- 22 Mart 2010
- 555
- 159
- 123
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.601
hayırlı olsun esub, Allah yüzünü güldürür ınş canım
hee hatırladım şimdi ama ne bileyim senden yine adet olmadım lafını duyunca aklım başka yöne çalıştı hemenne zaman hapın bitiyo ne zaman adetin başlıyo nezamana denk gelicek kısmetse aşılaman canım bu ay içinde olucak kesin dimi?
anladım canım keşke senin düşündüğün gibi bişey olsaydı ahhh ahhhh
valla canım hapa başlayalı 9 gün oldu işte 21 gün sonra adet olacam kısmetse bi aksilik olmazsa aşılamam olacak
kızlar çok moralim bozuk daha test tarihim bile gelmeden dün akşam pembe akıntı geldi bugünde ara ara kanamam oluyor neden bu kadar erken adet oldum bilmiyorum ama çok moralim bozuldu bunu hiç beklemiyordum sanırım bir süre bu işlerden uzak kalıcam
canım tutunma kanaması olabilir,dr bana tutunma kanaması olursa korkma,sırt üstü uzan hemen demişti,panik yapma,kısmet bu belli mi olur,perş günü yine de yaptır testinikızlar çok moralim bozuk daha test tarihim bile gelmeden dün akşam pembe akıntı geldi bugünde ara ara kanamam oluyor neden bu kadar erken adet oldum bilmiyorum ama çok moralim bozuldu bunu hiç beklemiyordum sanırım bir süre bu işlerden uzak kalıcam
tatlım ekstradan hiçbirşey yapmadım yalnız eşim hiç kımıldatmadı,dr günlük işlerini yapabilirsin dediği halde hep yatırdı beni eşim,hep olumlu düşündüm,doktoruma çok güveniyordum zaten gebelik takibimi de o yapıyor şimdi,9. gün doymamaya başladım,alınganlıklar başladı,bütün kalbinle inan olacağına çünkü olmaması için sebep yok,15 kişinin olduysa senin de olur canım,hep olacak inanıyorum dedim ama lafta değil kalpten inandım ve dedim,sen de yap,insanlar olumlu düşünerek kanseri yeniyor yeter ki kalpten inanılsın
canımm benimm teşekkürr ederim sana ya inan çok olumlusun.. :) beni de olumlu duygulara yöneltiyorsun... ben de inanıyorum aslında .. sadece sürekli bişeyler okuyor olmam sanırım olumsuzlaştıryor. çünkü sonuç eğer birden hüsran olursa diye korkuyorum beno zaman kaldıramam gibi geliyor... evet dedğin doğru insanlar inançla neleri yeniyor.. ALLAHIM İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL EDER.. haberleşelim buarada tamam mı?İ
benim daha 14 eylül de de zaten test günüm.. senin hamilelik ne kadar oldu buarada?
ben 7. Haftanın içindeyim şu an,darısı başına inşallah,senin de 7. Haftalarını okuruz buradan,merak ettiklerini sor,yardımcı olabilirim inşallah
ben 7. Haftanın içindeyim şu an,darısı başına inşallah,senin de 7. Haftalarını okuruz buradan,merak ettiklerini sor,yardımcı olabilirim inşallah
canım o kasık ağrısı normal,bende de olmuştu,benim sol tarafım ağrımıştı,normalmiş yaniayyy aminnn canımm inşallah inşallahh.... Tamam aklıma geldikçe bişeyler sorarım sana ben ;hatta sorayım bak, benim kasığımın sağ tarafında bi sızı var,ama ne anlamadım?
Yani oturup kalkarken biraz rahatsız ediyor ama çok ta değil ince bi sızı gibi ..
ediyorum canım emin ol,inşallah Allah'ım hayırlısıyla hamişlik nasip etsi sana da,isteyen herkese dehımm buarada canımm unutma bak haaa hamişken bana dua et bol bol nolur hayırlısı diye olur mu????
canım o kasık ağrısı normal,bende de olmuştu,benim sol tarafım ağrımıştı,normalmiş yani
ediyorum canım emin ol,inşallah Allah'ım hayırlısıyla hamişlik nasip etsi sana da,isteyen herkese de
olacak inşallah,6 gün mü kaldı test yapmana,inşallah 6 gün sonra mutluluk haberlerini okuruz,iş yerinde otur,çok ayakta durma ve sakın ağır kaldırmasağolasın canımmm...ALLAHIM İNŞALLAH HAYIRLISIII...CANIM YAA BELKİ DE TUTUNMUŞTUR BEBEK KASIK AĞRISI DA OLMUŞ SENDE DE HEMDE İLKİNDE TUTMUŞTU SENİN DE..
AMA BUARADA BEN İŞE GİDİP GELMEK ZORUNDA KALIYORUM 3 GÜN FULL YATTIM AMA PAZARTESİDEN BERİ İŞ İÇİN KALKIYORUM..AMA EŞİM ARABAYLA BIRAKIIYOR VE AKŞAMDA BERABER GİDİYORUZ..
YANİ DİYECEĞİM UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER..HAA BUARADA TABİ İŞYERİMDEYSE MASAMDAN KALKMIYORUM BİLE HİÇ,OTURUYORUM FULL...
olacak inşallah,6 gün mü kaldı test yapmana,inşallah 6 gün sonra mutluluk haberlerini okuruz,iş yerinde otur,çok ayakta durma ve sakın ağır kaldırma
10.gun dogum kontrol hapı kullanıyorum iki gündür akıntım renklenıyor yakahve bazen kırmızı
niye canım sende öyle bişey oldu dr sordun mu :26::26: bende hiç öyle bişey yok adetimin gelmesini bekliyorum sabırsızlıklahapımın bitmesine 9 gün kaldı hayırlısyla
canım şu an erken ama 12. gün uygun diyorlar,hatta onun için 6 günün kaldı yazdım sana,12.gün baktırırsın diye düşündüm,ben 14.günü beklemedim mesela.Dayanamadım 12.gün gidip öğrendim,4 gün sonra baktır istersencanımmmmAyy çok sevindim de birden....şimdii ben haftaya cuma yani 14 eylül de yaptırcam tahlili bakalım hayırlısı... Inşallah inşallah inşallah mutluluk haberimi yazrım ben de :) yok yok hiç ayağa kalkmıyorum,1 kg bile kaldırmıyorum inan.. Yaa aslında ben geçen hafta bugün yani 31.08 de yaptırdım aşılamayı,sence şimdilerde baksam cıkar mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?