- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.801
Yaa kızlarr buarada bilenlerden yardım istiyorummm.... Ben ilk aşılamamı yaptırdım olmadı,şuan 2. Için beklemedeyim... Ekimin ortası gibi sanırım??? Ama sormak istediğim 2. Aşılamayı devlet karşılamıyor mu? Ilaçların falan bi kısmını karşılamıştı ilkinde ama ikincide yok ffalan diye söylentiler duydum.. Ne kadar doğru bilmiyorumm...
karşılıyor canım, için rahat olsun
ah canım benimmmm,2li için daha var tatlım,drum 14. haftada yapalım dedi,ben,m bulantı ve halsizlikten elim kolum oynamıyor,yatış=bol kg benim de derdim inan,ilk zamanlar sabah erken kalkıp yürüyüş yapıyordum ama pert olunca bıraktım mecburenevet canım erkekmişş.daha geçen hafta netleşti hep olabilir diyolardı bu defa kendimde net gördüm:) senin nasıl geçiyor?yaptırdınmı 2li testi? ben yorulunca kanamam oluyor anca yatış e haliyle aşırı kilo
canım ödüyor merak etme ayrıca 3 aşılamadan sonra tüp bebeği de karşılıyorYaa kızlarr buarada bilenlerden yardım istiyorummm.... Ben ilk aşılamamı yaptırdım olmadı,şuan 2. Için beklemedeyim... Ekimin ortası gibi sanırım??? Ama sormak istediğim 2. Aşılamayı devlet karşılamıyor mu? Ilaçların falan bi kısmını karşılamıştı ilkinde ama ikincide yok ffalan diye söylentiler duydum.. Ne kadar doğru bilmiyorumm...
hasretim ve crimson,
canlarım bi süre yoktum buralarda okuduğuma göre aşılamanız yapılmış beklemeye geçmişsiniz. ikiniz adına da çok sevindim inş. test tarihinizde yüzünüz güler pozitifi görürsünüz hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum ikiniz içinde iyi şeyler hissediyorum inş. tutar tutmazsada çok üzülmeyin herşeyin bir zamanı var sonuçta ikinizide öpüyorum çok çook
özledık senı canım
evet hasretimle aynı gun aşılama olduk, aynı gun öğrenırız sonucumuzu da sanırım.
sen neler yapıyorsun?
hasretim ve crimson,
canlarım bi süre yoktum buralarda okuduğuma göre aşılamanız yapılmış beklemeye geçmişsiniz. ikiniz adına da çok sevindim inş. test tarihinizde yüzünüz güler pozitifi görürsünüz hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum ikiniz içinde iyi şeyler hissediyorum inş. tutar tutmazsada çok üzülmeyin herşeyin bir zamanı var sonuçta ikinizide öpüyorum çok çook
ah canım benimmmm,2li için daha var tatlım,drum 14. Haftada yapalım dedi,ben,m bulantı ve halsizlikten elim kolum oynamıyor,yatış=bol kg benim de derdim inan,ilk zamanlar sabah erken kalkıp yürüyüş yapıyordum ama pert olunca bıraktım mecburen
canım ödüyor merak etme ayrıca 3 aşılamadan sonra tüp bebeği de karşılıyor
ayy ne güzel o kadar beklediniz kısmet ikinizinde aynı zamanda olmanızmış demek çok sevindim ikiniz adına
ben napıyım işte çalışıyorum geçen hafta tatile gittim geldim bu hafta adet oldum soğan kürünün 2.sine geçicem yakında tüp bebek için biraz bekleyeyim diyorum belki ocak tatilinde yaptırırım bakalım maddi olarak biraz toparlanmamız lazım. onun dışında iyiyim canım sizler nasılsınız varmı belirtiler gerçi bu belirtilere de pek güvenmemek gerekiyor ama umut işte
Kızlarr ben bugğn rahim filmi çekildim çok şükür tüpler açık başkaca bir sorun da yok reglim gelince aşılamaya başlıyoruz. Dr ilaçşları yazdı bile son anda olmasın alın elinizde bulunsun dedi. Alamadık gerçi sistmde sorun vardı rapor biriminde. Arayacak bizi öyle alıcaz. Dr iğne işin sordum ilk iğneni yaparız dedi hemşire de gösterir dedi sonrasını kendim mi yapıcam dedim hemşire gösterir yaparsın ama hergün buraya gelip yaptıranlarda var dedi ne yapsam ki kendim mi yapsam orda mı yaptırsam. Kendim yapabilirim heralde yaa.. bayramdan sonra gelir benim regl ve hayırlısıyla başlarız.
canım benim aşılama raporum ankara ünivden çıktı(sadece raporum oradan aşılamamı ben de özelde yaptırdım),orada bi bayan 3 aşılama yaptırmış tutmamış ve tüp bebek raporu çıkarttırıyordu,özel hastaneye gidecekmiş yine(yani raporunu devletten çıkartıp sgk ile anlaşmalı özel hastaneden yaptırabiliyorsun birazcık fark ödeyip)ozel hastane olunca devlet yıne mı karsılıyor artı esım bagkurlu bılmem bırsey fark oduyormu bunu nerden ogrenebılırız sız nerden ogrendınız tskler sımdıden
hayırlı olsun canım,iğneni kendin yaparsın,çok kolay ben de korkuyordum ama hiiiiççç korkma,çok kolayKızlarr ben bugğn rahim filmi çekildim çok şükür tüpler açık başkaca bir sorun da yok reglim gelince aşılamaya başlıyoruz. Dr ilaçşları yazdı bile son anda olmasın alın elinizde bulunsun dedi. Alamadık gerçi sistmde sorun vardı rapor biriminde. Arayacak bizi öyle alıcaz. Dr iğne işin sordum ilk iğneni yaparız dedi hemşire de gösterir dedi sonrasını kendim mi yapıcam dedim hemşire gösterir yaparsın ama hergün buraya gelip yaptıranlarda var dedi ne yapsam ki kendim mi yapsam orda mı yaptırsam. Kendim yapabilirim heralde yaa.. bayramdan sonra gelir benim regl ve hayırlısıyla başlarız.
evettttt canım crimsonla o kadar bekledik bekledik ikimiz de aynı gün de aşılamyı olduk tedasüfff işterabbim inşş hayırlara vesile eder bitanem olmazsa da sağlık olsun diyecem 2. devam edecem
sende inşş iyidisindir ocakta galiba tüp bebişe başlayacakmışsın allahım hakkın da hayırlı neyse onu nasip etsin bebeğimolsun da aşılama yada tüp bebek farketmez yeter ki bebişlere kavuşalım
sağol arkadaşımtatil iyi gelmiştir iyi yapmışsın.
benım bugun cok agrım var kasıklarımda, gaz sancısı varmış gibi ya da regl olacakmış gibi.hepsi bir araada.Ama ben de belırtıler ınanmıyorum.ilk aşılamamda ümitlendik meger iğnelerın etkısıymış.
Bekleyeceğiz
evet o ağrı ve batmalar ilaç yüzünden sanırım proges. yapıyor benim 2.aşılamamda bana dr. vermemişti ve o ay hiç batma filan olmamıştıBuradaki hamile kalan arkadaşların anlattıklarıyla şöyle bir kanı oluştu bende sanada anlatayım hamile kalan herkeste regli den önce aşırı şişen ve ağrıyan göğüsler olmuş yani olmuş derken hali hazırda varolan göğüslerden bahsediyorum göğüslerde aşırı hassasiyet ve şişlik varsa o iş tamamdır Allahın izniyle hamilesin demektir bende hiç olmamıştı mesela tamam adete yakın ağrı, hafif bi şişkinlik filan oluyordu ama öyle üzerine yatamayacak yada giyinirken dokunamayacak kadar değildi. şimdi ben bi tek bu belirtiye inanıyorum diğer belirtiler hep yalan dolan kandırmaca
ilk aşılamamda gögsum patlayacak gıbıydı, aynen denilen gıbı ustune yatamıyordum.Ama bu sefer oyle bır sorunum yok benım de:44:
Aslında ben hıc bır belırtıye ınanmıyorum cunku regl belırtısıyle gebelık belırtılerı tıpatıp aynı
yaaa bak şimdi bu tespitimde elimde patladı hay allaho zaman hiçbir belirti beklemeden sakince gününü bekliceksiniz şekerim başka da bi yolu yok kaç gününüz kaldı bakiim ?
Evet bu da olmadı
Bugun 9.günümüz hasretimle.haftaya oğrenırız tabı ben hemencık regl olmazsam
ilk aşılamamda 11.günü olmuştum.
bende 2.sinde 12.gün olmuştum çok moral bozucu bişi erken olması. sonuçlar ne olursa olsun moraliniz sağlam ve güzel olsun inş. ikinizde iyi haberlerle gelirsiniz cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?