- 27 Eylül 2019
- 489
- 890
- 53
- 40
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.681
Evet bizi unutmasın daha onun tecrübelerini dinleyeceğizUnutma kız bizisağlıkla kavusun inşallah
Amin canımUnutma kız bizisağlıkla kavusun inşallah
Hepinize dua edeceğim. Aklımda tutuyorum. Dua listemi. Aileme, ülkeme, doğan bebişlerime, arkadaşlarıma, sizlere ve bu yolda emek veren bekleyen arkadaşlara. Rabbim herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inşallahInsallah canim bizim icinde dua et bol bol
Ay inşallah güzel güzel tecrübeler yaşarım hayırlısı ile sonra sizlere yazarımEvet bizi unutmasın daha onun tecrübelerini dinleyeceğiz ☺
Canım yarın saat kaçta kavuşuyorsun kuzularaHepinize dua edeceğim. Aklımda tutuyorum. Dua listemi. Aileme, ülkeme, doğan bebişlerime, arkadaşlarıma, sizlere ve bu yolda emek veren bekleyen arkadaşlara. Rabbim herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inşallah
Benimki salı canım. Salı 14.30 gibi hastaneye yatışımız olacak. 17.00 - 17.30 gibide alırız dedi doktorCanım yarın saat kaçta kavuşuyorsun kuzulara
Aa ben sizi 22 haziran diye hatırladımBenimki salı canım. Salı 14.30 gibi hastaneye yatışımız olacak. 17.00 - 17.30 gibide alırız dedi doktor
Askerlik için şafak saymak gibi bir şeyAa ben sizi 22 haziran diye hatırladım☺ Olsun 23 haziran daha iyi anne karnında bir gün bile çok kıymetliAma çok heyecanlı ya valla ben bile yerimde duramıyorum sizin için böyle tarih belli olunca kim bilir siz neler hissediyorsunuz
Canim karnimdan daha cok parca agriyor onu agrisini cekmektense.Gittim acile smdi geldim hic bir sey yapamayacagini hamile oldugum icin eve gonderdi.Canım yüz üstü nasıl uyuyorsun. Ben dokununca bile ağrıyorbenim o kadar değil sanırım canım. Kuyruk sokumu ile beraber ağrı var da bir şey yaptıracak kadar değil. Bence doktora git. İlaç versin. Daha iyi olur
Hamile olmadan önce bir ot haşlayıp koyardım geçerdi. kendim için bile yapmaya korktum. Vajinada bir etki eder mi diye? Hamile olunca korkuyor insan. Çok iyi gelirdi hemen geçerdi. Bilindik bir bitki aslında ebegümeci annem toplardı. Haşlar üzerine koyup dururdum.Canim karnimdan daha cok parca agriyor onu agrisini cekmektense.Gittim acile smdi geldim hic bir sey yapamayacagini hamile oldugum icin eve gonderdi.
Bir de o bölgeye doğal hindistan cevizi yağı veya aloeveranın jelinin iyi geldiğini duydum. Sonuçta hamileyiz ve ilaç kullanamayacağımız için sıcak suya oturmak da doğumu tetikleyebileceğinden istersen bunları bir dene.Canim karnimdan daha cok parca agriyor onu agrisini cekmektense.Gittim acile smdi geldim hic bir sey yapamayacagini hamile oldugum icin eve gonderdi.
Annem orta asyadan geliyor cnm sukur geldi artik biraz rahat edecem. Odem beni cok zorliyor.Artık kilo konusunda değilim sağlıklı olsunda.. 3 haftada almadı son 9 gün de sadece sorunsuz geçsin istiyorum inşallah.
Senin annen nerden geliyor? Benim annem aktarmalı binip gelmemiş lazım karantina varmış dediler daha kesin değil Malesef.
Benim drum bana bu kremi yazdi. Fitil onermiyoruz ama bu kremi sabah aksam kullan dedi ve cok rahatlatiyor yoksa bende oturamazdim. Bir degil bir kac tane sislik varCanim karnimdan daha cok parca agriyor onu agrisini cekmektense.Gittim acile smdi geldim hic bir sey yapamayacagini hamile oldugum icin eve gonderdi.
Annem orta asyadan geliyor cnm sukur geldi artik biraz rahat edecem. Odem beni cok zorliyor.
bende ilk aylarda olmuştu genel cerrahiye gittim ama benim baya kanamamda vardı, bi krem ve aynı kremin fitilini verdi çok şükür bi kaç günde geçtiIyi aksamlar kizlar hamileligimi dune kadr rahat geciriyordum.Ama smdi hemoroid olmusum sizde oldu mu olduysa neler yaptiniz. Cok kotuyum dunden beri oturamiyorum yuruyemiyorum dahi agridan
o baskıdan kaynaklanıyo sanırım benim çift basınca bi süredir varDoğum yaklaşınca bağırsak hareketlerinde bir canlanma olduğunu duymuştum bir nevi doğal lavman ☺Belki de doğumun yaklaştığını haber veriyordur bunlar. İnşallah güzel haberler gelir
yaa şaka gibii resmen doğuruyosunnnn çok heyecanlandımHepinize dua edeceğim. Aklımda tutuyorum. Dua listemi. Aileme, ülkeme, doğan bebişlerime, arkadaşlarıma, sizlere ve bu yolda emek veren bekleyen arkadaşlara. Rabbim herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı etsin inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim annenin gelmiş olmasınaAnnem orta asyadan geliyor cnm sukur geldi artik biraz rahat edecem. Odem beni cok zorliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?