Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

3ü 5i boşver arkadaşım, benim hep 1 tane olur yumurtam.doktorum da bir tane mı dıye sorunca hep ne yapcan daha fazlasını der kızar Olacak olduktan sonra bi tane de yeter dediğin gibi
ben yarın son iğnemı vuruyorum sımdılık ve pazartesi doktora gidiyorum, bakalım oluşmuş mu.

çok haklısn bebeğim ya olduktan sonra 1 taneden bile olur yeter ki rabbim nasip etsin işte dün yumurtayı ölçtüğünde 13mm di bakalım pazartesi ne kadar büyümüş olarak beni karşılyacak merakla bekliyorum
benimde bu akşam iğnem son olarak yapılcak menegon çom fena yakıyo ya çok acıyo bide dün akşamdan beri 2 tane birden vuruluyorum daha 3 tane çatlatma iğnem var off off allahım sabır versin bizlere

ne kadar fazlaymış öyle çatlatma iğnelerin.Bir tanesini kullanırsın yetmez mı?
Ben de heyecanlıyım, yarın 3,5ta randevum.inş yumurtam vardır.Senınkı de buyumustur ınş.canım

Veee çok şükür bu ay herşey yolunda, 2 tane yumurtam var.Biri 19mm diğeri 20mm. kan tahlili de oldum e2 ye baktılar.Doktorum hersey yolunda dedi.
Bu gece 12 -1 gibi çatlatma iğnemi yapıyorum.
Çarşamba günü de öğlen 1 gibi 2.aşılamam oluyor inş.hayırlısıyla
hasretim sen ne yaptın?

hadi hayırlısı.. yumurtalarının büyüklüğü iyi..inşallah güzel sonuçlar alırsın..

ne güzel maşallah canım yumoşların büyümüş rabbim inşş sonunu da güzel hayırlar nasip ederr

benimde bugün son e2 testim vardı değrim 2460 çıktı dr çok güzel katlamış dedi...veeee allahıma çok şükür 1 tane de olsa soldaki yumoşum 17mm olmuş çok sevindim bu gece 12 de 2 tane çatlatma iğnesi olucam rabbim istedikten sonra herşey olur inşş allahım sonunda da böye bizleri sevindirir pozitifi görmek nasip olur

ÇARŞAMBA AŞILAMAM VARRRRR
crimson tatlım seninle aynı gün ve aynı saate aşılamamız olacak

kızlar hepinizden allah rızası için dua bekliyorum ne olur dualarını eksik etmeyin

Son düzenleme:
hadi hayırlısı.. yumurtalarının büyüklüğü iyi..inşallah güzel sonuçlar alırsın..
teşekkur ederım canım

ayy senın de guzel haberlerın var maşallah
ınanmıyorum aynı saatlerde aşılama olacagız
aşılamadaşım oldun
Allahım hayırlısını nasip etsin inş. ıkımıze de
bizi habersiz bırakma, görüşelim

2 tane çatlatma iğnesimi vrulacaksın.fazla değil mi? her doktor farklı uyguluyor demkki..
yar arkadaşlar ist. anadolu yakasında oturan varmı... doktorlarınızdan memnunmusunuz...

evettt canım ya allahım bu emeklerimiz boşa çıkarmasın inşş senin bu 2. denemen ama ben ne kadar zor olduğunu yaşayarak anladım resmen hiç kolay değilmiş her seferinde kan vermeler ve her defasında alttan muayene olmak kabusss gibi
ya bide alttan muayene almaktan sistit olmuşum çok fenalardayım yanıyorum resmen bugün dr söyledim bi ilaç verdi toz suya atıp eritip içiyorum off tam da aşılam arifesinde olacak iş mi şimdi ya ALLAHIM DUY SESİMİ NE OLUR OL DE OLSUN RABBİMM...
2 tane çatlatma iğnesimi vrulacaksın.fazla değil mi? her doktor farklı uyguluyor demkki..
yar arkadaşlar ist. anadolu yakasında oturan varmı... doktorlarınızdan memnunmusunuz...

aslında çatlatma iğnesi 3 tane var tatlım bu gece yalnızca 2 tanesi vurulucak diğer 1 taneyi dr sordum ben söyleyecem dedi ne zaman yapacağını valla ben de anlamadım :44:
gülüm ben izmirdeyim keşke sana yardımcı olabilseydim ama istanbul da dr bakımından cennet gibi çok donalımlı hastaneler var allahım hakkında hayırlı neyle o nasip etsin inşş

O toz etkili hemen gecirir canım.Ben de olmuştum bı ara.kullandım öyle bişey.
Ben de İzmirliyim canımmmmm nerdesın sen?
Bir tanecik çatlatma vurcam ben, senınkı cok:44:
aşılamadan sonra ağır kaldırma canım, bir de dolaplara falan uzanma

off canım ya ama çok kötü oldum ben oturamıyorum valla wc gitmeye ödüm kopuyo :18::18:
valla bitanem bende anlamdım bana 3 tane aldırmıştı şimdi iste 2 si vurulacak toplam 500 doz diğerini de ben söylicem dedi :44:belki de işi garantiye mi almak istiyo bilemedim yani :44:
aaa sende mi izmirlisinnn canımm benimm ne tesadüfff

Güzel dilekler için teşekkür ederim kızlar sizler için de ben dua edeceğim Rabbım tez zamanda kavuşturur bizleri inşallah bebeklerimize..
Ben de bugun eşimin arkadaşının Surıyelı eşiyle doktora gıttım,Yeni evliler ve kız hamıle bir aylık öğreneli 1,5 hafta oldu hala doktora gidecekler eşi de kendısıde enteresan:)neyse bebeği gördüm bende 8 mm.çok heyecanlandım inanın...İçim burkuldu hem de çok sevındım arkadaşım adına..
Doktoruma iki gündür süren gaz sancısı karın ağrımdan soz edınce de gel sanada bakalım dedi ultrasonla baktı yok sıkıntı dedi herşey iyi 10 gun sonra test yap dedi..Ben ayın 8 ınde beklıyorum bat ben de 8 ınde gelmezse 2 gun daha beklerım söz dedim:)
Çok garip duygulardayım..Arkadaşım hastanede başhemşire labaratuvardakıler ona benim aşılamamın tutacağını hissettiklerini söylemişler..Arkadaşım da öyle hissediyor İnşallah dualar güzel dilekler kabul olur..hayırlısıyla güzel haberleri paylaşırım sizlerle de..Sizler için de dua edeceğim..

Çoktaaaan uyandım bile,şimdi kahvaltıyı hazırlayacağım. Sonra eşimim uyandırırım.
Aşılamaya az bi süre kaldı.
Umutluyum, inanıyorum.
Sabırsızlanıyorum...

canım bol bol dua ettim size,hadi hayırlı olsun tatlım,2 yumurta hayalin de gerçekleşti sonunda çok şükür
canım dua etmez miyim hiç,inşallah yüzünüz gülecek artık

kızlarrrr inşallah pozitif sonuç görürsünüz

Çoktaaaan uyandım bile,şimdi kahvaltıyı hazırlayacağım. Sonra eşimim uyandırırım.
Aşılamaya az bi süre kaldı.
Umutluyum, inanıyorum.
Sabırsızlanıyorum...
afiyet şeker olsun canım,kendi aşılamam geldi aklıma,kahvaltı yapmıştım sabah ama yolda da poğaça almıştım,stresten doymadığım bir gündü

hayalipapatya canım benim neler yapıyorsun?nasıl gidiyor bakalım??? aban da dua etmeyi unutma tamam mı?? 2.aşılama için adet olmayı bekliyorum ama karmaşık duygulardayım...

Döndum bile. doktorum bugune kadar olan en kalıtelı yumurtaların bunlardı dedı. inşallah olur bu sefer dedı.Umutlu konuştu.Biraz acı ve kanamam oldu. Tüplerim dar ondan, rahım duvarım da hormon duzeyımde bu sefer cok cok iyimiş.Yarın için de rapor aldım, yatacagım bıraz bu defa.
Artık iş beklemek
hasretim hadi sen de anlat.aşılamadaşım

hayırlı uğurlu olsun canım aşılaman..Allahım inşallah gönlüne göre verir..

vee nihayet ilk aşılamayı dün gerçekleştirdik herşey allah çok şükür yolunda gitti kanamam dahi olmadı spermi veririken biraz kasıklarımda ağrı oldu o kadar sonra 1 saat dr yatırdı dinlendirdi
aşkitomun spermi de allah şükürler olsun çok çok iyi çıtı 40 küsür milyon spermle aşılama yapıldı %100 hareketliyle yapıldı dr olması gerekenin en iyisiyle oldu dedi
ama gel gelelim ben çok hastaydım dün 40 derece ateşle aşılama oldum çok feciydi acayip öksürüyordum durdu durdu tam aşılama olacağım günü hastalık buldu her işte bi hayır vardır ne yapalım kısmet böyleymiş dr sordum hasta olmam herhangi bi tesrlik yapar mı diye hiç korkma bişey olmaz dedi bunda sonrası allah kalmış rabbim inşş bebişleri nasip eder allahım derdi veren rabbim dermanımızıda verir
hiç umutlanmıyorum kesin diye de bakmıyorum olur yada olmaz nasibimde ne varsa o olsun rabbim verecekse olır zaten

CRİMSONCUM canım senin herşey yolunda gitmiş canım ne güzel rabbim inşş sonunda bizleride sevindirir

Haberini beklıyordum, sonunda gelmışsın
sayısı cok iyimiş maşallah benden yana hersey iyiydi ama eşimin spermleri cok az cıktı.varikosel var cunku.:18:
toplamda 11 mılyon ve bu sayının %76'sı hareketsız. Bu yıkanmadan önceki sayı. ileri hızlı % 11. Çok çok az% 13ü de yerınde hareketlı
Doktorum yıkandıktan sonra sayısı 5mılyon altına düşmesin yeter dedi.
Benım hala lekelenmem var, tahribat oldu sanırım. kanamam da oldu işlem esnasında.
Doktorun ne zaman ilişki önerdi peki?
Olacağı varsa 1 mılyonla bıle olur,Allah bilir.
Nasip artık, beklemesi zor ama.Aynı zamanda olduk, aynı zamanlarda da öğrenırız ınş güzel haberleri

aynen bitanem ya olacağı varsa 1 milyondan bile olur yeter ki mevlam nasip etsin oldursun kurban olduğum rabbiminden tek isteğimiz bu zaten
bol bol yat dinlen canım yorma kendini bende hiç kanama falan da olmadı sadece kasık ağrısı oldu aşılama sırasında ve sonrasın da dr sordum yumurtalar çatladığı için kasıklara baskı yapıyo dedi
aşılamanın olduğu gün yani dün akşam ilişki önerdi ama benim için çok feciydi çok hastayım ama bebişim için herşeyee değer kaç gün oldu hala yatıyorum
bana 200'lük progestan verdi vajinadan sabah akşam kullanıyorum...sana herhangi bişey verdi mi canım:44:

evet canım bundan sonrası sade ve sadece rabbime kalmış inşş güzel haberi beraber almak nasip olur allahım nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…