- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.821
Evet bu da olmadı
Bugun 9.günümüz hasretimle.haftaya oğrenırız tabı ben hemencık regl olmazsam
ilk aşılamamda 11.günü olmuştum.
bende 2.sinde 12.gün olmuştum çok moral bozucu bişi erken olması. sonuçlar ne olursa olsun moraliniz sağlam ve güzel olsun inş. ikinizde iyi haberlerle gelirsiniz cnm.
canımmm gözünyadın bitabem ne güzel tüplerin açıkmış çok şükür rabbime oh ne güzellKızlarr ben bugğn rahim filmi çekildim çok şükür tüpler açık başkaca bir sorun da yok reglim gelince aşılamaya başlıyoruz. Dr ilaçşları yazdı bile son anda olmasın alın elinizde bulunsun dedi. Alamadık gerçi sistmde sorun vardı rapor biriminde. Arayacak bizi öyle alıcaz. Dr iğne işin sordum ilk iğneni yaparız dedi hemşire de gösterir dedi sonrasını kendim mi yapıcam dedim hemşire gösterir yaparsın ama hergün buraya gelip yaptıranlarda var dedi ne yapsam ki kendim mi yapsam orda mı yaptırsam. Kendim yapabilirim heralde yaa.. bayramdan sonra gelir benim regl ve hayırlısıyla başlarız.
çok sevindim canım iyi olmana mecburen iyi olmak iyi hissetmek zorundayız mucadele etmek için güçlü umutlu olmalıyızamin canım. ben iyiyim çok şükür kısmetse ocakta evet bu arada da fazla bu konuları düşünmemeye çalışıyorum. tüp bebek lafı korkutucu gelse de yapacak birşey yok denemekten başka o zamana kadar hamile kalamazsam kuzu kuzu gidicem tüp bebeğe
Evet bu da olmadı
mutlu haberlerinizi bekliyoruz canım,aynı gün iki müjde inşallahEvet bu da olmadı
canım beterayın da lekelenmesi olmuştu ağlamıştı ama bak hamile,yerleşmeden dolayı olabiliyor,iyi düşünmeye çalışöff şimdi baktım akıntım acık kahverengı olmuş
bılıyorum yarın regl olacagım.
Bu da tutmadı.eşime söylemeyım tam regl olunca haberı olsun.
inşallah hersey istediğin gibi geçer.. canım kendin yapabilirsin.. çok kolay ve acımıyor .. göbekten yapıyorsun...şimdiden hayırlı olsun..
canım benim aşılama raporum ankara ünivden çıktı(sadece raporum oradan aşılamamı ben de özelde yaptırdım),orada bi bayan 3 aşılama yaptırmış tutmamış ve tüp bebek raporu çıkarttırıyordu,özel hastaneye gidecekmiş yine(yani raporunu devletten çıkartıp sgk ile anlaşmalı özel hastaneden yaptırabiliyorsun birazcık fark ödeyip)
hayırlı olsun canım,iğneni kendin yaparsın,çok kolay ben de korkuyordum ama hiiiiççç korkma,çok kolay
canımmm gözünyadın bitabem ne güzel tüplerin açıkmış çok şükür rabbime oh ne güzellinşş bundan sonrası senin için çok daha kolay olur canım ya allahım inşş nasip eder bebişini ilk aşılamada tutturursun
çok sevindim canım iyi olmana mecburen iyi olmak iyi hissetmek zorundayız mucadele etmek için güçlü umutlu olmalıyızinanırmısn bende hiç ama hiç düşünmüyorum ne yapayım tutamazsa tutmaz diyorum elden bişey gelmiyo ki işte yine tedaviye devam ederiz diyo eşim allahım nasip ettiği sürece pes etmek yok
valla canım benden de hiç ümit yok bende ayın 18 göremicem çok yakında yerim kırmızı kartı
hiç bir belirtim de yok ya ne kadar tuhaf
ne belim ağrıyo ne kasılarım da batma var ne göğüs hassasiyeti tık yok valla bende anlamadım bu işi :44::44:
canım ben puregon ve ovitrelle kullandım,600lük puregon 150tlye mal oldu,2 kutu aldım ve kulandım ondan 300tl etti yani,ovitrelle 20tl civarıydı,inşallah ilk seferde hayırlısıyla tutarBende öyle düşünüyorum bir iğne için o kadar gün hasteneye taşınmak istemem ilk gün hemşire vursun göreyim daha ben vururm küçük birşeymiş zaten.
sağol canım inşallah senin gibi ilk defa da tutar ama kasım sonu eşimin iş için şehir dışına gitmesi lazım önceden başvuru yaptı mecbur gidecek kongre için. Şimdi ben bu reglimi 40 günde oldum diğer reglimi de 40 günde olursa bir 14 gün en az tedavi sobra çatlama falan eşimin gidişine denk gelebilir ilaçları alıcam ama beklicez eğer erken regl olursam başlıcaz ama yok geç olursam hiç başlamıcaz iğneleri kullanırım birde aşılamayı yapamazsak kötü olur iğneler boşa gider. Öyle işte hayırlısı hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum ya hep nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun rahmimde sorun yokmuş tüpler açıkmış ya çok rahatladım. Ya güzelim iğneler ne kadar tıutuyor raporlu 3 kutu gonal f yazdı çatlatma iğnesi yazdı 2 kutu yeter ama elinizde olsun dedi erken yazdı ki son ana kalmasın alı bulunsun dedi çok seviyorum doktorumu yaa..
evet canım çok korluyordum ya bişey varsa başka işlemler gerekirse falan diye ama gerek kalmadı tüpler tertemiz hani bazne hafifi yapılıklık tıkanıklık oluyor da açıyorlarmış ya öyle bieşey de olmamış çok rahat gitmiş ilaç çok şükür bir aşamayı bitirdim aşılama da rahat geçer umarım yalnız anestezi baya sersem yaptı beni o akşam ve dün işyerinde öğleden sonra kötü oldum başağrısı, mide bulantısı uyku hissi az da yemek yedim,eve geldim birşeyler yedim ağrı kesici içtim bugün iyiydim neyse ki bakalım heyecanlıyım bekleyip görücez ama stres yapmaın dediğin gibi anlamı yok tutarsa tutacak alnımızda yazıyorsa stres daha da etkiliyor. Umutsuz olma tutmuştur inşallah başarı şansı az olsa da o yüzdenin içinde olursun sende inşallah hepimizz..
sebilem sende son durum ne.. tüp bebeğemi yönleniyorsun.. sanırım bende artık tüpe geçeceğim.. hastalanmayı bekliyorum.. bu ay bir süpriz çıkmazsa .. keşke kendiliğimde oluversem bu ayda tüpe gerek kalmasa..
öff şimdi baktım akıntım acık kahverengı olmuş
bılıyorum yarın regl olacagım.
Bu da tutmadı.eşime söylemeyım tam regl olunca haberı olsun.
canımmm gözünyadın bitabem ne güzel tüplerin açıkmış çok şükür rabbime oh ne güzellinşş bundan sonrası senin için çok daha kolay olur canım ya allahım inşş nasip eder bebişini ilk aşılamada tutturursun
çok sevindim canım iyi olmana mecburen iyi olmak iyi hissetmek zorundayız mucadele etmek için güçlü umutlu olmalıyızinanırmısn bende hiç ama hiç düşünmüyorum ne yapayım tutamazsa tutmaz diyorum elden bişey gelmiyo ki işte yine tedaviye devam ederiz diyo eşim allahım nasip ettiği sürece pes etmek yok
valla canım benden de hiç ümit yok bende ayın 18 göremicem çok yakında yerim kırmızı kartı
hiç bir belirtim de yok ya ne kadar tuhaf
ne belim ağrıyo ne kasılarım da batma var ne göğüs hassasiyeti tık yok valla bende anlamadım bu işi :44::44:
Merhaba kızlar daha benim raporun onayı çıkmamış artık sgk çok didikliyormuş gerçekten gerek varsa yaş uygunsa falan öyle uygun diyormuş redde gelebiliyormuş benimki daha onaylanmamış ne olacak bilmyorum neyse ki dr erken yazdı ilaçları demek ki böyle sorunlar yaşandığı için işte. Haber bekliyorum. Rahim filmi sonrasu baya kahverengi kan gibi akıntı geldi benden şimdilerde açık kahverengiye döndü nedr anlamadım ama bu ay galiba soldan yumurtlama olacak öyle hissediyorum peki çalışma yapmanın sakıncası var mı acaba rahim filmi çekilen ay hamile kalmanın bir sakıncası olur mu yoksa olmamalı mı.
canım sabırla bekliyorum işte daha gelen giden yokne yaptın ne durumdasın hasretim kırmızı kartı görürüm demişsin gördünmü ? inş. olmaz öyle birşeyde bu ay seni hamile olarak görürüz aramızda canım eşininde dediği gibi olmazsa olmaz napalım daha önümüzde çok ay var kısmetse onlardan birinde olucak bu iş fazla takmamak gerek kafaya yoksa insan sağlığından oluyor
Merhaba kızlar daha benim raporun onayı çıkmamış artık sgk çok didikliyormuş gerçekten gerek varsa yaş uygunsa falan öyle uygun diyormuş redde gelebiliyormuş benimki daha onaylanmamış ne olacak bilmyorum neyse ki dr erken yazdı ilaçları demek ki böyle sorunlar yaşandığı için işte. Haber bekliyorum. Rahim filmi sonrasu baya kahverengi kan gibi akıntı geldi benden şimdilerde açık kahverengiye döndü nedr anlamadım ama bu ay galiba soldan yumurtlama olacak öyle hissediyorum peki çalışma yapmanın sakıncası var mı acaba rahim filmi çekilen ay hamile kalmanın bir sakıncası olur mu yoksa olmamalı mı.
canım sabırla bekliyorum işte daha gelen giden yokvalla bu işaret iyiyemi yoksa kötüyemi bilmiyorum yada bebiş falan yok normal bi gecikme yine offf alahım hakkımda inşş hayırla vesile etsin
test yapmaya da tırsıyorum çok ya yine tek çizgiyi görürsem ya tutmamışsa :18::18:
canım bende çok beklemiştim raporun çıkmasını 3 haftad da ancak çıkabilmişti
aman aman olmasın gelen giden test tarihin ne zamandı canım? ben sizin için iyi şeyler hissediyorum inş. da öyle olur canım
canımmmmmmmm sabırsızlıkla bekliyoruzya karnıma böyle ani sancılar giriyo sonra geçiyo ama kasıklarımda bişey yok
valla canım test günün perşembe ama ben allahın izniyle cuma mübarek gündür o gün yapıcamtabi o güne kadar bişey olmazsa
canım ben kafama göre takılıyorumsoğan suyu filan yaptım şimdi ikinci küre başlıcam ondan sonrada incir kürü yaparım bari tüp bebeğe kadar boş durmayayım şansımı arttırayım varsa iltihap filan onlar temizlensin dedim. sonra kısmetse ocak ayında filan tüp bebek yaparım tabi tek temennim o zamana kadar hamile kalmam inş. seninde tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın ama olmazsa da elden birşey gelmez yapıcaz o tüpü
rahim filminden sonraki ay hamile kalma şansının arttığını söyler dr.lar bence bu ay aşılama olamasanızda denemelere başlayın. Filmden sonra kanama azalarak ve renk değiştirerek devam eder benim 4-5 gün sürmüştü ama son günler artık lekelenme şeklindeydi endişe etmenize gerek yok gayet normal yaşadığınız içinizi ferah tutun
canım sabırla bekliyorum işte daha gelen giden yokvalla bu işaret iyiyemi yoksa kötüyemi bilmiyorum yada bebiş falan yok normal bi gecikme yine offf alahım hakkımda inşş hayırla vesile etsin
test yapmaya da tırsıyorum çok ya yine tek çizgiyi görürsem ya tutmamışsa :18::18:
canım bende çok beklemiştim raporun çıkmasını 3 haftad da ancak çıkabilmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?