Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy canımm aynı evrelerden geçmişiz de... Yarın aşılama yapılacak ban ainşallah... Dua edin bana da olur mu? Ama korkuyorum da tabi... Sizlerden gelecek olan tecrübelerinizi bekliyorum? şuan durumun nedir?
ilk aşılaması tutanlardanım,%15 şans diyorlar doğru ama demek ki 100 kişiden 15i başarmış,sen de başarırsın,doktoruna güven,Allah'tan hayırlısını iste,hamişlerin duaları kabul olur derler,sana dua edeceğim bu gece,Allah yardımcın olsun

inşallah canım

canım senin hamilelik nasıl gidiyor var mı bulantı falan birşey. Benim de ilk aşılama için umudum az ama buradaki hamile kalanları görünce umudum artıyor doğrusu. Ben bu ay için klomene geçecektim ama eşim muhtemel yumurta çatlama zamanında iş içi şehir dışında olacak o yüzden riske atmak istemedim aslında kullanabilirdim eşim gitmeden de ilikşi olurdu ne de olsa 72 saate kadar dayanabiliyor ama gidecek halim de hiç yoktu hem ağrım vardı hem kanamam fazlaydı ve o halde muayene olmak istemedim çünkü kanamada olsa muayene ediyor doktor daha iyi oluyormuş öyle. Artık bir daha ki ay gidicem klomen kullancam ayrıcs olabiliyorsa aynı ay rahim filmi de çektiricem ya da ekimde. Kasım aralık gibi inşallah aşılama bakalım. Ama ben bir süre uzak kalmak istiyorum bu siteden çünkü girdikçe sürekli bebek bakımına, bebek kıyafetlerine ona buna bakasım geliyor tabii ki Allah'a inancım sonsuz o ne kararlamışsa o zaman olacak. Tamamen teslimiyet içindeyim elimden geleni yapıcam ve gerisini tevekkül edicem. Mevlam neylerse güzel eyler.

Tebrik ederim.. Rabbim sağlıkla kavuştursun tosununa
Bu mesajlar hep umut oluyor. Sanki 40 yıldır tanıyormuşum gibi seviniyorum bir de :)

Merhaba.. Rahim filmi çektiricem demişsin de ben geçen yıl haziran ayında çektirmiştim ve hemen o ay kendiliğinden (yani Rabbim verdi tabi) hamile kalmıştım. Duymuşsundur belki, rahim filminden sonra hamile kalmak kolaylaşabiliyor. İnşallah senin de öyle olur.. Görünce yazmak istedim.Dediğim gibi inşallah filmden hiçbir tedaviye gerek kalmadan geliverir bebeğin :)

yarın aşılamadan sonraki 14 günüm doluyordukii bugün iğrenç kırmızıları görmeye başladım pöffff bunaldım iyice
yine de test yaptır canım,dr bana regl olsan da gel test yapalım,üstüne görme olabilir demişti

sana tek ve en önemli tavsiyem rahim filmini özelde çektirmen canım,devlette lokalsiz çektirme asla,ben o günden sonra uzun süre alttan muayene olurken titredim,yine o acıları yaşayacağım sandım hep

Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm. 15 ağustos ta 2. aşılamayı yaptırmıştım ve bugün sonucu aldım.224.96. çok şükür ya. allah isteyen herkese nasip etsin.

tugser seni tebrik etmeyi unutmuşum mesajlar birden artınca arkalarda kalmış mesajın kusuruma bakma lütfen. Canım seni caaanı gönülden tebrik ediyorum inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebişin sağlıkla dünyaya gelir tatlım. Darısı inşallah benim gibi bebek bekleyenlerin başına gelsin Aminnnnn.

canım yaa senin rahim filmin neden o kadar zorlu geçtiki bir sorunmu vardı tüplerinde filan? bende anastezisiz çektirmiştim ve çok dayanılmayacak bir acı olmadı bende sadece 1-2 snlik bir acı oldu o da geçti hemen zaten dr.umda çok rahatlattı beni kendimi kasmamamı söyledi bende rahat oldum monitöre bakmaktan zaten ne yaptığını anladım zaten 10dk ı geçmeyen bi işlem olduğu için çarçabuk bitti gitti senin mesajını okuyunca merak ettim seninki niye zorlu geçti diye. bende özelde yaptırmıştım ve evime baya uzak bir yerdeydi ordan çıkıp baya bi yol yürüyüp 1 saatlik otobüs yolculuğu yapıp sonra tekrar 20 dk kadar yürümüştüm hatta

nakaratım nasılsın tosunun nasıl bakiim? Öncelikle dualarında bize de yer ayırdığın için gerçekten çook teşekkür ederim canım Allaj razı olsun bizimde dualarımız seninle inş. herşey yolunda gider bebişin sağlıkla dünyaya gelir canım. Arkadaşın dediğine de takıldım sinir oldum hatta ne demek kilolular hamile kalamaz ne alaka kiloyla bebişin hayret birşey testi al yüzüne çarp bence şaka şaka yapma öyle şeyler

öyleymiş.Bende doktora sordum bunu öyle bir etkisi olabiliyor özellikle küçük tıkanıklar olup açılıyormnuş bu filmde ve o zaman olabiliyoemuş gebelik bende o yüzden bu ay reglmii oldum da bir daha ki ay çektireyim diyorum aşılamnaya kadar da normnal denerim şansım artar film çektirince belki nasılsa aşılama için çektircem erken olsun daha iyi. Belki aşılamaya gerek kalmaz dimi. Teşekkürler canımm..

tedavisiz oldu değil mi canım

yok tatlım iki tüpüm de açıkmış,tüplerde sıkıntı yoktu,lokal yapılmadığına emin misin,o gün benimle beraber 7 bayan vardı sırada,benden öncekiler ağlayarak çıktı hep

hamile kalan arkadaşlar aşılama sonrası genel durumunuzu bize bi anlatsanızda aydınlansak umutlansak yada gereksiz yere umutlanmasak
canım,klasik kasık batmaları ve bel ağrısı vardı,1 hafta sonra gece uykudan sancı ve alttan lıkır lıkır akıntıyla uyandım eyvahhhh regl oldum dedim,wcye koştum hafif kokulu sarımsı bir akıntı,daha sonra 9. gece uykudan uyanıp yemek yemeye başladım,en önemlisi ruh halim değişti,normalde çabuk sinirlenmem ama çabuk sinirlenmeye başlamıştım,hemen alınıyordum herşeye

Test günün ne zaman senın canım, hadı hemencecık ıyı haberler ver bıze

ayy inşallah canım yaa ama nebileyim bu ayda geçen ay olanlar olmadı bende sadece son bir iki gündür o da akşamları hafiften bel ağrım var adet olacakmışım gibi ama adet tarihime de daha bir hafta var kısmetse önümüzdeki perşembe günü yada cumaydı galiba test yaptırmam gerekiyor.

bende batma filan olmadı ilk günler ama son 1-2 gündür karnımın içinde hafiften batmalar ve o gün çok yorulduysam belimde ağrı oluyor akıntım hiç bitmedi neredeyse ruh halimde çok değişken aniden sinirlenebiliyorum birde canım sürekli birşeyler yemek istiyor ama bu benim genel oburluğumdan kaynaklanıyor olabilir bu şıkkı pek dikkate almayın

ay bide aklıma şimdi geldi benim bi kaç gündür göbişim kaşınıyor tatlı tatlı (tamam bunun hamilelikle alakası yok belki ama bana ilginç geldi ondan yazayım dedim) birde bacaklarımda bi ağırlık var merdivenleri zor çıkar oldum ki günde on kere inip çıktığım alışık olduğum merdivenler

Son düzenleme:

Alla alla valla çok şaşırdım benden sonra bi arkadaşımda oldu ki onun canı çok tatlıdır ben biraz psikopatımdır canım yanmaz yansada çok dikkate almam neyse işte o arkadaşım bile korktuğum kadar yokmuş iyiki anestezi almamışım boşu boşuna demişti. Bence kendini kasmakla çok alakası var acı durumunun ben rahattım bide acı eşiğim yüksek sanırım ondan çok rahat geçmişti. Neyse birşekilde oldu bitti Allah yaptıracaklara kolaylık versin bu çekilen sıkıntılar geçip gidiyor olacaklara moral vermek rahatlatmak korkutmamak gerek bence

ayy yarısı gıtmış bitmiş bıle, hayırlısıyla haber alırız ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…