- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.681
inan bana hepimiz belki dahada fazla kişi şuan senin durumunu yaşadı ve yaşayacak önemli olan bu süreci çabuk atlatman benim iki aşılamada tutmadı ve hepsinde de senin dediğin gibi çöküntüye uğradım ama çok şükür 2 gün sonra kendimi toparladım hayat devam edyor ve dileğime kavuşmak için yapmamam gereken tek şeyin umutsuzluğa kapılıp sıkıntı yaratmam olduğunu düşündüm o yüzden herşeyi oluruna bıraktım önümüzdeki maçlara baktım bu ay bende boş geçiyorum ama ilerleyen aylarda tüp bebekle yola devam edicem ne yaşamamız gerkiyorsa onu yaşıcaz bari çok gecikmeden yaşayalım dimi ama o yüzden moralini ve kendini biran önce toparla canım
ne demek nasıl umutlanacağım tekrar,yakışıyor mu hiç sana böyle düşünmek,toparlanacaksın ve başaracaksın,ben inanıyorum,sen de inan lütfen canımmerhaba canlarım....
ben oldukça kötüyüm bildiğiniz çöküntüdeyim şuan..sonucu aldığım an başımdan kaynar sular döküldü sanki..
yani aslında hep hayırlısı dedim ben ama sanırım içten içe çok alıştırmışım kendimi tutmasına yönelik..anlayacağınıuz sonuç:kocaman bi negatif. ve ben umudumu yitirdim resmen
artık ağlamaktan gözlerim görmez oldu...ve kendimi hapsettim,annemle dahi konuşmadım
biliyorum herşey işin daha çok erken..daha ilk aşılama falan ama olmuyor muş,fena bi durummuş.. ne yapcam da nasıl umutlancam tekrar...
inşallah canım,hayırlısı olsunmerhabalar Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah bende ilk aşılamamı 6 eylül 2012 de yaptırdım umarım mutlu edecek bir sonuca ulaşır bebişimi kucagıma alırım Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhabalar Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah bende ilk aşılamamı 6 eylül 2012 de yaptırdım umarım mutlu edecek bir sonuca ulaşır bebişimi kucagıma alırım Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benim..evet biliyorum da aslında ama,bu nasıl bir duyguymuş ya.. daha geçen hafta hatta bikaç gün önce burdan herkese nasıl da umut dağıtıyordum ama şimdi bana bişeyler oldu.. hep dualarımdasınız inan,isteyen herkesi RABBİM KAVUŞTURSUN bebişlere sağlıkla,hayırlısıyla..çok söyleyecek sözüm var ama ...amaaaaaannn
inan yaa öyle bi gözyaşı birikintim var mış ki, mübarek cuma gününden beri tükenmedi bi türlü...toplanıcam tabi belki ama sanırım braz zaman...
canım benim dilerim sende en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebişine..normalde 6ya kadar aşılamaya şans veriyorkar aslında ayada en az 3 diyorlar,sen neden tüp bebek diyorsun canım?yaa aslında hangisi olursa olsun,olsun da hayırlısıyla...
ne kadar çabuk vazgeçmişsin sen böylemerhaba canlarım....
ben oldukça kötüyüm bildiğiniz çöküntüdeyim şuan..sonucu aldığım an başımdan kaynar sular döküldü sanki..
yani aslında hep hayırlısı dedim ben ama sanırım içten içe çok alıştırmışım kendimi tutmasına yönelik..anlayacağınıuz sonuç:kocaman bi negatif. ve ben umudumu yitirdim resmen
artık ağlamaktan gözlerim görmez oldu...ve kendimi hapsettim,annemle dahi konuşmadım
biliyorum herşey işin daha çok erken..daha ilk aşılama falan ama olmuyor muş,fena bi durummuş.. ne yapcam da nasıl umutlancam tekrar...
normalde değil ama bir ay biraz ince 1-2 cm demişti dr. ama geçen ay gittiğimde rahim duvarın normal dedi birde i.saraçoğlundan araştırdım rahim duvarının ince olup olmaması etkilemiyormuş ondan sonra içmeye başladım bende
Günaydın herkeseeeee
ne kadar çabuk vazgeçmişsin sen böylemillet yıllarca uğraşıyor da yine de pes etmiyor. Bu çaresizliğe teslimiyet niye?
Lütfen kendini toparla, inancını yitirme. Allah sabretmemizi istiyor belli ki. Üzülme arkadaşım
Elbet bizim de olacak birgün, inanıyorum ben
ben ince olanlara iyi gelmiyor diye biliyorum, ve yapmıyorum o yüzden. Hayıt tohumunu denemek isityorum ama ilaç kullanmamı istediği için doktorum birşey yapamıyorum ilk aşılamadan bu yana
bilmiyorum canım yaa ben öyle okuduğum için kullanıyorum du bakalım bende bi işe yararsa söylerim sen başlama sakınincir kürü ve bal, tarçın, çörek otu kürü var onları oku bi canm ve dr.na sor kullanabilrsin derse kullanırsın eşler içinde keçiboynuzu var o da iyiymiş tabi içirebilirsen benimki içmiyor maalesef
İncir yaptım bi ara,çok tatlı geldi.kilo alcam dıye korktum bı de, bıraktım.Doktorum ota çöpe inanmaz öyle.Sormayayım hiç
eşime içirmediğim şey kalmadı. Sağolsun hiç itiraz etmiyor ne dayarsam içiyor.
Keçiboynuzu kürü içti.pekmezini yedi, şurubunu içirdim,özünü falan buldum hepsini denedi.bal polen de yedi. Aşılamaya gecebılecek gıbı olsak yıne başlıcam içirmeye
ohh yarasın o zaman onaincir iç bence yaa soğan suyu kadar iğrenç olamaz ben onu içiyorum yakında cücüklücem diye korkuyorum. bu bitsin incire başlıcam madem tatlıymış severim ben o zaman ondan sonrada çörek otu bal içicem işe yaramasada şifadır sonuçta zararı olmaz. polen neye yarıyormuş onu duymamıştım bende alsam içermiki acaba onu yada çaktırmadan yemeklere filan mı katsam
ne demek nasıl umutlanacağım tekrar,yakışıyor mu hiç sana böyle düşünmek,toparlanacaksın ve başaracaksın,ben inanıyorum,sen de inan lütfen canım
inşallah canım,hayırlısı olsun
adet dönemi zaten normalde de bizleri çok etkiliyor çok hassas ve gergin oluyoruz bide biz ekstradan çocuk stresi yaşadığımız için adet olur olmaz bütün sinirler boşalıyor ondan böyle olmuşsundur ağlayarakda rahatlıyacaksın iyi gelecek merak etme içinden geldiği kadar ağla rahatla içine atmaktansa dışa vurmak iyidir. bende ikincisinde aslında ilkinde de çok kötü olmuştum ama geçiyor çok şükür bi sonraki yumurtlama zamanı gelince insanı tekrardan bi umut kaplıyor. canım ben aşılamadan soğudum iyice hem o kadar ilaç alıp hormonlarını bozuyorsun hemde dr sadece yüzde 10 şans veriyor bide tutmazsa bir ayın boşa geçmiyor oluyor giden parada cabası o yüzden tüp bebek yapalım bari şans 20-40 lara çıksın dedim ama bakalım ekimde de tatile gidicem belkide bi sonraki aya kalabilir ama çok da takmıyorum kısmet ne zamansa o zaman olucak kendimizi kasmanın bi alemi yok nasılsagüzel duaların için çok teşekkür ederim inş. hepimizin kucağı bebekle dolar burda onları paylaşırız. Amin.
Günaydın herkeseeeee
ne kadar çabuk vazgeçmişsin sen böylemillet yıllarca uğraşıyor da yine de pes etmiyor. Bu çaresizliğe teslimiyet niye?
Lütfen kendini toparla, inancını yitirme. Allah sabretmemizi istiyor belli ki. Üzülme arkadaşım
ben ince olanlara iyi gelmiyor diye biliyorum, ve yapmıyorum o yüzden. Hayıt tohumunu denemek isityorum ama ilaç kullanmamı istediği için doktorum birşey yapamıyorum ilk aşılamadan bu yana
hayalipapatyamm canımmmm.. ya kafam niye karıştı biliyor musun? kimisi hormonları bozuyor diyor,doğru aslında hiç yaptırmayım mı diyorum tekrar aşılamayı... kendi haline bıraksam daha kötü,olmuyor işte...ahh ahh canımm yaa... sen de devam et bana dua etmeye tamam mı canım? ben kötüyüm..iyi olayuım diyorum,olamıyorum da....
sebilem evet canım yaa galiba biraz da adetin etkisiyle ben bu kadar duygusallaştım.. yaa acaba bende direk tüp mü yaptırsam ki yaaa.. şansım yükselir dediğin gibi.. ben daha ilkinde soğudum bu aşılamadan.. tutanlara helal olsun vallahi,inan tebrik ediyorum aşılamayla tutanları.. aslında zaman zaman hiç takmadığın anlarda oluveriyor biliyormusun?belki öyle olur senin de ne güzel... inşallah güzel haberlerinizi verirsiniz burdan hepiniz canlarım benim...
crimson canımm..ben anlamadım ki inan ki.. niye böyle oldum,manyaklaştım resmen..kendimi tanıyamıyorum 4 gündür.. eşime de kötü davranıyorum istemeden.. bide işyerinde bi kadın var,çocuğu var,benden 1 ay sonra evlenmişti,çocuk 6 aylık annesi bakıyor tamam mı,arıyor benim yanımda nispet yapar gibi,sanki 6 aylık bebek tlfnla konuşacak..tlfnla konuşuyor,bişeyler diyor çocuğa falann ..ayy katlanamıyorum yaa inan...canımm yaa dua edelim napalım yapacak bişey yok artık.. ahh bi kafamı dinleyebilsem rahatlıycam düzelcem ben de..canımm yaa.. gelsin benim bu inancım tekrar yaaa...
ne demek nasıl umutlanacağım tekrar,yakışıyor mu hiç sana böyle düşünmek,toparlanacaksın ve başaracaksın,ben inanıyorum,sen de inan lütfen canım
inşallah canım,hayırlısı olsun
adet dönemi zaten normalde de bizleri çok etkiliyor çok hassas ve gergin oluyoruz bide biz ekstradan çocuk stresi yaşadığımız için adet olur olmaz bütün sinirler boşalıyor ondan böyle olmuşsundur ağlayarakda rahatlıyacaksın iyi gelecek merak etme içinden geldiği kadar ağla rahatla içine atmaktansa dışa vurmak iyidir. Bende ikincisinde aslında ilkinde de çok kötü olmuştum ama geçiyor çok şükür bi sonraki yumurtlama zamanı gelince insanı tekrardan bi umut kaplıyor. Canım ben aşılamadan soğudum iyice hem o kadar ilaç alıp hormonlarını bozuyorsun hemde dr sadece yüzde 10 şans veriyor bide tutmazsa bir ayın boşa geçmiyor oluyor giden parada cabası o yüzden tüp bebek yapalım bari şans 20-40 lara çıksın dedim ama bakalım ekimde de tatile gidicem belkide bi sonraki aya kalabilir ama çok da takmıyorum kısmet ne zamansa o zaman olucak kendimizi kasmanın bi alemi yok nasılsaGüzel duaların için çok teşekkür ederim inş. Hepimizin kucağı bebekle dolar burda onları paylaşırız. Amin.
[ı]günaydın herkeseeeee[/ı]
ne kadar çabuk vazgeçmişsin sen böyleMillet yıllarca uğraşıyor da yine de pes etmiyor. Bu çaresizliğe teslimiyet niye?
Lütfen kendini toparla, inancını yitirme. Allah sabretmemizi istiyor belli ki. üzülme arkadaşım
ben napayım, öğretmenim ve hergün yüzlerce çocugun ıçindeyim, ama benim yok
Kendini kaptırıp ümitsiz olma.dert etme dua et canım.
çaresizlik allah'tan gelen en güzel işarettir..duanın vaktinin geldiğini gösterir..
Süzülüyorsa gözünden yaşlar hüzünlüyse güzel yüzün..rabbin seni özlemiş sesini duymak istemiş demektir...
evet canım benim haklısın.. Dua her yolu açar ,buna yürekten inanmak lazım... Inşallah rabbim hepimizi kavuşturur bebişlere... O kadar üreğimde hissediyorum ki burdaki olumsuzlukları anlatamam.. özellikle buaralar...
Ben istemeden çok isyan ettim galiba canım sonucu alınca.. Bu nasıl bişeydir bilmiyorum ama.. Af diliyorum allahımdan... Ama kendimi kaybettim sanki ağlamaktan... Allah affetsin ne diyeyim....:2::2:
hiç ağlamadım sonucu öğrenince ben.ne yapayım,ağlayınca sonucu değiştirebilecek mıydım.hayır. Sadece üzüldüm..
2.si için adım atamıyoruz kaç aydır, kahrolsam ne işe yarar. Yok elimden birşey gelmiyor.
Her şer gördüğümüzde de bir hayır vardır unutma. 2.aşılama için kontrole gittin mi?
elbette ağlasanda sızlasanda sonuç değişmiyor.. Ama işte ben böyleeeeeyim yaaa , bi, değişsem....
Ben gitmedim 2. Aşılama için kontrole canım.çünkü doktorum 1.adetin geçsin,1 ay dinlen,sonra 2.adetinin 2. Gününde gel dedi...
şuan 1.adetimin 3. Günündeyim ama beklemedeyim işte.. 2. Aşılama ve kontroller beni de ürkütüyor ve naparım bilmiyorum,gidebilir miyim???
Evet şuan hayırlısı diyorum sadece ama bi süre sonra neden hayırlısının bu olduğunu anlayacağımda,sadece zaman lazım bunun için...
sebilem evet canım yaa galiba biraz da adetin etkisiyle ben bu kadar duygusallaştım.. yaa acaba bende direk tüp mü yaptırsam ki yaaa.. şansım yükselir dediğin gibi.. ben daha ilkinde soğudum bu aşılamadan.. tutanlara helal olsun vallahi,inan tebrik ediyorum aşılamayla tutanları.. aslında zaman zaman hiç takmadığın anlarda oluveriyor biliyormusun?belki öyle olur senin de ne güzel... inşallah güzel haberlerinizi verirsiniz burdan hepiniz canlarım benim...
canım zor ama imkansız değil sonuçta,tutanlar var demek ki oluyor,benim ilk aşılamam tuttu çok şükür,ben hep inandım,dr %15 ihtimal derken ben doktora başaran 15 kişiden biri de ben olacağım dedim,korkunun faydası yok zararı var hatta,dra güveniyorsan kendine de güven,olmaması için sebep yok canımbende yeniyim burda ... aşılamaya başladım iğne kullanıyorum4 gündür göbekten yarın kontrolum var aşılama günüm belli olucak nasıl bi süreç bu okuyorum ilkinde tutması zormuş yaa(((((
rahatlatıcak şeyler duymak istiyorum....((
canım zor ama imkansız değil sonuçta,tutanlar var demek ki oluyor,benim ilk aşılamam tuttu çok şükür,ben hep inandım,dr %15 ihtimal derken ben doktora başaran 15 kişiden biri de ben olacağım dedim,korkunun faydası yok zararı var hatta,dra güveniyorsan kendine de güven,olmaması için sebep yok canım
inşallah benimde 2.cisinde tutar son 5 günüm kaldı öğrenmeme... çok heyecanlı ve meraklıyım ve korkuyorum buda tutmaz ise diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?