Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım kışın olması zor olacak bende onu düşünüyorum işten sık sık izin almak alırkende derdini anlatmak ayrı bir dert o yüzden belkide yaza kadar erteler bu arada da çalışmalara kürlerle devam ederim ama bir daha aşılama istemiyorum açıkçası

canım bulantı hariç sıkıntım yok çok şükür.canım ben sınıfçıyım,standart 30 saat

unuttum arkadaşım sınıfçı olduğunu:26:
bulantı da zor olur da en azından istifra etmemen iyi. Ben de bugün ilk iğnemi yaptım
hadi hayırlısı canım inşallah tutar bu kez ve sağlıklı meleğine kavuşurssun...

canım bulantı hariç sıkıntım yok çok şükür.canım ben sınıfçıyım,standart 30 saat
sen hangii ilde öğretmensin canım?umarım 1 okutmuyosundur şimdi en zoru o

canım hadi hayırlısı,inşllllaaaahhhhh güzel sonuçlar alacaksın,crimson da sen de çok sabrettiniz,yüzünüz güler inşallah

AMİİİİİİİİİİN bitanem rabbim inşş bu kez nasip eder allah çok büyük gerçekten çok uğraşıyoruz herşeye katlanıyoruz bu kez kavuşmak nasip olur

senin bebişkon nasıl ara sıra okuyorum durumlar gayet iyi rabbim inşş kucağına aldığın günleri de gösterin bizlere de nasip etsin

CRİMSONUMM canım senin durumlar ne alem de ben bu akşam son 100'lük iğnemi yapıcam yarın da E2 testim var kan vericem inşş herşey yolunda gider sonuçlar olması gereken gibi olur ..
iğneler göbeğimi perişan etti mosmor oldu ama bebişim için herşeye değer keşke olsun da ahhhh ahhh

yok tatlım,geçen yıl 1. sınıftım,bu sene 2. sınıfız şükür,ankaradayım,sen neredesin

ay iyi bariiii.yerinde rahatmış biz erzurumun ilçesindeyiz hastane yok bulantılarında 2 haftası kaldı en fazla geçer hemen inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin.beklerken sanki bu günler hiç gelmicekmiş gibi ama yaşayınca en kolay çile beklemekmiş.şimdi sağlıklı mı ona bişey olur mu ya ona zarar vercek biişey yediysem kaygılar öle büyükkiii Allah kimseyi çocuksuzda bırakmasın verdiği evladın sağlığıyla da acısıyla da sınamasın sabırlı olun arkadaşlar her gelen adet kanaması bebeğinize bir adım daha yaklaştırıyor sizi

selam arkadaşlar,

2.ci aşılamam da tutmamış bugün kahverengiden başladı akıtılarım. yinede test yaptırdım 1.20 çıktı.. koca sıfır yani benim için.. bu beklentide bitti. :-(((
sanırım bundan sonraki aşama tüp bebek... tüp bebekte bana çok soğuk geliyor..kendimi çok kötü hissediyorummm.artık ne yapacağımı bilmiyorum. şu an göz yaşları içinde bunları yazıyorum ..çünki kimseye dertimi anlatmak istemiyorum. acıyarak bakmalarını istemiyorummm....

Son düzenleme:
selam arkadaşlar,

2.ci aşılamam da tutmamış bugün kahverengiden başladı akıtılarım. yinede test yaptırdım 1.20 çıktı.. koca sıfır yani benim için.. bu beklentide bitti. :-(((
sanırım bundan sonraki aşama tüp bebek... tüp bebekte bana çok soğuk geliyor..kendimi çok kötü hissediyorummm.artık ne yapacağımı bilmiyorum. şu an göz yaşları içinde bunları yazıyorum ..çünki kimseye dertimi anlatmak istemiyorum. acıyarak bakmalarını istemiyorummm....

ahh canım benim seni çok iyi anlıyorum bende 2.si tutmadığında yıkılmıştım 1.si o kadar ağır gelmemişti ama adet bitiminden itibaren insana yeniden güç umut geliyor inan bana atlatacaksın bunuda. bende tüp bebeğe geçmeye karar verdim onda şansımız %40 arttırıyor dr.da onu önerdi vakit kaybetmemek için. ben bir ay ara verdim ve o ayda yani eylülde soğan kürü yaptım kafamı dağıttım gezdik eğlendim istersen sende öyle yap bir ay kendine ayır tatil gibi düşün sonra da ister tüp bebek istersen aşılama yaptırırsın şimdiden sıkıntıya sokma kendini çıkmadık candan umut kesilmezmiş bol bol dua et ye iç eğlen gerisini zamana bırak canım ben inanıyorum bu sitedeki herkes bir gün anne olacak ama hepimizin bir zamanı var onu bekliyoruz

kızlar bu arada sizlere birşey sormak istiyorum. şimdi benim geçen ayki adet tarihim bana bir süpriz yaparak 24.gün yani 3 eylülde geldi bu ay ne zaman gelicek bilmiyorum normalde 28-30 günde bir oluyordu neyse işin özeti ben bu h.sonu tatile gidiyorum ve muhtemelen h.sonu adet olucam ama olmak istemiyorum adet geciktirici hap kullansammı ne dersiniz bide içimde ufakta olsa hamile olabilirim hissi var ne yapacağımı şaşırdım o haplara bugün başlamam lazım ama içimde hep ya varsa diyorum adet belirtisi olarak da geçtiğimiz h.sonundan beri ara ara bel ağrısı yumurtalığımda ani hareketlerde hafif kramplar oluyor onun dışında ne çok susadım nede canım tatlı istiyor ara ara ateş basması yada üşüme yaşıyorum birde sürekli olmamakla birlikte göğüs uçlarımda acı oluyor okadar sizce ne yapayım arkadaşlar işlerimin yoğunluğundan dr.a da gidemiyorum test için zaten test yaptırmakda istemiyorum artık kendimi slk gibi hissediyorum negatif çıkınca ne dersiniz kızlar bi akıl verin bana he birde dün biraz araştırdım o haplarda progestan varmış o yüzden adeti engelliyormuş banada aşılamadan sonra dr. progestan vermişti kötü birşey olsa vermezdi diye düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız bu konu hakkında bilginiz varmı?

Kızlarr bana bir akıl verin. Bende bu ay güzel yumrtlama oldu eminim akıntım geldi çünkü fazlaca.Şimdi nerdeyse regl olucam ben bu ay klomen alcaktım bir daha ki ay rahim filmi çekilip kasımda da aşılama olacaktı. Ama hazır yumurtlama varken ki zaten ara kanama olmazsa yumurtlamam oluyor yani hazır ara kanamam yokken hiç klomenle uğraşmayayım bu ay regliden sonra filmi çektirip ekimde hemen aşılama olsun diyorum. Ancak bayrama denk gelirse diye endişe ediyorum. Ne zaman regl olacağım belli değil şu an 23-24. günlerde gördüm yumırtlama akıntısını 35 günü geçeceğe benziyor. Öbür reglimi de geç olursam ilk günleri bayrama denk gelirse tedavi olamam şehir dışına gidicem bayramda dr yok zaten en iyisi o zamana göre karar vermek ama bayram nedeniyle de aşlama yaptımayacaksam o ayım klomensiz falan boşa gidecek gbi olacak ne diyorsunuz riske atmayıp bayramdan sonra mı başlayayım. Bu ay klomen mi alayım.

canım bence aşılamayı bayramdan sonraki aya ertele boşuna stres yapmamış olursun o zamana kadarda rahim filmini çektir zaten bildiğim kadarıyla aşılamayı tüm tahlil ve tetkikler tamamlanmadan yapmıyorlar hem rahim filminden sonra hamile kalanlarda varmış belki aşılamaya da gerek kalmaz o yüzden bu adetinden sonra rahim filmini hemen çektir ve sonrasında bol bol deneme yapın

ah tatlım bunda da vardır bir hayır demekten başka çare yok,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

yok tatlım,geçen yıl 1. sınıftım,bu sene 2. sınıfız şükür,ankaradayım,sen neredesin
aa canım, eşimle zümreymişsin sen, o da 2'leri okutuyor ben ılk yaptıgımda iğne morrartmıştı bı daha hıc morarma olmadı kı be artık uzman oldum iğne vurma işi toplam 3aydır oluyor, acaba cildin mi hassas:44:
bugun 3.gün iğnede. Ben tam 7 gün vuracağım canım, benım kontrolüm pazartesi günü 1 ekimde yani. 50lik yapıyorum ben, ağır gidelım istedi doktorum 2 ay öncesi hormonum tavan yapınca korkmuştu.
İyi haberlerini bildir bize yarın.

Seni aşılaması tutmayan biri olarak çok iyi anlıyorum canım.
Klasik olacak ama her şerde bizim göremediğimiz bir hayır var. Buna inanıyorum ben.
Tüp bana da zor geliyor, uğraş istiyor çok Biraz ara ver tüp için, vücudun dinlensin. Kafanı da toparla, moralin düzelince yola devam edersiniz.

aa canım, eşimle zümreymişsin sen, o da 2'leri okutuyor ben ılk yaptıgımda iğne morrartmıştı bı daha hıc morarma olmadı kı be artık uzman oldum iğne vurma işi toplam 3aydır oluyor, acaba cildin mi hassas:44:
bugun 3.gün iğnede. Ben tam 7 gün vuracağım canım, benım kontrolüm pazartesi günü 1 ekimde yani. 50lik yapıyorum ben, ağır gidelım istedi doktorum 2 ay öncesi hormonum tavan yapınca korkmuştu.
İyi haberlerini bildir bize yarın.

Seni aşılaması tutmayan biri olarak çok iyi anlıyorum canım.
Klasik olacak ama her şerde bizim göremediğimiz bir hayır var. Buna inanıyorum ben.
Tüp bana da zor geliyor, uğraş istiyor çok Biraz ara ver tüp için, vücudun dinlensin. Kafanı da toparla, moralin düzelince yola devam edersiniz.

canım ara kanama olmuyo yumurtladım diye güvenme bence.benim aşılamadan 2 gün önce 4-5 saat yoğun kanamam oldu.2 gün sonra aşılamam oldu ve ttuttu.kafan ne zaman rahat olursa ne zaman içine sinerse o zaman tedaviye geç.bu arada benim kanamama kırılma kanaması diyorlar.sebebi östrojen yetmezliğiymiş ona rağmen şükür hamile kalabildim

evet çok ağır geldi bu sefer hala kendime gelemedim. aklama geldikce evimin kolidorunun boşluğunu orada bir çocuk sesinin gelmemesi beni çok üzüyor... nedense bu sabah ilk defa evimin klidoruna baktım ve benim için bomboş. o an yıkıldım.. bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum..tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum fakat gittiğim doktorun branşı olmadığı için yönlendirme yapabilirmiş.. şimdi bir daha doktor arayışına geçilecek buda beni artık çok yordu..kaçıncı doktor değiştirmem...şu an hiç birşey düşünemiyorum...

desteğiniz için teşekkür ederim.. evet her şere br hayır vardır.. güzel Allahım bizede elbet saglıklı sihatli evlatlar nasip edecektir...
tüp şansımıda deneyeceğim oda olmaz ise oluruna bırakacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…