- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.561
ilk aşılaması tutanlardanım,%15 şans diyorlar doğru ama demek ki 100 kişiden 15i başarmış,sen de başarırsın,doktoruna güven,Allah'tan hayırlısını iste,hamişlerin duaları kabul olur derler,sana dua edeceğim bu gece,Allah yardımcın olsunayy canımm aynı evrelerden geçmişiz de... Yarın aşılama yapılacak ban ainşallah... Dua edin bana da olur mu? Ama korkuyorum da tabi... Sizlerden gelecek olan tecrübelerinizi bekliyorum? şuan durumun nedir?
inşallah canım
teşekkür ederim caım.İnş allah bu duyguyu herkese nasip etsin.tebriklerrrrrr canım çok sevindim rabbim nasip etmiş allahım devamını da getirsin inşş
darısı hepimizin başına olurrr inşş AMİİİİİİİİİİİİN
canlarım benım hepınıze toptan yazayım dedım hasretım hayalıpapatya sebilem crimson hiç birinizi unutmadım hepınıze ayrı ayrı dua edıyorum Rabbım hepımıze hayırlısını nasıp etsın ben dun gece bu sokla hıc uyumadım sabah hemen esıme gebelık testlerı aldırdım ayrı farklı markalardan hepsını yaptım bırde ne goreyım hepsı negatıf yok dedım ben hıssedıyorum bende var bırsey yalnız cıktım yakındakı klınıkte kan testı yaptırdım amanın ne gorelım deger 57 cıktı hemen doktoruma kostum sarıldı bana optu basardın dedı yok dedım bu bana Rabbımın dogum gunu hedıyesı dedım cunku ogrendıgım gun dogum gunumdu cok degısık bır duygu ya gercı doktor haftaya bellı olacak dedı kımyasal gebelıkte olabılır dedı ama 12mm mışşş benım tosunummmmmmmm :)
kızlar bu arada ben son adetımı olmamıstım hatırlarsanız olmuyordum asılama olacaktım gecıktı 9 gun bu arada 7 gunluk progestan verdı doktor sabah aksam bunu almıstım ve bu ılac benım yumurtalıklarımı her yerımı rahmımı acayıp temızledı ben hayatımda oyle bır adet olmamıstım kaynıyordu sankı kasıklarım sonrada glucophage kullandım bır ay ve sanırım 2 veya 3 haftalık hamıleyım sunuda soyleyeyım ben pko var kılo var bende her halt var yanı anlayacagınız ayrıca 8 ay once kurtaj olmustum rahım duvarım kalınlasmıtı yanı umut asla bıtmıyor ve ben adetımın bıtımınden yumurtlama gunumu ayarlamaya calısacaktım baktım ısın ıcınden cıkamıyorum gun asırı ılıskı oldu hayatımda (affedın bu kadar acık yazıyorum) ve hala soktayım Rabbım hayırlısıyla devam etmesını nasıp eder benden bu kadar en onemlısı herseyden onemlı her gece Rabbıme dua ettım gonulden yurekten kalpten sanırım tek ılacım Rabbımdı
canım senin hamilelik nasıl gidiyor var mı bulantı falan birşey. Benim de ilk aşılama için umudum az ama buradaki hamile kalanları görünce umudum artıyor doğrusu. Ben bu ay için klomene geçecektim ama eşim muhtemel yumurta çatlama zamanında iş içi şehir dışında olacak o yüzden riske atmak istemedim aslında kullanabilirdim eşim gitmeden de ilikşi olurdu ne de olsa 72 saate kadar dayanabiliyor ama gidecek halim de hiç yoktu hem ağrım vardı hem kanamam fazlaydı ve o halde muayene olmak istemedim çünkü kanamada olsa muayene ediyor doktor daha iyi oluyormuş öyle. Artık bir daha ki ay gidicem klomen kullancam ayrıcs olabiliyorsa aynı ay rahim filmi de çektiricem ya da ekimde. Kasım aralık gibi inşallah aşılama bakalım. Ama ben bir süre uzak kalmak istiyorum bu siteden çünkü girdikçe sürekli bebek bakımına, bebek kıyafetlerine ona buna bakasım geliyor tabii ki Allah'a inancım sonsuz o ne kararlamışsa o zaman olacak. Tamamen teslimiyet içindeyim elimden geleni yapıcam ve gerisini tevekkül edicem. Mevlam neylerse güzel eyler.
yine de test yaptır canım,dr bana regl olsan da gel test yapalım,üstüne görme olabilir demiştiyarın aşılamadan sonraki 14 günüm doluyordukii bugün iğrenç kırmızıları görmeye başladım pöffff bunaldım iyice
sana tek ve en önemli tavsiyem rahim filmini özelde çektirmen canım,devlette lokalsiz çektirme asla,ben o günden sonra uzun süre alttan muayene olurken titredim,yine o acıları yaşayacağım sandım hepcanım senin hamilelik nasıl gidiyor var mı bulantı falan birşey. Benim de ilk aşılama için umudum az ama buradaki hamile kalanları görünce umudum artıyor doğrusu. Ben bu ay için klomene geçecektim ama eşim muhtemel yumurta çatlama zamanında iş içi şehir dışında olacak o yüzden riske atmak istemedim aslında kullanabilirdim eşim gitmeden de ilikşi olurdu ne de olsa 72 saate kadar dayanabiliyor ama gidecek halim de hiç yoktu hem ağrım vardı hem kanamam fazlaydı ve o halde muayene olmak istemedim çünkü kanamada olsa muayene ediyor doktor daha iyi oluyormuş öyle. Artık bir daha ki ay gidicem klomen kullancam ayrıcs olabiliyorsa aynı ay rahim filmi de çektiricem ya da ekimde. Kasım aralık gibi inşallah aşılama bakalım. Ama ben bir süre uzak kalmak istiyorum bu siteden çünkü girdikçe sürekli bebek bakımına, bebek kıyafetlerine ona buna bakasım geliyor tabii ki Allah'a inancım sonsuz o ne kararlamışsa o zaman olacak. Tamamen teslimiyet içindeyim elimden geleni yapıcam ve gerisini tevekkül edicem. Mevlam neylerse güzel eyler.
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm. 15 ağustos ta 2. aşılamayı yaptırmıştım ve bugün sonucu aldım.224.96. çok şükür ya. allah isteyen herkese nasip etsin.
yine de test yaptır canım,dr bana regl olsan da gel test yapalım,üstüne görme olabilir demişti
sana tek ve en önemli tavsiyem rahim filmini özelde çektirmen canım,devlette lokalsiz çektirme asla,ben o günden sonra uzun süre alttan muayene olurken titredim,yine o acıları yaşayacağım sandım hep
canım benım sen Allaha bırak o herseyın en guzelını verıyor Allahtan umıdı kesmemek lazım her zaman umutlu ol cunku ben yıllardır gıdıyordum doktora umudum vardı ama takmıyordum kafama pek heyecan vardı asılama olacagım dıye sanırım pko tedavısınde glucophage ılacı cok ıyı gelıyor duzenlıyo metabolızmayı bunun faydasını cok gordum ben ayrıca adetımın 5. gunu klomen kullandım ama ıcmeyı unutmusum yanlıs tarıhte ıcmısım bır gun sonra baslamısım korkudan gıtmemıstım doktora ama sonunda Rabbım hedıyesını verdı ol dedı oldu ve bunca seye ragmen o kadar doktorlar umıtsızdı o kadar laf ısıttım ayrıca hamıle oldugumu ogrenmeden 6 saat once arkadasın bırı bana kılolusun sen hamıle kalamazsın kalsanda ölür doguramazsın dedı bunlara ragmen ben Allaha sıgındım verecek o alacak o benım ıcın onemlı olan buydu Rabbım sana da hayırlısını nasıp etsın ve Allahın en guzel ısımlerıyle dua et merhametlılerın en merhametlısı Rabbımızdır.
Merhaba.. Rahim filmi çektiricem demişsin de ben geçen yıl haziran ayında çektirmiştim ve hemen o ay kendiliğinden (yani Rabbim verdi tabi) hamile kalmıştım. Duymuşsundur belki, rahim filminden sonra hamile kalmak kolaylaşabiliyor. İnşallah senin de öyle olur.. Görünce yazmak istedim.Dediğim gibi inşallah filmden hiçbir tedaviye gerek kalmadan geliverir bebeğin :)
tedavisiz oldu değil mi canımcanım benım sen Allaha bırak o herseyın en guzelını verıyor Allahtan umıdı kesmemek lazım her zaman umutlu ol cunku ben yıllardır gıdıyordum doktora umudum vardı ama takmıyordum kafama pek heyecan vardı asılama olacagım dıye sanırım pko tedavısınde glucophage ılacı cok ıyı gelıyor duzenlıyo metabolızmayı bunun faydasını cok gordum ben ayrıca adetımın 5. gunu klomen kullandım ama ıcmeyı unutmusum yanlıs tarıhte ıcmısım bır gun sonra baslamısım korkudan gıtmemıstım doktora ama sonunda Rabbım hedıyesını verdı ol dedı oldu ve bunca seye ragmen o kadar doktorlar umıtsızdı o kadar laf ısıttım ayrıca hamıle oldugumu ogrenmeden 6 saat once arkadasın bırı bana kılolusun sen hamıle kalamazsın kalsanda ölür doguramazsın dedı bunlara ragmen ben Allaha sıgındım verecek o alacak o benım ıcın onemlı olan buydu Rabbım sana da hayırlısını nasıp etsın ve Allahın en guzel ısımlerıyle dua et merhametlılerın en merhametlısı Rabbımızdır.
yok tatlım iki tüpüm de açıkmış,tüplerde sıkıntı yoktu,lokal yapılmadığına emin misin,o gün benimle beraber 7 bayan vardı sırada,benden öncekiler ağlayarak çıktı hepcanım yaa senin rahim filmin neden o kadar zorlu geçtiki bir sorunmu vardı tüplerinde filan? bende anastezisiz çektirmiştim ve çok dayanılmayacak bir acı olmadı bende sadece 1-2 snlik bir acı oldu o da geçti hemen zaten dr.umda çok rahatlattı beni kendimi kasmamamı söyledi bende rahat oldum monitöre bakmaktan zaten ne yaptığını anladım zaten 10dk ı geçmeyen bi işlem olduğu için çarçabuk bitti gitti senin mesajını okuyunca merak ettim seninki niye zorlu geçti diye. bende özelde yaptırmıştım ve evime baya uzak bir yerdeydi ordan çıkıp baya bi yol yürüyüp 1 saatlik otobüs yolculuğu yapıp sonra tekrar 20 dk kadar yürümüştüm hatta
canım,klasik kasık batmaları ve bel ağrısı vardı,1 hafta sonra gece uykudan sancı ve alttan lıkır lıkır akıntıyla uyandım eyvahhhh regl oldum dedim,wcye koştum hafif kokulu sarımsı bir akıntı,daha sonra 9. gece uykudan uyanıp yemek yemeye başladım,en önemlisi ruh halim değişti,normalde çabuk sinirlenmem ama çabuk sinirlenmeye başlamıştım,hemen alınıyordum herşeyehamile kalan arkadaşlar aşılama sonrası genel durumunuzu bize bi anlatsanızda aydınlansak umutlansak yada gereksiz yere umutlanmasak
Test günün ne zaman senın canım, hadı hemencecık ıyı haberler ver bıze
canım,klasik kasık batmaları ve bel ağrısı vardı,1 hafta sonra gece uykudan sancı ve alttan lıkır lıkır akıntıyla uyandım eyvahhhh regl oldum dedim,wcye koştum hafif kokulu sarımsı bir akıntı,daha sonra 9. gece uykudan uyanıp yemek yemeye başladım,en önemlisi ruh halim değişti,normalde çabuk sinirlenmem ama çabuk sinirlenmeye başlamıştım,hemen alınıyordum herşeye
tedavisiz oldu değil mi canım
yok tatlım iki tüpüm de açıkmış,tüplerde sıkıntı yoktu,lokal yapılmadığına emin misin,o gün benimle beraber 7 bayan vardı sırada,benden öncekiler ağlayarak çıktı hep
ayy inşallah canım yaa ama nebileyim bu ayda geçen ay olanlar olmadı bende sadece son bir iki gündür o da akşamları hafiften bel ağrım var adet olacakmışım gibi ama adet tarihime de daha bir hafta var kısmetse önümüzdeki perşembe günü yada cumaydı galiba test yaptırmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?