Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Insallah canim bizim icinde dua et bol bol
Hepinize dua edeceğim. Aklımda tutuyorum. Dua listemi. Aileme, ülkeme, doğan bebişlerime, arkadaşlarıma, sizlere ve bu yolda emek veren bekleyen arkadaşlara. Rabbim herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inşallah

Canım yarın saat kaçta kavuşuyorsun kuzulara

Benimki salı canım. Salı 14.30 gibi hastaneye yatışımız olacak. 17.00 - 17.30 gibide alırız dedi doktor
Aa ben sizi 22 haziran diye hatırladım Olsun 23 haziran daha iyi anne karnında bir gün bile çok kıymetli Ama çok heyecanlı ya valla ben bile yerimde duramıyorum sizin için böyle tarih belli olunca kim bilir siz neler hissediyorsunuz

Askerlik için şafak saymak gibi bir şey bir sakinlik var üzerimde durgunum. Heyecanım var ama dışarı belli etmiyorum. Kazasız belasız tamamlamaya odaklıyım. Onların sesini duymak istiyorum. Çok değişik bir haldeyim. Yarın geçer mi bilmem. Eşim fotoğraf çekilmeye çıkalım dedi. Hiç fotom yok. Korona yüzünden dışarı çıkmadım ki hiç. Hastahane ev arasında gidip geldim. Rabbim yardımcımız olsun. Kızların imzalarındaki haftalara baka baka sona geldim darısı sizlere inşallah

Canim karnimdan daha cok parca agriyor onu agrisini cekmektense.Gittim acile smdi geldim hic bir sey yapamayacagini hamile oldugum icin eve gonderdi.

Canim karnimdan daha cok parca agriyor onu agrisini cekmektense.Gittim acile smdi geldim hic bir sey yapamayacagini hamile oldugum icin eve gonderdi.
Hamile olmadan önce bir ot haşlayıp koyardım geçerdi. kendim için bile yapmaya korktum. Vajinada bir etki eder mi diye? Hamile olunca korkuyor insan. Çok iyi gelirdi hemen geçerdi. Bilindik bir bitki aslında ebegümeci annem toplardı. Haşlar üzerine koyup dururdum.

Bir de o bölgeye doğal hindistan cevizi yağı veya aloeveranın jelinin iyi geldiğini duydum. Sonuçta hamileyiz ve ilaç kullanamayacağımız için sıcak suya oturmak da doğumu tetikleyebileceğinden istersen bunları bir dene.

Annem orta asyadan geliyor cnm sukur geldi artik biraz rahat edecem. Odem beni cok zorliyor.

Benim drum bana bu kremi yazdi. Fitil onermiyoruz ama bu kremi sabah aksam kullan dedi ve cok rahatlatiyor yoksa bende oturamazdim. Bir degil bir kac tane sislik var ama bu krem agiri aliyor birazda sislik indiryor yani hayat kurtaricim oldu resmen. Dogumdan sonra zaten fitil kullanabiliriz. 5% merhem oldugu icin kokusu kotu ama olsun buna da sukur. Isterseniz drunuzdan sorun bu kremi hakkinda. Anestol pomad

Eklentiler

• anestol_pomad_krem_ne_ise_yarar_anestol_krem_nasil_kullanilir_1558342933_4443.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 28
Bu arada mutlaka sabah/aksam kullanmana gerek yok. Ne zaman gerekli gorursen surebilirsin ama tabii gunde 2den fazla degil. Ben mesela cogu zmn gunde bir kullaniyorum.

Iyi aksamlar kizlar hamileligimi dune kadr rahat geciriyordum.Ama smdi hemoroid olmusum sizde oldu mu olduysa neler yaptiniz. Cok kotuyum dunden beri oturamiyorum yuruyemiyorum dahi agridan
bende ilk aylarda olmuştu genel cerrahiye gittim ama benim baya kanamamda vardı, bi krem ve aynı kremin fitilini verdi çok şükür bi kaç günde geçti

Doğum yaklaşınca bağırsak hareketlerinde bir canlanma olduğunu duymuştum bir nevi doğal lavman ☺Belki de doğumun yaklaştığını haber veriyordur bunlar. İnşallah güzel haberler gelir
o baskıdan kaynaklanıyo sanırım benim çift basınca bi süredir var

yaa şaka gibii resmen doğuruyosunnnn çok heyecanlandım ilk ikizimiz geliyo kısmetse. Bizde ilk defa dün biraz yürüyüşe çıktık göl kenarına 3 5 foto çektik. Kısmet olursa bu haftasonu arkadaşta makine var o çekcek sırf onun için elbise aldım göbek çektirdi elbisenin astarı azcık kısa geldi ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…