edebilirim göztepe hastanesi diye de geçiyor ismi . gülşen hnm var ben ona gidiyorum önümüzdeki ay kısmetse aşılama için tekrar gidicem mükemmel bir doktor ... fiyat olarak ssk ya da özel sigortan varsa 20 tl ye geliyor muayene .. sosyal güvencen yoksa 110 tl ..
merhaba kaderdaşım:)hoş geldin canım aramıza
bende senin gibi 2010 da dış gebelik geçirdim ve benim de sağ tüpüm alındı yani aynı kaderi paylaşıyoruz seninlebenim de bu ay ilk aşılamam olacak adetimin gelmesini bekliyorum işte allah yardımcımız olsun hepimizin:26:
ben tek istediğim aşılama olduğu ay sol taraftan yumurta olması inşş herşey yolunda gider allahıma dua ediyorum hep çünkü sağdan olursa hiç şansım olmaz
senin canım soldan mı oldu yumurtan kaç tane oldu kaç mm kadar büyüdü peki :26: çok sordum ama kusura bakma merak ediyorum tıpkı benim gibisin inşş bana umut olursun başarabilirisn dualarım seninle
eğer burayı bırakmazsan biribirimiz takip etmiş oluruz haberdar oluruz
canım çok üzüldüm tutmamasına allahın vardır bi bildiği vakti zamanıKızlar merhaba.. Aslında olumsuz haber vermeyi hiiççç istemezdim ama paylaşmak istedim. 10 ağustosta ilk aşılamam olmuştu. Dün dayamadım, 10 gündü. Kan tahlili yaptırdım. Sonuç negatif ve bugün de adetim başladı normalde 30 -31 günde olan adetim 5 gün erken geldi. Sanırım ilaçlardan...
Tedaviye ara vermeden devam edicez inşallah. Yarın yine doktor yolları göründü bana
kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm ben de inanamiyorummmmmmmm
Kızlar merhaba.. Aslında olumsuz haber vermeyi hiiççç istemezdim ama paylaşmak istedim. 10 ağustosta ilk aşılamam olmuştu. Dün dayamadım, 10 gündü. Kan tahlili yaptırdım. Sonuç negatif ve bugün de adetim başladı normalde 30 -31 günde olan adetim 5 gün erken geldi. Sanırım ilaçlardan...
Tedaviye ara vermeden devam edicez inşallah. Yarın yine doktor yolları göründü bana
merhaba kaderdaşım:)
ben dış gebelık sonrası dınlenmeden sonra yanı 3 ay sonra yumurta takıbıne başladım sadece ne durumda öğreneyım dıye her ay ıkı tarafta da yumurtam oldu şükür...aşılama olan ay yanı bu ay da ıkı yumurtam vardı ama sol taraftakı daha ıyı gelişti 18 mm ken çatlatma iğnesi vuruldu ve 36 saat sonrada aşılamam oldu..
dun ve ondan oncekı gun evde test yaptım sonucum negatif napalım :)bugun de reglı olcak gibiyim ama daha tam olmadım..üzgünüm ama umutsuz değilim tatile gideceğiz eşimle o yuzden mecbur bır ay ara vereceğiz tahmınım doktorda ara verdırecek zaten genelde aşılamada böyle yol izleniyor..hakkımızda hayırlısı senın için de dua edeceğim inşallah meleğine kavuşursun bu ay:)
tedaviye devam eden arkadaslarımız yokmu?
Su incir kürünü yeniden degerlendirsekmi acaba?
canım inşallah en hayırlı zamanda olacak,hep dua ediyorum sana canım bacımgerçekten kader arkadaşıyız
olmamasına çok üzüldüm canım keşke olsaydı demek hiç bişeyi değiştirmiyo sonuç yine aynı çünkü ama olsun her işte vardır bi hayır canım hemen öyle ümitsizliğe kapılma rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar
valla canım ben ameliyattan sonra 6 ay korundum korunma sürem bittikten sonra hemen hsg çektirdim geçen sen mayıs ayıyıda galiba dr gidip klomen tadviisne başlamıştık ve temmuz ayında eşim yurt dışına gitti bi 6 ay orda kalması gerekiyo ve yine bebişe ara fermek zorunda kaldıkgeçtiğimiz şubat ayında geldi o gün bugündür kendi kendimize denedik baktık olmadı yine dr yoluna koyulduk işte şimdi gittiğim prof aşılama önerdi hiç zaman kaybetmiyelim dedi
dualarımız hep birlikte canım allahım hepimize nasip etsin inş sana bana hepimize
yarın dr kont var adetim 10 gün oldu yokkkve gelmediği için de tedaviye başlayamıyoruz offff ya illa bişey çıkacak bi aksilik olacak allahım inşş bu kez herşey yolunda olsun lütfennnn
canım inşallah en hayırlı zamanda olacak,hep dua ediyorum sana canım bacım
canım çok geçmiş olsun,kısmet böyleymiş demek ki,moralini yüksek tut
kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm ben de inanamiyorummmmmmmm
canım çok üzüldüm tutmamasına allahın vardır bi bildiği vakti zamanı
merhaba esub;
sanırım ıkımız aynı gun aşılama yaptırmışız benım de ilk aşılamam dı ve ne yazıkki negatif,ben de üzüldüm ama umudumu kaybetmeye nıyetım yok sende sakın yılma inşallah hayırlısıyla olacak..dualarim senınle..
arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın rahatsız ediyorum.
Benimde elimde hiç açılmamış ilaçlar var İzmirdeki doktorla başladıgımız tedavim iptal oldu yeni tüp bebek tedavim istanbulda başka doktorla ve gonal f ile yapılacak isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim aklınızda olsun özelden ulaşabilirsiniz.
puregon 300 1kt
menagon 1kt
purogestan tablet 2 kt
gunaydin kizlar bugun nasilsiniz ben de 15.gun degerimi ogrendim 199.5 cikmis.bugun kan verdim yine bakalim ne cikacak.dr bu hafta 4 kere daha kan verecegimi sonra da ultrason da bakacagini soyledi.ailenize soyleyen var mi ben soyleyemiyorumm(( ultrasondan sonra insallah mujdeli haberleri vericem
199,5 çok iyi bir değer,tebriklergunaydin kizlar bugun nasilsiniz ben de 15.gun degerimi ogrendim 199.5 cikmis.bugun kan verdim yine bakalim ne cikacak.dr bu hafta 4 kere daha kan verecegimi sonra da ultrason da bakacagini soyledi.ailenize soyleyen var mi ben soyleyemiyorumm(( ultrasondan sonra insallah mujdeli haberleri vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?