Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cok tesekkur ederim... doktorum bana evlilikte 3 senem dolmadan, ssk' dan raporlu puregon alamayacagimi soyledi... bende 2 seneyi yeni doldurdum... ve ilaclarla beraber aylik yaklasik 1000 tl' ye patliyor igne yontemi (aşilama olmamasina ragmen).. 2 ay denedim igneyi ve duşuk oldu.. pahalli oldugu icin klomene dondum... umarim fiyat olarakta daha uyguna cikarim bu hastanede... psikolojim bozuldu artk... yeni bir dr' a gitmek istiyorum...

bu arada dedigin doktor' un tam ismi gulsen barcinli' mi? operator olarak geciyor.. operator dr aşılama yapabiliyormu? cunku diger hastanelerde bu işi docent yada prof yapiyor...

merhaba kaderdaşım:)
ben dış gebelık sonrası dınlenmeden sonra yanı 3 ay sonra yumurta takıbıne başladım sadece ne durumda öğreneyım dıye her ay ıkı tarafta da yumurtam oldu şükür...aşılama olan ay yanı bu ay da ıkı yumurtam vardı ama sol taraftakı daha ıyı gelişti 18 mm ken çatlatma iğnesi vuruldu ve 36 saat sonrada aşılamam oldu..
dun ve ondan oncekı gun evde test yaptım sonucum negatif napalım :)bugun de reglı olcak gibiyim ama daha tam olmadım..üzgünüm ama umutsuz değilim tatile gideceğiz eşimle o yuzden mecbur bır ay ara vereceğiz tahmınım doktorda ara verdırecek zaten genelde aşılamada böyle yol izleniyor..hakkımızda hayırlısı senın için de dua edeceğim inşallah meleğine kavuşursun bu ay:)

canım çok üzüldüm tutmamasına allahın vardır bi bildiği vakti zamanı
kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm ben de inanamiyorummmmmmmm

tebrikler canım alllahım inşş kucağına aldığın günleri de göstersin darısı bizleirn başına olurr inşşş

merhaba esub;
sanırım ıkımız aynı gun aşılama yaptırmışız benım de ilk aşılamam dı ve ne yazıkki negatif,ben de üzüldüm ama umudumu kaybetmeye nıyetım yok sende sakın yılma inşallah hayırlısıyla olacak..dualarim senınle..

gerçekten kader arkadaşıyız
olmamasına çok üzüldüm canım keşke olsaydı demek hiç bişeyi değiştirmiyo sonuç yine aynı çünkü ama olsun her işte vardır bi hayır canım hemen öyle ümitsizliğe kapılma rabbim bi kapıyı kapar diğerini açar
valla canım ben ameliyattan sonra 6 ay korundum korunma sürem bittikten sonra hemen hsg çektirdim geçen sen mayıs ayıyıda galiba dr gidip klomen tadviisne başlamıştık ve temmuz ayında eşim yurt dışına gitti bi 6 ay orda kalması gerekiyo ve yine bebişe ara fermek zorunda kaldık geçtiğimiz şubat ayında geldi o gün bugündür kendi kendimize denedik baktık olmadı yine dr yoluna koyulduk işte şimdi gittiğim prof aşılama önerdi hiç zaman kaybetmiyelim dedi
dualarımız hep birlikte canım allahım hepimize nasip etsin inş sana bana hepimize

yarın dr kont var adetim 10 gün oldu yokkk ve gelmediği için de tedaviye başlayamıyoruz offff ya illa bişey çıkacak bi aksilik olacak allahım inşş bu kez herşey yolunda olsun lütfennnn

Son düzenleme:
tedaviye devam eden arkadaslarımız yokmu?
Su incir kürünü yeniden degerlendirsekmi acaba?

valla canım ben geçen sene çok kür yapıyodum mutfağım arkatarcı gibiydi ne duyduysam yaptım yedim içtim ama bi çare olmadı yada bende etki etmedi bilemiyorum artık
yaptıklarım
incir kürü,havuç kürü
soğan suyu
bal tarçın çörek otu karışımı
bal propolis polen arı sütü karışımı
eşime keçi boynuzu pekmezi(gerçi onun ihtiyacı yok çok şükür ama ben yine takviye olsun diye yapmıştım

canım inşallah en hayırlı zamanda olacak,hep dua ediyorum sana canım bacım

arkadaşlar merhaba, kusura bakmayın rahatsız ediyorum.
Benimde elimde hiç açılmamış ilaçlar var İzmirdeki doktorla başladıgımız tedavim iptal oldu yeni tüp bebek tedavim istanbulda başka doktorla ve gonal f ile yapılacak isteyen arkadaşlara uygun fiyata verebilirim aklınızda olsun özelden ulaşabilirsiniz.
puregon 300 1kt
menagon 1kt
purogestan tablet 2 kt

Merhaba.. Ben de üzüldüm ama dediğin gibi pes etmek yok. 10. gün sonucu öğrendim, 11. gün adet oldum. (Benim 5-6 gün erken oldu adetim.) Hemen başladım iğnelere... Sen adetini bekliyorsundur sanırım. Hayırlısıyla başlarsın yine. 2. aşılamamızdan sonra mutluluklarımızı buradan paylaşırız inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize..

puregon' la ilgilenebilirim fakat 9 eylul gibi netleşicek durumum. bu arada fiyati nedir acaba?

gunaydin kizlar bugun nasilsiniz ben de 15.gun degerimi ogrendim 199.5 cikmis.bugun kan verdim yine bakalim ne cikacak.dr bu hafta 4 kere daha kan verecegimi sonra da ultrason da bakacagini soyledi.ailenize soyleyen var mi ben soyleyemiyorumm(( ultrasondan sonra insallah mujdeli haberleri vericem

ben söyledim annemlere,ben de dün tekrar kan verdim,12.gün değerim 76,8di,dün 21. gündü 3600 çıktı,dün küçücük bir kese de göründü(kan vermeye gitmişken ultrasona da girdim,alttan istemedim karnımdan baktı)asıl kendi doktoruma 31inde gideceğim,herşey o gün belli olacak ve iyi olacak inşallah

199,5 çok iyi bir değer,tebrikler

günaydınn kızlar ben bugün sonuç için kan verdim inş hakkımda hayırlısı neyse o olur cook heyecanlıyım:18::18::18:.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…