- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.781
aynen bitanem ya olacağı varsa 1 milyondan bile olur yeter ki mevlam nasip etsin oldursun kurban olduğum rabbiminden tek isteğimiz bu zaten
bol bol yat dinlen canım yorma kendini bende hiç kanama falan da olmadı sadece kasık ağrısı oldu aşılama sırasında ve sonrasın da dr sordum yumurtalar çatladığı için kasıklara baskı yapıyo dedi
aşılamanın olduğu gün yani dün akşam ilişki önerdiama benim için çok feciydi çok hastayım ama bebişim için herşeyee değer kaç gün oldu hala yatıyorum
bana 200'lük progestan verdi vajinadan sabah akşam kullanıyorum...sana herhangi bişey verdi mi canım:44:
evet canım bundan sonrası sade ve sadece rabbime kalmış inşş güzel haberi beraber almak nasip olur allahım nasip eder
vee nihayet ilk aşılamayı dün gerçekleştirdik herşey allah çok şükür yolunda gitti kanamam dahi olmadı spermi veririken biraz kasıklarımda ağrı oldu o kadar sonra 1 saat dr yatırdı dinlendirdi
aşkitomun spermi de allah şükürler olsun çok çok iyi çıtı 40 küsür milyon spermle aşılama yapıldı %100 hareketliyle yapıldı dr olması gerekenin en iyisiyle oldu dedi
ama gel gelelim ben çok hastaydım dün 40 derece ateşle aşılama oldum çok feciydiacayip öksürüyordum durdu durdu tam aşılama olacağım günü hastalık buldu her işte bi hayır vardır ne yapalım kısmet böyleymiş dr sordum hasta olmam herhangi bi tesrlik yapar mı diye hiç korkma bişey olmaz dedi bunda sonrası allah kalmış rabbim inşş bebişleri nasip eder allahım derdi veren rabbim dermanımızıda verir
hiç umutlanmıyorum kesin diye de bakmıyorum olur yada olmaz nasibimde ne varsa o olsun rabbim verecekse olır zaten
CRİMSONCUM canım senin herşey yolunda gitmiş canım ne güzel rabbim inşş sonunda bizleride sevindirir
bizde aynı canım dr her dediğine harfiyen uyuyoruz sözünden hiçç çıkmıyoruz canım
ilk aşılamada da kanamam oldu ama bu kadar degıldı.Doktorum normal dıyor.
bıze de cuma gunu ılışkı onerdı:44: ama yumurta 48 saat canlı kalıyormuş araştırdıgıma göre.yarın cok gec olacak, o yuzden ben bu akşam duşunuyorm
Eşim de doktordan daha iyi mi biliyorsun diyor, harfi harfine uyuyor doktora o da. Ama olmaz bugun istiyorum ben ilişkı:26:
bana hiç birsey vermıyor doktorum.gecen de vermemıştı.
Beklemek zor
hasretim hayırlı, uğurlu olsun .. inşallah aşılaman tutar ve bebişini en kısa sürede kucağına alman dileğiyle..
bizde aynı canım dr her dediğine harfiyen uyuyoruz sözünden hiçç çıkmıyoruz canımdeme ki canım tedavi de ilaç ta kişiden kişiye değişiyo belki gerek görmemiştir canım takılmayalım bunlara bence herşeyin güzel olacağını düşünelim allah çok büyük
Sol tarafımda birşey durmadan batıyor, sende ne var ne yok canım? acın ağrın?
hiçbişey yok canım ne batma ne ağrı tutmadı biliyorum ben
Aaa aaa şaşırdın mı senAllahın işine karışılmaz,nerden bılıyorsun.
Benım de ilk aşılamamda regl oluncaya kadar hep battı durdu, bıkmıştım.
Bu cok acıtmıyor, hatta bugun azaldı.
Hani koşarsın da dalağın batar yao gibi bi his.
3gün oldu bıle, cabuk gec zaman:84:
bilmiyorum canikom ya çok karamsar olmakta istemiyorum ama çok ta kendimi kaptırmakta istemiyorum
tabi herşeyi neyin ne olacağını yalnızca rabbim bilirinşş sonun da bizde buraya kocaman yazılarla hemileyimmmmmmmm diye yazarız çok ahdım var valla bildiğin gibi değil
bende hafif bel ağrısı ve çok sık idarara çıkıyorum şimdilik bunlar mevcut bendetabi bide baş belası sistitim var
vee nihayet ilk aşılamayı dün gerçekleştirdik herşey allah çok şükür yolunda gitti kanamam dahi olmadı spermi veririken biraz kasıklarımda ağrı oldu o kadar sonra 1 saat dr yatırdı dinlendirdi
aşkitomun spermi de allah şükürler olsun çok çok iyi çıtı 40 küsür milyon spermle aşılama yapıldı %100 hareketliyle yapıldı dr olması gerekenin en iyisiyle oldu dedi
ama gel gelelim ben çok hastaydım dün 40 derece ateşle aşılama oldum çok feciydiacayip öksürüyordum durdu durdu tam aşılama olacağım günü hastalık buldu her işte bi hayır vardır ne yapalım kısmet böyleymiş dr sordum hasta olmam herhangi bi tesrlik yapar mı diye hiç korkma bişey olmaz dedi bunda sonrası allah kalmış rabbim inşş bebişleri nasip eder allahım derdi veren rabbim dermanımızıda verir
hiç umutlanmıyorum kesin diye de bakmıyorum olur yada olmaz nasibimde ne varsa o olsun rabbim verecekse olır zaten
CRİMSONCUM canım senin herşey yolunda gitmiş canım ne güzel rabbim inşş sonunda bizleride sevindirir
Hadi hayırlı olsun canım artık beklemek kalıyor demek ki. Değerler çok iyi canım bizimde değerler iyi 90 milyon sperm var % 98 hareketli % 78 ileri hızlı.Eşimin tahlil yapyırdığı yer aşılama da şansınız yüksek demiş ama bilemiyorum ben bakalım ben yine de keçi boynuzu kürü yapıcam içiricem iyi geliyor yan etkisi olacak birşey de değil sonuçta. Bende bir daha ki ay başlıcam aşılamaya. Dinlen dikkat et kendine.
tatlım dualarım hep sizinle,Allah hayırlısını versin inşallahhayalipapatya canım benim neler yapıyorsun?nasıl gidiyor bakalım??? aban da dua etmeyi unutma tamam mı??2.aşılama için adet olmayı bekliyorum ama karmaşık duygulardayım...
bitanem inşallah hayırlı zaman bu zamandır ve artık hamişler kervanına katılırsınDöndum bile. doktorum bugune kadar olan en kalıtelı yumurtaların bunlardı dedı. inşallah olur bu sefer dedı.Umutlu konuştu.Biraz acı ve kanamam oldu. Tüplerim dar ondan, rahım duvarım da hormon duzeyımde bu sefer cok cok iyimiş.Yarın için de rapor aldım, yatacagım bıraz bu defa.
Artık iş beklemek
hasretim hadi sen de anlat.aşılamadaşım
canım değerler çok iyi,eşin stresten etkilenmemiş,benim eşimden stesten normal sperm sayısının onda biri gelmişti,şansın çok yüksek maşallah,hayırlısı olur inşallahvee nihayet ilk aşılamayı dün gerçekleştirdik herşey allah çok şükür yolunda gitti kanamam dahi olmadı spermi veririken biraz kasıklarımda ağrı oldu o kadar sonra 1 saat dr yatırdı dinlendirdi
ah o batmalar,benim de batmam olmuştu,progestan vermeme sebebini sordun mu doktoruna,pcoslularda özelikle lazım çünkü biz maalesef progesteron salgılamıyoruz ve bebeğin tutunması ve yerleşmesi için 8 haftalık olana kadar kullanın diyor doktorlar,bi sor istersen canımSol tarafımda birşey durmadan batıyor, sende ne var ne yok canım? acın ağrın?
tatlım dualarım hep sizinle,Allah hayırlısını versin inşallah
bitanem inşallah hayırlı zaman bu zamandır ve artık hamişler kervanına katılırsın
canım değerler çok iyi,eşin stresten etkilenmemiş,benim eşimden stesten normal sperm sayısının onda biri gelmişti,şansın çok yüksek maşallah,hayırlısı olur inşallah
ah o batmalar,benim de batmam olmuştu,progestan vermeme sebebini sordun mu doktoruna,pcoslularda özelikle lazım çünkü biz maalesef progesteron salgılamıyoruz ve bebeğin tutunması ve yerleşmesi için 8 haftalık olana kadar kullanın diyor doktorlar,bi sor istersen canım
sağol bitanem allah razı olsun inşş sonunda da sevinirim rabbim nasip eder
senin de değerlerin çok iyimiş canım ama işte tek bi sperm herşeyi tamamlayacak en iyisi en hızlısıinşş gelir de yumoşu bulurr
bana dr herangi bi şans vermedi zaten vermeside de etik olmazdı daha fazla ümit etmemize sebep olurdu bence dr da yapabileceği şeyler sınırlı benden buraya kadar dedi burdan sonrası alah kalmış eynen böyle söyledi doğru da dedi
canım bende taki aşılama gününe kadar eşime keçi boynuzu pekmezi yedirmiştim ek destek olsun diyesen de al canım fazla mal göz çıkarmaz
inşş senin de herşey yolunda gider canım sırayla böyle hamiş haberlerimizi vermek nasip olur inşşşş allahın izniyle
evet az olur ama tutar bazısının ki kısmet yani bu işler oran vermek yanlış kesin tutar demek falan. Doktor bir aracı sadece herşey Rabbimize kalmış duamızı edicez bekleyeceğiz yapacak başka birşeyimiz yok sonuçta. Benim eşim pekmez yemiyor ama keçiboynuzunun kendisini yapıp içirince içiyor. Onu yapıcam bende moral olarak iyi olmaya çalışıcam hayırlısı çalışıyorum zaten kafam da dağılır olmazsa tüp bebek bebiş gelsin de nasıl gelirse gelsin dimi.
Allah yardımcın olsun canım,inşallah başladığı gibi gider sonuna kadar,ayın kaçında test tarihiçok sağol bitanem allah razı olsun inşş gerçekten hayırlara vesile olur mevlam nasip edergerçekten canım hiç panik yapmadı şans bizden yana oldu tabi nereye kadar orasını allah bilir dr aynısını söyledi eşinin değerleri olması gerektiğinde fazla dedi gerisi allah kalmış bacımmm rabbim yeter ki ol desin
ya bende hiç batmalar olması niye acaba :44::44: sadece bel ağrısı ve göğüslerim ve uçları çok dikleşti ve ateş basması var şimdilik bunlar
bende canım sabah akşam progestan kullanıyorum vajinadan inşş bi faydası olur rabbim yardım eder bebeğimin bana tutunmasına
canım seninkinin cinsiyeti belli oldu mukızlarrr aşılamalarınız hayırlı olsun.yakında çok güzel haberler alalım inşallah.
tatlım dualarım hep sizinle,Allah hayırlısını versin inşallah
bitanem inşallah hayırlı zaman bu zamandır ve artık hamişler kervanına katılırsın
canım değerler çok iyi,eşin stresten etkilenmemiş,benim eşimden stesten normal sperm sayısının onda biri gelmişti,şansın çok yüksek maşallah,hayırlısı olur inşallah
ah o batmalar,benim de batmam olmuştu,progestan vermeme sebebini sordun mu doktoruna,pcoslularda özelikle lazım çünkü biz maalesef progesteron salgılamıyoruz ve bebeğin tutunması ve yerleşmesi için 8 haftalık olana kadar kullanın diyor doktorlar,bi sor istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?