- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.701
Beni de doktorum 1 ay dinlendirdi, en iyisi. Çalışyormuşsun da vakit gecer canım
2 aşılamada hatta 3.de bile tutan varmış canım ama bunun bir netliği yok bide ben bahsettiğim sebeplerden ötürü 3.aşılamayı yaptırmak istemiyorum içimde yaptırırsam yine tutmayacakmış gibi bir his var ve bugüne kadar ne hissettiysem doğru çıktı o yüzden dr.da önerisiyle şansımı %40 arttıracak tüp bebekte denemek istiyorum. bu konudu sen ne hissediyorsan kendini nasıl iyi hissedeceksen onu seç canım bizim rahat olmamız herşeyden daha önemli bence
canım zor ama imkansız değil sonuçta,tutanlar var demek ki oluyor,benim ilk aşılamam tuttu çok şükür,ben hep inandım,dr %15 ihtimal derken ben doktora başaran 15 kişiden biri de ben olacağım dedim,korkunun faydası yok zararı var hatta,dra güveniyorsan kendine de güven,olmaması için sebep yok canım
inşallah benimde 2.cisinde tutar son 5 günüm kaldı öğrenmeme... çok heyecanlı ve meraklıyım ve korkuyorum buda tutmaz ise diye.
inşallah olumlu olurr canım rabbim hayırlısını nasip etsinnnnn inşallah nerde varsa nasıl yaptınız balım ne kullandın ne kadar süre kullandın anlatırmısın..
İnşallah tutmuştur, hayırlı haberlerini bekliyoruz, ama tutmadıysada çok dert etme sakın
canım ben pcoluyum,benim de yumurtalarım normalde büyümüyor,puregon 600 yaptım kendime hergün(100ml olarak yap dedi doktor)19 temmuzda iğnelere başladım 31 temmuzda çatlatma iğnemi yaPtım yani bazıları 5 günde cevap veriyor bazıları ağır ağır,baksana ben 12 gün puregon yaptım 18,5 mm ve 17,5 mm ancak oldular,sıkma canını,her bünye farklı oluyor,3 gün kullanıp büyüdü diyenleri görünce ben de korkmuştum doktorum korkma gayet normal herşey diyerek moral vermiiişti,gerçekten rahat ol[/ındent]doktora güveniyorum evet.. Bakalım hayırlısı yaa ama bilmiyorum bende umutluyum stres yok zaten kafamı dağıtıyorum burda aklıma gelmiyo benim için ii oluyo burası gittim ama yumurtalarımda bi hareket yoktu puregon kullanıyorum 4 gündür iğne göbekten 5 gün daha kullanmamı söledi doktor pazartesi yine gidicem o biraz canımı sıktı sadecesenin nasıl olmuştu aşılaman ne kullandın kaç gün kullandın ...
amin inşallah canım. ben göbekten vurulan puregon iğne kullandım yaklaşık 1 hafta boyunca... onun sonucunda 4-5 tane yumurta oluştu.. büyüklüklerde iyidi 18-22-21-20.6 gibi sonrası çatlama iğnesi sonrası aşılama. şimdide bekleme süresi.. p.tesi 12. günüm olacak...
hasretim nerelerde ki? benden önce ilaca başlamıştı o, benden önce regl olmuş olmalı. Nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
Çok az kalmış, çok heyecanlı
Ben de yarın doktora gidiyorum, herşey yoluna girmişse iğnelere başlayacağım.
ay sonunda geldinburdayım canım yoğunum bu aralar pek giremiyorum kocişim daha 10 gün evde onunla vakit geçiriyorum gezip tozuyoruz işteaşılama öncesi stres atıyoruz
bende dün akşam dr gittim herşey çok güzel dedi dr aşılamaya başladık allahın izniyleşimdi yarından akşamdan itibaren 3 gece göbekten iğne olucam 100'lük çarşamba günü de E2 testi yapılacakmış ultrasondan bakıp ilacın dozunu ona göre ayarlayacakmış
şimdilik bunlar bende merakla bekliyorum neler olacak nasıl oalacak diye inşş sonucun da bu kadar güzel olur rabbim emeklerimiz boşa çıkarmaz
sende ne var ne yok
inşallah senin için herşey yolunda gider... güzel haberlerini bekliyoruz..
ay sonunda geldinbu ay ıkımız de aşılancaz desene
Sevındım senın adına, benım de şişlikler inmiş sonundadoktorum bu sefer yavaş gidelim dedi. reglin 5.günü başlayarak 50'lik iğne yapacağım ve tam 7 gün.1 ekim' de kontrol var,o zaman bakacak işte. Bu 2.aşılama ama yine de çok heyecanlıyım
Sağol canım, sen de sonucu bildir bize heme
bu sefer hasta olmayı bekleyeceğim.eğer sabredersem... pek test yaptırmak istemiyorum. ne biliyim çok kararsızım.
Sevındım senın adına, benım de şişlikler inmiş sonundadoktorum bu sefer yavaş gidelim dedi. reglin 5.günü başlayarak 50'lik iğne yapacağım ve tam 7 gün.1 ekim' de kontrol var,o zaman bakacak işte. Bu 2.aşılama ama yine de çok heyecanlıyım
Ben de regl olmayı bekleyemem 12.günü tahlil yaptırırım diye düşünüyordum. Bi baktım ki aşılamanın 11.günü regl oldumEn azından umutlarım hemen söndü, ummadığım anda gelince. Eğer 14-15 güne kadar olmasaydım daha zor olurdu benım için.
burdayım canım yoğunum bu aralar pek giremiyorum kocişim daha 10 gün evde onunla vakit geçiriyorum gezip tozuyoruz işteaşılama öncesi stres atıyoruz
bende dün akşam dr gittim herşey çok güzel dedi dr aşılamaya başladık allahın izniyleşimdi yarından akşamdan itibaren 3 gece göbekten iğne olucam 100'lük çarşamba günü de E2 testi yapılacakmış ultrasondan bakıp ilacın dozunu ona göre ayarlayacakmış
şimdilik bunlar bende merakla bekliyorum neler olacak nasıl oalacak diye inşş sonucun da bu kadar güzel olur rabbim emeklerimiz boşa çıkarmaz
sende ne var ne yok
canım hadi hayırlısı,inşllllaaaahhhhh güzel sonuçlar alacaksın,crimson da sen de çok sabrettiniz,yüzünüz güler inşallahburdayım canım yoğunum bu aralar pek giremiyorum kocişim daha 10 gün evde onunla vakit geçiriyorum gezip tozuyoruz işteaşılama öncesi stres atıyoruz
sende ne var ne yok
sağol güzel dileklerin için canımkızlar selamm, güzel haberlerinizi okuyunca bi selam diyeyim dedim inş. ikinizinde aşılaması tutar bizlere umut olursunuz çok beklediniz sabrettiniz Allah çektiklerinizin mükafatını inş. en kısa zamanda verir canlarım. bende bi gelişme yok soğanım da bitti bakalım olmadı tüp bebek yapıcam ekimde diye düşünüyordum ama şimdi çook üşeniyorum onane olacak benim halim bilmiyorum
canım hadi hayırlısı,inşllllaaaahhhhh güzel sonuçlar alacaksın,crimson da sen de çok sabrettiniz,yüzünüz güler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?