- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.621
canım şu an erken ama 12. gün uygun diyorlar,hatta onun için 6 günün kaldı yazdım sana,12.gün baktırırsın diye düşündüm,ben 14.günü beklemedim mesela.Dayanamadım 12.gün gidip öğrendim,4 gün sonra baktır istersen
canımmm yaaa... bugünü de sayarsak normal günüme 5 gün kaldı.. yani sen 12. günü gittiğinde sonuç doğru çıkmıştı öyle mi???
ya bi de ne dicem sana..FENAYIM.. CANIMM BUARADA SEN BİLİYOMUSUN BU YUMURTLAMA AKINTISI NEYMİŞ? BİŞEYLER DİYOLAR YA ANLAMADIM...yani aşılamadan önce mi oluyomuş falan filan anlamadım ya... yaa demek istediğim kafam karıştı aşılamadan sonra çatlama olmuş olamaz dimi? ayyyy
merhaba nazarboncugm; eger yumurtan oluşmuşsa krem renklı bı akıntı oluyor genelde. Eğer yumurtan catladıysa bu akıntı krem degıl de yumurta akı gıbı şeffaf oluyor. Akıntıdan bahsettıklerı budur.
Aşılama yapılmadan önce çatlatma iğnesi oldun mu?
12.gün doğru sonuç çıkmıştı canım,akıntıyı bilmiyorum canım benim akıntım aşılamadan sonra oldu öncesiyle ilgisi var mı bilemem,doktorun işinin ehliyse yumurtanın durumundan anlıyor ne zaman çatlayacağını,beni muayene edip saat vermişticanımmm yaaa... bugünü de sayarsak normal günüme 5 gün kaldı.. yani sen 12. günü gittiğinde sonuç doğru çıkmıştı öyle mi???
ya bi de ne dicem sana..FENAYIM.. CANIMM BUARADA SEN BİLİYOMUSUN BU YUMURTLAMA AKINTISI NEYMİŞ? BİŞEYLER DİYOLAR YA ANLAMADIM...yani aşılamadan önce mi oluyomuş falan filan anlamadım ya... yaa demek istediğim kafam karıştı aşılamadan sonra çatlama olmuş olamaz dimi? ayyyy
içini ferah tut,jel mi kullanıyorsun,akıntın hala devam ediyordur zaten,eğer jelinin akıntısıysa renginden belli olur,hamişlik akıntısı yavru ağzının en açık tonu oluyor,progestan akıntısı bembeyazcanımm evet aşılamadan 36 saat kadar önce çatlatma iğnesi vuruldum..sonra aşılama oldu. Yani bu akıntı aşılamadan önceyle ilgiliii bahsedilen bişey mi?sen de mi aşılama oldun yoksa? Ayy bilemedim ki ben normalde bi akıntı olur da krem yada öbür türlü dikkat etmedim ki ben yaa
canım hafta sonu da ben çok baktım,kızlar pek uğramıyor bu aralar,sen ne yaptın hapların bitti mi,ne zaman bitecek ya daKimsecikler yok:44: Nerelerdesiniz siz yaaa?
yumurtan aşılamadan önce oluştugu ıcın aşılama öncesi olan akıntı krem renklı yumurta oluştuguna daır akıntıdır. aşılamadan sonra da rengı yumurta akı gıbı şeffaf olmalıkı çatladığı anlaşılıyor öyle de. Ben 18 Haziran'da ilk aşılamamı oldum ,tutmadı. 2.si için çabalıyoruzcanımm evet aşılamadan 36 saat kadar önce çatlatma iğnesi vuruldum..sonra aşılama oldu. Yani bu akıntı aşılamadan önceyle ilgiliii bahsedilen bişey mi?sen de mi aşılama oldun yoksa? Ayy bilemedim ki ben normalde bi akıntı olur da krem yada öbür türlü dikkat etmedim ki ben yaa
canım hafta sonu da ben çok baktım,kızlar pek uğramıyor bu aralar,sen ne yaptın hapların bitti mi,ne zaman bitecek ya da
Merhaba kızlar
Günlerdir giremedim. Bilgisayarım problemliydi, format attırdık. Artık iyi :)
Benim bgn 9. gündü aşılamamda. Az kaldı. Bakalım sonuç ne olacak? :44:
Bu arada 1. sınıf okutuyorum bu yıl. Minik minik geldiler bugün. Çok tatlılar
evet merhaba arkadaşlar,
1 ay dinlendim tekrar geri geldim. hormon değerlerim şu an için normal çıktı.. 4, 5 tane yumurtam oluşmuş. 18-22-21,16,5değerlerinde... 2. aşılamam çarşamba günü.. ne olur Yüce Rabbim bana ve şu an tüm bebek isteyenlere, sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin..
Maşallah ne kadar güzel kocaman ve bi sürü yumurtan var
Hayırlısıyla gerçekleşsin aşılaman, güzel sonuclansın ınş. canım
evet güzel görünüyor. inşallah sonuçta güzel olur... geçen seferde 3 tane vardı tutmadı.. bakalım ne olacak. artık 12 gün geçmez.. senin aşılamamı.
cok heyecanlı dönemdesın canım, az kalmış sonucu öğrenmene deİyi haberler alırsın umarım
Ben de öğretmenim, hayırlı bir yıl geçiririz inş. Çok karmaşa var ama yapacak birşey yok
ben 2.aşılama için beklıyorum hazirandan bu yana işler yolunda gıtmedı malesef.bakalım...
evet merhaba arkadaşlar,
1 ay dinlendim tekrar geri geldim. hormon değerlerim şu an için normal çıktı.. 4, 5 tane yumurtam oluşmuş. 18-22-21,16,5değerlerinde... 2. aşılamam çarşamba günü.. ne olur Yüce Rabbim bana ve şu an tüm bebek isteyenlere, sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin..
Yumurtaların çok iyi büyümüş maşallah
İnşallah bu 2. ve son aşılaman olur
nedenki..hormon değerlerinden mi...
banada doktor 1 ay ara vermişti.. 1 ay geçmedii. çok şükür yine başladım. birazdan çatlama iğnemi vuracağım kendime..
birinci sınıfın tadı bambaşka olur ama keşke idareye bebek düşündüğünü söyleseydin,bu sene birleri almasaydın,çok zorlanırsın canımMerhaba kızlar
Günlerdir giremedim. Bilgisayarım problemliydi, format attırdık. Artık iyi :)
Benim bgn 9. gündü aşılamamda. Az kaldı. Bakalım sonuç ne olacak? :44:
Bu arada 1. sınıf okutuyorum bu yıl. Minik minik geldiler bugün. Çok tatlılar
canım moralini bozma hiç,idare kolaylık yapmaz mıyumurtan aşılamadan önce oluştugu ıcın aşılama öncesi olan akıntı krem renklı yumurta oluştuguna daır akıntıdır. aşılamadan sonra da rengı yumurta akı gıbı şeffaf olmalıkı çatladığı anlaşılıyor öyle de. Ben 18 Haziran'da ilk aşılamamı oldum ,tutmadı. 2.si için çabalıyoruz
haplarım bıtmedı canım ya, tam 1 haftalık var daha. Ama benım kullanmaya başladıktan 5 gun sonra kahverengı ara sıra kırmızı lekelenmem başladı ve hala devam edıyor:18:
Zaten her dogum kontrol hapı iyi gelmıyor bana, kanamam hep olurdu o kadar yıl aradan sonra yıne oldu. yumurtalıklardaki şişliklerim gecsın de birşey ıstemıyorum. Bir de o kadar yoğunum kı okulda lise zümre başkanı secılmışım ilçede yarın toplantı başkanıyım, streslıyım.
Akıllı tahta gelmş okula semınerı var,hergun gıdıyorum okula.Ders saati desen 30 saat verilecekmiş, bu arada nasıl aşılama olurum ben ya of
12.gün doğru sonuç çıkmıştı canım,akıntıyı bilmiyorum canım benim akıntım aşılamadan sonra oldu öncesiyle ilgisi var mı bilemem,doktorun işinin ehliyse yumurtanın durumundan anlıyor ne zaman çatlayacağını,beni muayene edip saat vermişti
içini ferah tut,jel mi kullanıyorsun,akıntın hala devam ediyordur zaten,eğer jelinin akıntısıysa renginden belli olur,hamişlik akıntısı yavru ağzının en açık tonu oluyor,progestan akıntısı bembeyaz
yumurtan aşılamadan önce oluştugu ıcın aşılama öncesi olan akıntı krem renklı yumurta oluştuguna daır akıntıdır. aşılamadan sonra da rengı yumurta akı gıbı şeffaf olmalıkı çatladığı anlaşılıyor öyle de. Ben 18 Haziran'da ilk aşılamamı oldum ,tutmadı. 2.si için çabalıyoruz
haplarım bıtmedı canım ya, tam 1 haftalık var daha. Ama benım kullanmaya başladıktan 5 gun sonra kahverengı ara sıra kırmızı lekelenmem başladı ve hala devam edıyor:18:
Zaten her dogum kontrol hapı iyi gelmıyor bana, kanamam hep olurdu o kadar yıl aradan sonra yıne oldu. yumurtalıklardaki şişliklerim gecsın de birşey ıstemıyorum. Bir de o kadar yoğunum kı okulda lise zümre başkanı secılmışım ilçede yarın toplantı başkanıyım, streslıyım.
Akıllı tahta gelmş okula semınerı var,hergun gıdıyorum okula.Ders saati desen 30 saat verilecekmiş, bu arada nasıl aşılama olurum ben ya of
kız kaç gün kaldı,heyecanlandım vallahayalipapatya canım yaaa heralde anlamıştır doktorum benimde prof yani kendisi :) evet canım jel kullanıyorum şimdi daha 5 tane var,o jel de ne gıcık bişeym,ş yaa ama napalım bebiş içn değer herşeye :) progestan akıntısı vardı doğru ne zmandır bembeyaz.. ayy sana ne dicem be o zaman yavru ağzının en açık tonu demişsin yaaaaaaaaavallahi dünakşam ööle bişey oldu ve ben de anlamamıştım bu ne ki diye ama takılmayım bari dedim,şimdi senin yazdığını okudum... :9 yoksa bennnnnnn ???? ayyyyyyyyyyy fena oldum
crimson acnım benimm Allahım sanada kolaylık versin inşallah.... hepimizin gönlüne göre versin inşallah :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?