- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.661
hoşgeldin canım,nasılsın
bulantılar huzursuz ediyor canım,şişkinlik hissi var çok fazla,sen ne yaptın,idare cinslik yapacak gibi miiyiyim arkadaşım, sen nasılsın? Nasıl gebelik?
bulantılar huzursuz ediyor canım,şişkinlik hissi var çok fazla,sen ne yaptın,idare cinslik yapacak gibi mi
hakikaten sizin idare de cinslikte sınır tanımamış,bence de canım al raporunu müdür dövünsün dursunılk 3- 4 ay zorluk cekecek gıbısın o zaman, hafıf gecsın ınş.
idare cinslik yapmaya başladı bıle. 3 gun kendı okulumdayım, 2 gun başka okulda görevlendırme gıdıyorum. Alırım raporumu cıkar gıderım napayım artık, onlar düşünsün
İyi geceler kızlar..
Ben 2. aşılamamın sonucu da olumsuz oldu, dün adet oldum. Bgn doktora gittim. Hem sağda hem solda (29 ve 37 mm) olmak üzere kocamaaan iki tane kistim oluşmuş. Bu ay böyle geçecek. Sizlere de haber vermek istedim. İnşallah diğer aşılama yaptıranların yüzü güler
İyi geceler kızlar..
Ben 2. aşılamamın sonucu da olumsuz oldu, dün adet oldum. Bgn doktora gittim. Hem sağda hem solda (29 ve 37 mm) olmak üzere kocamaaan iki tane kistim oluşmuş. Bu ay böyle geçecek. Sizlere de haber vermek istedim. İnşallah diğer aşılama yaptıranların yüzü güler
canım inan çok üzüldüm,kısmet böyleymiş demekten başka çaremiz yok sanırım,hayırlısı olur umarım,nazarboncuğum yazmadı sonucunuİyi geceler kızlar..
kızlarrr napıosunuzz?
crimson geçmişi okuyamadım durumlar nedir?sıra sende gibi düşünüyorum inşallah bekleyen herkes istediğine ulaşır.
hayalipapatya bulantılar mı varrrr Allah yardımcın olsun galeta ya da çubuk kraker yanından ayrılmasın
benim hiç bulantım olmadı ilk 3 ay çok rahat geçti ama toksoplasma enfeksiyonu çıktı diken üstündeyim.bebeğe zararı olmaz inşallah doğuma kadar antibiyotik kullancam galiba dualarınızda beni de unutmayın
Allah hepinizin gönlüne göre versin
hiç biriniz yoksunuzHaber vermeye bile gelmıyorsunuz
amin canım benim,galeta elimden hiç düşmüyor zaten,enfeksiyon nereden çıktı yaaa,geçmiş olsunkızlarrr napıosunuzz?
crimson geçmişi okuyamadım durumlar nedir?sıra sende gibi düşünüyorum inşallah bekleyen herkes istediğine ulaşır.
hayalipapatya bulantılar mı varrrr Allah yardımcın olsun galeta ya da çubuk kraker yanından ayrılmasın
benim hiç bulantım olmadı ilk 3 ay çok rahat geçti ama toksoplasma enfeksiyonu çıktı diken üstündeyim.bebeğe zararı olmaz inşallah doğuma kadar antibiyotik kullancam galiba dualarınızda beni de unutmayın
Allah hepinizin gönlüne göre versin
ah canım inşallah,Allah'ım yüzünüzü güldürsüngeldimmm bitanem geldimmmm
1 haftadır annemdeyidim canım iznimiz vardı dayanamadım görmeye gittim çook özlemiştim annecimiorda nette yoktu giremdim valla hem bizim için de tedavi öncesi küçük bi tatil olmuş oldu baya rahatladım kafa olarak annemi babamı görmek çok iyi geldi inşş hep böyle devam eder artık herşey çok güzel olur
bu ara da benim haplarım bitti adetim gelmesini gelmesini bekliyorum bakalım inşş dr gittiğimiz yine bi aksilik olmazallahım inş bu kadar beklediğime değer rabbim çok büyük
tahmın ettım hapının bıttıgını, benım bıle 2 tane mı ne kaldı 1 mı yoksa:44: öyle birşey.geldimmm bitanem geldimmmm
1 haftadır annemdeyidim canım iznimiz vardı dayanamadım görmeye gittim çook özlemiştim annecimiorda nette yoktu giremdim valla hem bizim için de tedavi öncesi küçük bi tatil olmuş oldu baya rahatladım kafa olarak annemi babamı görmek çok iyi geldi inşş hep böyle devam eder artık herşey çok güzel olur
bu ara da benim haplarım bitti adetim gelmesini gelmesini bekliyorum bakalım inşş dr gittiğimiz yine bi aksilik olmazallahım inş bu kadar beklediğime değer rabbim çok büyük
selam kızlar bende bi gelişme yok o yüzden buraya pek birşey yazmıyorum ekimde tatile gidicem dönüşte kısmetse tüp bebeğe geçicem bu ay boş geçmesin diye de soğan kürüne başladım bakalım onunda faydası olacağına inanıyorum inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. sizleride özledim ara ara girip bakıyorum güzel haberler varmı diye.
ne yaptın canım,neye karar verdin,ben de sabırsızlanıyorum
inşallah güzel haberler alır herkes,hayırlısı olsun
canım hadi bekliyoruz
canım inan çok üzüldüm,kısmet böyleymiş demekten başka çaremiz yok sanırım,hayırlısı olur umarım,nazarboncuğum yazmadı sonucunu
hiç biriniz yoksunuzHaber vermeye bile gelmıyorsunuz
merhaba canlarım....
ben oldukça kötüyüm bildiğiniz çöküntüdeyim şuan..sonucu aldığım an başımdan kaynar sular döküldü sanki..
yani aslında hep hayırlısı dedim ben ama sanırım içten içe çok alıştırmışım kendimi tutmasına yönelik..anlayacağınıuz sonuç:kocaman bi negatif. ve ben umudumu yitirdim resmen
artık ağlamaktan gözlerim görmez oldu...ve kendimi hapsettim,annemle dahi konuşmadım
biliyorum herşey işin daha çok erken..daha ilk aşılama falan ama olmuyor muş,fena bi durummuş.. ne yapcam da nasıl umutlancam tekrar...
tahmın ettım hapının bıttıgını, benım bıle 2 tane mı ne kaldı 1 mı yoksa:44: öyle birşey.
Hadi bakalım inş. hayırlısıyla bir yola gırerız bu ay
rahım duvarın ince degıl dı mı canım? ınce ise eger sogan kürü iyi gelmıyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?