- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.761
kızlar ikinize birden yazıyorumm
aslında durumlar çok iyi me benim açımdam çok kötübugün e2 testimin sonucu 860 çıktı ve yumurta çoğunluğu sağdaa :14sol tarafta da 3 tane var ama en iyi olanı 1 tane rabbim nasip ettikten sonra tek taneden bile olur işte
bugün yine 4 tane menegon aldım bu akşam ve yarın akşam 2'er tane vuruluyorum pazartesi yine e2 testim var bıktım kan vermekten delik deşik oldum resmen çok fenalardayım
dr umutsuz konuşmuyo daha bişey beli değil diyo işte böyle kızlar hakımda hayırlı neyse o olsun herşey allahtan o derse olacak inşş
GULBURAK canım aşılaman hayırlı uğurlu olsunrabbim inşş bebeğini sana bağışlar bütün kalbimle dua ediyorum allahım yardımcın olsun
CRİMSONN sen neler yapıyosun tatlımtedavi ne aşımada şu an
3ü 5i boşver arkadaşım, benim hep 1 tane olur yumurtam.doktorum da bir tane mı dıye sorunca hep ne yapcan daha fazlasını der kızarOlacak olduktan sonra bi tane de yeter dediğin gibi
ben yarın son iğnemı vuruyorum sımdılık ve pazartesi doktora gidiyorum, bakalım oluşmuş mu.
çok haklısn bebeğim ya olduktan sonra 1 taneden bile olur yeter ki rabbim nasip etsin iştedün yumurtayı ölçtüğünde 13mm di bakalım pazartesi ne kadar büyümüş olarak beni karşılyacak merakla bekliyorum
benimde bu akşam iğnem son olarak yapılcak menegon çom fena yakıyo ya çok acıyo bide dün akşamdan beri 2 tane birden vuruluyorumdaha 3 tane çatlatma iğnem var off off allahım sabır versin bizlere
Veee çok şükür bu ay herşey yolunda, 2 tane yumurtam var.Biri 19mm diğeri 20mm. kan tahlili de oldum e2 ye baktılar.Doktorum hersey yolunda dedi.
Bu gece 12 -1 gibi çatlatma iğnemi yapıyorum.
Çarşamba günü de öğlen 1 gibi 2.aşılamam oluyor inş.hayırlısıyla
hasretim sen ne yaptın?
Veee çok şükür bu ay herşey yolunda, 2 tane yumurtam var.Biri 19mm diğeri 20mm. kan tahlili de oldum e2 ye baktılar.Doktorum hersey yolunda dedi.
hasretim sen ne yaptın?
teşekkur ederım canımhadi hayırlısı.. yumurtalarının büyüklüğü iyi..inşallah güzel sonuçlar alırsın..
ne güzel maşallah canım yumoşların büyümüş rabbim inşş sonunu da güzel hayırlar nasip ederr
benimde bugün son e2 testim vardı değrim 2460 çıktı dr çok güzel katlamış dedi...veeee allahıma çok şükür 1 tane de olsa soldaki yumoşum 17mm olmuş çok sevindim bu gece 12 de 2 tane çatlatma iğnesi olucamrabbim istedikten sonra herşey olur inşş allahım sonunda da böye bizleri sevindirir pozitifi görmek nasip olur
ÇARŞAMBA AŞILAMAM VARRRRR
crimson tatlım seninle aynı gün ve aynı saate aşılamamız olacak
kızlar hepinizden allah rızası için dua bekliyorum ne olur dualarını eksik etmeyin
ne güzel maşallah canım yumoşların büyümüş rabbim inşş sonunu da güzel hayırlar nasip ederr
benimde bugün son e2 testim vardı değrim 2460 çıktı dr çok güzel katlamış dedi...veeee allahıma çok şükür 1 tane de olsa soldaki yumoşum 17mm olmuş çok sevindim bu gece 12 de 2 tane çatlatma iğnesi olucamrabbim istedikten sonra herşey olur inşş allahım sonunda da böye bizleri sevindirir pozitifi görmek nasip olur
kızlar hepinizden allah rızası için dua bekliyorum ne olur dualarını eksik etmeyin
evettt canım ya allahım bu emeklerimiz boşa çıkarmasın inşşteşekkur ederım canım
ayy senın de guzel haberlerın var maşallah
ınanmıyorum aynı saatlerde aşılama olacagız
aşılamadaşım oldun
Allahım hayırlısını nasip etsin inş. ıkımıze de
bizi habersiz bırakma, görüşelim
2 tane çatlatma iğnesimi vrulacaksın.fazla değil mi? her doktor farklı uyguluyor demkki..
yar arkadaşlar ist. anadolu yakasında oturan varmı... doktorlarınızdan memnunmusunuz...
evettt canım ya allahım bu emeklerimiz boşa çıkarmasın inşşsenin bu 2. denemen ama ben ne kadar zor olduğunu yaşayarak anladım resmen hiç kolay değilmiş her seferinde kan vermeler ve her defasında alttan muayene olmak kabusss gibi
ya bide alttan muayene almaktan sistit olmuşumçok fenalardayım yanıyorum resmen bugün dr söyledim bi ilaç verdi toz suya atıp eritip içiyorum off tam da aşılam arifesinde olacak iş mi şimdi ya ALLAHIM DUY SESİMİ NE OLUR OL DE OLSUN RABBİMM...
aslında çatlatma iğnesi 3 tane var tatlım bu gece yalnızca 2 tanesi vurulucak diğer 1 taneyi dr sordum ben söyleyecem dedi ne zaman yapacağınıvalla ben de anlamadım :44:
gülüm ben izmirdeyim keşke sana yardımcı olabilseydim ama istanbul da dr bakımından cennet gibi çok donalımlı hastaneler var allahım hakkında hayırlı neyle o nasip etsin inşş
O toz etkili hemen gecirir canım.Ben de olmuştum bı ara.kullandım öyle bişey.
Ben de İzmirliyim canımmmmmnerdesın sen?
Bir tanecik çatlatma vurcam ben, senınkı cok:44:
aşılamadan sonra ağır kaldırma canım, bir de dolaplara falan uzanma
canım bol bol dua ettim size,hadi hayırlı olsun tatlım,2 yumurta hayalin de gerçekleşti sonunda çok şükürVeee çok şükür bu ay herşey yolunda, 2 tane yumurtam var.Biri 19mm diğeri 20mm. kan tahlili de oldum e2 ye baktılar.Doktorum hersey yolunda dedi.
hasretim sen ne yaptın?
canım dua etmez miyim hiç,inşallah yüzünüz gülecek artıkne güzel maşallah canım yumoşların büyümüş rabbim inşş sonunu da güzel hayırlar nasip ederr
kızlarrrr inşallah pozitif sonuç görürsünüz
O toz etkili hemen gecirir canım.Ben de olmuştum bı ara.kullandım öyle bişey.
Ben de İzmirliyim canımmmmmnerdesın sen?
Bir tanecik çatlatma vurcam ben, senınkı cok:44:
aşılamadan sonra ağır kaldırma canım, bir de dolaplara falan uzanma
afiyet şeker olsun canım,kendi aşılamam geldi aklıma,kahvaltı yapmıştım sabah ama yolda da poğaça almıştım,stresten doymadığım bir gündüÇoktaaaan uyandım bile,şimdi kahvaltıyı hazırlayacağım. Sonra eşimim uyandırırım.
Aşılamaya az bi süre kaldı.
Umutluyum, inanıyorum.
Sabırsızlanıyorum...
Döndum bile. doktorum bugune kadar olan en kalıtelı yumurtaların bunlardı dedı. inşallah olur bu sefer dedı.Umutlu konuştu.Biraz acı ve kanamam oldu. Tüplerim dar ondan, rahım duvarım da hormon duzeyımde bu sefer cok cok iyimiş.Yarın için de rapor aldım, yatacagım bıraz bu defa.
Artık iş beklemek
hasretim hadi sen de anlat.aşılamadaşım
vee nihayet ilk aşılamayı dün gerçekleştirdik herşey allah çok şükür yolunda gitti kanamam dahi olmadı spermi veririken biraz kasıklarımda ağrı oldu o kadar sonra 1 saat dr yatırdı dinlendirdi
aşkitomun spermi de allah şükürler olsun çok çok iyi çıtı 40 küsür milyon spermle aşılama yapıldı %100 hareketliyle yapıldı dr olması gerekenin en iyisiyle oldu dedi
ama gel gelelim ben çok hastaydım dün 40 derece ateşle aşılama oldum çok feciydiacayip öksürüyordum durdu durdu tam aşılama olacağım günü hastalık buldu her işte bi hayır vardır ne yapalım kısmet böyleymiş dr sordum hasta olmam herhangi bi tesrlik yapar mı diye hiç korkma bişey olmaz dedi bunda sonrası allah kalmış rabbim inşş bebişleri nasip eder allahım derdi veren rabbim dermanımızıda verir
hiç umutlanmıyorum kesin diye de bakmıyorum olur yada olmaz nasibimde ne varsa o olsun rabbim verecekse olır zaten
CRİMSONCUM canım senin herşey yolunda gitmiş canım ne güzel rabbim inşş sonunda bizleride sevindirir
Haberini beklıyordum, sonunda gelmışsın
sayısı cok iyimiş maşallahbenden yana hersey iyiydi ama eşimin spermleri cok az cıktı.varikosel var cunku.:18:
toplamda 11 mılyon ve bu sayının %76'sı hareketsız. Bu yıkanmadan önceki sayı. ileri hızlı % 11. Çok çok az% 13ü de yerınde hareketlı
Doktorum yıkandıktan sonra sayısı 5mılyon altına düşmesin yeter dedi.
Benım hala lekelenmem var, tahribat oldu sanırım. kanamam da oldu işlem esnasında.
Doktorun ne zaman ilişki önerdi peki?
Olacağı varsa 1 mılyonla bıle olur,Allah bilir.
Nasip artık, beklemesi zor ama.Aynı zamanda olduk, aynı zamanlarda da öğrenırız ınş güzel haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?