- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.881
selam kızlar ben geldim geçmiş kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. bende daha tık yok sizler de durum nasıl? efires neyaptın uygun bir yer buldunmu canım?
ya bitanem ben daha başından beri tüp istiyodum zaten ama işte devlet karşılamıyo e tabi maddiyatta çok önemli dr kaç defa söyledim olmaz diyobiliyorum aşılamada şansım çok az tabi yine rabbim bilir ama hiçumut yok bakalım bu ay öylesine geçiyo işte önümüzdeki ay maratona tekrardan devam
ahh bitanem keşke bende senin gibi şu an bebğime kavuşmuş olsaydım ama işte demek daha vakti zamanı gelmemiş olmayınca olmuyo iştebende bakalım yola çıktım artık ilki negatif 2. inşş tutar canım duan için allah razı olsun rabbim kabul etsin
kızlaarrr nerelerdesiniz yeni konu açtınız da benim mi haberim yok?
kızlaarrr nerelerdesiniz yeni konu açtınız da benim mi haberim yok?
bu arada tüp bebek işini ne yaptın kesin bir yerde karar kıldınızmı ? ben hala beklemedeyim
Ben geldım geldımmmm
ekım ayında aşılama olanlar topıgındeydım
nasılsın canım?
canım karar vermiş gibiyim ama bir yer de yedek olarak duruyor.. ora ilede görüşsem tam karar vereceğim.. ama gittiğim doktor çok iyi iri gibi.. adam bakarken bilepardon diyor... utandığımın farkında oluyor... ne biliyim... ama çok pahalı yaaa.... 1 ay ertelenmesi biraz daha maddi yönden toparlanmamızı sağlıyacak.. gerçi yardım etmek isteyenler var ama biz kabul etmiyoruz...sen neden bekliyorsun .. ne olur çok bekleme sonra çok geç olmasın... lütfen biran önce uzatmadan başla...eğer imkanın varsa
mesaj atıcam sana cnm
iyiyim canım ne olsun arada kalmış bi vaziyetteyimbenim için de uygun bi konu varsa oraya taşınayım bari hasretim de mi o topik te cnm
yok canım,gönlunun ıstedıgı yere yaz arkadasım
hasretım de bayramda bı kayboldu yok, gelemedı tam olarak.
Biz de beklemedeyız canım eşimle,tüp bebek için azıcık para bırıktırıp kafamı dınlıyorum
EFIRES canım sen özelde mı tüp bebek yaptırıyorsun?
msj ı yazdım ama bi türlü gitmiyor takıldı sanırım
merhaba canım,evet canım özelden yaptıracağım.. devlet hastanelerine hiç başvurmadım..sanıyorsam onlar belli bir süre veriyorlar onu beklemek istemiyorum.. birde 3 aşılama istiyormuş..hiç düşünmedim.. varsa bir er önerin . çok uğraştırmayan orayada bakarım. 1 ay sürem var. önümüzdeki ay eğer kistim kaybolmuşsa yaptıracağım...sen ne yaptn canım
bize de tek çözüm tüp bebek dedıler, özel bır hastanede doçent var oraya yönlendırdı doktorum. Ama cok pahalı, kredı cekıp yaptırmamız gerek ancak.Onu da ben ıstemıyorum daha. Sömestr tatılıne kadar bekleyıp sakin bir sekılde düşünmek ıstıyorum. Eşim hemen olsun ıstıyordu ama ıkna ettım. Bekleyecegız..
problem nedir sizde canım.. canım bana sorarsan çokta bekleme.. bak bana 1 ay bile uzaması sorun... sonradan geç kaldık denemeyin lütfen.. izmirdi hatırlamıyorsam demi senin memleketin.. bende özele gideceğim.. benimde uçuk fiyattt.
yok canım,gönlunun ıstedıgı yere yaz arkadasım
hasretım de bayramda bı kayboldu yok, gelemedı tam olarak.
Biz de beklemedeyız canım eşimle,tüp bebek için azıcık para bırıktırıp kafamı dınlıyorum
EFIRES canım sen özelde mı tüp bebek yaptırıyorsun?
bende pko eşimde varıkosel var, beklememek lazım ama maddı acıdan hazır olamayınca da caremız yokizmirliyim ama bursada görev yaptıgımız ıcın.bursada yasıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?