Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tatlım bu sabah test yapıldı 17.5 cıktı sonuc. hastane sevınmekıcın erken p.tesı gunude test yapalım cıkacak sonuca gore degerlendırme yapacagız dıyor. bende ortada kaldım ıyımı kotumu bılmedeım
acaba 17.5 olumlumu demek kı

5 in üstü pozitif demek ama bunun kimyasalı var,mol gebeliği var dr onun için acele etme demiştir,ptesi günü ikiye katlamışsa için rahat etsin,kimyasalda ve mol gebelikte artmaz düşer,dış gebelikte de ultra ultra artar yani artış bile belli ediyor aslında,içini ferah tut,en az 35-40 göreceksin inşallah

korkutmak değil amacım zaten,herşeye hazırlıklı olsunlar başlarına gelebilecek herşeyi bilip kendilerini hazırlasınlar diye belirttim,sonuçta güçlü ve olgun insanlar hepsi,ki bebeklere bile yalan söylemiyoruz artık gerçekçi olsunlar diye

hayalipapatya CANIMM BENİMM.. :)) BENİ ÇOK OLUMLU DUYGULARA GÖTÜRDÜN GERÇEKTEN..ALLAH RAZI OLSUN CANIM DUA ETTİĞİN İÇİNDE..EVET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLURMUŞ.. CUMA GÜBÜ YAPILDI AŞILAMAM.ÇOK DİKKAT EDİYORM KENDİME..EVET %15 DİYORLAR..BAKALIM HAYIRLISI TABİ ÖNCELİKLE.. AMA NE DİCEM SANA HANİ NAPARSAN TUTAR YADA TUTMAZ Bİ BİLGİN VAR MI? KAFAYI YİCEM YA MERAKTAN HEYECANDAN?? UMARIM OLUMLU OLUR.. HANİ SEN NAPTINDA TUTTU ACABA İLKİ?OFF KARMAKARIŞIĞIM.. BİDE BELİRTİLERİ NELER OLUYOR. Bİ ANLATIR MISIN BANA CANIM?

tatlım ekstradan hiçbirşey yapmadım yalnız eşim hiç kımıldatmadı,dr günlük işlerini yapabilirsin dediği halde hep yatırdı beni eşim,hep olumlu düşündüm,doktoruma çok güveniyordum zaten gebelik takibimi de o yapıyor şimdi,9. gün doymamaya başladım,alınganlıklar başladı,bütün kalbinle inan olacağına çünkü olmaması için sebep yok,15 kişinin olduysa senin de olur canım,hep olacak inanıyorum dedim ama lafta değil kalpten inandım ve dedim,sen de yap,insanlar olumlu düşünerek kanseri yeniyor yeter ki kalpten inanılsın

yok bitanem ya daha başlamadım çünkü adtimin gemesini bekliyorum hapa da devam ediyorum anlayacağın benim iş arap saçına döndü

sen ne yaptın canım ne alemdesin

aaa hala mı gelmedı.ay kendılıgınden hamıle olmuş olmayasın test yaptın mı canım? neden gelmedı ya,doktoruna gıttın mı?
ben aynı devam,dogum kontrol hapı içiyorum işte

ayy yarısı gıtmış bitmiş bıle, hayırlısıyla haber alırız ınş.

ay bitti bitti sorma bu hafta stres haftası benim için hele perşembe günü hiç gelmesin istiyorum zaten birkaç gündür hafiften mide bulantısı (yemekten sonra) ve adet olacakmışım gibi karın ağrısı var sanırım bu ayda tutmadı benimki

yok bitanem ya daha başlamadım çünkü adtimin gemesini bekliyorum hapa da devam ediyorum anlayacağın benim iş arap saçına döndü

sen ne yaptın canım ne alemdesin

hasretim, sende bi iş var bu ay kızım bi test filan mı yaptırsan acaba yaa valla olmaz olmaz deme herşey Allahtan belkide hamişsindir ayy ne güzel olur

Hayırlısı olsun sonuç negatif değil inş. aratarak devam eder güzel haberlerinizi alırız

aaa hala mı gelmedı.ay kendılıgınden hamıle olmuş olmayasın test yaptın mı canım? neden gelmedı ya,doktoruna gıttın mı?
ben aynı devam,dogum kontrol hapı içiyorum işte

hasretim, sende bi iş var bu ay kızım bi test filan mı yaptırsan acaba yaa valla olmaz olmaz deme herşey Allahtan belkide hamişsindir ayy ne güzel olur

CİRİMSON ve SEBİLEMM

ayy yok bitanem ya nerde o günler geçen sayfalarda yazmıştım görmediniz galiba :26: ben adet oldum ve dr gittim aşılamayı yapacaktıya sonra iki tane küçük kist gördü ve aşılamyı iptla etti şimdi doğum konrtol hapı içiyorum adetim geldğinde allah nasip eedrse aşılama olacak tabi yine bişey çıkmazsa

hee hatırladım şimdi ama ne bileyim senden yine adet olmadım lafını duyunca aklım başka yöne çalıştı hemen ne zaman hapın bitiyo ne zaman adetin başlıyo nezamana denk gelicek kısmetse aşılaman canım bu ay içinde olucak kesin dimi?

17.5 tan 6.5 a düştü....

üzüldüm canım dr.una sordunmu neden böyle olmuş kesin birşey söyleyebildi mi? yani ne bileyim neden böyle düşmüş kimyasal gebelik mi yoksa mol gebelik mi birde Allah korusun dışgebelikte olabilir eğer öyleyse senin için tehlikeli bir durum. Moralini bozma sakın belkide böyle olması senin için daha hayırlıdır biz bilemeyiz bunu sabret ve şükret canım yılmak yok yola devam hemen toparla kendini ve önümüzdeki günlere odaklan olurmu

Slm kızlar :)
Dün sabah 2. aşılamam yapıldı. Tıp fak. olmasına rağmen pazar günü yapılmasına çok sevindim. Bundan sonrasını Rabbim biliyor artık. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir inş.

tamam kuzum,hatırladım. benm gıbı dogum kont. ayındasın :) ınş. bır terslık cıkmazsa senın benım asılama yakın zamanlarda olur
hayırlı olsun esub, Allah yüzünü güldürür ınş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…