Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
birinci sınıfın tadı bambaşka olur ama keşke idareye bebek düşündüğünü söyleseydin,bu sene birleri almasaydın,çok zorlanırsın canım

Aklımdan geçenler ancak bu kadar güzel ifade edilebilirdi
Aslında ben de söyleyip söylememekte kararsız kaldım ama tedavinin duyulmasını da istemiyorum. Bir de okulumuzda norm fazlası arkadaşlar vardı, onlar başka okullara gittiler, bazı sınıflar kapandı, birleştirildi. Sonuç olarak, 1. sınıf olmaktan başka seçeneğim olmadı İnşallah ikisini de sorunsuz bi şekilde yaşarım.

Seninle hemen hemen aynı günlerde olmuş galiba aşılamamız. Benim 2 eylüldeydi. Sonuçlarımız olumlu olur inş.
Rabbim seni, beni, herkesi kavuştursun mis kokulu bebeklerimize

çok geçmiş olsun canım.. hormonlar çok cabuk etki yapıyor herşeyden... benimde bir ay biri kötü bir ay diğeri kötüü oluyor.. hiç belli olmuyor.. beyinden salgılanan bir şey olduğundan anladım ki çok düşünmeyeceksin. çok kafaya takmayacaksın.. ama gel görki ne kadar desemde olmuyor hep kafada..

takmamak lazım ki olmuyor haklısın Yazın boşluktan hep aşılamayı düşündüm,şimdi okul başladı kafam başka şeylerle meşgul artık.
Çok stres yapmamaya calışırım umarım...

inşallah canım ikisinin de üstesinden rahatça gelirsin

Seninle hemen hemen aynı günlerde olmuş galiba aşılamamız. Benim 2 eylüldeydi. Sonuçlarımız olumlu olur inş.
inşallah kızlar,dualarım hep sizinle

kız kaç gün kaldı,heyecanlandım valla

canımm son 2 gün yani bugün 12.günüm senin 12.günde doğrU sonuç vermişti,bi yanım git yaptır diyo,bi yanım çok korkuyo..sen de böyle duygulara girmiş midin?inşallah sonum senin gibi ve hayırlı olur canım benim.. mutlu haberi burdan vermeyi çok istiyorum.. buarada bugün inanılmaz kassığım ağrıyor,sanki adet olcam ve çok korkuyorummm:18: yardımmmm eeeetttttttttt..

esub canım evet hemen hemen aynı günlerde olmuşuz. 2 gün var seninle aramızda :) inşallah inşallah hayırlı sonuçlar alırız cnaım hepimiz,hayırlısıyla kavuşuruz.... AMİİİİİİİİİİNNNNNNNN CANIMMM

Benim de kasıklarımda ve karnımda ara ara ağrı var, bir de sol göğsüme ara sıra sancı giriyor Ben de korkuyorum, ilk aşılamamda 12. gün adet olmuştum.
İnşallah bebeğimiz vardır nazarboncuğum

canım inşallah güzel haberlerini alalım artık,ben 14.günü bekleyecektim de babam rüyasında beni görmüş kucağımda bebekle,eşim de rüyasında çift çizgi görmüş,bu kadar şeyin üstüne ben 12.gün dayanamayıp test yaptırdım

Benim de kasıklarımda ve karnımda ara ara ağrı var, bir de sol göğsüme ara sıra sancı giriyor Ben de korkuyorum, ilk aşılamamda 12. gün adet olmuştum.
İnşallah bebeğimiz vardır nazarboncuğum
bu sefer tutar inşallah canım

canımm benimmmm inşallah valla inşallahh vardır bebeğimiz ama hayırlısıyla,bunu unutmayalım hiç canım :) işte o zaman desene bugün de benim 12. günüm adet olabilirim yani

hayalipapatya sen beni olumlu duygular içine sokuyorsun,çok sağol canım benimm... :) dayanamıcam zaten bende artık sorma fenayım... beni de rüyasında görenler var.. inşallah rüyalar gerçek olur seninki gibi... aslında bugün eve giderken bi test alsam diyorummmm ....

Amin canım inşallah hayırlısı olur. Ama beni yanlış anlamanı istemezdim, ben kendi korkumdan bahsetmek istemiştim. Geçen ay öyle olmuştu diye. Senin niye aynı olsun? Yine de eğer seni üzdüysem kusuruma bakma..
Dediğim gibi, bgn 11. günüm ve burada da hepimiz kendi yaşadıklarımızı ve hissettiklerimizi paylaşıyoruz. Amacım sana olumsuz birşey düşündürmek değildi. Yazdıklarım da sadece benim hissettiklerimdi...

kızlar günaydınnnn nasılınızzz kaç gündür gelemedimmmm bu gidişle biraz daha gelemeyeceğim sanırım kk ye eşimin kontrolleri vardııııı (halada devam ediyor birazdan çıkacağız yinee )akşam çok geç dönüyoruz has hiç bir şey yapamıyorummm yorgunluktannnn

ne yaptın canım,neye karar verdin,ben de sabırsızlanıyorum

bugün 2. aşılamamı oldum. geri sayım başladı...12 gün geçmezzzzz
inşallah güzel haberler alır herkes,hayırlısı olsun

mr.arkadaşlar.bu ilk msjım.benimde bugün aşılamam oldu.eşimdesperm azlığı vardı(6 milyon).ancak aşılama öncesi alınan sperm sayısı 22 milyon yıkanmış hali 14 milyon hareketlilik ise %98çıktı.çok sevindik.bnmde sağ tüpümkapalıymış.aşılamadan korkmayın çünkü öyle aman aman bi ağrı olmuyor.şuan sadece bellibelirsiz kasık ağrısı var.yarın dan başlamak üzere gün aşırı birliktelik şansı artırır denildi.artık iş beklmeye kaldı.hayırlısıyla inş tutar.

inşallah tutar canım

Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir..Duanın vaktinin geldiğini gösterir..
Süzülüyorsa gözünden yaşlar hüzünlüyse güzel yüzün..Rabbin seni özlemiş sesini duymak istemiş demektir...
(Mevlana)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…