Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaa kesinleştimi canım? ben en son senin kahverengi akıntım geldi dediğini görmüştüm sonra yazdıysanda göremedim heralde. sağlık olsun canım boşver takma kafana ileriye bakmakta fayda var

canım çok üzüldüm. neyse boşver takma ..elbet birgün yüce Allahım nasip edecek..hepimize .. sonra geriye dönüp ne kadar üzülmüşüz diyeceğiz.. inşallah..

başka yere yazdım o zaman, ne yaptıgımı bılemedım bı kac gun
yaptırdım tabı canım, yok olmadı.

canım benim üzülme demekle olmuyor biliyorum ama yavaş yavaş atlatıyorsun bu durumu inş. sende en kısa zamanda toparlanır yeni moral ve umutla başlarsın herşeye sil baştan demekki bu aya kısmet değilmiş zamanı varmış daha öyle düşün

Hayırlısı böyleymiş canım kendini toparla bir an önce olur mu? bu yolları maalesef hepimiz geçtik kolay değil ama atlatılıyor bir şekilde.

kendimi çoktan toparladım canım yapacak bişey yok çünkü birazdan dr ravdevusu alıcam bakalım 2. aşılamam ne zaman belli olacak

inşş rabbim bu kez belki nasip edecek hiç belli olmaz allah çok büyük asla pes etmek yok yine devammm

süpersin inş. 2.de yüzün güler olmazsa da 3.de bu iş olacak yılmak yok yola devam hayallerimiz gerçek olacak (ayy ağaoğlu reklamı gibi oldu biraz)

Ben de ıstemıyorum aşılama. Olma olasılığı düşük. Yeter 2 kez denedık. Ben de tüpe gecmek ıstıyorum, tabı para lazım once

Ben de ıstemıyorum aşılama. Olma olasılığı düşük. Yeter 2 kez denedık. Ben de tüpe gecmek ıstıyorum, tabı para lazım once

arkadaşlar bende tüpe geçiyorum. aşılama tutmuyor ya. çok düşün şans oluyor... ve insanı strese sokuyor sanırım... pazartesi günü tüp için doktora gideceğim. bu ay çokmu erken olur. 1 ay geçti aşılama hüsranı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…