Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
süpersin inş. 2.de yüzün güler olmazsa da 3.de bu iş olacak yılmak yok yola devam hayallerimiz gerçek olacak (ayy ağaoğlu reklamı gibi oldu biraz)

inşş bitanem ya bu kez olmadı diye hemen pes etmek olmaz rabbim güç kuvvet sağlık verdiği sürece yola devam dediğin gibi yeter ki mevlam alnımıza yazsın nasıl olduğu hiç önemli değil ister aşılama ister tüp bebek yeter ki bebişim gelsin tek dileğim istedğim oo

hayırlısı olsun canım hakkında inşş bu kez allahın izniyle bebşine kavuşurusn
valla bende çok tüp istiyorum ama dr illa ki aşılama yapalım diyo ama oda tutmuyo bu ay dinlenmedeyim önümüzdeki ay yanına çağırdı o zaman gidip konuşacağım
inşallah canım,hayırlısı gönlünden geçendir umarım

amiiiiiiin rabbim inşş bi gün benim de gönlümdekini bana hayırlısıyla nasip eder

bugün doktora gittim Tüp için.. doktor Yumurtalık Rezervim bayağı bir azmış ve bir an önce Tüpe geçmemi belirtti çok canım sıkıldı . Tüpe geçmek için tabi paracık lazım of offfff... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

üzülme canım yaa inş. en kısa zamanda geçersin tüp bebeğe aslında yeni bir başlık açmak lazım tüp bebeğe geçmeyi düşünen bizler için bende maddi açıdan zorlanacağım için biraz beklemek zorundayım herkes devlette yaptır diyor ama ben aşılamayı yaptırdığım yerde olmak istiyorum orada çok rahatım hiç stres yapmıyorum hem çok temiz hemde çalışanlar güler yüzlü motive edici devlette aynı şartları bulabileceğimi sanmıyorum o yüzden mecburen beklicem sen nerede yaptırmayı düşünüyorsun canım

Evet canım bencede yeni bir sayfa açılsa iyi olur Tüp için....
olmuyor ya öyle bir taktımki kafama artık hep rüyalarımda..devlet belli bir yaşın altında isen alıyormu vede sanırım 3.cü aşılamayıda yaptırman gerekiyor biliyorum... canım bende özel bir yere gittim. doktor Gatadan ayrılma Ali Rüştü Ergür diye bir doktor buldum. 5500 diyor fiyat olarak ilaçla birlikte...Kalamış tüp Bebek Merkezinde. yada Acıbademde Tayfun bağış var onu..bunlarda 4200 + ilaç parası 1500 TL . devleti hiç düşünmedim.. bide devlet sana sanırım bir gün veriyor o günü beklemen gerekiyor sanırım..

çook uçmuş fiyatlar benim gittiğim yani gideceğim yer daha az fiyat alıyor belki çok tanınmış dr.ları yok ama sonuçta yapılan işlem aynı kimse kuş kondurmuyor sen bilirsin canım.sen kendini nerede rahat ve mutlu hissedeceksen orada yaptır sonuçta aşılamada az para değil ona vereceğin parayı tüp bebeğe ayırabilirsin kalanını da kredi çekerek halledebilirsiniz yani durumunuzu bilmiyorum ama benm aklıma gelen seçenekler bunlar

canım sen ist.damısın. ist.anadolu yakasındayım be...senin fiyatlar nasıl.. ne biliyim genelde fiyatlar burada böyle 3 yere sordum bu civarlarda hep böyle...aşılama yaptırdım 2 defa nerdeyse ilaçlar falan 3ü buldu... sende sorun ne.. tüpe ne zaman geçiyorsun..çoka vakit kaybetme derim. sonra benim gibi sorunlar çıkmasın...

ahhh bitanem ya kıyamam sana ya bi şeyler olsun istiyoruz ama tabi bu işlerde öncelik para malesef o plmadan hiç bişey olmuyo işte allahım inşş hepimizin yardımcısı olsun
yumurta rezervin azalması pek iyi bi durum değil ama ama sakın ihmal etme baya riskli çünkü
ben bazen diyorum eşime hiç biz diğer insanlar gibi dr güle oynaya çıkamıcaz mı hep bi moral bozukluğu hep bi olumsuzluk

sağol canım. evet çok sıkıntılı bir olay artık moral falan kalmadıı.. vakit kaybetmemek için hasta olmamı bekliyorum bugün yarın eli kulağında inşallah olurum... bayram demeyeceğiz başlayacağız işlemlere yeni doktorumuzla..tabi maddi olayı halledersek..canım senin sorunun ne.. umarım benim ki gibi kötü değildir...

valla bebeğim ne yazsam ne desem inan biliyorum seni rahatlatmaz inş rabbim hakınız da hayırlar nasip eder canım
canım benim sorunum ben bi dış gebelik geçirdim ve sağ tüpümü de kaybettim malesef onun için tek tüple mücadele ediyorum işte allah çok büyük deyip ha bi gayret deniyoruz bende önümüzedeki ay kısmetse 2. aşılamaya geçeceğim

ah canım benim. senin içinde zor bir süreç. inşallah 2. aşılaman tutarda hep beraber sevincini yaşarız. yada canım hiç aşılamayla uğraşmasanda tüpemi geçsen sende.. yanlış anlama tabiki beni. anladımki aşılama sadece zaman kaybettiriyor.bunun için diyorum sana...

canlarrr günaydınnnn arefe gün besmele ile birlikte 1000 tane ihlas okuyanın duası (dileği)kabul olurr
rabbim tüm dualrımız kabul etsinnn .. Iyi bayramlar

canımmm Allah yardımcın olsun,ankarada dr önerebilirim sana istersen,harika biri,prof. ve hem işinde hem insanlıkta bir numara,istersen mesajla mail adresini ya da tlf verebilirim

canımmm Allah yardımcın olsun,ankarada dr önerebilirim sana istersen,harika biri,prof. ve hem işinde hem insanlıkta bir numara,istersen mesajla mail adresini ya da tlf verebilirim

canım ist.da oturuyorum ankara çok uzak bana..oraya gidip gelem olayı falan çok zor... yinede çok teşekkür ederim canım.. gideceğim doktorda iyie benziyor.. bakalım kısmettt. anlımızda ne varsa onu yaşayacağız. allahım kucağımı boş bırakmasın .. dileğim bu.. kimsenin kucağını boş bırakmasın..

selam kızlar ben geldim geçmiş kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. bende daha tık yok sizler de durum nasıl? efires neyaptın uygun bir yer buldunmu canım?

Cnm nolur umudunu yitirme. Şimdi gördüm aşılaman tutmamış. Benim 2 dış gebelik sonrası 4. Tup bebekte tuttu unutma hla umut var! Kesinlikle! Rabbim sana hayırlı bir varis nasip eylesin. İçten du ettim bugun sana!

ya bitanem ben daha başından beri tüp istiyodum zaten ama işte devlet karşılamıyo e tabi maddiyatta çok önemli dr kaç defa söyledim olmaz diyo biliyorum aşılamada şansım çok az tabi yine rabbim bilir ama hiçumut yok bakalım bu ay öylesine geçiyo işte önümüzdeki ay maratona tekrardan devam

ahh bitanem keşke bende senin gibi şu an bebğime kavuşmuş olsaydım ama işte demek daha vakti zamanı gelmemiş olmayınca olmuyo işte bende bakalım yola çıktım artık ilki negatif 2. inşş tutar canım duan için allah razı olsun rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…