- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.841
canımmmmmmmm sabırsızlıkla bekliyoruz
2 ağustos mu ekim mi,anlamadımMerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza takip etmeye çalışıyorum sizi bana ağustosun 2de çatlatma iğnesi vuruldu.11.gün test yaptım negatif çıktı.Erken olduğunu söylediler bugün 15,günüm ve test yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa
yarın büyük gün değil mi,yarın yapacak mısın,crimsondan ses çıkmıyorsağoll canımmmmmm bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olacak
ama sonuç ne olursa olsun asla üzülmicem herşey allahtan
yarın büyük gün değil mi,yarın yapacak mısın,crimsondan ses çıkmıyor
yarın büyük gün değil mi,yarın yapacak mısın,crimsondan ses çıkmıyor
Ben haber verdım ya canım, negatif sonuc..
yaa kesinleştimi canım? ben en son senin kahverengi akıntım geldi dediğini görmüştüm sonra yazdıysanda göremedim heralde. sağlık olsun canım boşver takma kafana ileriye bakmakta fayda var
canım lekelenmem var dediğini hatırlıyorum ben de,test yaptırdın mıBen haber verdım ya canım, negatif sonuc..
canım lekelenmem var dediğini hatırlıyorum ben de,test yaptırdın mı
başka yere yazdım o zaman, ne yaptıgımı bılemedım bı kac gun
yaptırdım tabı canım, yok olmadı.
canımmm hayırlısı bu ay değilmiş demek ki,Allah doğru zamanda nasip edecek inşallahbaşka yere yazdım o zaman, ne yaptıgımı bılemedım bı kac gun
yaptırdım tabı canım, yok olmadı.
canım bekliyoruz,bizi unutma
negatif canım olmadı işte kısmet...
Hayırlısı böyleymiş canım kendini toparla bir an önce olur mu? bu yolları maalesef hepimiz geçtik kolay değil ama atlatılıyor bir şekilde.
kendimi çoktan toparladım canım yapacak bişey yok çünkü birazdan dr ravdevusu alıcam bakalım 2. aşılamam ne zaman belli olacak
inşş rabbim bu kez belki nasip edecek hiç belli olmaz allah çok büyük asla pes etmek yok yine devammm
süpersin inş. 2.de yüzün güler olmazsa da 3.de bu iş olacak yılmak yok yola devam hayallerimiz gerçek olacak(ayy ağaoğlu reklamı gibi oldu biraz)
Sen sımdı ne yapıyorsun canım? :44:
hiçbişi yapmıyorum 2. badireyi de atlattıktan sonra bi süre kendimi boşluğa bıraktım biraz toparlanayım dinleneyim bu sefer daha güçlü bir şekilde tüp bebeğe geçicem cnm aşılamdan çok soğudum ben
Ben de ıstemıyorum aşılama. Olma olasılığı düşük. Yeter 2 kez denedık. Ben de tüpe gecmek ıstıyorum, tabı para lazım once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?