Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hoşgeldin,inşallah hayırlısıyla başlarsınız bu ay,ben çok uykucu oldum yaa,eskiden uyku hiç önceliklerim arasında olmazdı şimdi öğlen uykusu+akşam 9da uyku bastırıyor,okul zamanı perişan olmasam bari

hoşbulduk arkadasım
aynen canım,gec olsun guc olmasın Beklemesı zor ama bıraz zaten kac hafta rapor bekledın,bu da gecer

hoşbulduk canım
ah kıyamam, uykunun caresı var yıne yatarsın uyursun. miden bulanmasın da.O cok zor.yok degıl mı mıde bulantın?
Benım de asılama okul acılmadan olsa barı, semıner donemıne denk gelıyor.Semınerım yok da eşim var işte. Okuldan ızın almak zorunda kalacak hep. Artık eşim gecen yıl müdürüne söylemış,çocuk tedavısı goruyoruz dıye O kadar izin aldı kı,müdür ne oluyor dıyecektı

canım inşallah bir an önce olur ve tutar,şimdilik bulantım yok çok şükür

Selam kızlar ben geldim bir hafta kadar tatil yaptım dinlendim eğlendim bide üstüne geçtiğimiz perşembe günü aşılama yaptırdım geldim. İnşallah Allahın izniyle bu sefer tutar aşılamam gerçi geçen sefer estrofem hapı kullanmıştım bu ay gerek kalmadı ilaç almadığım içinmi bilmiyorum ama geçen aşılamaya göre bu seferkinde bel ağrısı yada karında batmalar olmadı sadece birkaçgündür o da çok yorulursam hafiften belim ağrıyor ama geçen aya göre bu hiç birşey belim ağrımadığına göre acaba tutmadı mı diyorum bazende geçen sefer çok ağrmıştı tutmamıştı acaba bu seferki tuttmu diyorum öyle karmaşık duygular psikopatlıklar içerisindeyim
Sizlerin yazdıklarınıza şöyle bir göz geçirdim de iyi haberleri görünce çok çook sevindim öncelikle ashanur ve aysima yı tebrik etmek istiyorum inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olur darısı bizlerin başına.
hasretim seninki önümüzdeki aya kalmış ama olsun canım bu ay olsa muhtemelen tutmayacaktı baksana bir sürü aksilik oldu filan inş. önümüzdeki aya herşey yolunda gider için rahat birşekilde aşılamanı olursun canım.
crimsoncum, senden ne haber yanlış hatırlamıyorsam bugünlerde kontrolün vardı değil mi ne oldu ne dedi dr. ?

hosgeldin cnm cok saol amin inş asılaman hayırlısı olsun inş güzel haberlerini duyarız seninde belirtilere cok takılma benimde öle cok agrım sızım olmadı sonu güzel olsun önemli olan o.....

canım inşallah bir an önce olur ve tutar,şimdilik bulantım yok çok şükür
ne guzel bulantın yok, o zaman sımdıden bol bol uyu da okul acılınca lazım olacak
hoşgeldın canım sen de ne guzel hıc ara vermeden, sorun olmadan bu ay da 2.aşılamanı oluvermışsın
ben bugun geldım doktordan, şişlikler hala ınmemış yumurtalığın içi şiş dolu
dogum kontrol hapı verdı doktor, bı dahakı aya göruşelım dedı o kadar. bu ay da boş gecıyor yanı

ah tatlım böylesi hayırlıymış demek ki,geç olsun da güç olmasın canım

evet canım sorma kaç hafta rapor beklemiştim zaten beklemeye alıştık canım rabbim zamanımızı biliyo işte biz kulların canı kılır sabredemiyoruz işte
hoşgeldin sebilecimmm
maşallah canım aşılamalar olmuş bitmiş bile allahım inşş bu kez rabbim nasip eder bacımm ya ne kadar stresli hazmetli yollardan geçiriyoruz allahım sabır versin bizlere gönlümüzdeki bizlere nasip etsin bağışlasın
benim de bitanem bidaha ki aya kaldı aman artık önemsemiyorum valla geç olsun da güç olmasın diyorum her işte vardır bi hayır rabbim neyi ne zaman vereceğini bilir diyorum bu kadar beklemişim 1 ay bana vız gelirrr tırıs gider herşey güzel olsun bebişim gelsinde ben 2 ay bile beklemeye razıyım

canım niye üzülüyosun bitanem ya yıpratma kendini bak bana da doğum kotrol hapı verdi hemen öyle umutsuz olma herşey yolunda olsun da ne yapalım 1 ay daha bekleriz
dr bana bu işi yapacaksak en iyi olsun dedi ve biz hiç düşünmeden tamam dedik hiç üzülmedim bile ama bi de bu açıdan düşün onların da bildiği var bu ay yapsaydı ve yine olumsuz olsaydı daha mı iyi olacaktı :26::26:

ah tatlım böylesi hayırlıymış demek ki,geç olsun da güç olmasın canım
öyle arkadasım napalım...
haklısın canım, ne yapalım.Elden birşey gelmez...

hoşbulduk canım tatilde olduğım haftaya denk geldi öyle sessiz sedasız gittik yaptırdık geldik ondan öncede zaten tatile gittiğimiz ve ben aşılamayı unuttuğum için hiç stres sıkıntı yapmadım inş. böyle devam eder ama işin kötü yanı bu seferde tutmazsa ekim de yada ocak ayında tüp bebeğe geçiş yapıcaz ama o beni strese sokuyor açıkçası inşallah gerek kalmaz canım ya. seninde bu ay her şey düzene girer önümüzdeki aya tertemiz başlarsınız aşılamaya. bu ay da kendine ayır tatil miş gibi düşün rahat ol iyi yanlarını düşün canım

hasretim, haklısın canım geç olsun güç olmasın bugüne kadar çektiğimiz sıkıntı üzüntü boşa gitmesin inşallah seninde hakkında hayırlısı olur ve aşılama için ne zaman hayırlı olacaksa o zaman yapılsın. sonuçta o kadar ilaç alıp hormon yükleniyor vücudumuza işin maddi manevi yükü de cabası o yüzden bir iki ay beklemenin bir zararı olmaz.

çok haklısın bitanem ya biz ne yaparsak yapalım vakti zamanı gelmeyince olmuyo işte bunu kabullenmek lazım ben artık bütün kontrolu dr bıraktım ne ısrar ediyorum ne de başka bişey o ne derse o oluyo
maddi boyutunu hiç sorma canım valla çok zorluyo ama yapacak bişey yok bebiş için herşeye değer olsun da keşke giden para olsun

ay evet o maddi boyutunu bizde düşünüyoruz özellikle tüp bebeğe geçmek zorunda kalırsak çok zorlanacağız neyseki ben sadece ilaçlara para ödedim bu 2 aşılamada da zaten onlarda iğne olmadığı için bizi pek zorlamadı ama tüp bebekte anamız ağlıcak tek duam her birimiz için tüp bebeğe geçmeden aşılamayla yada kendiliğinde hamile kalabilmemiz

heyecanla senın de ıyı haberlerını beklıyorum canım
kendımı spora verıcem bu ay, hormonlardan topacık oldum 3 kg aldım gecen ay,iğnelerden.Kendımı pilatese teslım edıyorum bu ay
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm. 15 ağustos ta 2. aşılamayı yaptırmıştım ve bugün sonucu aldım.224.96. çok şükür ya. allah isteyen herkese nasip etsin.

Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın, cok cok cok sevındım canım.Canı gonulden tebrık ederım tugser

rabbim inşş hiçbirimiz oralara kadar düşürmez canım ama yapılacaksa da elden gelen bişey yok o kadar maliyetliki giden paranın haddi hesabı yok bi umut işte paraya kıyıyoruz yeter ki olsun diye ne yapalım giden keşke para olsun bebişler geldin de para her zaman bulunur kazanılır rabbim sağlık verdiği sürece

allahım nasıl nasip ettiyse hakkımız da öyle olsun canım herşeyin HAYIRLISII

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm. 15 ağustos ta 2. aşılamayı yaptırmıştım ve bugün sonucu aldım.224.96. çok şükür ya. allah isteyen herkese nasip etsin.

tebriklerrrrrr canım çok sevindim rabbim nasip etmiş allahım devamını da getirsin inşş

darısı hepimizin başına olurrr inşş AMİİİİİİİİİİİİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…