- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.721
İyi akşamlar. Biz şehirdışından gidip geliyorduk. Yaşadığım yerin devlet hastanesinde ilk sonucu aldık. Merkezimin yaşadığım şehirde anlaşmalı olduğu özel hastaneye gittim. İkinci kanı verip emin olunca aynı hastanede kadın doğum doktoruna takibimi devam ettirdim. Merkezle bağlantım dolaylı yollarla devam etti.Merhaba kızlar,
Tüp bebek merkezinde kanda pozitifi gördükten sonra kaç kez daha merkeze gittiniz. Kese ve kalp atışını da orada gördünüz? Kadın doğum uzmanına ne zaman geçtiniz?
Teşekkür ederim. Kolaylıklar dilerim. :)İyi akşamlar. Biz şehirdışından gidip geliyorduk. Yaşadığım yerin devlet hastanesinde ilk sonucu aldık. Merkezimin yaşadığım şehirde anlaşmalı olduğu özel hastaneye gittim. İkinci kanı verip emin olunca aynı hastanede kadın doğum doktoruna takibimi devam ettirdim. Merkezle bağlantım dolaylı yollarla devam etti.
Biz 10. Haftaya kadar gittik ilaçları ayarladılar en son kafın doğum doktpruna geçtikMerhaba kızlar,
Tüp bebek merkezinde kanda pozitifi gördükten sonra kaç kez daha merkeze gittiniz. Kese ve kalp atışını da orada gördünüz? Kadın doğum uzmanına ne zaman geçtiniz?
Doktor henüz bişey demedi canım sorcam bende bu kontrolde24 saat önce bırakman lazım canım. Doktorum 3 gün önce kes dedi ben şansa bırakmadım neredeyse 1 hafta önce bırakmış oldum.
Aslında çok riskli ani doğumda olabilirdi. Garantisi yok birden suyun geldiği gibi galiba işte bu şekilde olmaz direkt genel anestezi oluyor herhaldeDoktor henüz bişey demedi canım sorcam bende bu kontrolde
Ayy canım bizim kız beklemedi gününü. Perşembe akşam suyum geldi hastaneye yatırdılar takip edildi cuma akşamı da doğum olduNur_hasret doğum yapacaktı bugün. Volvo yapacaktı normalde onun oğlan erken geldi.
Aa gözün aydın sen de Tarihinden önce doğurmuşsunAyy canım bizim kız beklemedi gününü. Perşembe akşam suyum geldi hastaneye yatırdılar takip edildi cuma akşamı da doğum oldu
Aa gözün aydın sen de Tarihinden önce doğurmuşsun
Hayırlı olsunAyy canım bizim kız beklemedi gününü. Perşembe akşam suyum geldi hastaneye yatırdılar takip edildi cuma akşamı da doğum oldu❤❤
Maşallah canim gözünaydınAyy canım bizim kız beklemedi gününü. Perşembe akşam suyum geldi hastaneye yatırdılar takip edildi cuma akşamı da doğum oldu
Gözün aydın canımAyy canım bizim kız beklemedi gününü. Perşembe akşam suyum geldi hastaneye yatırdılar takip edildi cuma akşamı da doğum oldu❤❤
Aynen canim haftalar, günler derken saatler kaldıMinnaklarimm işte sonunda o gün geldi acaba o günleri gorurmuyuz diye diye o günlerin ötesine bile geçebilir seninn minnoslar. . Zaman hızlı Benim bebiş 1 aylık oldu bugunn, senin bebislerin gelme günü geldi sorunsuzca.Saglikla gelsinler inşallah birlikte dönersiniz evinize
hahah bizimkine kalsada kendileri geliyoruz diyene kadar bekliycez hatta doktora söyliycekmiş bu gittiğimzdeGözün aydın canımay benim bebeler yapıştı mı acaba içerde, niye kendi kendilerine gelmediler bugün 37+3 olduk ikizler erken doğar dediler. Yüreğimiz ağzımızda bu haftaya geldik hani bende cumartesi günü belki suyum falan gelir diyordum ama tık yok. Eşimde bekleyelim diyor baksana kendileri gelmiyor diyor iyice sinir ediyor. Bugün de benim kavuşma günüm inşallah kızım biraz daha gelişmiştir.
Düz bakıyorlar canım keşke onlardaki mantık bizde olsaydıhahah bizimkine kalsada kendileri geliyoruz diyene kadar bekliycez hatta doktora söyliycekmiş bu gittiğimzdehayır onlar beklesinde ben taşıyabiliyomuyum orası sorun bugün doğum yapcaksın canım çok heyecanlı inşallah sağlıkla gelir kuzular
Minnaklı çok heyecanlıyım, sağ salim gelsin kuzular inşallah ♥ ikiz analarının önderi koca yürekli kadın Allah yardımcın olsunGözün aydın canımay benim bebeler yapıştı mı acaba içerde, niye kendi kendilerine gelmediler bugün 37+3 olduk ikizler erken doğar dediler. Yüreğimiz ağzımızda bu haftaya geldik hani bende cumartesi günü belki suyum falan gelir diyordum ama tık yok. Eşimde bekleyelim diyor baksana kendileri gelmiyor diyor iyice sinir ediyor. Bugün de benim kavuşma günüm inşallah kızım biraz daha gelişmiştir.
Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Gözün aydın canımay benim bebeler yapıştı mı acaba içerde, niye kendi kendilerine gelmediler bugün 37+3 olduk ikizler erken doğar dediler. Yüreğimiz ağzımızda bu haftaya geldik hani bende cumartesi günü belki suyum falan gelir diyordum ama tık yok. Eşimde bekleyelim diyor baksana kendileri gelmiyor diyor iyice sinir ediyor. Bugün de benim kavuşma günüm inşallah kızım biraz daha gelişmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?