Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar nasılsınız bakalımm...varmı güzel haberler...girip okuyorum bazen yazdıklarınızı ..ben daha bişey yaptırmadım bakalım beklemedeyim

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm. 15 ağustos ta 2. aşılamayı yaptırmıştım ve bugün sonucu aldım.224.96. çok şükür ya. allah isteyen herkese nasip etsin.

Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebeğine...
İnşallah sabırla bu müjdeli haberi öğrenmek isteyen herkese, bana da, nasip olur böyle bi mesaj yazmak

kızlar cok uzun zamandır sızlere yazmıyorum yazamıyorum nedenını bılmıyorum ama gırmedım asılama tedavı sorun hersey bunaltmıstı tek huzur buldugum sey Allah dı...... bılmıyorum ama hepınız ıcın her gun dua ettım herkes ıcın ama sımdı yanımda duran hcg gebelık testımde ıkıncııyı cızgıyı goruyorum ve aglıyorum.. ramazan boyunca Rabbıme dua ettım bana dogum gunumde sen ver Yarabbı dedım ve dun benım dogum gunumdu bılemıyorum cokmu umutlandım ama 4 5 gundur atesler ıcındeyım adet agrıları gıbı agrılar cekıyorum suan gebelık testımde ıkıncı cızgı sılık ama bellı bu bıle bana yettı ya cok guzel bır duyguymus ayrıca ben glucophage kullandım bır aydır yanı hamılemıyım degılmıyım onuda bılmıyorum ama ılk sızlerle paylasmak ıstedım kımseye soylemedım duanızı eksık etmeyın sabah ılk ısım kan tahlılı vermek olacak

tatlım bizi de bilgilendir,bekliyoruz sabırsızlıkla

ne kadar guzel bır haber.bu ara hamışler arttı bu baslıkta maşallah
umarım kan tahlılıyle de daha guzel haberler alırız canım. Hayırlı olsun
aşılama olmadın degıl mı, kendılıgınden oldu:44: bu daha da guzel,maşllh
Bıze haber vermeyı unutma

canım çok sevindim inan, Allah duanı kabul etmiş ve nihayetinde hamile kalmışsın darısı tüm isteyen arkadaşlarımıza, İnşallah sende sağlıkla sorunsuz birşekilde kucağına alırsın yavrucuğunu bizi burda habersiz bırakma emi öpüyorum ve tekrar tebrik ediyorum canım

selam kızlar, transferim yapıldı cuma günü kan testi yapılacak. günler gecmek bılmıyo
2 gün sonraki cuma mı,geçer tatlım dayan azıcık kalmış,10.gün filansın sanırım,var mı bi değişiklik,tatlım acıkma veya bulantı olmayabilir bence en kesin belirti ruh hali,hormon değişimi herkeste farklılık yapıyor çünkü

Kızlarr nasılsınız. Baya hamile olmuş ne güzel daha da güzel haberler gelecek. Umarım bende yaptırdığım zaman güzel haberler veririm yaa..

selam kızlar nasılsınız bakalımm...varmı güzel haberler...girip okuyorum bazen yazdıklarınızı ..ben daha bişey yaptırmadım bakalım beklemedeyim
bizler iyiyiz canım bi çok arkadaşımız hamiş oldu darısı inşş hepimizn başına olurr rabbim bizlerde nasip eder
bende senin gibi beklemedeyim canım aşılamam bi daha aya kaldı hepimiz için hayırlıs neyse o olsun tatlım

NAKARATTT canımm çok sevindim rabbim verdimi veriyo işte allahım ne kadar büyük yarabbim ne tadevi ne de aşılama ne güzel canım kendiliğinden olmuş inan çok mutlu oldun allahım sonuna kadar böyle hayırlı nasip etsin inşş
kan testinde de netleşir bebişin haberini bekliyoruz duanı eksik etme

Sanırım benden başka kimse yok bu saatte
2. aşılama için iğnelerim devam ediyor, bgn kontrolüm vardı. Cuma yine gidicem.. Pzt aşılama için çağıracaklar tahminen.. Ama inanın öyle sıkıldımki. Beni zaten en iyi sizler anlarsınız

Tıp fakültesine devam ediyoruz, doğru dürüst ilgilenmiyorlar. Bgn ultrason için sabah gelmemizi söylediler, gittik. Sonra her çarş seminer var diyorlar bize, 14.30'da gelin...14.30'da gittik ve sadece 5 dk'lık ultrason için 3 saat bekledik
Allah hepimizin yardımcısı olsun, bebeklerimize hemencecik kavuşalım

tatlım bizi de bilgilendir,bekliyoruz sabırsızlıkla

kızlar nakarattan haber çıkmadı,o da kutlamaya mı gitti acaba

canlarım benım hepınıze toptan yazayım dedım hasretım hayalıpapatya sebilem crimson hiç birinizi unutmadım hepınıze ayrı ayrı dua edıyorum Rabbım hepımıze hayırlısını nasıp etsın ben dun gece bu sokla hıc uyumadım sabah hemen esıme gebelık testlerı aldırdım ayrı farklı markalardan hepsını yaptım bırde ne goreyım hepsı negatıf yok dedım ben hıssedıyorum bende var bırsey yalnız cıktım yakındakı klınıkte kan testı yaptırdım amanın ne gorelım deger 57 cıktı hemen doktoruma kostum sarıldı bana optu basardın dedı yok dedım bu bana Rabbımın dogum gunu hedıyesı dedım cunku ogrendıgım gun dogum gunumdu cok degısık bır duygu ya gercı doktor haftaya bellı olacak dedı kımyasal gebelıkte olabılır dedı ama 12mm mışşş benım tosunummmmmmmm :)

kızlar bu arada ben son adetımı olmamıstım hatırlarsanız olmuyordum asılama olacaktım gecıktı 9 gun bu arada 7 gunluk progestan verdı doktor sabah aksam bunu almıstım ve bu ılac benım yumurtalıklarımı her yerımı rahmımı acayıp temızledı ben hayatımda oyle bır adet olmamıstım kaynıyordu sankı kasıklarım sonrada glucophage kullandım bır ay ve sanırım 2 veya 3 haftalık hamıleyım sunuda soyleyeyım ben pko var kılo var bende her halt var yanı anlayacagınız ayrıca 8 ay once kurtaj olmustum rahım duvarım kalınlasmıtı yanı umut asla bıtmıyor ve ben adetımın bıtımınden yumurtlama gunumu ayarlamaya calısacaktım baktım ısın ıcınden cıkamıyorum gun asırı ılıskı oldu hayatımda (affedın bu kadar acık yazıyorum) ve hala soktayım Rabbım hayırlısıyla devam etmesını nasıp eder benden bu kadar en onemlısı herseyden onemlı her gece Rabbıme dua ettım gonulden yurekten kalpten sanırım tek ılacım Rabbımdı

O kadar sevınıyorum kı benım gıbı pko.lu bırı ya da benım gıbı aşılama yaptırıp tutan arkadaslara,cunku bana umut oluyor.Sankı bır sonrakı ay da ben hamıleyım yazacakmışım gıbı gelıyor.Tam bitti derken umutlanıyorum cok.
Hayırlı olsun canım, cok cok tebrık ederım
Duaların ıcın teşekkurler, Allah razı olsun.

canım benım sen Allaha bırak o herseyın en guzelını verıyor Allahtan umıdı kesmemek lazım her zaman umutlu ol cunku ben yıllardır gıdıyordum doktora umudum vardı ama takmıyordum kafama pek heyecan vardı asılama olacagım dıye sanırım pko tedavısınde glucophage ılacı cok ıyı gelıyor duzenlıyo metabolızmayı bunun faydasını cok gordum ben ayrıca adetımın 5. gunu klomen kullandım ama ıcmeyı unutmusum yanlıs tarıhte ıcmısım bır gun sonra baslamısım korkudan gıtmemıstım doktora ama sonunda Rabbım hedıyesını verdı ol dedı oldu ve bunca seye ragmen o kadar doktorlar umıtsızdı o kadar laf ısıttım ayrıca hamıle oldugumu ogrenmeden 6 saat once arkadasın bırı bana kılolusun sen hamıle kalamazsın kalsanda ölür doguramazsın dedı bunlara ragmen ben Allaha sıgındım verecek o alacak o benım ıcın onemlı olan buydu Rabbım sana da hayırlısını nasıp etsın ve Allahın en guzel ısımlerıyle dua et merhametlılerın en merhametlısı Rabbımızdır.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsunnnnnATAM ruhun şad olsunnn senin emanetin olan bu bayrak bu toprakları son nefesimize kadar koruyacağız

glucophage metformın ıcerıklı bı ılaç ve insülin direncını düzene koyuyor.pko.lularda işe yarıyor cok yumurtlamaya yardımcı oldugu ıcın. kilolulara verılıyor daha cok, benım kılom yok.zayıfım hatta.Ben de kullanmak ıstıyorum ama ilk aşılamadan bu yana yolunda gıtmıyor bazı şeyler bende ve dogum kontrol hapı verdı doktorum.kullanamam suan yanı.
Ne bız bılebılırız, ne doktorum.Allah bılıyor vaktını, umut edıyorum olacak.
Hayırlı ve saglıklı evlat dılerken bır de sabır dılıyorum ki dayanabıleyım o dogru zamanı beklerken...

Kızlarr nasılsınız. Baya hamile olmuş ne güzel daha da güzel haberler gelecek. Umarım bende yaptırdığım zaman güzel haberler veririm yaa..
inşallah canım

benimde cuma günü yapılacak test inş hayırlı sonuçlar alırız benim hiç umudum yok ama 0 çıkıcak gibi geliyor bana
umarım pozitif çıkar,Allah yardımcın olsun

canım harikasın,kilolusun doğuramazsın diyen kimse halt etmiş bu arada,sağlıkla doğuracaksın bebişini

ayy canımm aynı evrelerden geçmişiz de... Yarın aşılama yapılacak ban ainşallah... Dua edin bana da olur mu? Ama korkuyorum da tabi... Sizlerden gelecek olan tecrübelerinizi bekliyorum? şuan durumun nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…