Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İlk Gebelikte hissetmeden kaybettim ben. 21.hafta.
Oglumda 17.hafta artık Tamamen hissediyordum 21.hafta güçlendi.
Şimdi 18 haftalık oldum çok hafif yeni yenj balon patlaması gibi günde 2 3 kez
Aaa bende o patlama aradi oluyor evet demek o mu hareketleri :))))) Ilk kayibin icin uzgunum canim

Benim bir bebisim sagda ustde diger bebegim solda altda dedi doktor :))))
Bende tam tersi sol üstte kız, aşağıda oğlan aslında yan yanaydılar pıhtı atınca bir kese yukarı çıktı küçük kesem kızmış. Hatta dedik küçük kız uyanık uzaklaştı pıhtı dan diye

Bide plasentalar farkli duvarlarda on ve arka gibiyidi. Cok merak ediyorum insallah bir sekilde uyum saglarlar :)))
Benim ikiside önde ama ben eşime diyordum belim ağrıyor meğer bebişler öne değil arkaya yükleniyor ondan. Pozisyon değişecekler o zaman inşallah ikiside öne gelir plesanta geride olur. Bugün bir hareketlilik var bilmiyorum ki içerde ne yapıyorlar.

Slm kızlar nasılsınız bakalım biz bugün tetanoz aşımızın ilk dozunu yaptırdık
Alıntı ve kaşıntı için de kendi Dr umla görüştüm fitil yazdı onu da aldım bakalım şifa olur umarım onu bile düşünüyorum bi zararı olurmu diye

olsa vermezler zaten merak etme bende de hemoroit oldu 10 gün fitil kullandı kremle birlikte doktora sordum merak etmeyin tüp bebek birde öyle bir durum olsa zaten vermeyiz dedi

Tabi ki orası öyle doktorlarımız zararınolsa zaten vermez ama illa didikleyecez yageçmiş olsun sana da
sağol canım çok şükür benimde fitili kullanınca 2 3 günde geçti bide çok yoğun kanama oluyodu çok korkunç bi kere ne olduğunu anlamayıp apar topar kadın doğum doktoruna gitmiştik

Yeni Bi kadın doğumcu geldi dediler koştum hemen amaaa cinsiyeti görünmedi pozisyonundan yine 4. Kere. Bi de dönmüyo da kımıldamıyo da doktor baktıkça sonra odadan çıktıydım beni tekmeliyo durmadan dalga geçer gibi. Babasının aynısı inatçı bi bebiş beni bekliyo ağzını burnunu kolunu bacağını ısırcam yicem doğunca

hahahha ay çok şeker yaaa

Bu yaramazlıkla erkek mı acaba :)))))) Tekme atması çok tatlı ya

Canim sen tam olarak nezaman dan beri daha güçlü hissediyorsun bebeği? Ben 2 haftadır çok. Hafif hissediyorum ben şuan 18+4 oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…