Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende 2.sinde 12.gün olmuştum çok moral bozucu bişi erken olması. sonuçlar ne olursa olsun moraliniz sağlam ve güzel olsun inş. ikinizde iyi haberlerle gelirsiniz cnm.

sebilem sende son durum ne.. tüp bebeğemi yönleniyorsun.. sanırım bende artık tüpe geçeceğim.. hastalanmayı bekliyorum.. bu ay bir süpriz çıkmazsa .. keşke kendiliğimde oluversem bu ayda tüpe gerek kalmasa..

canımmm gözünyadın bitabem ne güzel tüplerin açıkmış çok şükür rabbime oh ne güzell inşş bundan sonrası senin için çok daha kolay olur canım ya allahım inşş nasip eder bebişini ilk aşılamada tutturursun
çok sevindim canım iyi olmana mecburen iyi olmak iyi hissetmek zorundayız mucadele etmek için güçlü umutlu olmalıyız inanırmısn bende hiç ama hiç düşünmüyorum ne yapayım tutamazsa tutmaz diyorum elden bişey gelmiyo ki işte yine tedaviye devam ederiz diyo eşim allahım nasip ettiği sürece pes etmek yok
Evet bu da olmadı
Bugun 9.günümüz hasretimle.haftaya oğrenırız tabı ben hemencık regl olmazsam
ilk aşılamamda 11.günü olmuştum.

valla canım benden de hiç ümit yok bende ayın 18 göremicem çok yakında yerim kırmızı kartı
hiç bir belirtim de yok ya ne kadar tuhaf
ne belim ağrıyo ne kasılarım da batma var ne göğüs hassasiyeti tık yok valla bende anlamadım bu işi :44::44:

Evet bu da olmadı
Bugun 9.günümüz hasretimle.haftaya oğrenırız tabı ben hemencık regl olmazsam
ilk aşılamamda 11.günü olmuştum.
mutlu haberlerinizi bekliyoruz canım,aynı gün iki müjde inşallah

öff şimdi baktım akıntım acık kahverengı olmuş
bılıyorum yarın regl olacagım.
Bu da tutmadı.eşime söylemeyım tam regl olunca haberı olsun.
canım beterayın da lekelenmesi olmuştu ağlamıştı ama bak hamile,yerleşmeden dolayı olabiliyor,iyi düşünmeye çalış

inşallah hersey istediğin gibi geçer.. canım kendin yapabilirsin.. çok kolay ve acımıyor .. göbekten yapıyorsun...şimdiden hayırlı olsun..

Bende öyle düşünüyorum bir iğne için o kadar gün hasteneye taşınmak istemem ilk gün hemşire vursun göreyim daha ben vururm küçük birşeymiş zaten.

sağol canım inşallah senin gibi ilk defa da tutar ama kasım sonu eşimin iş için şehir dışına gitmesi lazım önceden başvuru yaptı mecbur gidecek kongre için. Şimdi ben bu reglimi 40 günde oldum diğer reglimi de 40 günde olursa bir 14 gün en az tedavi sobra çatlama falan eşimin gidişine denk gelebilir ilaçları alıcam ama beklicez eğer erken regl olursam başlıcaz ama yok geç olursam hiç başlamıcaz iğneleri kullanırım birde aşılamayı yapamazsak kötü olur iğneler boşa gider. Öyle işte hayırlısı hayırlı zamanda olsun diye dua ediyorum ya hep nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun rahmimde sorun yokmuş tüpler açıkmış ya çok rahatladım. Ya güzelim iğneler ne kadar tıutuyor raporlu 3 kutu gonal f yazdı çatlatma iğnesi yazdı 2 kutu yeter ama elinizde olsun dedi erken yazdı ki son ana kalmasın alı bulunsun dedi çok seviyorum doktorumu yaa..

evet canım çok korluyordum ya bişey varsa başka işlemler gerekirse falan diye ama gerek kalmadı tüpler tertemiz hani bazne hafifi yapılıklık tıkanıklık oluyor da açıyorlarmış ya öyle bieşey de olmamış çok rahat gitmiş ilaç çok şükür bir aşamayı bitirdim aşılama da rahat geçer umarım yalnız anestezi baya sersem yaptı beni o akşam ve dün işyerinde öğleden sonra kötü oldum başağrısı, mide bulantısı uyku hissi az da yemek yedim,eve geldim birşeyler yedim ağrı kesici içtim bugün iyiydim neyse ki bakalım heyecanlıyım bekleyip görücez ama stres yapmaın dediğin gibi anlamı yok tutarsa tutacak alnımızda yazıyorsa stres daha da etkiliyor. Umutsuz olma tutmuştur inşallah başarı şansı az olsa da o yüzdenin içinde olursun sende inşallah hepimizz..

Kızlar rahim filmi bitti biteli koyu kahverengi kan gibi akıntım geliyor. İşle bittiğinde sanırım ilaç geri geliyordu baya altı kanla karılık gibiydi masadan sedyeye yatmak için kalktığımda sonra müşadede kaldıktan sonra lavaboya gittim bacaklarımdan akmıştı böylr o ilaçtı sanırım ama 2 gün oldu hala azlmakla beraber böyle akıntı geliyor o hastanedeki başka birşeydi su gibiydi. Anlamadım hiç ağrım sızım hiç olmadı çok şükür. Hiç işlem yapılmamış gibiydi. Yanız o akıntının içinde dün yumurtlama akıntısı gibi akıntı da vardı rahim filmi yüzünden mi geldi erken ymurtlama mı olcak bilemedim dr bakta diyemedim daha yeni filmden çıkmıştım odasına gittim yumurtalar ne durumda bakalım mı diyemedim bakılamazdı heralde hassas olduğu için. İşlem olduğu gün kanama oluyor demişlerdi ama uzun sürdü sanki yaa çok azaldı ama çok koyu kahverengi birşey.

canım ben puregon ve ovitrelle kullandım,600lük puregon 150tlye mal oldu,2 kutu aldım ve kulandım ondan 300tl etti yani,ovitrelle 20tl civarıydı,inşallah ilk seferde hayırlısıyla tutar

canım ben kafama göre takılıyorum soğan suyu filan yaptım şimdi ikinci küre başlıcam ondan sonrada incir kürü yaparım bari tüp bebeğe kadar boş durmayayım şansımı arttırayım varsa iltihap filan onlar temizlensin dedim. sonra kısmetse ocak ayında filan tüp bebek yaparım tabi tek temennim o zamana kadar hamile kalmam inş. seninde tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın ama olmazsa da elden birşey gelmez yapıcaz o tüpü

ne yaptın ne durumdasın hasretim kırmızı kartı görürüm demişsin gördünmü ? inş. olmaz öyle birşeyde bu ay seni hamile olarak görürüz aramızda canım eşininde dediği gibi olmazsa olmaz napalım daha önümüzde çok ay var kısmetse onlardan birinde olucak bu iş fazla takmamak gerek kafaya yoksa insan sağlığından oluyor

Merhaba kızlar daha benim raporun onayı çıkmamış artık sgk çok didikliyormuş gerçekten gerek varsa yaş uygunsa falan öyle uygun diyormuş redde gelebiliyormuş benimki daha onaylanmamış ne olacak bilmyorum neyse ki dr erken yazdı ilaçları demek ki böyle sorunlar yaşandığı için işte. Haber bekliyorum. Rahim filmi sonrasu baya kahverengi kan gibi akıntı geldi benden şimdilerde açık kahverengiye döndü nedr anlamadım ama bu ay galiba soldan yumurtlama olacak öyle hissediyorum peki çalışma yapmanın sakıncası var mı acaba rahim filmi çekilen ay hamile kalmanın bir sakıncası olur mu yoksa olmamalı mı.

rahim filminden sonraki ay hamile kalma şansının arttığını söyler dr.lar bence bu ay aşılama olamasanızda denemelere başlayın. Filmden sonra kanama azalarak ve renk değiştirerek devam eder benim 4-5 gün sürmüştü ama son günler artık lekelenme şeklindeydi endişe etmenize gerek yok gayet normal yaşadığınız içinizi ferah tutun

canım sabırla bekliyorum işte daha gelen giden yok valla bu işaret iyiyemi yoksa kötüyemi bilmiyorum yada bebiş falan yok normal bi gecikme yine offf alahım hakkımda inşş hayırla vesile etsin
test yapmaya da tırsıyorum çok ya yine tek çizgiyi görürsem ya tutmamışsa :18::18:

canım bende çok beklemiştim raporun çıkmasını 3 haftad da ancak çıkabilmişti

aman aman olmasın gelen giden test tarihin ne zamandı canım? ben sizin için iyi şeyler hissediyorum inş. da öyle olur canım

aman aman olmasın gelen giden test tarihin ne zamandı canım? ben sizin için iyi şeyler hissediyorum inş. da öyle olur canım

ya karnıma böyle ani sancılar giriyo sonra geçiyo ama kasıklarımda bişey yok

valla canım test günün perşembe ama ben allahın izniyle cuma mübarek gündür o gün yapıcam tabi o güne kadar bişey olmazsa

son 2 gündür fena halde belimde ve kasıklarımda ağrım var. adet olmama daha 7 gün var . anlam veremedim. arada beyaz akıntım geliyor..hiç böyle ağrımazdı. umarım hayırlara vesiledir..

bende öyle düşünüyorum aşılama olamasa bile deneme olur yanii. Gerçi gwç regl olursam kasımda zaten yumurtlama zamanı gelmeden eşim gidecek zaten yumurtlama zamanı o gitmeden olsa aşılama yaparız öyle gider ama rabbimden umut kesilmez. İyi normal yani evet koyu rekti açıldı rengi birazcık daha geliyor akıntı sütlü kahve gibi rengi. 5 gün oldu çektireli.

çıktı canım çıktı çok şükür şimdi aradılar onaylanmış sisteme girmişler gidip alıcam ilaçlarımı ama raporum evde kaldı başka işimde var dışarıda kapanmış olur eczane bizim oradan değil başka eczaneden alıcaz orada bulma ihtimalim yüksek tıp fakültesi karşısında çünkü biraz uzak kalıyor yarın alıcam ilaçları.

Kızlar benim aşılama için rapor onaylanmış alıcam ilaçları da tahmini ne kadar tutar ki, 3 kutu gonal f yazmış mg olarak bilmiyorum 450 yazıyordu ama, birde otrivelle çatlatma iğnesi var. Bakalım görücez ne kadar tutacak.

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza takip etmeye çalışıyorum sizi bana ağustosun 2de çatlatma iğnesi vuruldu.11.gün test yaptım negatif çıktı.Erken olduğunu söylediler bugün 15,günüm ve test yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…