Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

kızlar ben 1.69 boyla 60 kg dan 66 ya çıktım hangi dr. a gitsem çok kilo almışsıın diyo yarın cinsiyetleri belli olacak inşallah bir kız bir oğlan olursa isimler belli ama. diğer gibi hiç düşünmedik daha. ayşegül ve kahraman koymayı düşünüyoruz nasipse.

Merhabalar,
İlk önce her kese sağlıkla bebekleri kucağımıza almamızı nasip etsin yüce Rabbim.

Şu an en çok merak ettiğim konu, rahim ağzının kaç cm olduğu...?

Her kes şu an biliyor mu kaç cm- rahim ağzı?

Canim ya ben shemsim hatrladinmi? Cok sukur sende hamilemissin, en son 14,15 hafta kontrolunde 40mmdi ,25 asagi risk oldugu icin serklaj oneriliyo , ikizmi sende?

Hayır ben bilmiyorum onu Altan muayene ile mi ölçüyor doktor.? Ben. Normal ultrasonda sadece doktorun rahim ağzı kapalı dediğini duyuyorum

36 mm de benim. Ayrıntılı ultrasonda öğrendim.

Hayır ben bilmiyorum onu Altan muayene ile mi ölçüyor doktor.? Ben. Normal ultrasonda sadece doktorun rahim ağzı kapalı dediğini duyuyorum
Ayrıntılıda söyler canım dokturun. Benimde ayrıntılıya kadar sadece ağzın kapalı olduğunu söylemişti. Ayrıntılıda rahim damarlarıma bile baktı doktor, iki taraftan atışına bile baktı. Genişleme daralma var mı diye. Rahim ağzı ile plesantaların uzaklığına baktı. Hiçbir şekilde temas yok yazmış rapora. Rahimde açılma veya hunileşme yoktur yazmış. Bunlara ayrıntılıda bakıldı.

Eşim doktr ultrasonla bakarken video cekmisde bende simdi onu izledim tekrar bisey soylemismi die plesanta anterior diyo sonunda buda plesantanin ön duvarda olmasıymış netten baktim ama doktorum bana hicbisey soylemedi önemli birsey degilmi acaba kafama takildi şimdi

Bende bilmiyorum bana rahim agzi kapali falanda demiyo oda kasilmam olduğu halde hic böyle bisey demedi doktorum

Ayrıntılı ultrasonda söyler artık veya en azından kontrol edilir.

Ben daha girmedim ayrıntılıya, kısmetse önümüzdeki hafta

Sende bendensin ayrıntılıda bebekten çok benle ilgili bilgi verdi doktor evet plesanta rahmin ön duvarında demek yani göbek ile bebek arasına plesanta var. Zaten üç durum var dedi ya plesanta öndedir ya arkada bizde önde işte. Birde rahim ağzında aşağıda olması var bu biraz sıkıntı yaratıyor takibi sık olması gereken bu dedi. Sadece bebeklerimizin dokunuşlarını geç hissedeceğiz. Doktor öyle dedi yarın randevum var bakalım plesenta yer değişti mi iki gündür karnımda gerilme ve ağrı var. İçerden yırtılma hissediyorum geriliyor karnım belki yer değiştilerse.

Evet interntten araştırdım bende gec hissediliyomus hareketler umarim baska bi sorun çıkmaz ve olmasi gereken yere gecerler bian önce

Merhaba rahim ağzıni bilmiyorum ama rahim boyunu ölçtü doktorum.42 mm dedi 25 ve aşağısı sorun oluyormus.(rahim ağzı vajinal ultrason ile bakılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum?

Benim de öyle plesanta anterior.hareketleri erken bile hissettim. Ama bu gittiğimde bebgin renklide net görüntüsü olamayacağını öğrendim.plesanta on tarafta olduğu için önde malzeme çok kaliteli görüntü alamıyorum dedi doktor zatenn alsada bir şey degismeyecekti elleri yetmedi ayaklarını da yüzüne koymuş birdahaki aya tekrar deneyecek.plesenta previa olan tehlikeli durum arkadaşım öyle kanaması oluyor doktor doğuma kadar yatış verdi.dogumda da kanama riski çok olduğundan kan takviyesi yapılacakmış. Bizim durumumuz normal durum çok şükür

Evet interntten araştırdım bende gec hissediliyomus hareketler umarim baska bi sorun çıkmaz ve olmasi gereken yere gecerler bian önce
Çokta olmaması gereken yerde değil canım arkada olması kadar öncede olması normal. Sadece biz tekme yemeye çok meraklıyız tek sıkıntı bu kendi doktorumla yarın inşallah kızımın ekosu temiz çıkarsa iki hafta sonra randevum olacak. Onla konuşmadım bunu ona da sorarım iyice

Merhaba rahim ağzıni bilmiyorum ama rahim boyunu ölçtü doktorum.42 mm dedi 25 ve aşağısı sorun oluyormus.(rahim ağzı vajinal ultrason ile bakılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum?
Raporuna dokturun ne olarak yazdı canım. Benim raporda Ta-Usg de serviks 3,6 cm olup, açıklık - hunileşme izlenmedi yazıyor.

Senin yağ katmanın azsa ondan hissettin belkidoktor çok kibar plesanta önde, göbekte katman biraz kalın olunca çok net görüntü olmuyor dedi anladım yağdan bebeği zor gördüm desene diyecektim yarın renkli foto verecek inşallah ben biraz erken gitmiş oldum ama doktorum öyle dediği için gittim. 21 bitiyor yarın inşallah renkli alırız her şeyden önemlisi de kızımın kalbinde bir problem falan yoktur inşallah

Bugün diğer topikte bir arkadaşın üzücü bir durumu oldu. Geçen hafta ayrıntılı temiz çıkmadı. Mr çekildi dokturun dediği gibi geldi. Sıvı alınıp ona göre hamililek sonlandırılacak. O da tedavi ile kalmış. Gün boyu aklıma geldikçe ağladım durdum. Sadece bu gece rabbim den evlatlarıma, evlatlarımıza sağlık diliyorum. Bunun için dua ediyorum. Gerisi o kadar boş ki kilosuymuş, boyuymuş, ismini kim tarafından konulduğuymuş hepsi anlamsız. Rabbim bu gece hürmetine sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlı kandiller olsun

Aynen canim bende öyle okudum asagida olan risk taşıyo normal doğum yapılamiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…