- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.581
2 gün sonraki cuma mı,geçer tatlım dayan azıcık kalmış,10.gün filansın sanırım,var mı bi değişiklik,tatlım acıkma veya bulantı olmayabilir bence en kesin belirti ruh hali,hormon değişimi herkeste farklılık yapıyor çünkü
benimde cuma günü yapılacak test inş hayırlı sonuçlar alırız benim hiç umudum yok ama 0 çıkıcak gibi geliyor bana
tatlım noldu benım sonuc 17.5 cıktı senın noldu? umarım guzeldır.
5 in üstü pozitif demek ama bunun kimyasalı var,mol gebeliği var dr onun için acele etme demiştir,ptesi günü ikiye katlamışsa için rahat etsin,kimyasalda ve mol gebelikte artmaz düşer,dış gebelikte de ultra ultra artar yani artış bile belli ediyor aslında,içini ferah tut,en az 35-40 göreceksin inşallahtatlım bu sabah test yapıldı 17.5 cıktı sonuc. hastane sevınmekıcın erken p.tesı gunude test yapalım cıkacak sonuca gore degerlendırme yapacagız dıyor. bende ortada kaldım ıyımı kotumu bılmedeım
acaba 17.5 olumlumu demek kı
korkutmak değil amacım zaten,herşeye hazırlıklı olsunlar başlarına gelebilecek herşeyi bilip kendilerini hazırlasınlar diye belirttim,sonuçta güçlü ve olgun insanlar hepsi,ki bebeklere bile yalan söylemiyoruz artık gerçekçi olsunlar diyeAlla alla valla çok şaşırdım benden sonra bi arkadaşımda oldu ki onun canı çok tatlıdır ben biraz psikopatımdır canım yanmaz yansada çok dikkate almamneyse işte o arkadaşım bile korktuğum kadar yokmuş iyiki anestezi almamışım boşu boşuna demişti. Bence kendini kasmakla çok alakası var acı durumunun ben rahattım bide acı eşiğim yüksek sanırım ondan çok rahat geçmişti. Neyse birşekilde oldu bitti Allah yaptıracaklara kolaylık versin bu çekilen sıkıntılar geçip gidiyor olacaklara moral vermek rahatlatmak korkutmamak gerek bence
ilk aşılaması tutanlardanım,%15 şans diyorlar doğru ama demek ki 100 kişiden 15i başarmış,sen de başarırsın,doktoruna güven,Allah'tan hayırlısını iste,hamişlerin duaları kabul olur derler,sana dua edeceğim bu gece,Allah yardımcın olsun
tatlım ekstradan hiçbirşey yapmadım yalnız eşim hiç kımıldatmadı,dr günlük işlerini yapabilirsin dediği halde hep yatırdı beni eşim,hep olumlu düşündüm,doktoruma çok güveniyordum zaten gebelik takibimi de o yapıyor şimdi,9. gün doymamaya başladım,alınganlıklar başladı,bütün kalbinle inan olacağına çünkü olmaması için sebep yok,15 kişinin olduysa senin de olur canım,hep olacak inanıyorum dedim ama lafta değil kalpten inandım ve dedim,sen de yap,insanlar olumlu düşünerek kanseri yeniyor yeter ki kalpten inanılsınhayalipapatya CANIMM BENİMM.. :)) BENİ ÇOK OLUMLU DUYGULARA GÖTÜRDÜN GERÇEKTEN..ALLAH RAZI OLSUN CANIM DUA ETTİĞİN İÇİNDE..EVET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLURMUŞ..CUMA GÜBÜ YAPILDI AŞILAMAM.ÇOK DİKKAT EDİYORM KENDİME..EVET %15 DİYORLAR..BAKALIM HAYIRLISI TABİ ÖNCELİKLE.. AMA NE DİCEM SANA HANİ NAPARSAN TUTAR YADA TUTMAZ Bİ BİLGİN VAR MI? KAFAYI YİCEM YA MERAKTAN HEYECANDAN?? UMARIM OLUMLU OLUR.. HANİ SEN NAPTINDA TUTTU ACABA İLKİ?OFF KARMAKARIŞIĞIM.. BİDE BELİRTİLERİ NELER OLUYOR. Bİ ANLATIR MISIN BANA CANIM?
ne yaptın arkadasım, iğnelere başlamış olmalısın?:44:
yok bitanem ya daha başlamadım çünkü adtimin gemesini bekliyorum hapa da devam ediyorum anlayacağın benim iş arap saçına döndü
sen ne yaptın canım ne alemdesin
ayy yarısı gıtmış bitmiş bıle, hayırlısıyla haber alırız ınş.
yok bitanem ya daha başlamadım çünkü adtimin gemesini bekliyorum hapa da devam ediyorum anlayacağın benim iş arap saçına döndü
sen ne yaptın canım ne alemdesin
tatlım bu sabah test yapıldı 17.5 cıktı sonuc. hastane sevınmekıcın erken p.tesı gunude test yapalım cıkacak sonuca gore degerlendırme yapacagız dıyor. bende ortada kaldım ıyımı kotumu bılmedeım
acaba 17.5 olumlumu demek kı
aaa hala mı gelmedı.ay kendılıgınden hamıle olmuş olmayasın test yaptın mı canım? neden gelmedı ya,doktoruna gıttın mı?
ben aynı devam,dogum kontrol hapı içiyorum işte
hasretim, sende bi iş var bu ay kızım bi test filan mı yaptırsan acaba yaa valla olmaz olmaz deme herşey Allahtan belkide hamişsindir ayy ne güzel olur
CİRİMSON ve SEBİLEMM
ayy yok bitanem ya nerde o günlergeçen sayfalarda yazmıştım görmediniz galiba :26: ben adet oldum ve dr gittim aşılamayı yapacaktıya sonra iki tane küçük kist gördü ve aşılamyı iptla etti şimdi doğum konrtol hapı içiyorum adetim geldğinde allah nasip eedrse aşılama olacak tabi yine bişey çıkmazsa
sevindim senin adına inş devam eder yükselmeye benim sonuç 0.1 beklediğim gibi çıktı
Hayırlısı olsun sonuç negatif değil inş. aratarak devam eder güzel haberlerinizi alırız
17.5 tan 6.5 a düştü....
tamam kuzum,hatırladım. benm gıbı dogum kont. ayındasın :) ınş. bır terslık cıkmazsa senın benım asılama yakın zamanlarda olurCİRİMSON ve SEBİLEMM
ayy yok bitanem ya nerde o günlergeçen sayfalarda yazmıştım görmediniz galiba :26: ben adet oldum ve dr gittim aşılamayı yapacaktıya sonra iki tane küçük kist gördü ve aşılamyı iptla etti şimdi doğum konrtol hapı içiyorum adetim geldğinde allah nasip eedrse aşılama olacak tabi yine bişey çıkmazsa
Slm kızlar :)
Dün sabah 2. aşılamam yapıldı. Tıp fak. olmasına rağmen pazar günü yapılmasına çok sevindim. Bundan sonrasını Rabbim biliyor artık. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?