- 7 Ağustos 2019
- 426
- 610
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #4.421
Dogru diyosun canimamannn boşverin veririz tadını çıkaralım şimdi sağlık sorunu olmasında
Canim ya ben shemsim hatrladinmi? Cok sukur sende hamilemissin, en son 14,15 hafta kontrolunde 40mmdi ,25 asagi risk oldugu icin serklaj oneriliyo , ikizmi sende?Merhabalar,
İlk önce her kese sağlıkla bebekleri kucağımıza almamızı nasip etsin yüce Rabbim.
Şu an en çok merak ettiğim konu, rahim ağzının kaç cm olduğu...?
Her kes şu an biliyor mu kaç cm- rahim ağzı?
Merhabalar,
İlk önce her kese sağlıkla bebekleri kucağımıza almamızı nasip etsin yüce Rabbim.
36 mm de benim. Ayrıntılı ultrasonda öğrendim.Merhabalar,
Ayrıntılıda söyler canım dokturun. Benimde ayrıntılıya kadar sadece ağzın kapalı olduğunu söylemişti. Ayrıntılıda rahim damarlarıma bile baktı doktor, iki taraftan atışına bile baktı. Genişleme daralma var mı diye. Rahim ağzı ile plesantaların uzaklığına baktı. Hiçbir şekilde temas yok yazmış rapora. Rahimde açılma veya hunileşme yoktur yazmış. Bunlara ayrıntılıda bakıldı.Hayır ben bilmiyorum onu Altan muayene ile mi ölçüyor doktor.? Ben. Normal ultrasonda sadece doktorun rahim ağzı kapalı dediğini duyuyorum
Bende bilmiyorum bana rahim agzi kapali falanda demiyo oda kasilmam olduğu halde hic böyle bisey demedi doktorumHayır ben bilmiyorum onu Altan muayene ile mi ölçüyor doktor.? Ben. Normal ultrasonda sadece doktorun rahim ağzı kapalı dediğini duyuyorum
Bende bilmiyorum bana rahim agzi kapali falanda demiyo oda kasilmam olduğu halde hic böyle bisey demedi doktorum
Ayrıntılıda söyler canım dokturun. Benimde ayrıntılıya kadar sadece ağzın kapalı olduğunu söylemişti. Ayrıntılıda rahim damarlarıma bile baktı doktor, iki taraftan atışına bile baktı. Genişleme daralma var mı diye. Rahim ağzı ile plesantaların uzaklığına baktı. Hiçbir şekilde temas yok yazmış rapora. Rahimde açılma veya hunileşme yoktur yazmış. Bunlara ayrıntılıda bakıldı.
Sende bendensinEşim doktr ultrasonla bakarken video cekmisde bende simdi onu izledim tekrar bisey soylemismi die plesanta anterior diyo sonunda buda plesantanin ön duvarda olmasıymış netten baktim ama doktorum bana hicbisey soylemedi önemli birsey degilmi acaba kafama takildi şimdi
Evet interntten araştırdım bende gec hissediliyomus hareketler umarim baska bi sorun çıkmaz ve olmasi gereken yere gecerler bian önceSende bendensinayrıntılıda bebekten çok benle ilgili bilgi verdi doktor evet plesanta rahmin ön duvarında demek yani göbek ile bebek arasına plesanta var. Zaten üç durum var dedi ya plesanta öndedir ya arkada bizde önde işte. Birde rahim ağzında aşağıda olması var bu biraz sıkıntı yaratıyor takibi sık olması gereken bu dedi. Sadece bebeklerimizin dokunuşlarını geç hissedeceğiz. Doktor öyle dedi yarın randevum var bakalım plesenta yer değişti mi iki gündür karnımda gerilme ve ağrı var. İçerden yırtılma hissediyorum geriliyor karnım belki yer değiştilerse.
Merhaba rahim ağzıni bilmiyorum ama rahim boyunu ölçtü doktorum.42 mm dedi 25 ve aşağısı sorun oluyormus.(rahim ağzı vajinal ultrason ile bakılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum?Merhabalar,
Benim de öyle plesanta anterior.hareketleri erken bile hissettim. Ama bu gittiğimde bebgin renklide net görüntüsü olamayacağını öğrendim.plesanta on tarafta olduğu için önde malzeme çok kaliteli görüntü alamıyorum dedi doktor zatenn alsada bir şey degismeyecekti elleri yetmedi ayaklarını da yüzüne koymuşEşim doktr ultrasonla bakarken video cekmisde bende simdi onu izledim tekrar bisey soylemismi die plesanta anterior diyo sonunda buda plesantanin ön duvarda olmasıymış netten baktim ama doktorum bana hicbisey soylemedi önemli birsey degilmi acaba kafama takildi şimdi
Çokta olmaması gereken yerde değil canım arkada olması kadar öncede olması normal. Sadece biz tekme yemeye çok meraklıyız tek sıkıntı buEvet interntten araştırdım bende gec hissediliyomus hareketler umarim baska bi sorun çıkmaz ve olmasi gereken yere gecerler bian önce
Raporuna dokturun ne olarak yazdı canım. Benim raporda Ta-Usg de serviks 3,6 cm olup, açıklık - hunileşme izlenmedi yazıyor.Merhaba rahim ağzıni bilmiyorum ama rahim boyunu ölçtü doktorum.42 mm dedi 25 ve aşağısı sorun oluyormus.(rahim ağzı vajinal ultrason ile bakılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum?
Senin yağ katmanın azsa ondan hissettin belkiBenim de öyle plesanta anterior.hareketleri erken bile hissettim. Ama bu gittiğimde bebgin renklide net görüntüsü olamayacağını öğrendim.plesanta on tarafta olduğu için önde malzeme çok kaliteli görüntü alamıyorum dedi doktor zatenn alsada bir şey degismeyecekti elleri yetmedi ayaklarını da yüzüne koymuşbirdahaki aya tekrar deneyecek.plesenta previa olan tehlikeli durum arkadaşım öyle kanaması oluyor doktor doğuma kadar yatış verdi.dogumda da kanama riski çok olduğundan kan takviyesi yapılacakmış. Bizim durumumuz normal durum çok şükür
Aynen canim bende öyle okudum asagida olan risk taşıyo normal doğum yapılamiyomusBenim de öyle plesanta anterior.hareketleri erken bile hissettim. Ama bu gittiğimde bebgin renklide net görüntüsü olamayacağını öğrendim.plesanta on tarafta olduğu için önde malzeme çok kaliteli görüntü alamıyorum dedi doktor zatenn alsada bir şey degismeyecekti elleri yetmedi ayaklarını da yüzüne koymuşbirdahaki aya tekrar deneyecek.plesenta previa olan tehlikeli durum arkadaşım öyle kanaması oluyor doktor doğuma kadar yatış verdi.dogumda da kanama riski çok olduğundan kan takviyesi yapılacakmış. Bizim durumumuz normal durum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?