Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beni de doktorum 1 ay dinlendirdi, en iyisi. Çalışyormuşsun da vakit gecer canım

crimson CANIM VAKİT GEÇİYOR GEÇMESİNE DE,AMAANN YAA NE BİLEYİM Bİ GARİBİM...AMA EN DOĞRUSU YAPTIRMAK SANIRIMHERŞEYİİN HAYIRLSI İNŞALLAH....

sebilem evet canım bi netliği yok ve elimizde olan bişey de yok... ALLAH blir en uygun zamanı hepimiz için......amaann bekklicem 1 ay ve yaptırcam 2.aşılamayı.. ve bu sefer ilki gibi umutlu olmayacağım ve tutmasada olumsuzlaşmayacağım..

doktora güveniyorum evet.. bakalım hayırlısı yaa ama bilmiyorum bende umutluyum stres yok zaten kafamı dağıtıyorum burda aklıma gelmiyo benim için ii oluyo burası gittim ama yumurtalarımda bi hareket yoktu puregon kullanıyorum 4 gündür iğne göbekten 5 gün daha kullanmamı söledi doktor pazartesi yine gidicem o biraz canımı sıktı sadece senin nasıl olmuştu aşılaman ne kullandın kaç gün kullandın ...

inşallah olumlu olurr canım rabbim hayırlısını nasip etsinnnnn inşallah nerde varsa nasıl yaptınız balım ne kullandın ne kadar süre kullandın anlatırmısın..

amin inşallah canım. ben göbekten vurulan puregon iğne kullandım yaklaşık 1 hafta boyunca... onun sonucunda 4-5 tane yumurta oluştu.. büyüklüklerde iyidi 18-22-21-20.6 gibi sonrası çatlama iğnesi sonrası aşılama. şimdide bekleme süresi.. p.tesi 12. günüm olacak...

[ındent] canım ben pcoluyum,benim de yumurtalarım normalde büyümüyor,puregon 600 yaptım kendime hergün(100ml olarak yap dedi doktor)19 temmuzda iğnelere başladım 31 temmuzda çatlatma iğnemi yaPtım yani bazıları 5 günde cevap veriyor bazıları ağır ağır,baksana ben 12 gün puregon yaptım 18,5 mm ve 17,5 mm ancak oldular,sıkma canını,her bünye farklı oluyor,3 gün kullanıp büyüdü diyenleri görünce ben de korkmuştum doktorum korkma gayet normal herşey diyerek moral vermiiişti,gerçekten rahat ol[/ındent]

Son düzenleme:
allahım kendi rahmetin bütün güzel isimlerin ve en büyük ismiyin hürmetine bu geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız vatanımız ordumuz ailelerimiz çocuklarımız için şifa ,hayır, rahmet, rızık, huzur ,kavuşma , afiyet ve esenlik vesilesi kıl... Bizi bu gece ve günün değerini bilenlerden eyle ...aminnn ya rabbel alemin

Çok az kalmış, çok heyecanlı

Ben de yarın doktora gidiyorum, herşey yoluna girmişse iğnelere başlayacağım.

hasretim nerelerde ki? benden önce ilaca başlamıştı o, benden önce regl olmuş olmalı. Nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn?

burdayım canım yoğunum bu aralar pek giremiyorum kocişim daha 10 gün evde onunla vakit geçiriyorum gezip tozuyoruz işte aşılama öncesi stres atıyoruz

bende dün akşam dr gittim herşey çok güzel dedi dr aşılamaya başladık allahın izniyle şimdi yarından akşamdan itibaren 3 gece göbekten iğne olucam 100'lük çarşamba günü de E2 testi yapılacakmış ultrasondan bakıp ilacın dozunu ona göre ayarlayacakmış
şimdilik bunlar bende merakla bekliyorum neler olacak nasıl oalacak diye inşş sonucun da bu kadar güzel olur rabbim emeklerimiz boşa çıkarmaz

sende ne var ne yok

Kızlarr nasılsınız. Ben yoğun bir hafta geçirdim son zamanlarda hep yoğunuz zaten neyse bugünde evişi falan yaptım az kocişle çıktık dolaştık. Ya ben çok endişeliyim şimdiden. Daha kasım yada geç regl olduum için aralık gibi olacak aşılama bu ay klomen kullanayım diyorum bir daha ki ayda rahim filmi diyorum ama belki bu ay çektiririm rahim filmini bilmiyorum. Aşılama sürecinden korkuyorum ama yaa ne bileyim tutmazsa çok üzülücem gibi geliyor. Yumurtam çatlıyor galiba 4-5 gün önce baya fazla jel gibi akıntı geldi uzuyordu ama bildiğiniz yumurta akı gibiydi. Akşam ve o akşamın sabahında da geldi iki kere. Ben 2010 da klomen kullanmıştım iki kere o zaman hormonlarda sorun vardı o yüzden vermişti dr 5 gün klomen kullandım çatlatma iğnesine gerek kalmada çatlamıştı acaba iğneyi de 5 gün kullansam hemen çatlar mı. Kaçıncı gün başlanıyor iğnelere ben klomene 5. gün başlamıştım 5 gün kullanıp 10. gün sonuncyu içip birkaç gün sonra dr gitmiştim 13 yada 14. günümdü sanırım yeni çatlamış demişti dr. İnşallah sorunsuz olur yaa.. Bu zaman içinde bol bol dua edicem Rabbime sığınacağım..

ay sonunda geldin bu ay ıkımız de aşılancaz desene
Sevındım senın adına, benım de şişlikler inmiş sonunda doktorum bu sefer yavaş gidelim dedi. reglin 5.günü başlayarak 50'lik iğne yapacağım ve tam 7 gün.1 ekim' de kontrol var,o zaman bakacak işte. Bu 2.aşılama ama yine de çok heyecanlıyım

inşallah senin için herşey yolunda gider... güzel haberlerini bekliyoruz..

Sağol canım, sen de sonucu bildir bize heme

bu sefer hasta olmayı bekleyeceğim.eğer sabredersem... pek test yaptırmak istemiyorum. ne biliyim çok kararsızım.

bu sefer hasta olmayı bekleyeceğim.eğer sabredersem... pek test yaptırmak istemiyorum. ne biliyim çok kararsızım.

Ben de regl olmayı bekleyemem 12.günü tahlil yaptırırım diye düşünüyordum. Bi baktım ki aşılamanın 11.günü regl oldum En azından umutlarım hemen söndü, ummadığım anda gelince. Eğer 14-15 güne kadar olmasaydım daha zor olurdu benım için.

ne güzel bitanem herşey yolundaymış inşş rabbim bu kez bizleri güldürür bu kadar zaman bekledik sabrımızn mukafatını alırız
valla bende ne yalan söyliyeyim hiç heyecan yok sıradan bi olay gibi bakıyorum hiç te kendimi kesin olacak diye şartlandırmıyorum herşey allahtan nasibim de varsa olur yoksa kısmet derim
ben de bu akşamdan itibaren başlayacağım iğneye göbekten vurulcam daha önce hiç yapmamıştım inşş becerebilirm :18:

bilmiyorum ne yapacağımı .. yarın 12.günüm... negatif almaktan sıkıldım artık.. hiç bir belirtimde yok.. bazen adet olacakmışım gibi hafif karnım ağrır gibi oluyor sonra geçiyorr. hamile olsaydım bir belirti olurdu diyorum...

Son düzenleme:

kızlar selamm, güzel haberlerinizi okuyunca bi selam diyeyim dedim inş. ikinizinde aşılaması tutar bizlere umut olursunuz çok beklediniz sabrettiniz Allah çektiklerinizin mükafatını inş. en kısa zamanda verir canlarım. bende bi gelişme yok soğanım da bitti bakalım olmadı tüp bebek yapıcam ekimde diye düşünüyordum ama şimdi çook üşeniyorum ona ne olacak benim halim bilmiyorum

canım hadi hayırlısı,inşllllaaaahhhhh güzel sonuçlar alacaksın,crimson da sen de çok sabrettiniz,yüzünüz güler inşallah

sağol güzel dileklerin için canım
benım de eğer aşılamam tutmazsa eşim tüp bebeğe geçeriz diyor.Tamam da ben de kış günü nasıl uğraşırım hem de o kadar yoğun çalışıyorum kı. yaz tatili daha uygun olur benım için.
Ah keşke tutsa aşılama

canım hadi hayırlısı,inşllllaaaahhhhh güzel sonuçlar alacaksın,crimson da sen de çok sabrettiniz,yüzünüz güler inşallah

sağol arkadaşım nasılsın, okulla beraber nasıl gidiyor gebelik.Dersin çok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…