Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarr ben geldimmmm

dün dr kont. vardı ve bu ay aşılama yapılmayacak dr muayene sırasında küçük bir yada iki tane önemsiz kist gördü sordum pko var mı dedim yok dedi zaten bu ay ara lekelenmelerim olmuştu ondan da olabilir dedi bişey yapacaksak en iyisi olsun dedi o küçük kistlerle yaparsak herşey birbirine karışır dedi
bana 2 kutu doğum kont hapı verdi(hayatım da ilk kez hap kullanıcam) her akşam 2'şer tane alıcam 21 gün sonu da adet olacaksın dedi bi de bebe aspirini verdi kısmet olursa bi sonra ki adette aşılamam olacak
herşeyin hayırlıs olsun diyorum hiç üzülmedim olmamasına allahın bi bildiği vardır bi aydan bi kaybım olmaz geç olsun da güç olmasın rabbim sonun da nasip etsin yeter ki ben beklemeye razıyım

kızlarr ben geldimmmm

dün dr kont. vardı ve bu ay aşılama yapılmayacak dr muayene sırasında küçük bir yada iki tane önemsiz kist gördü sordum pko var mı dedim yok dedi zaten bu ay ara lekelenmelerim olmuştu ondan da olabilir dedi bişey yapacaksak en iyisi olsun dedi o küçük kistlerle yaparsak herşey birbirine karışır dedi
bana 2 kutu doğum kont hapı verdi(hayatım da ilk kez hap kullanıcam) her akşam 2'şer tane alıcam 21 gün sonu da adet olacaksın dedi bi de bebe aspirini verdi kısmet olursa bi sonra ki adette aşılamam olacak
herşeyin hayırlıs olsun diyorum hiç üzülmedim olmamasına allahın bi bildiği vardır bi aydan bi kaybım olmaz geç olsun da güç olmasın rabbim sonun da nasip etsin yeter ki ben beklemeye razıyım

kızlarr ben geldimmmm

bu arada dedigin doktor' un tam ismi gulsen barcinli' mi? operator olarak geciyor.. operator dr aşılama yapabiliyormu? cunku diger hastanelerde bu işi docent yada prof yapiyor...

evet gülşen barcınlı ..dün aradım hastaneyi doktor yıllık izindeymiş. p.tesi dönecekmiş aşılama yapacagını söylemişti ama kendisimi yapacak yoksa docent ya da oprt doktor eşliğinde mi yapacak bunu daha konuşmadık haftaya gidip detayları konuşacam . ama gülşen hnm hastalarına yapılan her türlü işlemlerler de kendisi yapmıyor olsa bile operasyonlara giriyor kesinlikle yalnız bırakmıyor ki sen gittiğin zaman zaten kesinlikle cok memnun kalacaksın . benim burada anlattıklarım gülşen hnm ın hastalarına karşı olan ilgisini sevgisini anlatmaya yetmez daha odasından içeri girer girmez sanki seni yıllardır tanıyor gibi sıcak ve samimi bir şekilde karşılıyor hani derler ya ilk bir dakika çok önemlidir die işte o bir dakika seni öyle bir umutlandırıyor ki o an gülşen hnma inanıyorsun güveniyorsun ,,

psikolojini hiç bozma bende kafama cok takıyorum ama yanlış yapıyoruz olabildigine kendimizi iyi hissetmemiz ve moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor bu işin en büyük dostu moral ... moralimizi yüksek tutarsak en kısa zamanda bebişlerimiz kucagımıza alırız inşallah arkadaşım..ben inanıyorum sen de inannıcını asla yitirme.

17.gunum deger 447 cikmis.dr iyi diyor.insallah allahim bebisimi istiyorum

kızlar ben sonucumu aldım sükür hamileyim 2gün sonra tekrar tahlil yapılcak... Darısı tüm istiyenlerin basına inş...

Son düzenleme:
canım bu şekilde hayırlıymış demek ki,geç olsun da güç olmasın bacım

17.gunum deger 447 cikmis.dr iyi diyor.insallah allahim bebisimi istiyorum
canım çok güzel maşallah,sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
kızlar ben sonucumu aldım sükür hamileyim 2gün sonra tekrar tahlil yapılcak... Darısı tüm istiyenlerin basına inş...
canım tebrik ederim,gözün aydın,bir an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah,darısı tüm isteyenlere

tebrikler canım rabbim sağ sağlim kucağına aldığın günleri de gösterir

allahım inşş darısı benim başıma olurrr
inşallah canım,demek ki azıcık daha beklemek gerekiyormuş

aynen canım öyle rabbim neyi nasıl nasip ettiyse öyle yaşıyoruz sabretmekten ve beklemekten başka yapılcak bişey yok en iyisini en doğrusunu bilen rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bi evladım olsun ben beklemeye razyım

allah çok büyük inşş sabrımın mükafatını vercek inanıyorum ben

inşallah canım benim,şer sandığımız şeylerde hep o an göremediğimiz bir hayır vardır,hayırlısı olsun inşallah

Kızlar ben geldım tatılden Nasılsınız?
sebilem yok ne zamandır, gecmışı okudum ama o yok:44:
hayalipapatya nasılsın canım?
hasretim aşılaman bır dahakı aya kalmış,hayırlısı olsun canım.Elden bırsey gelmez Her işte bır hayır vardır.
Ben de Regl oldum ,yarın doktor gunumuz. Bakalım kaldıgımız yerden devam mı edecegız yoksa yıne dınlenmeye mı gececgz yarın bellı olacak.

kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmm ben de inanamiyorummmmmmmm
ne kadar guzel, tebrık ederım.Hayırlısıyla kucagına alman dilegıyle canım

ne kadar mutlu oldum canımmmm, hayırlısı olsun.Kucagına al ınş. saglıkla. Ayyy cok guzel bı haber bu maşallah

inşallah canım benim,şer sandığımız şeylerde hep o an göremediğimiz bir hayır vardır,hayırlısı olsun inşallah
amiiiiiin canım benim bende o hayırın gelmesi bekliyorum sabrediyorum işte herşey nasip kısmet zamanı gelmeden bişey olmuyo işte

hoşgeldinnn canımmm
umarım tatilin çok ama çok güzel geçmiştir sana baya bi moral olmuştur yarın da dr gidiyosun inşş güzel haberler alırsın rabbim bu kez oldururu canım

benim de aşılama önümüzdeki aya sarktı inşş ozaman da bi sorun aksilik olmaz da yapılır her zaman diyoruz ki geç olsun da güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…