- 7 Ağustos 2019
- 426
- 610
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.241
benim hep peynir gibi gelmedi.başlangıçta beyaz su gibi oldu hep.Mantar da peynir gibi olmuyor muydu canım
Anladım cnm ne kullanarak geçti pekibenim hep peynir gibi gelmedi.başlangıçta beyaz su gibi oldu hep.
donaxl diye 6 günlük fitil verdi. ama hala açık sarı beyaz akıntı devam bendeAnladım cnm ne kullanarak geçti peki
Aaa bende o patlama aradi oluyor evet demek o mu hareketleri :))))) Ilk kayibin icin uzgunum canimİlk Gebelikte hissetmeden kaybettim ben. 21.hafta.
Oglumda 17.hafta artık Tamamen hissediyordum 21.hafta güçlendi.
Şimdi 18 haftalık oldum çok hafif yeni yenj balon patlaması gibi günde 2 3 kez
Aaa bende o patlama aradi oluyor evet demek o mu hareketleri :))))) Ilk kayibin icin uzgunum canim
Benim bir bebisim sagda ustde diger bebegim solda altda dedi doktor :))))İkizler teklere göre daha geç oluyor diyorlar :))) benim bebişler L pozisyondalar plesantam ön rahim duvarında yani göbekte bebişler arkada onun için daha geç tekme yiyeceğim gibi duruyor
Bende tam tersi sol üstte kız, aşağıda oğlanBenim bir bebisim sagda ustde diger bebegim solda altda dedi doktor :))))
Geçmiş olsun saglıcakla bi dogursak kavuşsakdonaxl diye 6 günlük fitil verdi. ama hala açık sarı beyaz akıntı devam bende
Benim ikiside önde ama ben eşime diyordum belim ağrıyor meğer bebişler öne değil arkaya yükleniyor ondan. Pozisyon değişecekler o zaman inşallah ikiside öne gelir plesanta geride olur.Bide plasentalar farkli duvarlarda on ve arka gibiyidi. Cok merak ediyorum insallah bir sekilde uyum saglarlar :)))
olsa vermezler zaten merak etme bende de hemoroit oldu 10 gün fitil kullandı kremle birlikte doktora sordum merak etmeyin tüp bebek birde öyle bir durum olsa zaten vermeyiz dediSlm kızlar nasılsınız bakalım biz bugün tetanoz aşımızın ilk dozunu yaptırdık
Alıntı ve kaşıntı için de kendi Dr umla görüştüm fitil yazdı onu da aldım bakalım şifa olur umarım onu bile düşünüyorum bi zararı olurmu diye
sağol canım çok şükür benimde fitili kullanınca 2 3 günde geçti bide çok yoğun kanama oluyodu çok korkunç bi kere ne olduğunu anlamayıp apar topar kadın doğum doktoruna gitmiştikTabi ki orası öyle doktorlarımız zararınolsa zaten vermez ama illa didikleyecez yageçmiş olsun sana da
hahahha ay çok şeker yaaaYeni Bi kadın doğumcu geldi dediler koştum hemen amaaa cinsiyeti görünmedi pozisyonundan yine 4. Kere. Bi de dönmüyo da kımıldamıyo da doktor baktıkça sonra odadan çıktıydım beni tekmeliyo durmadan dalga geçer gibi. Babasının aynısı inatçı bi bebiş beni bekliyoağzını burnunu kolunu bacağını ısırcam yicem doğunca
Bu yaramazlıkla erkek mı acaba :)))))) Tekme atması çok tatlı yaYeni Bi kadın doğumcu geldi dediler koştum hemen amaaa cinsiyeti görünmedi pozisyonundan yine 4. Kere. Bi de dönmüyo da kımıldamıyo da doktor baktıkça sonra odadan çıktıydım beni tekmeliyo durmadan dalga geçer gibi. Babasının aynısı inatçı bi bebiş beni bekliyoağzını burnunu kolunu bacağını ısırcam yicem doğunca
Ben 19u bitirdim çok şükür. Tekme yiyorum ama bi gün sakin olsa çok hareket olmasa hemen içim daralıyo. Durup dinliyorum tekme atcak mı diye sürekli. Şu aralar daha Bazı günler hareketsiz olmaları normalmiş heralde ama gel de bize sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?