- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.501
günaydınn kızlar ben bugün sonuç için kan verdim inş hakkımda hayırlısı neyse o olur cook heyecanlıyım:18::18::18:.....
bu arada dedigin doktor' un tam ismi gulsen barcinli' mi? operator olarak geciyor.. operator dr aşılama yapabiliyormu? cunku diger hastanelerde bu işi docent yada prof yapiyor...
gunaydin kizlar bugun nasilsiniz ben de 15.gun degerimi ogrendim 199.5 cikmis.bugun kan verdim yine bakalim ne cikacak.dr bu hafta 4 kere daha kan verecegimi sonra da ultrason da bakacagini soyledi.ailenize soyleyen var mi ben soyleyemiyorumm(( ultrasondan sonra insallah mujdeli haberleri vericem
kızlar ben sonucumu aldım sükür hamileyim2gün sonra tekrar tahlil yapılcak... Darısı tüm istiyenlerin basına inş...
kızlar ben sonucumu aldım sükür hamileyim2gün sonra tekrar tahlil yapılcak... Darısı tüm istiyenlerin basına inş...
canım bu şekilde hayırlıymış demek ki,geç olsun da güç olmasın bacımkızlarr ben geldimmmm
dün dr kont. vardı ve bu ay aşılama yapılmayacakdr muayene sırasında küçük bir yada iki tane önemsiz kist gördü sordum pko var mı dedim yok dedi zaten bu ay ara lekelenmelerim olmuştu ondan da olabilir dedi bişey yapacaksak en iyisi olsun dedi o küçük kistlerle yaparsak herşey birbirine karışır dedi
bana 2 kutu doğum kont hapı verdi(hayatım da ilk kez hap kullanıcam)her akşam 2'şer tane alıcam 21 gün sonu da adet olacaksın dedi bi de bebe aspirini verdi kısmet olursa bi sonra ki adette aşılamam olacak
herşeyin hayırlıs olsun diyorum hiç üzülmedim olmamasına allahın bi bildiği vardır bi aydan bi kaybım olmaz geç olsun da güç olmasın rabbim sonun da nasip etsin yeter ki ben beklemeye razıyım
canım çok güzel maşallah,sağlıkla kucağımıza alırız inşallah17.gunum deger 447 cikmis.dr iyi diyor.insallah allahim bebisimi istiyorum
canım tebrik ederim,gözün aydın,bir an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah,darısı tüm isteyenlerekızlar ben sonucumu aldım sükür hamileyim2gün sonra tekrar tahlil yapılcak... Darısı tüm istiyenlerin basına inş...
inşallah canım,demek ki azıcık daha beklemek gerekiyormuştebrikler canım rabbim sağ sağlim kucağına aldığın günleri de gösterir
allahım inşş darısı benim başıma olurrr
tebrikler canım rabbim sağ sağlim kucağına aldığın günleri de gösterir
allahım inşş darısı benim başıma olurrr
tebrik ederim saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim
cok saol cnm yaaa amin inss darısı tüm isteyenlerin basınacanım tebrik ederim,gözün aydın,bir an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah,darısı tüm isteyenlere
canım bu şekilde hayırlıymış demek ki,geç olsun da güç olmasın bacım
canım çok güzel maşallah,sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
canım tebrik ederim,gözün aydın,bir an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah,darısı tüm isteyenlere
inşallah canım,demek ki azıcık daha beklemek gerekiyormuş
inşallah canım benim,şer sandığımız şeylerde hep o an göremediğimiz bir hayır vardır,hayırlısı olsun inşallahaynen canım öyle rabbim neyi nasıl nasip ettiyse öyle yaşıyoruz sabretmekten ve beklemekten başka yapılcak bişey yoken iyisini en doğrusunu bilen rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bi evladım olsun ben beklemeye razyım
allah çok büyük inşş sabrımın mükafatını vercek inanıyorum ben
ne kadar guzel, tebrık ederım.Hayırlısıyla kucagına alman dilegıyle canımkizlarrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm ben de inanamiyorummmmmmmm
amiiiiiin canım benim bende o hayırın gelmesi bekliyorum sabrediyorum işteinşallah canım benim,şer sandığımız şeylerde hep o an göremediğimiz bir hayır vardır,hayırlısı olsun inşallah
Kızlar ben geldım tatıldenNasılsınız?
sebilem yok ne zamandır, gecmışı okudum ama o yok:44:
hayalipapatya nasılsın canım?
hasretim aşılaman bır dahakı aya kalmış,hayırlısı olsun canım.Elden bırsey gelmezHer işte bır hayır vardır.
Ben de Regl oldum ,yarın doktor gunumuz. Bakalım kaldıgımız yerden devam mı edecegız yoksa yıne dınlenmeye mı gececgz yarın bellı olacak.
ne kadar guzel, tebrık ederım.Hayırlısıyla kucagına alman dilegıyle canım
ne kadar mutlu oldum canımmmm, hayırlısı olsun.Kucagına al ınş. saglıkla. Ayyy cok guzel bı haber bu maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?