Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkesemerhaba, aşılama sonucu bekleyenlere ben uğramamışken hamıle kalanlara herkse ama herkese hepp güzel haberler diliyorum..
Ben 1.aşılamamın olumsuz sonuçlanmasından sonra 20 gunluk bır tatıle gittim,donunce de komşu kızı düğünü telaşıyla geçti bu arada 2.aşılama için de yola çıktık tabi..GONAL F kullandı doktorum bu ay az dozla başladı sağ tüpüm olmadığı için o taraftan beklemıyoruz hiç birşey ama solda bir yumurtam gelişti güzel bir şekilde,bu akşam çatlatma iğnemi vuruncam CUMA sabahı da aşılamam olacak,,

Çok heyecanlıyım dıyemıyorum garıp bır dıngınlık var üzerimde ,bugun daha bır aylık evli bır arkadaşımın hamıle olduğu haberıyle bır an sarsılsamda iyiyim sanırım..

Aranızda cuma gunu aşılama yaptıracak olan var mı?

Herkesemerhaba, aşılama sonucu bekleyenlere ben uğramamışken hamıle kalanlara herkse ama herkese hepp güzel haberler diliyorum..
Ben 1.aşılamamın olumsuz sonuçlanmasından sonra 20 gunluk bır tatıle gittim,donunce de komşu kızı düğünü telaşıyla geçti bu arada 2.aşılama için de yola çıktık tabi..GONAL F kullandı doktorum bu ay az dozla başladı sağ tüpüm olmadığı için o taraftan beklemıyoruz hiç birşey ama solda bir yumurtam gelişti güzel bir şekilde,bu akşam çatlatma iğnemi vuruncam CUMA sabahı da aşılamam olacak,,

Çok heyecanlıyım dıyemıyorum garıp bır dıngınlık var üzerimde ,bugun daha bır aylık evli bır arkadaşımın hamıle olduğu haberıyle bır an sarsılsamda iyiyim sanırım..

hepinize merhabalar kızlarr

bugün E2 testi için kan verdim sonucum 180 çıktı sağda ve solda yumurtalarım olmaya başlamış ama daha çok küçükler 11mm menegon iğnelere geçtik bu akşamdan itibaren 75 doz+50 doz da progeon vuruluyorum cumartesi yine E2 için kan verilecek dr dediğine göre herşey yolunda giderse pazartesi aşılama olabilirmiş

ama bende çok garip bi his var ne heyecan ne de başka bişey gayet normalim sanki rutin kont. gidiyorum belki de böylesi daha iyi çok kaptırmamak en iyisi ne olursa olursa olsun sonuca şimdiden razıyım hiç bişeye odaklanmadım ve kesin diye de bakmıyorum zaten dr kesin bişey demiyo rabbim nasip ettiyse olur diyorum ondan ötesi yok ki inşş nasip etmiştir
çok sabır gerektiren bi süreç hiç kolay değilmiş rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

kolaylıklar diliyorum canım sana aşılamadan sonrası daha sancılı sıkıntılı geçiyor emin ol ve buna hazırla kendini canım. kafanı meşgul edecek birşeyler bul yoksa gün saymakla geçmiyor zaman inş. olumlu hayırlı sonuçlar alırsın tatlım dualarım sizinle.
bu arada dün bi soru sormuştum kimse bana cevap vermemiş

canım Allah yardımcın olsun,hayırlısı olur inşallah

canım benim hayırlısı olur inşallah,dualarım seninle

sağol bitanem inşş hayırlara vesile olur rabbim ilkinde hemen nasip eder bebişimi eminim ki bekleme süreri çok zor geçiyodur canım ama ben çok takmıyorum olacağı varsa oluyo zaten boşuna strese girmeye gerek yok gayet sakinim
canım Allah yardımcın olsun,hayırlısı olur inşallah

canım benim hayırlısı olur inşallah,dualarım seninle

AMİİİİİN bitanem allah razı olsun inşş bende senin gibi bebeğine ilk kavuşanlardan olurum

senin için hayırlısı olmasını dilerim. inşallah en kısa sürede bebişine kavuşman dileği ile...

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlıyanları en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim , bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı
ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin

inşallah bitanem,inşallah gönlüne göre olur hayırlısıyla

canım sen ne yaptın ne alemdesin bizde sağ tüp olmadığı için bütün şans solda bitiyo
sol da kaç tane yumurtan oldu kaç mm çapın da..benim sol da 11mm yarın yine kan vericem e2 ye bakılcak inşş büyümüştür ve çoğalmıştır rabbim şu cumanın hürmetine inşş bizlerin de yüzünü güldürür..

Hergün iğne yapmayı unutuyorum ya
Saat 5 gibi yapmaya başladım pazartesiden bu güne hep yarım saat yarım saat gecikti bugun 6bucukta aklıma geldi. Birsey olmaz artık, unutmam daha iyi kafama takmamış oluyorum
hasretim senin adına sevındım canım, hersey yolunda ne güzel.Daha büyür merak etme.
1,5 yıldır tedavi oluyorum ve hiç bir zaman sol yumurtalığımda yumurtam oluşmadı. Hep sağda, sanki solumda yumurtalık yok gibi. O taraf cok tembel

ay canım ya keşke saatlerine dikkat etseydinben valla dakikasını bile kaçırmıyorum ama göbeğim çok acıyo delikli kalbura döndüm resmen oturup kalkarken ağrıyo yarın dr sorucam neden diye
off canım inşş benimkiler hep soldan olur gülüm ya tek dileğim o nelere katlanıyoruz valla allah çok büyük inşş yarın dr güzel haberler alırım

Eve gelince hemen yaz, merak ediyorum

Güzel dilekleriniz için önce teşekkür ederim..
Dün aşılamam oldu sol tarafımdaydı yumurtam 18 mm di en son baktığımızda sonrada bır gun sonra çatlatma iğnesi ve dün sabah 10,30 da aşılama gerçekleşti..
Sol kasığımda ağrımm var hala..1 saat lkadar yattım aşılamadan sonra bir ara dalmışım önceki gecedende uykusuzdum ondan sanırım..sonra birden bebek ağlamalarına uyandım:)Dedim heralde bu kadar çabuk olmaz
Yan odada iki tane doğum oldu peşpeşe ikiside kız seslerinden de anlamıştım..Neyse 5 dk geçmedi hemşire kucağında bebek odama girdi bana göstermeye gelmiş :)çok heyecanlandım minik yumuk gözlerini unutmayacağım ikisninde..ikisininde diyorum 5 dk geçmedi diğerinide getirdi hemşire..ve dua etti inşallah tutar aşılaman diye söylediğine göre uğurlu geliyormuş herkes:)
Neyse velhasıl başladık günleri saymaya..Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla kavuşurum bebeğime..Ve isteyen herkese Rabbım tez zamanda verir...
Bende durum bu kızlar:)şükür iyiyim şimdilik:)

canım inan okurken çok duygulandımiinşallah hayılısı olur

ah canım benimmm ..yazın çok hoşma gitti..inşallah seninde en kısa zamanda bebek veya bebeklerini kucağına almayı dilerim...benimde 1.aşılamam doğumhanede olmuştu çok heyecanlanmıştım.. ikincisi doktorun odasında olmuştu.. inşallah aşılaman tutar.. senin için dua edeceğim.

Arkadaşım aşılaman hayırlı olsun, inş tutar. güzel haberlerini bekliyoruz

Eve gelince hemen yaz, merak ediyorum

kızlar ikinize birden yazıyorumm

aslında durumlar çok iyi me benim açımdam çok kötübugün e2 testimin sonucu 860 çıktı ve yumurta çoğunluğu sağdaa :14sol tarafta da 3 tane var ama en iyi olanı 1 tane rabbim nasip ettikten sonra tek taneden bile olur işte
bugün yine 4 tane menegon aldım bu akşam ve yarın akşam 2'er tane vuruluyorum pazartesi yine e2 testim var bıktım kan vermekten delik deşik oldum resmen çok fenalardayım
dr umutsuz konuşmuyo daha bişey beli değil diyo işte böyle kızlar hakımda hayırlı neyse o olsun herşey allahtan o derse olacak inşş

GULBURAK canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun rabbim inşş bebeğini sana bağışlar bütün kalbimle dua ediyorum allahım yardımcın olsun
CRİMSONN sen neler yapıyosun tatlım tedavi ne aşımada şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…