Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

anladım canım keşke senin düşündüğün gibi bişey olsaydı ahhh ahhhh

valla canım hapa başlayalı 9 gün oldu işte 21 gün sonra adet olacam kısmetse bi aksilik olmazsa aşılamam olacak

kızlar çok moralim bozuk daha test tarihim bile gelmeden dün akşam pembe akıntı geldi bugünde ara ara kanamam oluyor neden bu kadar erken adet oldum bilmiyorum ama çok moralim bozuldu bunu hiç beklemiyordum sanırım bir süre bu işlerden uzak kalıcam

Canım üstüne görme ya da yerlşme kanaması da olabılır, sen kan tahlılı yaptır yıne de.
Benım de regl aşılamanın 11. gunu gelmıştı.cok erken oldu
üzülme eger negatıf ıse de, bıraz vucudunu dınlendır, iğnelerle hormon takvıyesı yuzunden yumurtalıklar yoruluyor.

canım tutunma kanaması olabilir,dr bana tutunma kanaması olursa korkma,sırt üstü uzan hemen demişti,panik yapma,kısmet bu belli mi olur,perş günü yine de yaptır testini

canımm benimm teşekkürr ederim sana ya inan çok olumlusun.. :) beni de olumlu duygulara yöneltiyorsun... ben de inanıyorum aslında .. sadece sürekli bişeyler okuyor olmam sanırım olumsuzlaştıryor. çünkü sonuç eğer birden hüsran olursa diye korkuyorum ben o zaman kaldıramam gibi geliyor... evet dedğin doğru insanlar inançla neleri yeniyor.. ALLAHIM İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL EDER.. haberleşelim buarada tamam mı?İ
benim daha 14 eylül de de zaten test günüm.. senin hamilelik ne kadar oldu buarada?

ben 7. haftanın içindeyim şu an,darısı başına inşallah,senin de 7. haftalarını okuruz buradan,merak ettiklerini sor,yardımcı olabilirim inşallah

ben 7. Haftanın içindeyim şu an,darısı başına inşallah,senin de 7. Haftalarını okuruz buradan,merak ettiklerini sor,yardımcı olabilirim inşallah

ayyy aminnn canımm inşallah inşallahh.... Tamam aklıma geldikçe bişeyler sorarım sana ben ; hatta sorayım bak, benim kasığımın sağ tarafında bi sızı var,ama ne anlamadım?
Yani oturup kalkarken biraz rahatsız ediyor ama çok ta değil ince bi sızı gibi ..

canım o kasık ağrısı normal,bende de olmuştu,benim sol tarafım ağrımıştı,normalmiş yani

hımm buarada canımm unutma bak haaa hamişken bana dua et bol bol nolur hayırlısı diye olur mu????
ediyorum canım emin ol,inşallah Allah'ım hayırlısıyla hamişlik nasip etsi sana da,isteyen herkese de

sağolasın canımmm...ALLAHIM İNŞALLAH HAYIRLISIII... CANIM YAA BELKİ DE TUTUNMUŞTUR BEBEK KASIK AĞRISI DA OLMUŞ SENDE DE HEMDE İLKİNDE TUTMUŞTU SENİN DE..
AMA BUARADA BEN İŞE GİDİP GELMEK ZORUNDA KALIYORUM 3 GÜN FULL YATTIM AMA PAZARTESİDEN BERİ İŞ İÇİN KALKIYORUM..AMA EŞİM ARABAYLA BIRAKIIYOR VE AKŞAMDA BERABER GİDİYORUZ..
YANİ DİYECEĞİM UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER.. HAA BUARADA TABİ İŞYERİMDEYSE MASAMDAN KALKMIYORUM BİLE HİÇ,OTURUYORUM FULL...

olacak inşallah,6 gün mü kaldı test yapmana,inşallah 6 gün sonra mutluluk haberlerini okuruz,iş yerinde otur,çok ayakta durma ve sakın ağır kaldırma

olacak inşallah,6 gün mü kaldı test yapmana,inşallah 6 gün sonra mutluluk haberlerini okuruz,iş yerinde otur,çok ayakta durma ve sakın ağır kaldırma

canımmmm Ayy çok sevindim de birden....şimdii ben haftaya cuma yani 14 eylül de yaptırcam tahlili bakalım hayırlısı... Inşallah inşallah inşallah mutluluk haberimi yazrım ben de :) yok yok hiç ayağa kalkmıyorum,1 kg bile kaldırmıyorum inan.. Yaa aslında ben geçen hafta bugün yani 31.08 de yaptırdım aşılamayı,sence şimdilerde baksam cıkar mı ki?

10.gun dogum kontrol hapı kullanıyorum iki gündür akıntım renklenıyor yakahve bazen kırmızı

niye canım sende öyle bişey oldu dr sordun mu :26::26: bende hiç öyle bişey yok adetimin gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla hapımın bitmesine 9 gün kaldı hayırlısyla

niye canım sende öyle bişey oldu dr sordun mu :26::26: bende hiç öyle bişey yok adetimin gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla hapımın bitmesine 9 gün kaldı hayırlısyla

Sormadım canım, baktım prospektüsünde olur yazıyor.Ben bebek düşünmeden once hep dogum kont.hapı kullandım evlenmeden bıle önce. Diane35 harıc tum ılaçlar ara ara kanama yapıyordu. istemıyor vucudum galıba anlamadım kı :44: diane de mıde bulantısından öldürürdü.onu da bırakmıştım 4-5 ay sonra.

canım şu an erken ama 12. gün uygun diyorlar,hatta onun için 6 günün kaldı yazdım sana,12.gün baktırırsın diye düşündüm,ben 14.günü beklemedim mesela.Dayanamadım 12.gün gidip öğrendim,4 gün sonra baktır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…